nissan4x4 Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize nu cred ca faci bine sa iti pui dropbox-urile pe masina matali, argumentele ar fi: - solutia dropbox este pt masini cu kit de susp +10 cm si peste. Matali nu ai asa inaltare .... - trebuie sa revii la bucse de caster zero PS. Bucsele te tendoane fata - sasiu sunt pe stoc , 49E/set ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 4, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize nu cred ca faci bine sa iti pui dropbox-urile pe masina matali, argumentele ar fi: - solutia dropbox este pt masini cu kit de susp +10 cm si peste. Matali nu ai asa inaltare .... - trebuie sa revii la bucse de caster zero PS. Bucsele te tendoane fata - sasiu sunt pe stoc , 49E/set Pai asta-i si ideea - sa pun bucse fara corectie la punte - le am deja demult. Daca acum, cu bucse cu corectie, cardanul intra drept in grupul fata, cu bucse fara corectie va face unghi, dar in sensul nedorit. Ma voi juca cu ele cand vor fi demontate, vad eu atunci daca pun dropbox sau nu. Bucsele tendon-sasiu nu s-au distrus ele doar de proaste, zic si eu. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 4, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Din cauza bucseror astea m-am dat peste cap cu un Jeep.La fel faceau.Constarea a fost facuta imediat dupa tumba.Recomand verificarea la masinile cu punte / ciolane . Jeep thing :ha: Patrolul asta abia daca simte bucsa lipsa. Usoara bataie in sasiu cand dadeam cu stanga in mal/damb si un pic de frictiune pe caroserie, atat. In rest, no problem. Sunt chiar intrigat, se plange lumea de death wobble iar nesimtitul asta merge pe sosea fara greatza? Trage putin stanga daca pui frana brusc, daca franezi usurel iarasi fara probleme. Am vazut si ceva joc la bucsa barii panhard fata la cuiul de pe punte, la cea de la sasiu nu m-am uitat inca. Plus joc in bucsele panhard spate, le am si p'alea de vreo 2-3 ani:ha:. Plus Silverstoane vai mama lor.:al Eu ma mir ca mai merge. Acum le-a venit vremea la toate. Keep in touch:grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Aprilie 5, 2016 Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Stai tu linistit, sa vezi ce o sa vobleze masina ta dupa ce schimbi toate rahaturile alea. De parca is nebune masinile astea. Schimb, arcuri amortizoare (Ironman), schimb rulemnti spate cu SKF, schimb pivot A frame spate cu OEM, schimb bucse brate inferioare cu OEM, schimb bucse A frame cu OEM, placute spate noi, saboti noi, chit reparatie etrieri noi, si el tot boncane de parca ar fi ceva fier pe fier. Si merg asa de 2 ani, si nici ca se intensifica zgomotul, nici sa cada vreo roata. M-am plictisit sa tot o caut si in "fund" de paduchi, si ea nu zice nimic. Ma streseaza zgomotul, da nici ca ii mai fac ceva pana nu pica de tot, natia ei de tigaie. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate