zep Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: ARO 244 - Army domnu rudi asta e deja indecenta io nu apuc sa iti citesc posturile cu viteza cu care tu pui fiare sub masina sper ca odata sa iti vad bestia in actiune live Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Aprilie 20, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: ARO 244 - Army N-as putea spune ca am facut-o prea repede,au trecut aproape 2 ani de cind am inceput-o si mai e de treaba,probabil va fi intr - o permanenta modificare deci nu se va termina niciodata.Am gasit o cutie de Aro cu iesire pentru troliu mecanic...acum caut troliu mecanic care va fi montat in spate,deci iar vor fi necesare modificari si rearanjari in spate:grin: Daca vii la BGS sau Bucovina o poti vedea in actiune:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: ARO 244 - Army ..Ne vedem la HUMOR???!! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Aprilie 20, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: ARO 244 - Army ..Ne vedem la HUMOR???!! Da :grin: Poate si mai devreme,daca ai timp as veni cu o saptamina doua inainte de concurs sa facem niste trasee,sa ne obisnuim cu noroiul si aerul de Bucovina:grin: Stam o noapte acolo,poate stii vreo pensiune faina :2dr Azi am facut si portiere,preventiv,daca ploua 3 zile ca anul trecut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TYK Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: ARO 244 - Army Salut!!! ai pe spate cumva arcuri de patrol? daca da imi spui si mie cat se comprima. mi-am luat si eu sa imi pun pe M si vreau sa stiu cum sa procedez. La mine oricum o sa se lase putin mai mult pentru ca e mai grea masina. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Aprilie 23, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: ARO 244 - Army Salut,pe spate am arcuri de Dacie,initial am avut unele mai moi tot de Dacie dar de spate ,acum am de fata,putin mai tari si mai inalte ca primele.Am vrut sa pun si de Patrol dar erau mult prea tari pentru greutatea masinii,mai mult nu stiu ce sa-ti zic,doar prin incercari iti poti da seama daca sint ceea ce trebuie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: ARO 244 - Army ..Ne vedem la HUMOR???!! Si cu mine :grin::grin::grin:.. Radu dau au iesit bine portierele...te pricepi la bricolat:ha::br. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Mai 23, 2011 Autor Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: ARO 244 - Army Masina a mers bine la Bucovina,in afara de o fisa rupta nu am avut probleme.Cu arcurile de G e mai bine dar trebuie amortizoare mai tari.Am refacut rollcage ul ,am montat troliu in spate,am mai scurtat 15 cm din bot.Urmeaza sa schimb cutia cu una de Aro care are priza de putere,cea de TV mai sare din 2 pe coboriri si nu prea e bine. Citeva poze de la trial. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: ARO 244 - Army sa nu uyti sa schimbi uleiul e plin de benzina si o sa iti faca praf cilindrii daca nu il schimbi forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Mai 24, 2011 Autor Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: ARO 244 - Army sa nu uyti sa schimbi uleiul e plin de benzina si o sa iti faca praf cilindrii daca nu il schimbi Interesant e ca nu a bagat deloc benzina in baie,l-am verificat si in a doua zi de concurs si acum,nivelul e constant iar uleiul are aceeasi viscozitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: ARO 244 - Army chiar e curios eu daca il lasam sa mearga juma de ora in 3 pistoane putea uleiul a benzina de ziceai ca e de la pompa forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iunie 1, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: ARO 244 - Army Am renuntat la cutia de TV si am montat una de Aro cu priza de putere,urmeaza troliu mecanic,cumparat sau facut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: ARO 244 - Army Felicitari, si spor la treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: ARO 244 - Army poate te ajuta cu idei http://www.offroadforum.cz/viewtopic.php?f=2&t=32103 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iunie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: ARO 244 - Army poate te ajuta cu idei http://www.offroadforum.cz/viewtopic.php?f=2&t=32103 Multam de info Zep,e fain ce a facut cehul ,,intr-un oras universitar un strungar bun e pasare rara :grin: sper sa gasesc totusi unul gata facut,as economisi mult timp:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iunie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: ARO 244 - Army Cu putin noroc am gasit si troliu mecanic:banana Ce-i drept, cam mare pentru o masinuta asa mica.E un troliu militar care a fost montat pe taburile cu 8 roti,deci forta are;banuiesc ca nu sta prea bine la capitolul viteza,dar vom vedea.La o tura completa de tambur cardanul se invirte de 23 ori...Cu tot cu cablu de otel avea 110kg;am scapat de cablu iar acum are 75kg.Shufa are 50 m si 13mm in diametru,daca are cineva nevoie de ea ,o dau cu placere.Flansa de la PTO se invirte destul de rapid ,chiar si la ralanti.Tamburul e mare ,pot pune lejer 100m de plasma pe el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: ARO 244 - Army Felicitari. Frumos accesoriu. Ce pacat ca la noile generatii de masini 4x4 care au in dotare cutie de transfer nu se mai pune priza de putere. Poate pui un clip cu el functionand dupa ce il vei monta. Bafta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: ARO 244 - Army superb . Central sau pe spate ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iunie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: ARO 244 - Army In spatele cabinei e pozitia cea mai buna ,in locul rezervorului,chiar putin sub sasiu pentru a avea un unghi la cardan cit mai bun.Am unul electric montat central, in spatele scaunului, pentru fata si inca unul in spate;voi avea 3 trolii pe masina.Daca merg la Mures, ramine sa-l montez cind ma intorc si voi posta si filmulet.Important e sa fie gata pina la Buzau,acolo va fi miezul:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: ARO 244 - Army Toate-s bune . Mai trebuie unul care sa traga in jos...si gata . Conducerea cablului prin role sau prin teava ? O treaba super ar fi un sistem de conducere a infasurarii cablului . Mai complicat , dar ar fi cireasa de pe tort . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: ARO 244 - Army Prin teava de Al cu fante pe capete,binenteles tot Al, +fanta de la placa de troliu.Cind l-am montat central pe cel electric m-am gindit ca o sa fie necesar un sistem de ghidare a plasmei sa nu se infasoare intr-un singur loc pe tambur,dar nu a fost cazul,in sarcina plasma se stringe foarte tare, chiar daca se infasoara pe un capat al tamburului tot nu ajunge in bare sa se blocheze.La cel mecanic tamburul e foarte mare,chiar nu va fi cazul.La mecanismul de cuplare al troliului va trebui facuta o inginerie,fiind in afara cabinei nu am sa ajung cu mina la el sa-l pot da pe liber. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: ARO 244 - Army Da , cam trebuie inca o maneta ...cel mai comod e tip maneta de frina de mina , cu cabluri . Insa o maneta de frina obisnuita nu e de incredere , prea slaba . Eu ma gindeam sa bag in teava de conducere ( fieroanga , la mine ) o teava de PP. Cu plasma e mai bine . Tamburul e imens . Numa' bun pentru Winch- challenge . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: ARO 244 - Army Aro ul a rezistat si la Mures,chiar daca a mers din nou in 3 pistoane din cauza unei fise topite:grin: De fapt am lovit evacuarea de un bolovan si au crapat galeriile.Panhardul spate s-a indoit dar nu-i bai ca oricum trebuia montat mai sus si ranforsat.Mai nasol e grupul fatza s-a indoit cam tare,pare ca s-a mulat dupa coroana,sper sa mearga indreptat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Septembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: ARO 244 - Army Citeva poze de la MMOF cu masina.In prima zi,dupa 10 km ,s-a stricat pompa de frina.A doua zi am inlocuit-o cu una SH,care tinea la a treia pedala,asa ca voi adapta o pompa de frina de straineza:grin:Am montat si troliul mecanic;se vede putin intr-una din poze,dar inca nu am gasit plasma.La trial s-au rupt suruburile de la levierul de directie(cele 4),deci nu am terminat traseul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Octombrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: ARO 244 - Army Troliu mecanic a incaput exact in interiorul sasiului,in spatele cabinei.Cuplarea se face prin cablu la frina de mina + maneta de pe cutie.Nu am pus plasma pe el ,nu am gasit inca asa lunga,probabil am sa ma orientez spre una de 60m,cred ca e suficient.Motorul nu este unul de turatie,merge in max 4 mii de ture dar chiar si asa are ceva viteza,peste orice troliu electric. Barele de directie au fost refacute din teava galvanizata,iar levierele indreptate. Galeriile au fost invelite cu banda termoizolanta pentru a nu mai topi fisele. Frinele sint perfect functionale,a primit pompa de frina cu tot cu servo de Toyota. Schimbat rapoarte,de la 4,7 la 5,14.S-a mai ingreunat putin masina si se simtea nevoia. Am renuntat la aprinderea electronica si am trecut pe platini,merge mult mai bine asa desi nu inteleg de ce... Mai am de rezolvat problema carburatorului,care face figuri si masina va din nou perfect functionala.Asa cum mi-a spus aDY1 un carburator de JEEP 4,2 cred ca va rezolva problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate