Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11

Maresalul
 Share

Recommended Posts

Re: LUANAAAAAA, pe unde esti Luano?

Raidereeee, cum sa va uite taica semaca!!??? tu si cu Ovidiu (serpalo_ct , numele de scena ...) sunteti inclusi din start ca organizateuri!!! ne vorbim in curand...

@ampopa: rabat la troliu facem dar, la macar MT-uri , ei bine NU!!! fara suparare, nu e de bon ton sa blochezi sau sa intarzii o coloana de masini pentru o singura masina nepregatita... Rugam pe viitorii participanti sa respecte aceasta cerinta minima.

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Raidereeee, cum sa va uite taica semaca!!??? tu si cu Ovidiu (serpalo_ct , numele de scena ...) sunteti inclusi din start ca organizateuri!!! ne vorbim in curand...

@ampopa: rabat la troliu facem dar, la macar MT-uri , ei bine NU!!! fara suparare, nu e de bon ton sa blochezi sau sa intarzii o coloana de masini pentru o singura masina nepregatita... Rugam pe viitorii participanti sa respecte aceasta cerinta minima.

Don' Semaca, stiu si eu ca "nu e de bon ton" sa blochezi o coloana... Ma gandeam ca vor exista, ca in primavara, doua trasee, pentru toata lumea. Daca nu e, nu e. N-a fost sa fie (bani de roti noi si kit de inaltare n-am acuma :sr ).

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein

Daca termin GR-ul vin si eu ... poate se mai iveste o ocazie sa-l calc pe semaca (vitara este prea usoara pentru cat il iubesc eu pe domn' doctor) :grin:

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa

Deci...situatia, dupa indelungi consultari si deliberari cu partenerii dez-organizatori :h5 , situatia Luanei arata cam asa:

Taxa de participare: 200 RONI/ persoana

Cazare:

- exista, din pacate, numai 27 camere a doua paturi (doua persoane = 100 roni/ noapte ; cazare la prici: 8 locuri -mai eftin, care de fapt limiteaza nedorit numarul de participanti :sr )

- corturi...cardan, nexam!

Alimentacion und spritz :

- vineri seara gratar de pork und puiu' stropit cu spritz de vin alb (Focsani dennomination controlleee)...miam, miam...

- sambata seara: pastrama de oaie (made in Plescoi!) und carnati de Plescoi avec vin rouge (Focsani asisderea...); und, naturlich, ciorba acra mit potroaken !!!

- dimineata si pe traseu, conform traditiei, mancare din traista pe care o sharam cu ceilalti.

- vom angaja doua muheres locale pentru bucatareala. Trancanicea mica este rugata sa bage un ochi critic la ce vor face m'nealor pin' bucatarie!!!

Gadgeturi: inca se delibereaza.

Trasee: inca nu se delibereaza :ha: ...vom incerca sa nimerim babele, agatoanele mari, coltii tainitei...ne vom sfatui cu faimosii G- brothers si cu tradidionalii Isuzu Rider und serpalo_ct pentru reusita traseelor :h5

Petrecere: musica und dantz (cine mai spune bancuri ... sa ne pape cardanele la toti!!! N.B., ca mai disperat, paragusule!!!!)

Se inscriu, robii Luanei, urmatorii:

1. Semaken + 1

2. Cristiblondu' und Cornelia

3. Orly4x4 +1

4. Vitalies + Natalie

5. Knut + die blonde frau

6. Suzuker und die blonde frau

7. nanuk und kleine ursuliken

8. niros die grossen kampionen :P und brunne anomis

9. rotty und frau (blonde??)

10. niku iorga und der 100's neue blonde :ha:

11. isuzu rider und blonde serpalo :ha:

12. sensei und karateka frau

13. der trankanicies...

14. die grosse nasshhu mit die mitza (nasu mare si mitza) :ha:

15. red scorpionen und Luci und...dani4x4!!!

16. bbb und frau

17. gabi badea und ...wunderbar patrol

18. pokemon mit fraulein pokemonitzen

19. die blonde red scarlet mit ... man

20. bronco mit frau und grau...

21. adikamicaze und austro-hungarische reich...

22. andrei museteanu und die blonde gerlen (n.t. - gerla :ha: ) navigatoren ... coca!

23. blonde mugur und die brunne ligia

24. die jungge R.R. und blonde tigros

25. Busu4x4 und blonde

26. der nashu koala und die blonde finutzen bibi

27. der MPS und blonde kiki

la cazarea in prici: marius turagmes, RZV, nike und blonde navara :ha:

in eventualitatea aparitiei de locuri libere , acestea se vor ocupa in functie de intentia anuntata pe forum.

Redutabilul si regretatul offroader andy68, sa-i fie numele laudat, nu poate sa participe la asta editie a Luanei...s-a vopsit roscat si bantuie pe la Tanacu...sa le bage pe prea cinstitele maicute sub patrafir :ha: :ha: :ha:

Membru Club T44

semacaaaaaaaaaaaaaaaaa pe noi ne-ai sarit.... nu vorbiram bre la Agnita... uitasi

cei drept am fost foarte ocupat saptamanile aste si nu prea am stat pe forum sa-mi anunt participarea, srie-ma pe raboj la lista de rezerva.

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Prin postul 7 intrebam cind se da startul la inscrieri....acum vad ca deja s-au incheiat :ha: :ha: :ha:

Alte cazari prin zona sunt disponibile?Poate cei care sunt rezerve se unesc si inchiriaza o pensiune prin zona apropiata...Zic si eu :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

Din motive obiective, independente de mine, nu mai pot participa la Luana in 23-25 Octombrie...dar, stiu ca tare mi-ar placea sa fiu cu voi...Daca am putea muta data in Noiembrie, dupa etapa de la Campulung, pe 6-8, cum a fost si anul trecut ar fi foarte OK si pentru mine! Sorry de incurcatura!

Membru Club T44

In cazul asta, treceti-ma si pe mine pe lista de inscriere/asteptare. Oi face eu rost de MT-uri pana atunci.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein

Partenerii organizatori (sa zicem majoritatea) sunt de acord sa mutam Luana de toamna in 6-8 Noiembrie motiv pentru care le multumesc mult! Programul cu pastrama , vinul si offroadu' ramane neschimbat :h5

Am contabilizat intentiile de participare de pana acum si, in funtie de confirmari, razgandiri si suceli... :) vom ocupa locurile.

Rog un moderator sa adauge la titlu data mantionata mai sus, ca asa va ramanea!

Membru Club T44

Semaca, eu te-as mai trimite la Goagiu Bai sa-l cauti pe Andy68 si sa stati de vorba despre "fundu' devine fruntea" sau ma rog... invers, cume era... Pai vorbiram ieri ultimele detalii si azi vad ca este exact cum am vorbit, doar ca invers?

:ang1

bah...dak ar fi dupa mine, as tine-o in fiecare weekend, din octombrie pana-n noiembrie. :grin: Da cum nu e, ramane cum ati stabilit. I'm in, dar slabe sanse sa am masina de off pana atunci.

Semaca...dak se depaseste numarul si mai sunt doritori, fa un search prin zona, poate mai gasim undeva in apropiere cazare. Doar stii ca Luana vrea jertfe si ofrande :grin: .

Fara Semaca D-na Luana va fi trista :banana asa ca fie in Noiembrie

O sa avem mai mult timp sa facem niste trasee beton :h5

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Semaca...dak se depaseste numarul si mai sunt doritori, fa un search prin zona, poate mai gasim undeva in apropiere cazare. Doar stii ca Luana vrea jertfe si ofrande :grin: .

In pesteri...... :ha:

Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ?

Din ciclul chinurile facerii Luanei ...pentru data 6-8 noiembrie pensiunea este ocupata de un grup de copii :sr De aceea va propun, intrucat nu se mai tine etapa de campionat de la Campulung, sa facem intalnirea noastra paranormala atunci, in weekendul 30.10 - 1.11. Anno Domini 2009

stiu ca v-am frecat la greu dar ma voi revansa... :x

stiu ca sunt mai multi doritori decat locuri dar locatia atat suporta...

reactualizare in curand

Membru Club T44

Semaca, poti s-o muti si pe 30 Februarie 2010 ca tot te calc, si ca sa fie totul ca la carte, o sa ma dirijeze la manevre zuza :h5 :grin: :ha:

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa

Cat de nabadioasa e si Luana asta :ha: :ha: :ha: Pe mine sa nu ma stergeti de pe lista :x Vreau musai sa o reintalnesc si daca renunta careva baga-l nea Semaca pe @ampopa in locul lui(il conving pana atunci sa-si ia MT-uri sau ii imprumut rotile de la Niva ca rusoaica se descurca si doar cu jantele :ha: :ha: :ha: ) :hi

da...Luana se lasa greu...face fitze si eschive...dar, persevereaza intru slava ei urmatorii argonauti paranormali:

1. Semaken + 1

2. Cristiblondu' und Cornelia

3. Orly4x4 +1

4. Vitalies + Natalie

5. Knut + die blonde frau

6. Suzuker und die blonde frau

7. nanuk und kleine ursuliken

8. niros die grossen kampionen und brunne anomis

9. rotty und frau (blonde??)

10. niku iorga und der 100's neue blonde

11. isuzu rider und blonde serpalo

12. sensei und karateka frau

13. der trankanicies...

14. die grosse nasshhu mit die mitza (nasu mare si mitza)

15. red scorpionen und Luci und...dani4x4!!!

16. bbb und frau

17. gabi badea und ...wunderbar patrol

18. pokemon mit fraulein pokemonitzen

19. die blonde red scarlet mit ... man

20. bronco mit frau und grau...

21. adikamicaze und austro-hungarische reich...

22. andrei museteanu und die blonde gerlen (n.t. - gerla ) navigatoren ... coca!

23. blonde mugur und die brunne ligia

24. die jungge R.R. und blonde tigros

25. Busu4x4 und blonde

26. der nashu koala und die blonde finutzen bibi

27. der MPS und blonde kiki

supliment:

28. kermit und oltencutzen

29. hem +1

30. yonutz+1

la cazarea in prici: marius turagmes, prislopan, goganu+1

in asteptare: zuz (in mare asteptare :ha: sa nu ma calce!!!), watcher, asfaltango , rupere...

ultima ora: prea cuviosu' andy68 a fost zarit la manastirea Caldarusani... tinea galetusa cu aghiazma lu' taica staretu' si batea neste matanii :ha: :ha: :ha:

Membru Club T44

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use