Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Free Spirits Ride - Agnita 2010

dream_car

Postări Recomandate

Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010

DETALII DESPRE LOCATIE

Pentru persoanele care vin pe BRASOV

Brasov-Fagaras-Voila

In localitatea Voila se face dreapta spre Agnita pe directia:

Voila--Cincsor--Cincu--Merghindeal--Dealu-Frumos

In localitatea Dealu-Frumos dupa 150 m de la intrarea in sat exact se face stanga la indicatorul SARATURI pe un drum de tara . dupa aproximativ 2 kilometrii pe acest drum se ajunge in zona de campare.

Pentru persoanele care vin pe SIBIU

Drumul Sibiu-Agnita este "in lucru" asa ca va rugam sa conduceti prudent, carosabilul fiind plin de "surprize" .

Se merge din Sibiu pe directia Agnita

Sibiu-Cornetel-Nocrich-Altana-Ighis-Barghis-Agnita

Se traverseaza orasul Agnita si la iesirea din oras se face dreapta pe directia Fagaras

In urmatoarea localitate Dealu-Frumos se face dreapta la indicatorul SARATURI pe drum de tara.

Pentru persoanele care vin pe Medias

Se merge din Medias pe directia Agnita

Medias-Mosna-Pelisor-Bargis-Agnita

Se traverseaza orasul Agnita si la iesirea din oras se face dreapta pe directia Fagaras

In urmatoarea localitate Dealu-Frumos se face dreapta la indicatoru SARATURI

Pentru persoanele care vin pe Sighisoara

Se merge din Sighisoara pe directia Agnita

Sighisoara-Saes-Apold-Bradeni-Netus-Agnita

La intrarea in orasul Agnita se face stanga spre Fagaras

In urmatoarea localitate Dealu-Frumos se face dreapta la indicatoru SARATURI

Va rugam insistent sa nu conduceti cu viteza mai mare de 40 km/ora pe drumul de tara spre Saraturi pentru a nu creea un nor de praf si pentru a nu avea nici un fel de incident nedorit.

Va multumim .

Alte detalii la : Dragos Dragan (dream_car) 0740602706 sau Sergiu Moldovan (sese) 0745064914

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 384
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

abso-fucking-lutely... :) abia astept sa te revaz... :) sa doboram un uischean... :))

Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :)
Link spre comentariu

sese, deci, ca sfat pentru noi astia, bucurestenii, ce zici? sa venim pe brasov sau pe valea oltului? im?

Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :)
Link spre comentariu

sese, deci, ca sfat pentru noi astia, bucurestenii, ce zici? sa venim pe brasov sau pe valea oltului? im?

Pe Brasov este cel mai bine si cel mai scurt si cred ca si cu cel mai putin trafic + posibilitatile de "ciontare" pe la Paraul Rece + Zarnesti si iesiti aproape de Fagaras de unde mai aveti 30km. Daca mergeti pe Valea Oltului, de la sibiu mai aveti +/- 80km

Link spre comentariu

bre, ideea e asa: merem pe brasov si la paraul rece o luam stanga... precepi? :))

Link spre comentariu

Tragem tare, suntem pe ultima 100 de metrii.

Cateva poze din traseul care va asteapta peste cateva zile:

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

umpic de odihna le prinde bine si lor dupa o recunoastere in teren .......iar noroi mai avem ceva pus deoparte ptr. d-voastra .lipicios si cleios si mult.

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

Sper ca pe trasee sa incapa si Patroalele, nu numai Samuraii :ypu

Sa ne revedem cu bine!!!!

Incap fara probleme ....daca ii dai destul de tare....eu asa am facut:ha:

Singurul impediment este ca se mareste putin lungimea masinii :grin:

PS: cica miercuri ploua

Link spre comentariu

Atar, abia m-am intors de la Gura Portitei si am fost absent pe forum. A mai ramas ceva spritz buuun, asa ca stai fara grija.Tu aduci apa:ha: Hai ca vorbesc cu Doctoru si vedem cum facem sa plecam cu totii

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Sper ca pe trasee sa incapa si Patroalele, nu numai Samuraii :ypu

Sa ne revedem cu bine!!!!

O sa ungem pomii cu vaselina sa alunece mai usor si patroalele. :y

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Ultima suta de metri. Suna ca un ultimatum. Baietii bat traseul: aici o bucla de deviere pentru extrem, daca ploua prea tare, dincolo o bucla pentru open, daca nu ploua... punctele de control..., numaram oamenii... Pe rand, fiecare masina pateste ceva: Suzi Quatro e pe tusa, Mitsu lui Sese a avut nevoie de reductor.. apoi a picat reductorul lui Dream car... radiatorul lui Radu si statia-prajite. Parca se intampla toate din senin.

Cald innebunitor, chiat si in padure. Radu face ultimele retusuri la cabana- zugravit, spalat geamuri, reparat soba. Baietii monteaza dusurile- unde dreaku a disparut hidroforul???:al:al

Apoi compartimentul" popota"- cand sunt gata, painile de casa si cine le ia? Cine cara frigiderele si cand? Ajunge tuica? CURENTUUUL, e gata Radu? Cand vine cortul? De ce vin toaletele numai joi?:hl:hl

Balamuc, fratilor, un balamuc intreg.

Sese ma calmeaza: ce te miri, asa e la noi mereu. Important este sa fim gata cand vin baietii, si am fost intotdeauna la timp.

Asa ca va asteptam cu drag sa veniti: cu plinul facut( benzinaria din Agnita este la 7 km de locul de campare), cu autan pentru tantari, cu haine mai groase ( seara se face rece) si cu buna dispozitie.:W

Link spre comentariu

Lasa mama draga ca astea sunt nimicuri...............pe mine tuica ma intereseaza sa fie la rece ca pe caldurile astea...........n-am mai baut de o juma de an..............:banana:banana:banana...........si :tkanticipat.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Lista finala o sa fie afisata din pacate dupa eveniment.........oricum ideea e ca sunt in jur de 65-70 echipaje...:ypu:ypu:ypu

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

Si cam care ar fi programul? De curiozitate, macar.... si sa stim daca avem timp sa ne bronzam:top ca se anunta vreme buna: http://weather.yahoo.com/romania/sibiu/sibiu-880241/;_ylt=At3wHw7lizDYbCKDNP8oO6OLYDIB?unit=c

In alta ordine de idei, bucurestenii cam pe cand se pun in miscare?

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Rugam participantii sa ajunga pe cat posibil, in locatia Saraturi la orele 17, pentru a avea timpul necesar instalarii campamentului.

Programul evenimentului :

Joi ora 17- primirea:ypu; orele 20 -cina, foc de tabara,:2dr

Vineri- ora 8- 9 micul dejun; ora 9,30 plecarea in ride; ora 13-17 trialul; ora 20 cina,program artistic :x:x:ypu

Simbata-ora 8 -9 micul dejun; ora 9,30- start in traseu; ora 20 cina :x:2dr:ha:

Duminica- ora 8-9 micul dejun; ora 9,30- comunicatul catre tara al rezultatului intilnirii :br; ora 11 plecarea participantilor, cu multumirile noastre:tk:ooo

Cei care duminica mai vor sa ramana, pentru o iesire in teren.. sunt invitatii nostri:h5

Link spre comentariu

Lista nu-i importanta, dar tuica e ptr toata lumea?:ha:

Vad ca o tot dai pe tuica.

Tu nu uita vinul...

Alb, demidulce sau demisec, sa mearga spritz lung, de vara. Fara dureri de cap.

Stii tu.

Eu aduc sifoanele.:grin:

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Rugam participantii sa ajunga pe cat posibil, in locatia Saraturi la orele 17, pentru a avea timpul necesar instalarii campamentului.

Eu, cu regret, va anunt ca nu am cum sa ajung la 17h00 (sunt in Campia Muncii:ang1). In cel mai fericit caz, ajung pe la 19h00 - 20h00. Sper sa nu se supere nimeni pe mine, insa asta este cruda realitate. :cr1

Cat despre locul de campare, eu o sa am nevoie de unul precum marimea de la tricou, ca singurul cort pe care-l am e din ala de familist convins (cat o rulota mai mica). Oare varul Niros cat o avea cortul?:ha:

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Eu, cu regret, va anunt ca nu am cum sa ajung la 17h00 (sunt in Campia Muncii:ang1). In cel mai fericit caz, ajung pe la 19h00 - 20h00. Sper sa nu se supere nimeni pe mine, insa asta este cruda realitate. :cr1

Este perfect. Tuica de bun venit ti-o pun la gheata.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare