andre Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Re: si eu... Spor la treaba si sa ne tii la curent Florine!! OFFROAD CLUB SIBIU Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted October 5, 2010 Author Share Posted October 5, 2010 (edited) Re: si eu... Multumesc.:h5 De aici m-am inspirat la conversie: http://forum.difflock.com/viewtopic.php?t=19020 Edited October 5, 2010 by yknot 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted October 22, 2010 Author Share Posted October 22, 2010 Re: si eu... jucarii noi :banana http://i15.photobucket.com/albums/a367/yknot_/22-10-10_0833.jpg 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
symy139 Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Re: si eu... Ma oftic la culme ca de la munca nu pot sa vad pozele puse de voi cu imagehacks-u vietii, ca e blocata pagina, dar poate am timp sa ma uit de acasa. Din ce am vazut pe site-ul acela, explica foarte bine cum se face blocarea diferentialului, dar ma gandesc ca odata facuta operatiunea asta e blocat definitiv, nu? Adica, cuplezi fata si ai in acelasi timp si diferentialul blocabil? Mai am si eu un grup de fata complet de vitara, care are carcasa sparta, si ma gandeam sa ii fac si eu o modificare de genu, dar ideea ca ramane blocat permanent nu prea ma incanta... :sc Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted October 22, 2010 Author Share Posted October 22, 2010 (edited) Re: si eu... Mai trebuie sa rezolv o problema cu rapoartele..... m-am pricopsit cu 2 seturi de coroana si pinion diferite :hl 5.12 si 4.62 adica cu pinion si coroana de 41/8 dinti si 37/8 dinti. Ca sa pot continua, incerc sa schimb setul de 4.62 cu 5.18 cum il am deja montat pe fata. Shit happens. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=57122 Edited October 22, 2010 by Astral 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sclipici Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Re: si eu... Sa mai updatez un pic evolutia cotetului: Dupa ce in vara a primit servodirectie de cobra, a venit timpul pentru roti pe 31, insa inainte de asta trebuie sa umblu un pic in punti. Pentru asta, am cumparat 2 diferentiale fata de vitara 5.13 si un powertrax lockright. Pentru lockright trebuie sa mai astept pana ajung in tara. Stiu ca este un pic prea redus raportul de vitara pentru roti de 31 dar sper sa o pot conduce cu 90/h pe sosea. Sa inteleg ca diferentialul va ramana permanent blocat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted October 24, 2010 Author Share Posted October 24, 2010 Re: si eu... Va ramane blocat doar in accelerare. :grin: 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sclipici Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Re: si eu... Se blokeaza cand accelerezi si e deblocat in mers uniform? Cre`ca intr-o zi trag o fuga pana la Braila sa ma lamuresc si io...! :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Re: si eu... Daca vorbim de un diferential auto-deblocant, atunci e blocat in linie dreapta si incepe sa se deblocheze la curbe. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
symy139 Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Re: si eu... unde, uitate si tu pe link-ul care l-a postat yknot, si vezi mai in detaliu ce anume face omu respectiv. Din ce inteleg eu acolo, ala e blocat permanent, nu ca e curba, drept, sau alte chestii. Nici auto-deblocant nici nimik. pur si simplu, puncte de sudura, il obligi sa stea in permanenta in pozitia de blocat. eu asta inteleg daca yknot s-a apucat de lucru la modificarile respective poate da un reply si el cum merge treaba, sau nu merge, sa stim si noi!:tk Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sclipici Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Re: si eu... la fel gandesc si io...ca e blocat permanent diferentialu` ala. In teren e ok, da` pe asfalt? Da-ne mai multe detalii, te rugam, ca noi doar ne dam cu pararea...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted October 26, 2010 Author Share Posted October 26, 2010 (edited) Re: si eu... Sunt o groaza de informatii aici pe forum despre functionarea unui lockright. Este pe scurt un autodeblocant, nu se sudeaza nimic. Pe suprafete alunecoase si in curbe trebuie sa inveti sa-l utilizezi. http://www.richmondgear.com/powertrax/lockright.html Edited October 26, 2010 by yknot 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted October 26, 2010 Author Share Posted October 26, 2010 Re: si eu... unde, uitate si tu pe link-ul care l-a postat yknot, si vezi mai in detaliu ce anume face omu respectiv. Din ce inteleg eu acolo, ala e blocat permanent, nu ca e curba, drept, sau alte chestii. Nici auto-deblocant nici nimik. pur si simplu, puncte de sudura, il obligi sa stea in permanenta in pozitia de blocat. eu asta inteleg daca yknot s-a apucat de lucru la modificarile respective poate da un reply si el cum merge treaba, sau nu merge, sa stim si noi!:tk In linkul pe care l-am postat era vorba de instalarea de pinion si coroana de vitara in punte de samurai. Ce ai vazut ca a sudat respectivul a fost sa blocheze axele satelitilor sa nu alunece in afara, fara sa mai foloseasca "retaining can" . 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Re: si eu... Deci e vorba de un diferential auto-deblocant asa cum am banuit. @yknot: "ingineria" cu sudura e ok pina cind e nevoie sa sa umble la axele satelitilor. De preferat ar fi fost varianta originala. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 Re: si eu... Am mai rezolvat o etapa, puntile au acum rapoarte de 5.12, lockright-ul este in puntea spate, iar rotile sunt de 31". Intre timp i-am mai confectionat si un snorkel homemade. Urmeaza sa-i fac niste praguri din teava. http://i15.photobucket.com/albums/a367/yknot_/21-11-10_1438.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a367/yknot_/21-11-10_1437.jpg 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andre Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Re: si eu... Arata tare bine Florine! Acum,cu 5.12,cum se comporta masina?? OFFROAD CLUB SIBIU Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 (edited) Re: si eu... Multumesc. Din cate mi-am dat seama pana acum, cu a 5-a parca merg pe vechi cu a 4-a. Daca plec mai tare de pe loc, scartaie :grin:.Trebuie sa fac o proba la drum si sa verific viteza cu gps-ul. Lockright-ul mi-a dat ceva de furca, a trebuit sa demontez inca o data si sa verific jocul pinioanelor laterale din cauza ca troznea tare la viraj dreapta. S-a dovedit a fi toleranta prea mica la pinionul lateral respectiv, si am rezolvat inlocuind "trust washer"-ul cu unul mai subtire cu 1 zecime. Treaba asta m-a mai amanat inca o zi. http://i15.photobucket.com/albums/a367/yknot_/23-11-10_1400.jpg Edited November 23, 2010 by yknot 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moroiu Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Re: si eu... Frate, ce faci tu acolo nu fac multi "meseriasi" cu ateliere scumpe!!! Te-ai gandit sa-ti faci un atelier si sa-ti exersezi "hobby-ul" pe bani? Succes! Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 Re: si eu... Stai linistit ca sunt multi care fac mult mai bine, eu sunt doar un incepator in domeniu, si nu am avut bani disponibili pentru a plati sa-mi modifice masina. Nu ca nu mi-ar fi placut. In schimb nu ma dau inapoi de la munca si mecanica a devenit usor usor un hobby. Si satisfactia este mai mare cand iese ceva din mana ta. Multumesc oricum pentru apreciere. 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sclipici Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Re: si eu... E gata masina? Aspectul e fain...da` ce-o fi prin cutii si diferentiale...tre`be sa arati in noroi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 Re: si eu... Mai am un pic de munca la ea, saptamana viitoare vreau sa-i schimb rulmentii spate, ocazie cu care mai dau jos inca o data diferentialul spate sa mai bibilesc inca o data lockright-ul. Are unele toane si trozneste pe viraje cand las acceleratia. Vreau sa verific inca o data jocul lateral al pinioanelor si eventual sa-l modific. 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 Re: si eu... Inca nu mi-au ajuns piesele pentru a inlocui rulmentii spate insa pun o poza la lucru :grin: http://i15.photobucket.com/albums/a367/yknot_/Fotografie0038.jpg 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted October 5, 2011 Author Share Posted October 5, 2011 Re: si eu... N-am mai scris de mult pe topicul asta, sa-l inviorez un pic: am renuntat la shackle reverse in favoarea unei conversii pe arcuri de wrangler. Diferenta este clara, nu mai topaie atat si are o flexare extraordinara. Deocamdata am mers pe varianta SPUA insa nu omit pe viitor SPOA. Mai trebuie sa comand niste amortizoare potrivite(doetsch tech) si cam atat deocamdata. 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koais Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Re: si eu... Pozi cu noua suspensie! :grin: :h5:tk Nemo me impune lacessit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted October 5, 2011 Author Share Posted October 5, 2011 Re: si eu... E plin netul de conversii la arcuri de wrangler, arata aproximativ la fel ca cele de samurai, doar ca sunt mai lungi. Hai sa nu exageram cu pozele ca nu prea e mare lucru. 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts