Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

si eu...

yknot
 Share

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Re: si eu...

Bucurie mare.... Rampage soft top....

Traiasca ebayul si preturile din America!

230$ cu tot cu transport...

Trebuie sa se mai "lase" un pic si ii mai fac o intindere.

later: bucsi si hi-lift :)

Edited by yknot
4x4

• 2 weeks later...

Am pus arcurile noi(folosite, luate de pe ebay) si bucsile poliuretanice si am sesizat o subtila imbunatatire de comportament(nu neaparat de confort). Ma scarpin de imprejur sa gasesc o locatie potrivita pentru hi-lift, avand in vedere ca poate in weekendul viitor poate o mai scot o data la munte in aceiasi locatie. In caz ca i-a placut...

4x4

• 2 months later...

Am mai continuat un pic la bara...

arata ca un japonez nervos ,bine ca ai taiat urechile alea din fata ,pentru ca si acum am genunchiul vanat!

imi cumpar 4x4:cl

dacia 1300 gordini replica

fiat panda 34-de vanzare

renault 5 1,7 turbo-de vanzare

golf 3 1,9 tdi

Am pus arcurile noi(folosite, luate de pe ebay) si bucsile poliuretanice si am sesizat o subtila imbunatatire de comportament(nu neaparat de confort). Ma scarpin de imprejur sa gasesc o locatie potrivita pentru hi-lift, avand in vedere ca poate in weekendul viitor poate o mai scot o data la munte in aceiasi locatie. In caz ca i-a placut...

Pe unde o plimbi? Poate ne gasim odata, cu totii...galateni si braileni...!

• 2 weeks later...

Datorita fenomenului "bumpsteer" care ma cam agaseaza si care se va accentua cand o voi inalta si mai mult, urmeaza hi-steer setup, cu brate de directie de mercedes.:wink:

4x4

Pana la urma am pastrat bara jos si am montat doar un brat pe dreapta, ca in poza de mai sus, asa ca daca mai are nevoie cineva de modificarea asta la o englezoaica, am disponibil bratul de pe stanga.

Edited by yknot
4x4

• 2 weeks later...

... si zilele urmatoare ma ocup de montarea troliului tabor 9k... in sfarsit.

Am vazut mai sus o poza cu Troliul acela pe Samurai. Ce ai zice daca ii fixezi cutia pe langa motor pe undeva ?? Eu asa am facut la Jimny si arata mai frumos :wink:

Pana la urma am pus cutia afara, din motiv ca nu vreau cabluri mai lungi si ca mi-a fost lene :)

Inca nu am montat fereastra cu role ca inca nu o am dar e pe vine.

Mai trebuie sa caut un contact general de minimum 200A sa-l pun pe (-) la baterie.

4x4

Am terminat cu montarea troliului, si am convertit fostul softtop in safaritop. Si am gasit cum sa prind hi-liftul.

Edited by yknot
4x4

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Sa mai updatez un pic evolutia cotetului: Dupa ce in vara a primit servodirectie de cobra, a venit timpul pentru roti pe 31, insa inainte de asta trebuie sa umblu un pic in punti. Pentru asta, am cumparat 2 diferentiale fata de vitara 5.13 si un powertrax lockright. Pentru lockright trebuie sa mai astept pana ajung in tara. Stiu ca este un pic prea redus raportul de vitara pentru roti de 31 dar sper sa o pot conduce cu 90/h pe sosea.

http://i15.photobucket.com/albums/a367/yknot_/05-10-10_0904.jpg

Edited by yknot
4x4

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use