Petre Niteanu aka bullbar Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 (edited) Daca va este, uitati-va aici! Chestia asta, intr-un limbaj academic este forta centrifuga, va tine pe drum. Asa ca...atunci cand vedeti o inclinare laterala.....PEDAL TO THE METAL! Sau cum ar zice don Semaca, SPAN IN .IZDA! Ca si chestia de a intoarce botul spre prapastie sau hau, gol etc atunci cand iti pleaca "curul", la fel, aceasta chestie "la blana" trebuie exersata in offroad, mai ales toamna si iarna! :grin: Greutatea masinii si SPANUL in inclinari laterale sunt direct proportionale! dN14xrnZwXw Edited August 29, 2010 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdaddy Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Re: Va este teama de inclinari laterale? CORECT... partial. Daca suprafata e concava, da, forta centrifuga te "lipeste" de teren(pista) dar daca e convexa, de "dezlipeste" de teren. Deci span span - da sa stim si cand. :hi Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted October 28, 2009 Author Share Posted October 28, 2009 Re: Va este teama de inclinari laterale? @bigdaddy, daca suprafata este convexa, e noroi si ai inclinare laterala....o iei pe alta parte! :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoroka Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 (edited) Re: Va este teama de inclinari laterale? Un exemplu similar de situatie in care trebe dat span la greu avem si aici. Eu chiar am exersat in pante la urcare, span si viraj brusc la 180 de grade cu coborare la vale de urgenta :grin: 5FGGI2iXsHA Edited August 29, 2010 by Astral Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted October 28, 2009 Author Share Posted October 28, 2009 Re: Va este teama de inclinari laterale? Aia e o inclinare "verticala"! Noi vorbeam de cele laterale! :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Re: Va este teama de inclinari laterale? nu mi-e pic de frica daca sunt ancorat in troliu...in rest nu mai vreau ca si asa am indoit-o rau la Valeni in cazatura :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Bun baiat Bun baiat cel din primul post. Urca si coboara scara cu casca in cap iar cu motorul merge fara casca.Buuuuuuuun asa... Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BABONE Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Re: Va este teama de inclinari laterale? Un exemplu similar de situatie in care trebe dat span la greu avem si aici. Eu chiar am exersat in pante la urcare, span si viraj brusc la 180 de grade cu coborare la vale de urgenta :grin: [youtube:1a8nk915] [/youtube:1a8nk915] asta masina din filmulet , nu-i patrol ca a lui Goganu' ? creste inima in el acum..... In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoroka Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Re: Va este teama de inclinari laterale? Un exemplu similar de situatie in care trebe dat span la greu avem si aici. Eu chiar am exersat in pante la urcare, span si viraj brusc la 180 de grade cu coborare la vale de urgenta :grin: asta masina din filmulet , nu-i patrol ca a lui Goganu' ? creste inima in el acum..... Patrol mi se pare si mie ca ar fi... sau ceva toyota Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Re: Va este teama de inclinari laterale? Tinand cont de unde e filmat as zice ca nu e patrol ca al lui Goganu :p Chiar daca e y60 probabil ca are un motor de genul 10L benzina :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 (edited) Patrol de 1000 cp Desi suntem departe de subiect... Nu are motor de 10 000 dar in schimb are ceva turbo serios :grin: Este vorba despre patrolul de 1000 hp Acelasi patrol din filmuletul asta bate Lamborghini si mc laren pe autostrada IOWo8X84fSM -XgTiuySL_A Edited August 29, 2010 by Astral Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei4x4 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Re: Va este teama de inclinari laterale? Mie imi este frica de inclinatii laterale.Cui nu ii este minte. Nissanul nu este acelasi din filmul cu Lamborghini si are numai 900 de cai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGANU24cm Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Re: Va este teama de inclinari laterale? ......inspirat tipu cu patrolu alb din inclinarea verticala.....om cu big cohones.... :ca Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Re: Va este teama de inclinari laterale? ce fac baietii in Formula Offroad si in campionatul de OffRoad din Norvegia / Finlanda... http://www.youtube.com/watch?v=EetUh57PV_I&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=i0HSSOECKGU&feature=related Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Re: Va este teama de inclinari laterale? FRICA DE INCLINARI LATELARE RASPUNS: NU Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Re: Va este teama de inclinari laterale? Tinand cont de unde e filmat as zice ca nu e patrol ca al lui Goganu :p Chiar daca e y60 probabil ca are un motor de genul 10L benzina :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
abrudila Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Re: Va este teama de inclinari laterale? Un exemplu similar de situatie in care trebe dat span la greu avem si aici. Eu chiar am exersat in pante la urcare, span si viraj brusc la 180 de grade cu coborare la vale de urgenta :grin: asta masina din filmulet , nu-i patrol ca a lui Goganu' ? creste inima in el acum..... Patrol mi se pare si mie ca ar fi... sau ceva toyota fratilor.!!!!!!!!!! e P A T R O L ..... cu siguranta :gr1 si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
boczarionut Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 (edited) Re: Va este teama de inclinari laterale? au fost multe discutii si pe youtube despre identitatea acelui model de masina unii spuneau ca ar fi Ford Bronco dar pana la urma sa dovedit a fi un Patrol modificat de niste baietii din UAE sau Arabia Saudita iar acel deal este in Arabia Saudita scrie in comment-uri VozqupuhkIQ Edited August 29, 2010 by Astral Patroll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Gaz gaz gaz Nu ca e neaparat general valabil, dar vorba unui amic: "Prea multa tehnica strica, mai bine Gaz gaz gaz" :h5 :ypu Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FELDGRAU BRONC Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Re: Va este teama de inclinari laterale? coaja -Patrol Y 60 motor - benzinar aspirat cu limitator de ture pe pompa, deci injectie pilotul- tatic nu pup in cur pe nimeni dar, in mic aveti o chestie similara cu Nike la Calugareni si cu nu stiu cine intr-un vid dela ORR ... da' ce are treaba asta cu inclinatiile laterale ? Patrol GR 94, in continua evolutie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALPINA Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Re: Va este teama de inclinari laterale? pt inclinatii laterale...gandesc eu...k incepator...ca ar fi bine ca masina sa dispuna de suspensie full reglabila! ai ajuns la zona respectiva....apesi pe buton ..se intaresc amortizoarele de pe partea...stanga f+s( in caz ca masina intr acolo trage sa se dea cu cracii- n -sus) la max si mergi:grin: NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Re: Va este teama de inclinari laterale? Si incepator fiind, intaresti din greseala suspensia opusa, si ai pus-o :ha: Lasand gluma la o parte, cred ca cineva neavizat e in stare sa culce si cea mai perfectionata masina. Daca ai vazut masina aia "Chainlink", gandeste-te ce ar insemna ca sa actioneze cineva din maneta gresita, la margine de prapastie. :) On-topic: la cat e de inalt si ingust Samuraiul, inca nu am ajuns sa apreciez cat de indraznet pot sa imi permit sa fiu. Probabil ca o sa incerc pana il aplec. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Re: Va este teama de inclinari laterale? Si incepator fiind, intaresti din greseala suspensia opusa, si ai pus-o :ha: Lasand gluma la o parte, cred ca cineva neavizat e in stare sa culce si cea mai perfectionata masina. Daca ai vazut masina aia "Chainlink", gandeste-te ce ar insemna ca sa actioneze cineva din maneta gresita, la margine de prapastie. :) On-topic: la cat e de inalt si ingust Samuraiul, inca nu am ajuns sa apreciez cat de indraznet pot sa imi permit sa fiu. Probabil ca o sa incerc pana il aplec. are centrul de greutate destul de sus si nu e o problema prea grea sa il pui pe o parte... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Re: Va este teama de inclinari laterale? din cate am vazut eu pe Grohotis (putin ce-i drept) samurache nu se rastoarna chiar asa, cu una cu doua. mie mi-e frica de ma c.. pe mine la inclinarile laterale, tre' sa mai exersez ca sa-mi treaca, dar imi trebuie si un scaun ca lumea, ca din ala stock alunec, ma sprijin pe portiera si ma tin de comenzi, in loc sa le manevrez... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Re: Va este teama de inclinari laterale? Daca va este, uitati-va aici! Chestia asta, intr-un limbaj academic este forta centrifuga, va tine pe drum. Asa ca...atunci cand vedeti o inclinare laterala.....PEDAL TO THE METAL! Sau cum ar zice don Semaca, SPAN IN .IZDA! Ca si chestia de a intoarce botul spre prapastie sau hau, gol etc atunci cand iti pleaca "curul", la fel, aceasta chestie "la blana" trebuie exersata in offroad, mai ales toamna si iarna! :grin: Greutatea masinii si SPANUL in inclinari laterale sunt direct proportionale! [youtube:2et65h3x] [/youtube:2et65h3x] de aici s-a inspirat Adi nebunu... zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts