dansoare Postat August 7, 2015 Partajează Postat August 7, 2015 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Sper ca n-ai injurat Patrolul!:beat:beat Vedem miine ce parere ai de reductia Gearmaster 2.86/1!:grin: O sa-ti placa sigur,garantez!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 9, 2015 Autor Partajează Postat August 9, 2015 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Am testat agregatul. Alta masina, jur. Am tras un Samurai cu directia belita, la deal, in viteza I, la 900-1000 rpm.:grin: Inainte, nu as fi urcat acel deal, singur, sub 1500 rpm. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Am vazut Giorgele,doar am fost de fata!:grin: Bine ai venit in liga superioara!:wink:(a reductiilor desigur,sa nu se interpreteze altceva) Pe cind te astept cu un blocant fata,ca sa fie tacimul complet?:pl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Pe cind te astept cu un blocant fata,ca sa fie tacimul complet?:pl pentru asta t rebuie sa mai compete un patrol cu blocant fata. Glumesc, desigur. E senzatie cum merge la deal cu un samurai atarnat de fund. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Oare cum ar fi mers cu o reductie cu 85% in plus? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 9, 2015 Autor Partajează Postat August 9, 2015 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize pentru asta t rebuie sa mai compete un patrol cu blocant fata. Glumesc, desigur. E senzatie cum merge la deal cu un samurai atarnat de fund. Vrei sa zici ca trebuie sa CUMPAR inca un patrol, cu blocant fata. Ideea nu e rea, dar nici nu-ti apartine:grin: De ce nu deschidem topic cu iesirea? Reparatia coloanei de directie a Samuraiului, "pe genunchi", a fost senzatie:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 9, 2015 Autor Partajează Postat August 9, 2015 (editat) Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Oare cum ar fi mers cu o reductie cu 85% in plus? :) Prea mult. Aceasta de 43% este suficienta, altfel trebuie sa treci la alte modificari. Motorul meu merge bine, tragea 35-urile si inainte, acum am mers si cu vit. 4-5. Viteza I am folosit-o doar la tractarea samuraiului, se stricase coloana de directie, trebuia mers la deal cu o viteza atat de mica incat sa permita corectarea trasei doar tragand literalmente manual de roti. Traiasca Ciprian! Editat August 9, 2015 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 3, 2016 Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Sa verificam franele, zic...:grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Sa verificam si usa spate zic :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Sa verificam si usa spate zic :))) Auch ! :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 9, 2016 Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Sa verificam si usa spate zic :))) Am verificat-o! E stramba si blocata!:grin::ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize si autorul moral al faptei cine este?:):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 9, 2016 Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Fapta n-are autor moral, copilotul striga tare "vezi ca ai copac in spate":grin: Are doar autor faptic, adica je:old Eu vedeam un copac in dreapta spate, pe langa care aveam loc, pe cel buclucas nu-l vedeam din cauza inclinatiei combinata cu tetiera din spate, care obtura geamul mic pana la plafon. Cam prin zona asta s-a intamplat: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 19, 2016 Autor Partajează Postat Martie 19, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Brainstorming: Ce se poate face din aceste doua obiecte?:wink: Indiciu: scula electrica este un aparat pentru lipit tevi din polipropilena (PPR). Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Ai tencuit usa Coane ? Ce ai facut?? Vezi ca Duminica viitoare avem iesire programata!!! Sa ai usa gata... Desigur daca nu vrei si sambata si Duminica...:banana sa iesim.. Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 19, 2016 Autor Partajează Postat Martie 19, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Cum sa tencui bre usa?:ha::ha: Usii nu i-am facut nimic inca, ce de-aia nu merge masina?:grin: Stii ca nu-mi place sa ies duminica, decat daca incepem de sambata.:wink: Mai dau un indiciu: imi trebuia o fasie de tabla mai otelita asa, pe care am taiat-o din drisca. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Martie 19, 2016 Partajează Postat Martie 19, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Gata am inteles.... Faci un spaclu mai mic ca sa tencuiesti usa.....:wink: Iesim si sambata desigur... Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 20, 2016 Autor Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Va arat scula gata de lucru: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 20, 2016 Autor Partajează Postat Martie 20, 2016 (editat) Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Scula gata de lucru: [ATTACH=CONFIG]261063[/ATTACH] Si rezultatul: Editat Martie 20, 2016 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize La usa copilotul nu are vina.:ha: Soferul o leaca cam nervos si s a lasat cu zeama de copac:ha::ha:. Sa ne arati cu au iesit gumele. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 20, 2016 Autor Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Breee...citeste mai sus, am descris cum s-a intamplat pocinogul. Iaca guma regroovata: Vor mai tine pana gasesc o solutie pentru a procura Simex Extreme Trekker. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Breee...citeste mai sus, am descris cum s-a intamplat pocinogul. Iaca guma regroovata: [ATTACH=CONFIG]261066[/ATTACH] Vor mai tine pana gasesc o solutie pentru a procura Simex Extreme Trekker. Am citit dupa ce am postat.:ha: Arata belea, poate le probam sambata. :) Sa nu vinzi scula, ca poate mai avem nevoie de ea.:ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_c Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Oooo, bravo Dl. Giorgel. Ai reusit sa improvizezi o scula scumpa cu bani putini. Eu am fost si sunt multumit de operatie. Sa ne spui si noua impresie. Parerea mea ca face treaba inca cateva iesiri. Pana la urma tot la unele noi ajungem.:grin::grin::grin: Nissan Patrol Y60 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 3, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Vestitele bucse OME si-au dat obstescul sfarsit. Nu voi mai pune niciodata bucse OME. Am simtit eu ceva la ultimele iesiri, roata stanga fata atingea caroseria, plus ceva batai. Ieri atingea si cloncanea tare, la iesirea din traseu am constatat despre ce este vorba. Iata: Si un filmulet: Cu aceasta ocazie, se va intampla revizia majora prea mult amanata: toate bucsele pe fata noi originale Nissan+drop-box:wink: (am toate piesele de 3 ani:ha:), revizie punte fata, vopsea pe sasiu, rezervor + alte piese, plus alte maruntisuri de pe lista. Trebuie sa ma misc repede, sezonul de iesiri e in toi:grin:. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Re: Nissan Y61, ZD30 : verificari si.....surprize Din cauza bucseror astea m-am dat peste cap cu un Jeep.La fel faceau.Constarea a fost facuta imediat dupa tumba.Recomand verificarea la masinile cu punte / ciolane . "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate