zolameister Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 si eu m-am rugat si a iesit...chestia e ca plec la un curs in Italia.Deci daca se poate i-mi dau "priciul" lui ADI-"Asfaltango" NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 asfaltango, mititelule...vino frate, esti in carti!!! :h5 andy si tu ai loc la prici... banii pt. provincie: locco, direct ad labam... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 Gata vin....unde trimit banii?Un cont? Ok.Am inteles.Platim la fata locului :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 Cu un deosebit regret, trebuie sa imi anunt si eu absenta de la acest eveniment. Chestia e ca fi-miu al' mare s-a gasit chiar in ziua de 01.11 sa isi serbeze implinirea a 5 anisori, chestie pe care eu nu am anticipat-o la timp slp . Asta care da e nevasta-mea care imi tine si un pistol la tampla, in timp ce scriu aceste randuri :ps :P . Asa ca distractie placuta sa aveti :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 participanten ab Luana offroad mit paranormalen integrationen : 1. Semaken und cardan und surprisen....dreamcar und fraila Michaela :grin: 1. Cristiblondu' und Cornelia achitiert 400 roni 3. Orly4x4 und gingashen frau achitiert 400 roni 4. Vitalies und Natalie und motanen achitiert 400 roni 5. Knut und die blonde frau 6. Suzuker und die blonde frau 7. nanuk und die comissaren 8. Herr Niculescu und damme tzuruk in karten! 9. rotty und frau (blonde??) 10. niku iorga und der 101's neue blonde 11. isuzu rider und blonde serpalo 12. sensei und karateka frau achitat 400 roni 13. der trankanicies...achitat 200roni 14. die grosse nasshhu mit die mitza (nasu mare si mitza) 15. dani4x4 achitat 200roni 16. bbb und frau acitiert 400 roni 17. gabi badea und ...wunderbar patrol 18. Schultz und schultziken ( cristiblondu' garantiert) achitiert 400 roni 19. die blonde red scarlet mit ... man 20. bronco mit frau und grau...confirmiert via grosse nashu' 21. adikamicaze und austro-hungarische reich...achitat 400roni 22. grosse miron sorin und frau und catzelushen!!! achitiert 400 23. blonde mugur und die brunne ligia achitiert 400 roni 24. die jungge R.R. und blonde tigros achitat 400roni 25. asfaltango + blueheart 26. freund Gil ab Sibiu 27. der MPS und friend tavi (miron sorin garantiert) 28. kermit und blonde oltencutzenen 29. yonutz+gaganu' (die zdrentzelen!) 30. andy musso mit fraila ( nu andy 68!!) La prici: goganu+1 - 300roni busu4x4 + blonde 150roni marius turagmes nike und navara valentin die ultimate copiloten Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 inca doua poze ...cu orlando ...eine kleine grobioren :P und cristiblondu' ...el si cu jeepu' lui minunat :P Avem pentru el un nou slogan: cristiblondu' pentru noi...este worldscape doi! :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 asta e deja injuratura iar blondu nu cred ca merita asa ceva.... :ha: :ha: mai merge mama gip ...... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 e adevarat blondule? :ha: io te sustin esti fratele meu....... :h5 :h5 ..... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 Gogane,Semaca e invidios.sa vezi cum saliva cind l-am scos pe Suzuker din noroi Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 Bai frati (manca-v-as cardanele voastre alea de 24- 34 de cm),si surori intru ale Luanei taine si dedesupturi :ha: (asa a iesit rima :grin: ). Ce drak se intampla de nu pot vedea pozele minunate facute cu ocazia aia. Ori si-a bagat Luana cositele blonde in calculatoru' meu ori altele-s cauzele. PARANORMAL!? In alta ordine de idei am un promo :banana . Cum fac sa-l postez? :sr (mpeg cca 76 Mb) Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 se muta forumul pe alt server si dureaza nitel pana se transfera toate atasamentele (am inteles ca sunt peste 10GB) ... deci maine ar trebui sa nu mai fie probleme cu vizualizat pozele KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 Bai frati (manca-v-as cardanele voastre alea de 24- 34 de cm),si surori intru ale Luanei taine si dedesupturi :ha: (asa a iesit rima :grin: ). Ce drak se intampla de nu pot vedea pozele minunate facute cu ocazia aia. Ori si-a bagat Luana cositele blonde in calculatoru' meu ori altele-s cauzele. PARANORMAL!? In alta ordine de idei am un promo :banana . Cum fac sa-l postez? :sr (mpeg cca 76 Mb) Ai rabdare ca vor apare si pozele. Se lucreaza la treaba asta. Promo-ul , daca e sub forma de film, pune-l pe Youtub si pui link-ul aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 1. Semaken 200 roni und cardan und surprisen....dreamcar und fraila Michaela 2. Cristiblondu' (worldscape2 sau mammy jeep) und Cornelia achitiert 400 roni 3. Orly4x4 und gingashen frau achitiert 400 roni 4. Vitalies und Natalie und motanen achitiert 400 roni 5. Knut und die blonde frau 6. Suzuker und die blonde frau 7. nanuk und die comissaren 8. Herr Niculescu und damme tzuruk in karten! mit Cristinika - achitiert 500 roni 9. rotty und frau (blonde??) 10. niku iorga und der 101's neue blonde 11. isuzu rider und blonde serpalo 12. sensei und karateka frau achitat 400 roni 13. der trankanicies...achitat 200roni 14. die grosse nasshhu mit die mitza (nasu mare si mitza)achitat 400 15. dani4x4 achitat 200roni 16. bbb und frau acitiert 400 roni 17. gabi badea und ...wunderbar patrol 18. Schultz und schultziken ( cristiblondu' garantiert) achitiert 400 roni 19. die blonde red scarlet mit ... man 20. bronco mit frau und grau...confirmiert via grosse nashu' achitat400 21. adikamicaze und austro-hungarische reich...achitat 400roni 22. grosse miron sorin und frau und catzelushen!!! achitiert 400 23. blonde mugur und die brunne ligia achitiert 400 roni 24. die jungge R.R. und blonde tigros achitat 400roni 25. asfaltango + blueheart achitat 200 26. freund Gil ab Sibiu 27. der MPS und friend tavi (miron sorin garantiert) achitat100 28. kermit und blonde oltencutzenen 29. yonutz+gaganu' (die zdrentzelen!) 30. andy musso mit fraila ( nu andy 68!!) achitat400 La prici: goganu+1 - 300roni busu4x4 + blonde 150roni marius turagmes valentin die ultimate copiloten decizia organizateurilor: mic dejun asigurat; din traista: pe traseu. PS: s-ar putea sa-i avem cu noi pe fratii G... :h5 raidere uite pozele... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 Pentru cei care nu au mai fost la Luana - coordonatele GPS al cabanei: N45 22.733 E26 29.521 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 1. Semaken 200 roni und cardan und surprisen....dreamcar und fraila Michaela 2. Cristiblondu' (worldscape2 sau mammy jeep) und Cornelia achitiert 400 roni 3. Orly4x4 und gingashen frau achitiert 400 roni 4. Vitalies und Natalie und motanen achitiert 400 roni 5. Knut und die blonde frau 400 6. Suzuker und die blonde frau 7. nanuk und die comissaren 8. Herr Niculescu und damme tzuruk in karten! mit Cristinika - achitiert 500 roni 9. rotty und frau (blonde??) 10. niku iorga und der 101's neue blonde 11. isuzu rider und blonde serpalo 12. sensei und karateka frau achitat 400 roni 13. der trankanicies...achitat 400roni 14. die grosse nasshhu mit die mitza (nasu mare si mitza)achitat 400 15. dani4x4 achitat 200roni 16. bbb und frau acitiert 400 roni 17. gabi badea und ...wunderbar patrol 18. Schultz und schultziken ( cristiblondu' garantiert) achitiert 400 roni 19. die blonde red scarlet mit ... man 200 20. bronco mit frau und grau...confirmiert via grosse nashu' achitat400 21. adikamicaze und austro-hungarische reich...achitat 400roni 22. grosse miron sorin und frau und catzelushen!!! achitiert 400 23. blonde mugur und die brunne ligia achitiert 400 roni 24. die jungge R.R. und blonde tigros achitat 400roni 25. asfaltango + blueheart achitat 200 26. freund Gil ab Sibiu 27. der MPS und friend tavi (miron sorin garantiert) achitat100 28. kermit und blonde oltencutzenen 29. yonutz+gaganu' (die zdrentzelen!)400 30. andy musso mit fraila ( nu andy 68!!) achitat400 La prici: goganu+1 - 300roni busu4x4 + blonde 150roni marius turagmes valentin die ultimate copiloten Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 buuun...suntem p ultima suta de metri. :banana revin cu detalii despre traseul pana la pensiune si pe care-l repet an de an (pana acum nu s-a ratacit nimeni): Din Bucuresti: (doar asfalt): Bucuresti-Urziceni-Buzau (E85) . Mergeti pe varianta Buzaului pana treceti un pod, dupa care dreapta, spre Brasov, intrati pe sub pod si tineti indicatorul de Nehoiu/Brasov. O sa mai fie la un moment dat un pod, de pe care trebuie sa coborati pe la jumate si sa intrati pe sub el (chiar sub pod e un sens giratoriu, tineti inainte)...si ajungeti pe DN 10 spre Brasov. Undeva dupa loc. Magura faceti dreapta, spre Parscov, treceti o cale ferata, si apoi stanga, Cozieni-Bozioru. Pensiunea e in centrul localitatii Bozioru, dupa ce treceti un pod faceti dreapta, (nu se vede din sosea, e ascunsa intr-un palc de brazi) coborare usoara pe un drum neasfaltat, treceti un podetz din beton si intrati in curtea pensiunii Runcosu. Puncte de alimentare: 1. la iesirea din Buzau, pe DN10, petrom. 2. cand faceti la dreapta, spre Parscov (nu-l recomand, mai nou se pare ca e inchis) Pentru cei care vin din Brasov, traseul e: Intorsura Buzaului-Nehoiu-Patarlagele(aici se face stanga la intrarea in localitate, dupa Petrom-unde se poate alimenta- si se trece un pod) - Colti (aici, in centrul localitatii dreapta, tot peste un pod) - si iesiti in Bozioru (chiar aproape de pensiune). Portiunea Patarlagele-Bozioru e drum neasfaltat. Din BV pana in Patarlagele aveti max 80 de km drum asfaltat, si apoi max o ora pe drum neasfaltat pana in Bozioru. Atentie: la pensiune si in zona nu e semnal. nr de telefon fix de la pensiune (0238.523.041). in caz de nereusita ...urcati-va pe un deal (ex. urmand indicatorul de Fisici) si sunati la pensiune...sau pe statii... Eu unul plec vineri seara, cu un mic Matiz din dotare, dak mai e cineva dornic sa ma insoteasca: 0723.831.964. PS: si plec spre Bucuresti duminica dimineata :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 Am 24 cutii de bere spaga pt Semaca :grin: menite sa ii calauzeasca pasii in cautarea Luanei Miine Vineri ajung la ora 8 AM si le pot lasa la Nike la garaj . Sau pot ajunge in zona de nord sa le livrez dar la aceea ora 8 AM :( Ma poate ajuta cineva sa le teleporteze spre Luana ??? Daca are cineva o idee care sa rezolve ecuatia il rog sa ma sune 0722 209 699 Salutari , Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 am inteles unde a racit miron asa de tare, in asteptarea trolierii, era f emotionat de traseu se incalzise si a stat cu geamul deschis asteptand recovery car :ha: :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 pleaca cineva maine in jur de ora 14.00 ? daca da ...unde este intalnirea? Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 Am rezolvat cu teleportarea berii :wink: Multumesc Orlando :h5 http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 am inteles unde a racit miron asa de tare, in asteptarea trolierii, era f emotionat de traseu se incalzise si a stat cu geamul deschis asteptand recovery car :ha: :ha: :ha: huuuoooo....nu mai poate omu sa raceasca si el si gata sariti :ha: :ha: :ha: cica in 3-4 zile scap :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 pleaca cineva maine in jur de ora 14.00 ? daca da ...unde este intalnirea? ne auzim gogane! am un pic de treaba de dimineata si cred ca pe la 2 plec si eu... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 Si eu as putea pe la 14. Unde ne intalnim? http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 ar fi o treaba sa ne intilnim pe la 2-3 in parcarea mare la doraly...sau petrom v.... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Luana Offroad Fest - integrare in paranormal - 30.10 - 1.11 ar fi o treaba sa ne intilnim pe la 2-3 in parcarea mare la doraly...sau petrom v.... 2,30 in parcare la Metro(nu stiu exact care e doraly-ul)? http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate