Tutti Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 "Foarte frumos, Felicitari!" vorba invariabila a lui Savinescu:grin: Cum ma asteptam, a iesit o intalnire de intalnire!!! Pe drept putem sa o numim cea mai frumoasa prieteneasca ever!!! Imi pare nespus de rau ca n-am putut fi alaturi de voi!:cr1:cr1 Next time! PS: povestiti-mi de varu' niros...hi, hi, hi....s-a mai fofilat comme d'abitude??? 1. Ahhh.., nu pot sa cred, domnu' doctor a revenit printre noi. Va multumim foarte frumos de parerea buna care o aveti despre Agnita ( ca si noi de altfel)! Nu niros a fost cel care v-a tinut locul dom'Semaca, ci Tzuparu: vineri noaptea pe la doua, mi-a dat telefonul sa vorbesc cu domnia voastra, in Danemarca( evident la telefon nu erati... probabil vorbeati cu majestasa sa " presedintele Danemarcei.".. vorba lu' Nuti), Tzuparu insistent spunand ca dom' doctor vrea sa conforme ca in anul 2010 la ride, el este Semaca. I-a reusit, chiar cu efecte personale... o piesa pentru Marius Lupu?? Lasand gluma la o parte va spun nu-i frumos ce faceti, asa ca in 2011, sunteti de garda din oficiu.:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 MULTUMIRI, multumiri, multumiri, tuturor celor care an de an, faceti sa existe Agnita Free Spirits Ride! Anul acesta, mai mult ( si mai multi) decat de obicei. Ati fost frumosi, ati fost nebuni, ati fost alaturi de noi si mai ales ati creat o zona de securitate in interiorul unei lumi care ne toaca nervii zi de zi. Fara voi Agnita Free Spirits nu ar fi existat. Cum ea nu ar fi existat fara Nanuk ( grazie maestre), fara Dream Car si Mi, Sese si Anca, Radu si Adriana, Radu( sa traiasca dom Primar) si Nutica , fara baietii din teren: Clau, Marian si Sanda ( care nu-i tocmai baiat, dar e cu noi), Horia, Bogdan si fara echipa de bucatari: Gigi, Bianca si Felicia. Iar voua participantilor, inca o data, RESPECT. Cu tot dragul, Tutti... si in 2011 noi suntem aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 draga tutti ce fac cu fata mea care cere intruna sarmale!! ce fac cu sotia care vrea ciorba de fasole cu afumatura ! ce fac cu mine care vreau rachiu? cred ca ne vom conserva in minte minunatele preparate pana la urmatorul fest! apropos! nu stiu ce a fost cu mine ca dupa 450ml de rachiu mi s-a taiat filmul! m-am trezit dimineata cu sticla langa perna si lanterna mai licarea langa gura... cred ca nu am mai putut s-o tin in miini si am tinut- in gura!!!(lanterna):ha: p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Inca o serie de poze , de la trial de data asta http://i849.photobucket.com/albums/ab58/Busu4x4/Agnita%20Free%20Spirits%2020010/DSCF0903m.jpg http://i849.photobucket.com/albums/ab58/Busu4x4/Agnita%20Free%20Spirits%2020010/DSCF0908m.jpg http://i849.photobucket.com/albums/ab58/Busu4x4/Agnita%20Free%20Spirits%2020010/DSCF0914m.jpg http://i849.photobucket.com/albums/ab58/Busu4x4/Agnita%20Free%20Spirits%2020010/DSCF0926m.jpg http://i849.photobucket.com/albums/ab58/Busu4x4/Agnita%20Free%20Spirits%2020010/DSCF0928m.jpg http://i849.photobucket.com/albums/ab58/Busu4x4/Agnita%20Free%20Spirits%2020010/DSCF0929m.jpg http://i849.photobucket.com/albums/ab58/Busu4x4/Agnita%20Free%20Spirits%2020010/DSCF0939m.jpg http://i849.photobucket.com/albums/ab58/Busu4x4/Agnita%20Free%20Spirits%2020010/DSCF0943m.jpg http://i849.photobucket.com/albums/ab58/Busu4x4/Agnita%20Free%20Spirits%2020010/DSCF0946m.jpg http://i849.photobucket.com/albums/ab58/Busu4x4/Agnita%20Free%20Spirits%2020010/DSCF0952m.jpg http://i849.photobucket.com/albums/ab58/Busu4x4/Agnita%20Free%20Spirits%2020010/DSCF0955m.jpg Cine mai vrea poze sa dea un mail sau un pm, si cand le termin pe toate va trimit:h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Felicitari doamnelor si domnilor, organizatori si participanti. Spiritul Agnitei pare ca a fost ca de obicei, la inaltime....Musc din laptop de necaz ca nici anul asta nu am ajuns ... dar las, ca cresc io mare :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Cu intarziere, deoarece, dupa cum probabil v-ati dat seama, DGR-eiiiiiiiiiiii se culca tarziu, asa ca isi revin cu greu, mai ales, dupa clipe minunate. A fost superb, trasee frumoase, organizare perfecta, de organizatori sa nu mai discutam, tutti de exceptie, primarul si primarita, deosebiti, Ursule felicitari, popa haios, cam raspopit dar merge, participanti minunati, a fost o placere sa fim alaturi de voi. Dragos, Sese & CO. va multumim DGR-eiiiiiiiiiiiiii P.S. La editia viitoare pot sa fac parte din organizare? O sa servesc ciorba de fasole la 5:23, fix Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Cu intarziere, deoarece, dupa cum probabil v-ati dat seama, DGR-eiiiiiiiiiiii se culca tarziu, asa ca isi revin cu greu, mai ales, dupa clipe minunate. A fost superb, trasee frumoase, organizare perfecta, de organizatori sa nu mai discutam, tutti de exceptie, primarul si primarita, deosebiti, Ursule felicitari, popa haios, cam raspopit dar merge, participanti minunati, a fost o placere sa fim alaturi de voi. Dragos, Sese & CO. va multumim DGR-eiiiiiiiiiiiiii P.S. La editia viitoare pot sa fac parte din organizare? O sa servesc ciorba de fasole la 5:23, fix da...o poza cu Fritz "pletosu'"?:ha::ha::ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 ZEAMA DE FASOLE CU TENTATIVA DE CIOLAN:ha::ha::ha: "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Are sens sa mai spunem si noi ca a fost extraordinar? Intotdeauna la Agnita este asa. Ne-am bucurat sa revedem prieteni mai vechi, sa ne facem prieteni noi :1 fete si baieti din Agnita si nu numai Am si eu cateva poze...nu vreau sa raman datoare "Chinurile facerii" si intalnirea cu prietenii OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 prima seara - lolele; si nu numai OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 din nou prieteni, distractie, voie buna, gogosi OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 :wink:seara, dimineata devreme... OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 vineri dimineata, la plecare intraseu OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 un mod interesant de a "proteja" cardanul poze din traseul de vineri si din trial OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 trial extrem vineri OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 pun cateva poze si cu speciala de la extrem OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 zippo, nu pun decat o poza cu tine (restul te las pe tine sa le pui. am totusi o mentiune: "Nevastaaaa!!!! Nu mai tranti usa! :ha: OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 joaca baietilor in speciala de extrem - partea 1 OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 joaca baietilor in speciala de extrem - partea 2 OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Frumoase poze Oana. Cred ca Marius Lupu iti este dator.. are si el o poza de PILOT. I:uamenin rest a fost vioara a doua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Inca o data felicitari, atat organizatorilor cat si participantilor. A fost extraordinar! :br LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Inca o data felicitari, atat organizatorilor cat si participantilor. A fost extraordinar! :br Da, da, da, parca imi aduc aminte, tu erai cu doctoru', acel echipaj faimos care ati fost open pentru EXTREM. Cred ca de asta ti-a placut. Apropos, ce mai face masina voastra, a reusit sa isi adune picioarele din fata, sau e tot asa, cracanata?:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Da, da, da, parca imi aduc aminte, tu erai cu doctoru', acel echipaj faimos care ati fost open pentru EXTREM. Cred ca de asta ti-a placut. Apropos, ce mai face masina voastra, a reusit sa isi adune picioarele din fata, sau e tot asa, cracanata?:ypu Doamna... asa de mult i-a placut cracanata incat a vrut ceva mai hard si atunci i-am aratat "extremul"... :ha: :ha: Culmea e ca nu i-a placut deloc confortul de pe strada, i-a placut numai in natura... pt ca pe asfalt a inceput sa faca fitze si sa urle pe asfaltul incins de se uita lumea la noi ca la urs :ha: Am ajuns cu greu la Brasov unde am internat-o la "frumusete pe muchie de cutit" la Dr.Unimog, care i-a promis si o noua bara fata daca sta cuminte... :ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Doamna... asa de mult i-a placut cracanata incat a vrut ceva mai hard si atunci i-am aratat "extremul"... :ha: :ha: Culmea e ca nu i-a placut deloc confortul de pe strada, i-a placut numai in natura... pt ca pe asfalt a inceput sa faca fitze si sa urle pe asfaltul incins de se uita lumea la noi ca la urs :ha: Am ajuns cu greu la Brasov unde am internat-o la "frumusete pe muchie de cutit" la Dr.Unimog, care i-a promis si o noua bara fata daca sta cuminte... :ha::ha: Ne bucuram ca ati ajuns cu bine acasa si fara peripetii. Insanatosire grabnica :h5 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 (editat) Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Am reusit si eu intr-un final sa urc toate Pozele Editat Decembrie 28, 2010 de Busu4x4 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate