stefan79 Posted February 26, 2011 Author Share Posted February 26, 2011 Re: M-am Mitsubishat si eu... Corect. Concluzia este simpla: ori se desfac suruburile ori se rup :grin: Problema cu culisele de la etrieri spate am tot avut-o doar ca unde am fost cu masina inaninte au tratat superficial problema si rezultatul a fost uzura prematura a placutelor de frana, schimbarea lor si promisiunea ca problema a fost rezolvata si dinou surpriza...placutele au fost doar inlocuite. In momentul cand problema a reaparut am decis sa schimb doctorul si rezultatul a fost mai mult de cat OK www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted February 28, 2011 Author Share Posted February 28, 2011 (edited) Re: M-am Mitsubishat si eu... Si am ramas fara lumini in bord... Functioneaza martorii de avertizare (cuplaj, usi), radio, aeroterma, ceas, busola. Nu mai merg insa becurile care ilumineaza ceasurile de bord, comenzile de la clima... Am zis initial ca am atins reostatul si am dat intensitatea la minim dar nu este asa... Trebuie sa sap dupa sigurante :old LE: Am descoperit ca nu imi merg nici pozitiile spate :( Frana merge :( :hl:hl:hl Idei? Nu depistez siguranta cu probleme... Edited March 1, 2011 by stefan79 www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 Re: M-am Mitsubishat si eu... Am incercat ce se spune aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php? ... nte+pajero Sigurantele sunt ok...tot nu functioneaza... Pana sambata...cand sper sa am timp pentru verificari mai ample folosesc lampa de ceata pe spate... www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Re: M-am Mitsubishat si eu... daca ajungi cu masina la BV....stiu pe cineva care iti poate rezolva problemele electrice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Re: M-am Mitsubishat si eu... Ceva de genul asta am patit ei eu. Mie mi-a sarit mufa din spatele reglajului de intensitate si s-a stins tot bordu, am mesterit vreo 2-3 zile pana cand sa umblu si la el. Poti da de-o verificare. Pozitiile... nu vad sa aibe legatura cu bordul. OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 Re: M-am Mitsubishat si eu... @Marius - multumesc! Poate totusi ii dau de cap pe aici pe langa casa. @klez - am verificat mufa de la reostat, am incercat sa il trec si pe direct conform celor din linkul de mai sus... Exista undeva o legatura...nu merg deloc pozitiile (fata si spate) si bordul...ciudat este ca am luminat chiar foarte puternic busola... www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Re: M-am Mitsubishat si eu... Poate e doar o coincidenta cu pozitiile spate...poate s-au ars becurile :grin:. Ce incerc sa spun e ca poate sunt 2 probleme diferita, dar printr-o coincidenta le-ai descoperit in acelasi timp :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 Re: M-am Mitsubishat si eu... Toate 4 becurile? Sau de fapt toate 6? Nu mai am nicio pozitie! Nici pe cea de la proiectoare... De functionat sigur au functionat pana cand a picat bordul. Problema este ca aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49380-Probleme-iluminare-in-bord-si-pozitii-spate-Pajero1992&highlight=sigurante+pajero dar nu reusesc sa o rezolv.... www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Re: M-am Mitsubishat si eu... Stai asa ca pana acum ai zis doar spate. Daca e si fata, e clar ca nu sunt toate becurile arse. Pe la sigurantele de la motor te-ai uitat? Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted March 12, 2011 Author Share Posted March 12, 2011 Re: M-am Mitsubishat si eu... Dupa o saptamana de suferinta...si de carne in frigider pentru ca foloseam lampile de ceata in loc de pozitii...sunt dinou iluminat. Initial am purecat eu toate sigurantele dar nu am reusit sa ii dau de cap asa ca am apelat iar la vio si didone. Normal ca dupa ce au cautat jumatate de zi buba au descoperit un nemernic de plus care nu mai ajungea la un releu. Urmeaza...cosmetica :h5 :tk www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 (edited) Re: M-am Mitsubishat si eu... Si Mitzu a plecat... Este la un coleg de forum acum (geolog79). Sunt sigur ca masinuta nu ma va face de rusine :h5 Acum urmeaza...cred ca un alt Mitzu :grin: I`LL BE BACK !!!! :ft Edited April 3, 2011 by stefan79 www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Re: M-am Mitsubishat si eu... Continuarea o puteti urmari aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62833-In-sfarsit...-am-4x4...-un-Mitsubishi-Pajero-3.0-V6-12V-LWB :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts