ampopa Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 (editat) Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Dupa ce s-au spus atatea, ce sa mai spun? A fost minunat, am intalnit oameni deosebiti, organizatorii au facut eforturi demne de toata lauda, atat pentru a ne "simte bine", cat si pentru a promova zona, ocazie cu care am dscoperit ca sunt zone si oameni in tarisoara asta pe care, daca le/ii descoperi, nu te mai gandesti neaparat la cum sa emigrezi in Canada sau Australia.:tk Am petrecut cateva zile frumoase, cu mancare buna, cu prieteni dragi, am invatat lucruri noi, ne-am facut prieteni noi, am aflat ca "nici Tuparu nu mai e ce-a fost" :y, asa cum nici planetarele de Galloper nu mai sunt ce-au fost :banana si promit ca voi face tot posibilul sa imi fac un servici complet de farfurii Agnita (de 12 persoane!), asa ca sper sa ne vedem cu bine la anul si la multi ani de-acum incolo:old Si cateva poze: Si... TROSC! http://i297.photobucket.com/albums/mm212/ampopa2001/Agnita%202010/IMG_7840Medium.jpg Care-ajunge ultimul da o bere! http://i297.photobucket.com/albums/mm212/ampopa2001/Agnita%202010/IMG_7824Medium.jpg Ia uite ce-am gasit! http://i297.photobucket.com/albums/mm212/ampopa2001/Agnita%202010/IMG_7833Medium.jpg Unde-i banda aia, fratilor? http://i297.photobucket.com/albums/mm212/ampopa2001/Agnita%202010/IMG_7855Medium.jpg Cica "Nici Tuparu nu mai e ce-a fost". Oare? http://i297.photobucket.com/albums/mm212/ampopa2001/Agnita%202010/IMG_7857Medium.jpg Editat August 23, 2010 de ampopa “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau_D Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Sunt tare curios unde ai cautat-o de n-ai gasit-o. :grin: Exista sectiunea speciala PREZENTAREA MEMBRILOR in care exista un TOPIC DE PREZENTARE A MEMBRILOR http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601&page=25 E ok acum MAX? Am facut-o mai devreme! Merci anticipat si scuze ca nu am gasit-o din prima ochiada! Un om puternic poate muta muntii, un om destept, ii lasa acolo ca nu il deranjeaza!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Multe vorbe de lauda la adresa organizatorilor care si-au dat toata silinta sa iasa totul ca la carte. Organizare de exceptie, curatenie beton, toate conditiile chiar daca eram in mijlocul padurii. Dusul de sambata seara la lumina farurilor la 9 grade a fost minunat dupa cateva guri de rachiu :xPentru mine totul a fost PERFECT, am venit sa ma simt bine si asta am facut. Au fost 6 zile (calculez si noptile) pline de distractie si voie buna. Scuze daca gasca din Brasov v-a creat ceva emotii sambata seara ca nu ati stiut nimic de noi, dar ne luptam cu Speciala la lumina lanternelor :ha:. Multumesc doamnei "mama lui sese" pt eforturile depuse si primariei din Agnita pt concertele de chitara la ceas tarziu in noapte. A fost SUPERB. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Multumesc si pt premiul special "M-am saturat de Open, fac Extremul.." iar premiul primit m-a nimerit la fix, chiar imi lipsea din portbagaj. merci mult, sese. Pe Pajero l-am internat la Brasov ca devenise un pericol pt strada in conditiile in care o roata se uita in stanga si alta in dreapta. Cand am coborat padurea de la Codlea era in spatele nostru o coada de 1km, iar noi fluieram foarte-foarte tare:ha: Mai am o persoana caruia trebuie sa-i multumesc mult de tot.. Atar, merci ca m-ai adus acasa :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Mai jos e linkul unde sunt pozele mele. Majoritatea sunt facute la premierea de duminica si cateva la trialul de vineri. Am si o tona de filmulete, le voi pune pe masura ce le incarc. Enjoy! Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Multumim organizatorilor pentru tot si speram sa ne intoarcem si anul viitor!:tk PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Ce sa zic?! IMPECABIL Va multumesc, si ma bucur ca am fost alaturi de voi. Va multumesc si pentru premiul special. Din pacate eu nu am poze. Dar vreau. :) Inca odata felicitari organizatorilor "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 A fost foarte frumos.Caterinca de pe traseu a fost razbunata in "speciala" unde a trebuit sa trecem masinile pe intuneric.Mancare excelenta,atmosfera faina!Mersi organizatorilor si celui care a sprijinit si a fost in spatele baietilor de la "Agnita",insasi Primarul! PS....... n-am dansat atat de vreo 4 ani!:ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Frumos, frumos! Si nu vorbesc de nici unul din voi, ci de Agnita 2010:ha: Felicitari ptr munca depusa dar a meritat. Eu unul m-am simtit excelent! Organizare buna, zone frumoase, oameni misto si nopti mult prea scurte:grin: Ii multumesc lui Doctoru care a avut ideea de a veni, sotiei lui ca nu a mai venit :ha: si lui Atar care ne-a adus pana acasa. Multumim ”mama lui SESE” pentru ineditul premiu acordat care in varianta originala era ”open la extrem” si celor care au pus groapa in mijlocul drumului singurul motiv din lume care la facut pe doctor sa ia hotararea de a merge pe traseul de extrem:ha::ha::ha: Ce-i drept nu stiu cum s-ar fi terminat daca nu eram noi sa-i ajutam :ha::ha::ha: Sa ne vedem sanatosi la urmatoarea editie!!!!!!! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 am reusit sa fac si un filmulet.. Faina tare urcarea aia :banana http://www.youtube.com/watch?v=Hhz8SZVB2xM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 E ok acum MAX? Am facut-o mai devreme! Merci anticipat si scuze ca nu am gasit-o din prima ochiada! E perfect. Bine ai venit pe forum! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Chiar daca mi-am dorit foarte mult sa ajung la acest eveniment, imi pare extrem de rau ca nu ma reusit. As fi vrut macar ca sa ajung sambata seara la cina (chiar aveam in plan asta) dar a intervenit ceva si iar nu am reusit. Tin sa ii felicit pe organizatori care au avut curajul sa se inhame la asa ceva in special in aceste vremuri mai dificile. Felicitari pentru reusita evenimentului. Se stia dinaite ca va fi ceva fain asa ca nu trebuie sa mire pe nimeni. :rsp:rsp:rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Pun si eu prima serie de filme. In prima seara, la focul de tabara, organizatorii ne-au pregatit o supriza...zgomotoasa. Cum stateam noi langa frumos la caldurica ne-am trezit inconjurati de o gasca de vreo 10 mascati sfichiuind din bici. Dupa ce ne-a mai venit inima la loc, ne-am delectat cu niste gogosi de te lingeai pe degete: dsfvgwxEfZU In dimineata urmatoare am plecat in coloana pe traseu, prima oprire fiind "La Groapa": CdfxGUMtQt0 OjZttx-JULQ BDVGCw_tFxU 68CP3GsmoIo V5jqDPov56E mlf0zb-8NFY 04uSYqhXo8I Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 multumim si noi cei de la Ploiesti ptr ospitalitate ! super ok sese ,dream car, tutti..................si toti cei implicati va multumim din suflet si sper sa ne vedem si la urmatoarea !!!! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 A fost FOARTE TARE,m-am distrat de minune :h5 Organizatorii si participantii au fost la mare inaltime. Vreau sa o felicit pe Anca care a condus foarte tare la extrem si sa facem o piesa pentru Marius Lupu :grin::ha: (strada sperantei...) Asa ca sa ne vedem sanatosi la Agnita 2011 :ypu Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 (editat) Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Multumim AGNITA ( tuturor organizatorilor ) A fost super .... cazare ... mancare ,... traseu, trial ... Super organizare cu siguranta vom fi prezenti si la anu Adi, Feli si Andrei Editat August 24, 2010 de adi15mii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Ne-am distrat excelent , multumiri echipei din centrul tarii ( asa am aflat si ca centrul tarii este la Dealul Frumos de Agnita) . Inca odata multumesc lui Radu care a reusit sa faca rost de sudor , generator si ce a mai trebuit ca sa aducem Patrolul inapoi de pe dealuri. 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 +3 poze , venim si in 2011 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 vad ca unii se SUPER distreaza (iar altii trebuie sa munceasca ...) :cr1:cr1:cr1 Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 ........multumim organizatorilor care si au dat silinta pt ca noi sa ne simtim bine......:br:tk:2dr.....daca mai merge patrolu vin si in 2011......:top Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 impresii dupa ajungerea acasa: eu - ce urat e la Bucuresti, hai inapoi la aer liber, curat si peisaje superbe ea - hai inapoi, la mancarea aia buna buna :tk KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Dupa ce am haiducit vreo doua ore pe dealuri, ne-am intalnit cu Open-ul undeva langa o balta cu noroi: YpXPh08zk0w Dupa inca o ora am ajuns la locul de trial: JSD_aLnahto JpGOvEjLMBs fdTn5IepxtA xB_Q714s0No 5nEMQXWHTQ4 _McgvpEDZws KIeDokMaLcw wLUZ3-CIOQ8 Ei2732mYevs Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Inca o tura de la trialul de Open: qcscFIS0p3I VEQgHF151jo ZZt6b8A8CsU T085vFns1ok TqS0xLkHEfo zEzvDzKYpaY YbY5UcimzgM wvnHWpvAWOU Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Foarte tare Razvanutza! Propun sa primesti premiu special ptr cel mai tare cameraman, reporter si toate celelelte! Fara tine ”ochiurile” noastre ramanea pustii :ha: Asta inseamna sa fi orientat, :br LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Foarte tare Razvanutza! Propun sa primesti premiu special ptr cel mai tare cameraman, reporter si toate celelelte! Fara tine ”ochiurile” noastre ramanea pustii :ha: Asta inseamna sa fi orientat, :br Cel mai tare in niciun caz. Poate ceva mai vigilent. Eu am facut filmuletele cu telefonul, dar am vazut participanti care au filmat cu niste scule adevarate. Din pacate, asa cum se intampla de cele mai multe ori, filmuletele respective vor ramane numai intr-o arhiva personala....:uameni P.S.: Si eu am cateva filmulete care cred ca le voi pastra numai 'la cutie' la sugestia (sau rugamintile?) actorilor :ha::ha::ha: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate