Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11

Maresalul
 Share

Recommended Posts

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: LUANAAAAAA, pe unde esti Luano?

Ciak Noris nu poate sta in asteptare, ciak noris te cauta!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa

@Semaca Cum ai dori sa sune titlul?

Ca mi se pare cam aiurea "LUANAAAAAA, pe unde esti Luano? 6-8 noiembrie 2009"

multumesc Flash! sa fie cam asa..."Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11.2009"

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Noriseeee, ma duc azi pe la atelier...hi, hi, hi sa-i dau lu' Finu' Flacarica ceva de baut...si-o bricheta noua, zippo...sa se joace cu ea pe langa o vitara rosie :ha: pe portale :ha: cat despre tine...nu te jeneaza nimica in cardan???ca ti-ai luat vreo doua ace ... :P

Membru Club T44

Noriseeee, ma duc azi pe la atelier...hi, hi, hi sa-i dau lu' Finu' Flacarica ceva de baut...si-o bricheta noua, zippo...sa se joace cu ea pe langa o vitara rosie :ha: pe portale :ha: cat despre tine...nu te jeneaza nimica in cardan???ca ti-ai luat vreo doua ace ... :P

Flacarica rezolvat problema punct. Flacarica fugit inainte de foc punct. Nu se poate face legatura intre fenomen si cauza punct. Cardan prea mare spart capac transfer punct. Altfel toate bune, merci de acupunctura ...

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa

da...Luana se lasa greu...face fitze si eschive...dar, persevereaza intru slava ei urmatorii argonauti paranormali:

1. Semaken + 1

2. Cristiblondu' und Cornelia

3. Orly4x4 +1

4. Vitalies + Natalie

5. Knut + die blonde frau

6. Suzuker und die blonde frau

7. nanuk und kleine ursuliken

8. niros die grossen kampionen und brunne anomis

9. rotty und frau (blonde??)

10. niku iorga und der 100's neue blonde

11. isuzu rider und blonde serpalo

12. sensei und karateka frau

13. der trankanicies...

14. die grosse nasshhu mit die mitza (nasu mare si mitza)

15. red scorpionen und Luci und...dani4x4!!!

16. bbb und frau

17. gabi badea und ...wunderbar patrol

18. pokemon mit fraulein pokemonitzen

19. die blonde red scarlet mit ... man

20. bronco mit frau und grau...

21. adikamicaze und austro-hungarische reich...

22. andrei museteanu und die blonde gerlen (n.t. - gerla ) navigatoren ... coca!

23. blonde mugur und die brunne ligia

24. die jungge R.R. und blonde tigros

25. Busu4x4 und blonde

26. der nashu koala und die blonde finutzen bibi

27. der MPS und blonde kiki

supliment:

28. kermit und oltencutzen

29. hem +1

30. yonutz+1

la cazarea in prici: marius turagmes, prislopan, goganu+1

in asteptare: zuz (in mare asteptare :ha: sa nu ma calce!!!), watcher, asfaltango , rupere...

ultima ora: prea cuviosu' andy68 a fost zarit la manastirea Caldarusani... tinea galetusa cu aghiazma lu' taica staretu' si batea neste matanii :ha: :ha: :ha:

Semaca, vad ca nu ma mai iubesti... Nu ziceam sa ma pui si pe mine pe lista de asteptare?

Bine...... :F

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein

....pai daca se muta club 4x4 brasov de la traseele de Covasna la Luanaaaaa...inseamna ca tare-i bun vinu si carnatii.N-am cum sa-mi las tovarasii singuri asa ca.....bitte sribemitetii-ma mehr Zolameister..... :ha: :ha: :ha: Daca v-a placut asa de mult la Bogata eu car si ceaunul dupa mine :ha: :ha: :ha: nu de altceva dar intre 2 trolieri si pe ploaia de noiembrie ce bine prinde un gulas cald pe traseu... :ha: :ha:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Zoliiiiiiiii poti sa aduci ceaunul ca tare pofta imi este de un gulas. Iar ca timp de preparare nu-ti bate capul ca pun Catifeaua albastra pe o parte cum era sa o pun la Baia Mare intr-un loc strimt ca sa-mi ia vreo 3 ore de troliat.

Ia zi iti ajunge timpul ? Daca nu scot sticlele alea de maramures si ii adap pe concurenti si uite asa mai cistigam vreo 2 ore. Ca rezultat traseul va avea 2 km si o oala de gulas. Ce zici te bagi ?

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Don' Semaca in cazul in care mai apar ceva locuri disponibile ma bag si eu, Mishu, ca ma luasi cu ceva treburi si gata lista completa, daca nu tot vin la un chef o pastrama o tura prin pafure si de cazat ma retrag seara la mama acasa daca ma primiti :grin:

Mishu 0729 963 330

Zoliiiiiiiii poti sa aduci ceaunul ca tare pofta imi este de un gulas. Iar ca timp de preparare nu-ti bate capul ca pun Catifeaua albastra pe o parte cum era sa o pun la Baia Mare intr-un loc strimt ca sa-mi ia vreo 3 ore de troliat.

Ia zi iti ajunge timpul ? Daca nu scot sticlele alea de maramures si ii adap pe concurenti si uite asa mai cistigam vreo 2 ore. Ca rezultat traseul va avea 2 km si o oala de gulas. Ce zici te bagi ?

n-am altceva de adaugat ca "intotdeauna mai bine mi-se face rau ...decat sa-mi para rau..."asa ca incingem "catifeaua"punem palinca in pahare si punem ceaunul la foc....cand e gata rupem bilete in ordinea trecerii prin fata ceaunului. :ha: :ha: :ha:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Imi anunt si eu intentia de a rezerva un loc la priciuri :h5 . Dar sa nu fie langa Marius C, ca am auzit ca sforaie :ha:

Nu este adevarat......de la palinca nu auzi nimic......garantat :ha: :ha: :ha: si-l poti folosi pe post de desteptator.....este in picioare la 7 dupa 6 ore de bautura si 3 de somn :banana :banana

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

AAAAAA si inca ceva...... daca se muta de pe 23 de ziua mea cind am ceva surpriza pe acasa :grin: ,poate vin si eu da vad ca nu mai sunt pe lista,am scos scaunele din spate,pot sa dorm in masina......sa te vad atunci Semaken.....ma trezesc pe sestache,dau atac la ceaun,palinca....somn la racoare.....cu patentu' prin parcare nimenea frine nu are cum m-ai invatat tu...... pete suspecte sub IMS de pipi ca n-am toaleta in curte :ha: .......ce zici de asta?

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

va trece tata pe lista de asteptare...da' astept sa va strangeti mai multi :ha:

deocamdata nu a cancellat nimeni!

Membru Club T44

pai.....si daca venim cu rulota?Se poate ajunge?

se poate dar cum spuneam suntem conditionati nu numai de locurile de cazare ci si de spatiul de masa...de nr. de masini din teren...etc, etc.

Membru Club T44

Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11

Imi pare rau Semaca, am schimbat titlul, dar doar atata a intrat, anul nu a mai avut loc

Poate reusesc si eu sa ajung macar seara la un pahar de vorba!!!

semaca...dintr-o privire fugara asupra listei de participanti, bag de seama ca-i intalnirea blondelor...trebuie sa pun camaro pe portale :grin:

Fabiane vezi ca cica si Luana era blonda, sa nu vii cu ea prietene ca ne sperii, la cate milioane de ani are :ha:

Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ?

Participa, la Luana de toamna, urmatorii blonzi si blonde, mai mult sau mai putin cuviosi si care au scapat de urgia lu' satiru' de niku' iorga :ha:

1. Semaken + 1

2. Cristiblondu' und Cornelia

3. Orly4x4 +1

4. Vitalies + Natalie

5. Knut + die blonde frau

6. Suzuker und die blonde frau

7. nanuk und kleine ursuliken

8. niros die grossen kampionen und brunne anomis

9. rotty und frau (blonde??)

10. niku iorga und der 100's neue blonde

11. isuzu rider und blonde serpalo

12. sensei und karateka frau

13. der trankanicies...

14. die grosse nasshhu mit die mitza (nasu mare si mitza)

15. red scorpionen und Luci und...dani4x4!!!

16. bbb und frau

17. gabi badea und ...wunderbar patrol

18. pokemon mit fraulein pokemonitzen

19. die blonde red scarlet mit ... man

20. bronco mit frau und grau...

21. adikamicaze und austro-hungarische reich...

22. andrei museteanu und die blonde gerlen (n.t. - gerla ) navigatoren ... coca!

23. blonde mugur und die brunne ligia

24. die jungge R.R. und blonde tigros

25. Busu4x4 und blonde

26. der nashu koala und die blonde finutzen bibi

27. der MPS und blonde kiki

supliment:

28. kermit und oltencutzen

29. hem +1

30. yonutz+1

la cazarea in prici: marius turagmes, prislopan, goganu+1, nike und navara, rzv

in asteptare: zuz (in mare asteptare sa nu ma calce!!!), watcher, asfaltango , rupere2004, ampopa, calinvas, mishu, zolameister, vlad, ...

cat despre andy 68, circula un zvon, ca s-ar fi raspopit si a fost zarit la offroadul de parcare, la suzukisti :ha: :ha: :ha:

Membru Club T44

Nu cred ca renunta nimeni(si nici nu doresc nimanui sa fie fortat sa renunte)....

Dar macar organizatorii sa ne aiba in vedere pentru editiile viitoare...primavara ,toamna 2009

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

don semaca,cum vad ca locuri la cabana-nexam- ... locuri la prici -nexam- ....se doarme bine in y60 lung :banana

daca raman doua locuri libere la masa ... pune-ma si pe mine la nota de plata. :hi

:grin: si...loc pentru inca o masina pe poteca...s-o gasi?? :grin:

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use