giorgel Postat Iulie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: verificari si.....surprize carevasazica, ultima iesire s-a soldat cu "mult buba":ha::ha::ha: toba finala kaputt [ATTACH]84039[/ATTACH] [ATTACH]84040[/ATTACH] incercand sa evit un pietroi vizibil, am luat la tranta un pietroi invizibilslp:hm:hw [ATTACH]84041[/ATTACH] [ATTACH]84042[/ATTACH] [ATTACH]84043[/ATTACH] va spuneam eu, sunt incepator:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: verificari si.....surprize vorba aia "apa trece, pietrele raman" nu este universal valabila... desi malurile acestui rau sunt pietroase de numa-numa [ATTACH]84044[/ATTACH] intr-un loc anume, cu mare mestesugeala gasit de mine, apa a carat pietrele si a lasat namolul :ha::ha: [ATTACH]84045[/ATTACH] [ATTACH]84046[/ATTACH] prin urmare, se performeaza o toaleta la interior... (a nu se intelege buda, desi mirosurile erau asemanatoare:ha::ha::ha:) [ATTACH]84047[/ATTACH] mocheta este scoasa de luni, si inca nu s-a uscat... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2010 (editat) Re: verificari si.....surprize dupa cum amenintam ieri, am trecut la ostilitati... priviti kit de deplasare CV/CT, designed & handmade by ?!?!?!?!??!???!?!? [ATTACH]84050[/ATTACH] pe dreapta, avem 4 suruburi de 2 feluri... [ATTACH]84051[/ATTACH] pe stanga, 4 suruburi, de 3 feluri... [ATTACH]84054[/ATTACH] toata aceasta lucrare, de mare exceptie, se va inlocui cu asta [ATTACH]84053[/ATTACH] intentiile sunt bune, sa vedem daca suruburile "multitip":ha::ha: vor coopera, don' Luigi (multumesc, maestre!) m-a avertizat ca s-ar putea sa faca pe nebunele, mai ales cele din interior Editat Iulie 17, 2010 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: verificari si.....surprize cele 4 suruburi de 3 feluri din stanga s-au desfacut fara probleme, insa.... priviti cu atentie ultimul surub din dreapta [ATTACH]84056[/ATTACH] eh, sa nu ma dezbrac de caracter, si sa zic cate ceva la adresa celui care a comis fapta asta? este si la una din cele doua gauri ascunse, din sasiu... felicitari, domnule! te-oi sti tu care esti.... ca eu nu stiu sigur. mai bine. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: verificari si.....surprize Unde erau suruburile alea? Ca=ti spun eu EXACT cine le-a pus! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: verificari si.....surprize Unde erau suruburile alea? Ca=ti spun eu EXACT cine le-a pus! Cred ca e vorba de ceea ce te nedumirea pe tine pe topicul de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=44492 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2010 (editat) Re: verificari si.....surprize salut, petre! la traversa de sub cutia de viteze. dar mai bine nu-mi spune, te rog. chiar nu vreau sa stiu. multumesc. exact, astral, despre asta este vorba. apropo, petre, te rog spune-mi si mie ce fel de amortizoare sunt astea, mediu sau heavy? si care este treaba cu ambreiajul? l-ai schimbat vreodata? amortizorul de directie, desi l-am busit, merge. de banii aia o sa-mi iau altceva:ha::ha: Editat Iulie 17, 2010 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: verificari si.....surprize Daca este vorba de locul acela cu distantiere care armonizeaza sistemul OME pe masina, acolo numai TRACO (tudor) a umblat. Si de ce sa nu zic? Lasa ca eu n-am fite d'astea "diplomatice" la capitolul cash-money! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: verificari si.....surprize nu voiam sa imi spui, sau cel putin nu aici, pt. a nu se transforma si acest topic intr-o balacareala, precum altele. rog din suflet moderatorii sa stearga absolut orice postare, din partea oricui, cu remarci malitioase, si care nu au legatura cu ce fac eu la patrol. raspunde-mi si la celelalte intrebari, te rog. multumesc. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: verificari si.....surprize Care intrebari? Ca-ti raspund. Asta pt ca am dat bani FOARTE MULTI sa fac masina aia si n-am greturi la aratat cu dej'tul!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: verificari si.....surprize Care intrebari? Ca-ti raspund. Asta pt ca am dat bani FOARTE MULTI sa fac masina aia si n-am greturi la aratat cu dej'tul!:h5 vezi mai sus, cu amortizoarele si ambreiajul. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: verificari si.....surprize La amortizoare, habar n-am ce fel sunt, Traco le-a montat, el le-a si comandat si a zis ca ele sunt bune pt masina mea. Deci...cred ca sunt normale. Au cam 4 ani de folosire. Ambreiajul tot Traco. Mi-a zis ca s-a rupt brusc, pe elevator si tot el l-a si schimbat. Despre balacareli nici nu poate fi vorba, asta pt ca Tudor stie exact la ce a lucrat la masina mea si suntem si amici vechi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: verificari si.....surprize intrebare, intrebatoare.... 7 din cele 8 gauri din traversa sunt cu mult mai mari decat suruburile care o strabat. [ATTACH]84058[/ATTACH] asa trebuie sa fie, sau nu? una singura are orificiul mai apropiat de diametrul surubului, insa nu pe toata lungimea gaurii. [ATTACH]84059[/ATTACH] Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: verificari si.....surprize mda, n-are nimeni nici o parere despre gaurile din traversa? hmmm, o s-o pun la loc asa cum este, ce sa fac, dupa ce rectific (daca reusesc) filetul acela. acum tocmai am terminat de spalat, la interior, podeaua. 4 galeti de apa, carpe si multa vointa. acum este curata. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: verificari si.....surprize Poate ai noroc si merge acelasi filet, daca nu e prea necajit . Iti vei da seama dupa cum merge tarodul. Iar cel far' de pereche , are gaura refiletata , sau e bagat cu japca ?... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: verificari si.....surprize Poate ai noroc si merge acelasi filet, daca nu e prea necajit . Iti vei da seama dupa cum merge tarodul. Iar cel far' de pereche , are gaura refiletata , sau e bagat cu japca ?... cos, despre acel filet, far' de pereche, este vorba, pa acela trebuie sa il refac. din ce a vazut ochiul meu, acel surub monstruos, cu alt pas, a fost bagat cu japca. ne va spune tarodul maine, daca il primesc... am o nedumerire cu gaurile traversei, care sunt mult mai mari in diametru decat tija surubului. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: verificari si.....surprize Daca imi aduc bine aminte , chiar sint ceva mai mari decit surubul , insa nu ovale sau exagerat de mari . Poate ca nu e traversa de origine , ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: verificari si.....surprize Sau poate au fost marite sa intre mai usor (pironu) pe pozitie... :dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: verificari si.....surprize hai sa va mai spun ce am mai facut la mashinoaza s-a montat kit-ul de deplasare cv/ct am curatat fara probleme toate filetele, cu tarod potrivit, toate suruburile s-au strans bine. [ATTACH]89797[/ATTACH] [ATTACH]89798[/ATTACH] prin amabilitatea unui prieten, am primit un set complet de bucsi (bucse?bucsuri?:ha:) OME pt. bratele puntii fata, cu corectie de fuga. s-au montat precis, respectand instructiunile, evident by myself... conform traditiei, la demontarea bratelor, surpriza:ha:, am constatat ca gaurile urechilor din fata sunt ovale, pe directia inainte-inapoi, cam cu 2 mm... asa ca am trecut la confectionarea unor adaosuri, dintr-un OL-ce-o fi:ha: de 6 mm grosime, gaurite precis la 16 mm, pe care le-am sudat pe urechi. ca sa ma laud un pic, s-a lucrat cu atat grija, incat suruburile intra si ies foarte usor:wink: suruburile folosite sunt de 8.8, M16 cu pas normal, care au fost modificate astfel incat partea nefiletata sa fie exact cat trebuie, pt. ca urechile sa se sprijine pe plin, nu pe filet. la partea din spate 60 mm, la partea din fata 72 mm. s-a bagat vaselina generos, pt. a impiedica blocarea lor in orificii. operatia se va repeta la cateva luni. [ATTACH]89799[/ATTACH] [ATTACH]89800[/ATTACH] la interior, s-au montat definitiv cele doua ceasuri buclucase, EGT si Boost. la cel de boost nu merge iluminarea (deh, l-am primit gratis...) iar cel de EGT este prea luminos, noaptea e deranjant. o sa-i montez un dimmer dedicat, pe cel al masinii nu il baga in seama:ha: [ATTACH]89801[/ATTACH] deoarece oadat era sa ia foc masina, din cauza unei lucrari iscusite, am refacut alimentarea proiectoarelor din spate, cu fire de 4 mmp, direct de la baterie, cu papuci sertizati si cu sigurantare 20 A pe plus si transport prin releu de 40A, montat insa in cabina. o sa il mut de acolo in compartimentul motor, totodata voi reloca si siguranta, acum arata cam a tziganie:ha: [ATTACH]89802[/ATTACH] pe la inceputul topicului acuzam lipsa de putere. dupa ce am adus turbina in mintile ei, s-a simtit o crestere, insa tot nu era in regula. asa ca am trecut la cercetari mai serioase, si dupa n'shpe bajbaieli si cautari, am stabilit: debitmetru defect. am cumparat unul aftermarket (pe original era scumputz, fro' 600 EURO:uameni) si hopa, avem toti caii.... numai ca acuma trebuie sa ma apuc din nou de reglajul turbinei, cu debitmetrul nou baga in dracii aia mari, la 3000 rpm are deja 1 bar... imi doresc sa obtin 0,5 bar la 1500 rpm si maxim 1 bar la 4000. sa vedem daca reusesc numai din reglaje, daca nu, voi monta un boost controler. s-au mai inlocuit si rulmetii de roata pe stanga fata, cei de pivot pe ambele parti, toate garniturile omocineticelor si semeringurile de planetare. so far so good... cam atat pt. etapa actuala, ca sa citez un ciuruit:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: verificari si.....surprize am uitat sa zic, la ultima iesire masina a "primit" asta:uameni [ATTACH]89827[/ATTACH] se va repara... da' cum ii dau "patina" de offroad?!?!:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: verificari si.....surprize am uitat sa zic, la ultima iesire masina a "primit" asta:uameni [ATTACH]89827[/ATTACH] se va repara... da' cum ii dau "patina" de offroad?!?!:ha::ha: Sticker? ARB , OME , :cl :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: verificari si.....surprize multumesc, dar e prea grosolana adancitura, nu o "astupi" cu un sticker. si in nici un caz nu fac reclama gratis, nimanui. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: verificari si.....surprize Solutia: Cauti un atelier profi de tinichigerie,trebuie sa aiba un aparat ce incinge varful pe tabla,o trage inapoi la forma aripii si asta e. Pe urma vopsea,autocolant,de tine depinde. Cand am vazut prima oara poza cu indoitura primul lucru care mi-a venit pe fir a fost sa bag mana pe interior si sa o imping usor in afara. :ha: Am vazut treaba asta la un Audi. A iesit chiar bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: verificari si.....surprize urmele de copaci au fost sterse, profesional, la atelier specializat (cel cu Logan-ul cabrio) nu am poze cu partea dreapta curata, doar un filmulet in care se vede bine XS6JDKpjqVs a primit si patina de offroad :ha: aproape ca nu se mai vede ca a fost vopsita recent:banana Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize azi masina a fost la ITP si a corespuns, ireprosabil:ha::ha: acum pot trece la next step-divortul de catalizator:banana Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate