stefan79 Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Salutare salutare, Gata, sunt si eu Mitsubishat :) Am in posesie un Pajero (LWB) 3.0 V6... (93) Sa o si descriu: CV - manuala 5 + 1 diferential blocabil spate si central, Geamuri electrice fata si spate Inchidere centralizata alarma trapa incalzire scaune fata incalzire suplimentara spate scaune fata cu amortizor pilot automat radio cd ac cotiera centrala statie emisie receptie bull bar proiectoare cu hlogen de 100 w Si...cred ca nu am uitat ceva :))))))))) Poze...maine Tot maine si nelamuriri, defecte si ce doresc sa imbunatatesc! :banana www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FELDGRAU BRONC Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... ...nu-ti fa griji ; trece cu apa si sapun de casa !:ha: S-o folosesti sanatos la potential integral ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... :))) Pentru inceput cred ca este mai mult de cat suficient. Cu timpul... Oricum este o schimbare....este primul 4x4... am mai avut masini dar toate "de sosea". :dr1 www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 (edited) Re: M-am Mitsubishat si eu... Bravo Stefane! Sa....fir intins!:ha: (Sau cum zic pescarii? Cacat in traista?) Oricum iti urez de bine, dar sunt circumspect cu urarile ca este ca-n voodoo! S-o uzi bine!:2dr Edited March 24, 2010 by Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... Sa fie de bine..de rau..cum o vrea ea :D Am udat-o si o sa o mai ud :D :x :2dr www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted March 25, 2010 Author Share Posted March 25, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... Si prima fotografie... Si incepe distractia... primele cazute... placutele frana spate (simplu..doar ca pistonasele sunt blocate iar suruburile de glisare..terminate) urmeaza ulei si filtre...apoi distributia.... apoi... mai vedem www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted March 28, 2010 Author Share Posted March 28, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... Si o mica iesire... www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted March 28, 2010 Author Share Posted March 28, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... si inca un grup de poze www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... Frumoasa tare!Sa fie intr-un ceas bun. Sunt super masini:h5 P.S.Ai grija sa nu o uzi ca mine:ha::ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted March 28, 2010 Author Share Posted March 28, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... Frumoasa tare!Sa fie intr-un ceas bun. Sunt super masini:h5 P.S.Ai grija sa nu o uzi ca mine:ha::ha: Merci. Intradevar sunt multumit de ea. Am citit tot topicul tau despre peripetia Veveritei Submarin... O sa am grija. :D www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted April 3, 2010 Author Share Posted April 3, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... Azi am fost nevoit sa ii schimb placutele de frana pe spate. Nimic complicat, doar ca glisierele superioare nu am reusit sa le clintesc. Am reusit sa le desfac pe cele inferioare, am degripat pistonasele si insfarsit am placute noi pe spate. Cred ca tura viitoare se lasa cu schimb de etrieri si cred ca si racordurile de frana... Buba mare a fost ca o nemernica de piulita de la o roata nu a vrut sa se desfaca...dupa 4 ore de daltuit... a cedat la flex :( Mda...am distrus cu aceasta ocazie un prezon. Cu aceasta ocazie am descoperit ca pierd si benzina... daca fac plinul...sau ma rog mai mult de jumatate si franez brusc...arunca cu benzina. Astept sa o consum si cred ca dau rezervorul jos sa vad ce se intammpla. Exista o gura de vizitare pe undeva prin interior sau trebuie sa il dau jos? Frana de mana este cumva pe saboti? Si aici am o problema, tine foarte foarte sus... Peripetii de sambata... :sc Sarbatori fericite! www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... Are si gaura de vizitare dar mai bine il dai jos ca nu e complicat insa trebuie sa localizezi zona pe unde curge intii sau sa fie uscat afara ca sa vezi urmele pe unde curge Frina de mina este pe saboti si au in partea de jos dupa ce dai discul de frina jos un tensionator reglabil....sau poti incerca sa mai stringi cablurile zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted April 3, 2010 Author Share Posted April 3, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... Multumesc. Din ce am vazut, arunca in parte superioara, la mijloc inspre fata. se vad acolo cateva conducte... Dar cred ca tot dat jos este mai ok. O sa incerc sa umblu la cabluri! www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 (edited) Re: M-am Mitsubishat si eu... E posibil sa ai ceva conducte fisurate...inlocuieste-le cu furtune:h5 Edited April 3, 2010 by Miron Sorin zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted April 3, 2010 Author Share Posted April 3, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... Este si asta o varianta... doar ca din ce am vazut acolo...mai pe orbeste... cred ca a mai fost umblat...si cineva a incercat sa etanseze cu poxipol sau silicon... dar pana nu demontez... oricum, orice sfat sau supozitie este bine venita :tk www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex4x4 Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... Azi am fost nevoit sa ii schimb placutele de frana pe spate. Nimic complicat, doar ca glisierele superioare nu am reusit sa le clintesc. Am reusit sa le desfac pe cele inferioare, am degripat pistonasele si insfarsit am placute noi pe spate. Si la mine aceeasi problema glisierele superioare la etrierii spate erau blocate . Am reusit sa le deblochez intr-un sfarsit , cu degripant si cu un ciocan :grin: . Eu le-am schimbat si pe fata dar nu am avut nicio problema . Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted April 3, 2010 Author Share Posted April 3, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... Cele superioare...cu alta ocazie :D Pe fata inca nu am umblat... am placutele dar am uitat sa comand glisierele. Trebuie sa schimb si piulitele de la roti...sunt obosite rau :( www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raresgood Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... Ai PM.Sper sa fie de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted April 4, 2010 Author Share Posted April 4, 2010 (edited) Re: M-am Mitsubishat si eu... Multumesc mult! Am sa postez concluziile dupa ce o sa cercetez :) Sarbatori fericite! Edited April 4, 2010 by stefan79 www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted April 11, 2010 Author Share Posted April 11, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... Dupa neiesirea de azi... am tras concluzii: - MT -uri - putina ridicare :D - protectie la delcou - troliu ( chiar daca nu am avut nevoie) - sufa de recuperare ( chiar daca nu am avut nevoie) - ochet spate - in locul cuiului de remorcare - cui care a fost dat jos la plecarea de la casa Iacob - multumesc baieti pt ajutorul dat la demontare - snorkeler Pagube... o aparatoare de noroi ( care oricum statea sa cada), ceva zgarieturi si antena de pe aripa... NESEMNIFICATIV Am invatat multe azi de la cei cu experienta. Multumesc mult! Revin... maine dupa ce o spal... www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... Azi in timpul botezului club 4x4 Ploiesti, am sesizat un zgomot ce provine de l roata stg fata, este ca un rontait, apare la viraj usor (stg dr sau cand forteaza in roata stg fat), atunci cand am 4x4 cuplat... Sa fie cap de planetara sau... :hl www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... Azi in timpul botezului club 4x4 Ploiesti, am sesizat un zgomot ce provine de l roata stg fata, este ca un rontait, apare la viraj usor (stg dr sau cand forteaza in roata stg fat), atunci cand am 4x4 cuplat... Sa fie cap de planetara sau... :hl Yep! Hai spune baietilor cum si cand ai sesizat chestia asta prima oara? Mai precis...dupa ce manevra?:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... Intr-o urcare am sesizat zgomotul. Apoi tot a persistat... Evident dupa treceri prin noroi ... unde am folosit blocanti... inclusiv spatele dar fara sa virez maxim... www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Re: M-am Mitsubishat si eu... Intr-o urcare am sesizat zgomotul. Apoi tot a persistat... Evident dupa treceri prin noroi ... unde am folosit blocanti... inclusiv spatele dar fara sa virez maxim... Probabil e planetara. Mergi la mecanic! Din tastatura e greu sa fii precis in diagnoza Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted April 19, 2010 Author Share Posted April 19, 2010 (edited) Re: M-am Mitsubishat si eu... Cu siguranta nu se poate face pe net o dignoza :D Vedem azi ce verdict primesc. :sc In drum spre serviciu, am cuplat 4x4...zgomotul (rontaitul) se aude si cand accelerez in linie dreapta si se "ridica" masina de bot. Sper sa fie doar planetara... se pot reconditiona? Edited April 19, 2010 by stefan79 www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts