Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ARO 244 - Army

rudy

Postări Recomandate

Re: ARO 244 - Army

Foarte faina lucrarea :h5:h5 tot respectu'! nu-s chiar sigur din poze ...ai pastrat arcurile originale? prea fain apare :D:d si la mine trebe facuta miscarea asta:)):y:g

Cu stima cristi!:2dr

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 313
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Au ramas arcurile originale de 18 ,sint putin mai scurte si mai subtiri decit cele care au fost puse pe BV de 19,deci mai moi.S-a inaltat cam cu 3 cm,nu am vrut mai mult,unghiul la cardan a iesit f bine.

Link spre comentariu

Arata intr-un fel...adevarat, bravo mesterilor..

asta da evolutie:br

totusi-nu vreau sa par circotas, vreau sa-mi dau cu parerea, in ideea de a fi constructiv- fixrea bratelor pe sasiu pare putin subdimensionata, ma gindesc ca nu o sa reziste la flexari extreme in mod repetat

Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult.....
Link spre comentariu

Nicu,asa mi s-a parut si mie prima data ,ca e cam firava prinderea de sasiu dar mai are niste L uri care nu se vad in poza,cred ca e ok.Flexarea ar putea fi limitata de bratul ala care vine perpendicular pe sasiu si sustine caroseria dar se poate decupa din el.

Am mers aseara cu masina...e alta:grin: servodirectia merge aproape ca la Patrol,e putin mai rigida fata dar e normal.Cit conteaza un dinte?Enorm:grin:De la 33 cu 8 la 33 cu 7.Am reusit sa urc cu a doua lejer unde ma chinuiam cu 1.Cred ca am micsorat prea mult pozele ...

Link spre comentariu

Felicitari , a iesit excelent!!!!

Un mic sfat> fa i o intaritura la oala diferentialului din fata, nu e mare lucru, fiind locul cel mai expus la lovituri, pietre etc...

Nissan Patrol Y60

Rocar TV

Dacia 1100...etc.

Link spre comentariu

Foarte bine merge ,cu servo e joaca,tractiune e mai ferma,cind era pe brate parea mai elastica.Inca putin usurata si cu L30...va urca pe unde nici nu-ti poti inchipui.

Link spre comentariu

Smechera jucaria ta, rudy!

Intrebari:

- cum blochezi diferentialul spate ? La buton ? Ce provenienta are miezul ? Tot ARO ?

- cand alegi 4x4 trebuie sa te dai jos sa cuplezi manual fata ?

1975 Dacia 1300 1.3 8v / 1988 BMW E30 2.5 12v / 1988 Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 12v / 1989 Suzuki Samurai SJ500 1.3 8v / 2001 Smart ForTwo W450 0.6 TURBO 6v.
Link spre comentariu

Diferentialul se blocheaza mecanic,frina de mina din dreapta e pt actionarea diferentialului dar inca nu e gata,trebuie alt cablu.

Cind cuplez fata nu trebuie sa cobor din masina,nu am MRL uri,am capace fixe.

Diferentialul blocabil e original de Aro.

Link spre comentariu

Multumes pentru raspuns.

Dar cele 2 manete de langa schimbator ce fac? Una alege 4x4/4x2 si una reductorul ?

1975 Dacia 1300 1.3 8v / 1988 BMW E30 2.5 12v / 1988 Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 12v / 1989 Suzuki Samurai SJ500 1.3 8v / 2001 Smart ForTwo W450 0.6 TURBO 6v.
Link spre comentariu

Cutia este de TV ,sint 4 pozitii ale celor doua manete,avantajul fata de cutia de Aro este ca poti cupla doar fatza fara sa traga si spatele.

PS. Treci pe aici ca altfel nu-ti mai spun nimic:grin::wink:http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601&page=76

Link spre comentariu

Ti-am citit tot topicul, am aflat unele lucruri noi.

Ce nu inteleg intreb.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am inceput operatiunea "Fulg de nea":grin: adica am usurat-o cu 200 si ceva de kg si am scurtat-o cu 50 cm.Doar portierele aveau 90kg.Acum are o lungime de 3,25m .Urmeaza montarea elicoidalelor si tendoanelor de Lj70.

Link spre comentariu

Rudy,

nu am decat admiratie pentru ce lucrezi!

Bafta multa!

Ce parere ai de acest design?

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

Arata foarte bine,numai ca fatza nu as vrea sa o modific,sa se vada totusi ca e Aro:wink:, pe spate am sa montez radiatorul,rezervorul,rezerva si troliu.

Link spre comentariu

bestiala masina din poza- e foarte "stealth"se cunosc despre ea si ceva detalii tehnice oare?

Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu

Iti scriu pe PM nu vreau sa-i stric topicul lui Rudy.

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare