ANSONIA Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Am o intrebare pentru organizatori: eu voi concura la categoria camioane alaturi de unimog sau alaturi de RZR si nu punctez? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Avand in vedere ca Pintz-ul tau se incadreaza la categoria B pana in 3500kg si depasete 870kg (adica samuraiul) te incadrezi la auto si nu camioane. Dar Unimog nu cred ca s-ar supara daca v-as face voua o categorie separata :ha: Ne vedem la start :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Din pacate Unimogul nu va concura , dar veste buna ca in 2 saptamin intra la atelier si nu mai iese pana nu terminam 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Nu gasesc fisa de inscriere Extrem: Kiss Zoltan - Patrol inca nu stiu cine va fii inca navigator 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Nu gasesc fisa de inscriere Extrem: Kiss Zoltan - Patrol inca nu stiu cine va fii inca navigator salut aici inscrierea http://www.orr.ro/index.php?option=com_ ... 2&Itemid=4 mai in josul paginii dupa program succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova S-a rezolvat mersi 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Prieteni ati abandonat topicul asta de tot? Lumea abia asteapta concursul si voi nu mai ziceti nimic? Filme de la pregatire, ceva trasee...... Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Prieteni ati abandonat topicul asta de tot? Lumea abia asteapta concursul si voi nu mai ziceti nimic? Filme de la pregatire, ceva trasee...... luni filme si poze,.....acu suntem pe coclauri..... :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
otto_csm Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Cateva poze de pe traseu. Bestial !! Traseul este misto rau. Zona are de toate .....ceva drumuri , pante/urcari multe si marfa (abia daca mergi "orizontal"),nisip/stanci/namol/vai de extrem... Abia astept sa vad parerile voastre dupa concurs. Suzuki Jimny: suspensie Iron Man +5cm, Iron Man steering stabilizer, Bfg AT 30x9,5x15, troliu Iron Man si benzina in rezervor . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
otto_csm Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova alte poze.. Suzuki Jimny: suspensie Iron Man +5cm, Iron Man steering stabilizer, Bfg AT 30x9,5x15, troliu Iron Man si benzina in rezervor . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
otto_csm Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova ...sa nu ma injurati cu atatea posturi, dar sunt super pozele :grin: Suzuki Jimny: suspensie Iron Man +5cm, Iron Man steering stabilizer, Bfg AT 30x9,5x15, troliu Iron Man si benzina in rezervor . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
otto_csm Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova ..o parte mai usoara Suzuki Jimny: suspensie Iron Man +5cm, Iron Man steering stabilizer, Bfg AT 30x9,5x15, troliu Iron Man si benzina in rezervor . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
otto_csm Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Mergeti la concurs, nu o sa regretati :h5 Suzuki Jimny: suspensie Iron Man +5cm, Iron Man steering stabilizer, Bfg AT 30x9,5x15, troliu Iron Man si benzina in rezervor . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova M-am tot gandit si pana la urma m-am hotarat sa ma inscriu la open. Cunosc zona de desfasurare si voi reveni cu intrebari referitoare la traseu si la regulamentul de participare intrucat nu am mai participat la o competitie organizata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Asteptam filmele, terenul arata bestial. Oto cum te-ai descurcat cu KQ-ul pe acolo? Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova in weekendul asta filme nu am facut, nu am avut timp, nu a avut cine. Am fost sa facem roadbook-ul pt o zi,.... are cam 580 pozitii! Si nu sunt decat 56 km... :banana Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
otto_csm Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Asteptam filmele, terenul arata bestial. Oto cum te-ai descurcat cu KQ-ul pe acolo? Bogdane cam naspa. Au fost pante pe care le-am ocolit printre copaci de abrupte ce erau. Trooper poate sa urce pante mult mai abrupte fara sa se rastoarne, decat le putem urca noi cu atv-ul. Prin gaura aia nu m-am bagat, am urcat repede prin alta parte ca sa-l pozez. In rest KQ-ul se descurca bine, blochezi diferentialul si treci peste orice. Am ramans suspendat o data peste un copac :grin:, dar l-am balansat. La mine s-a incheiat ziua cu colierul de la burduful planetarei iesit; ne-a prins noaptea si eu ca sa ocolesc pantele naspa o mai luam printre crengi. Ce se vede in poze ar fi cam max. 10% din cate locuri misto sunt. Nu am avut cum sa le pozez pe toate ca mai mult am mers decat am stat in zonele grele; si pur si simplu uitam sa mai fac poze...savuram momentul. Suzuki Jimny: suspensie Iron Man +5cm, Iron Man steering stabilizer, Bfg AT 30x9,5x15, troliu Iron Man si benzina in rezervor . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova tot poze de la trase de data asta traseul pentru standard....http://picasaweb.google.ro/OffroadRacin ... 0Sept2009# mai putin ultimile cele de pe ravena alba pe unde m-am abatut special ca prea erau laudate de partenerii care se ocupa de Open......nu pot sa zic decat foarte tare.... tehnic inscrieri doar aici: http://www.orr.ro/index.php?option=com_ ... 2&Itemid=4 o sa postez si ceva filmulete de la standard Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova intrebare: eu m-am inscris la Extrem si as vrea sa ma mut la Open avand in vedere ca si masina e proaspat iesita din lucrarile de modificari trebuie sa fac ceva in sensul asta? merci RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova intrebare: eu m-am inscris la Extrem si as vrea sa ma mut la Open avand in vedere ca si masina e proaspat iesita din lucrarile de modificari trebuie sa fac ceva in sensul asta? merci open sa fie :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Mi-am dat seama de o posibila problema: GPSul meu e un PDA, si pe el am un program de teratrip. Trebuie garmin? daca da, putem inchiria unele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova merci! :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Se mai primesc inscrieri? Daca da, am nevoie de o lamurire: - un "pilot + copiloata" habarnisti + un G280 lung, cu 5 usi + BFG MT + statie dar fara trolii, terratrip si alte chestii ajutatoare la ce clasa se incadreaza? Un PDA sigur gasesc, dar nu-i Garmin. Mai am o sufa de 9 metri cu 2 ocheti si 2 casti de ski/placa. Ar mai fi o chestie: pe cat posibil m-as intoarce cu masina in Bucuresti cam in aceeasi stare tehnica/optica de dinainte de concurs. Modificarile optice reversibile la spalatorie sunt admise. Am vazut pozele de la Standard si peisajele sunt frumoase, intradevar. Dar un gand necurat m-a pus sa ma uit si la pozele de la Open si natura a devenit brusc mai salbatica. Apoi am vazut ce masini apar in poze: Samurai, o "chestie" foarte scurta, o Toyota in 2 usi (care insa s-a rasturnat!?) si G-ul lui Andrei (care s-a troliat). Cam demoralizant.... Toyota 80, din pozele de la Standard, ar putea termina traseul de Open? Si cam de cate ori s-ar trolia? Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Imi permit sa reiterez intrebarea: Mi-am dat seama de o posibila problema: GPSul meu e un PDA, si pe el am un program de teratrip. Trebuie neaparat garmin? daca da, putem inchiria unele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Imi permit sa reiterez intrebarea: Mi-am dat seama de o posibila problema: GPSul meu e un PDA, si pe el am un program de teratrip. Trebuie neaparat garmin? daca da, putem inchiria unele? salut gps-ul poate fi si un pda....s-a cerut gps pentru a descarca track-ul dupa cursa pentru a vedea daca te-ai abatut de la traseu, si pentru a transmite coordonate daca te ratacesti sau patesti ceva! am incercat sa te sun dar numarul pe care l-ai inregistrat este 072217264.....deci ii lipseste o cifra! sper ca te-am lamurit! o zi buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate