Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Free Spirits Ride - Agnita 2010

dream_car

Postări Recomandate

Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010

Surpriza mare... Am convins-o pe nevasta-mea (care nu a vrut niciodata sa auda de acest sport) sa venim la distractie si voie buna. In plus trebuie completata gasca din Brasov :banana Va dati seama cam ce discutii vor fi in Pajero... :ha: :ha:

Deci, ma puteti trece pe lista in locul liniilor punctate??

Doctoru' si sotia (he he he...) tricou L si M

Dream_car sau Sese: Daca se poate si mai e loc va rog sa-mi dati un sms la 0729- 93 5003 ca plec la munca si nu am net, pt ca vreau sa achit azi sa fiu sigur :wink:. Multumim

Se poate sa venim cu rulota? Asigur lumina pt cei care dorm langa mine.. :grin:

Editat de doctoru'
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 384
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Rugam toti participantii care au probleme speciale privind alimentatia- alergii, diete medicale etc., sa ne anunte in scris pe forum sai cu PM, despre acest lucru ( fiecare cu ce are voie sa manance) ca sa putem asigura o sedere placuta tuturor.

Link spre comentariu

Surpriza mare... Am convins-o pe nevasta-mea (care nu a vrut niciodata sa auda de acest sport) sa venim la distractie si voie buna. In plus trebuie completata gasca din Brasov :banana Va dati seama cam ce discutii vor fi in Pajero... :ha: :ha:

Deci, ma puteti trece pe lista in locul liniilor punctate??

Doctoru' si sotia (he he he...) tricou L si M

Dream_car sau Sese: Daca se poate si mai e loc va rog sa-mi dati un sms la 0729- 93 5003 ca plec la munca si nu am net, pt ca vreau sa achit azi sa fiu sigur :wink:. Multumim

Se poate sa venim cu rulota? Asigur lumina pt cei care dorm langa mine.. :grin:

:h5 gasca hotarata de la Brasov.

te sunam Doctore.

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Din nou surpriza mare......Ce a muncit Doctoru o saptamana, (sa convinga nevasta sa mearga cu el), am reusit sa stric eu in 5 minute. Asa ca, in cel mai verde Mitzu, alaturi de cel mai tare Doctor voi fi eu, cel mai domestic Rechin. :ha:Astept confirmarea ptr a putea face plata. Multumesc!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Asa este! Am schimbat nevasta pe un "rechin domestic" :ha:

Banii pt mine au plecat deja din Reiffeisen Tg. Ocna de pe numele Lupu Nicolae Lucian... alt "rechin" ca asta e director de banca :ha: Daca venea si Zolameister cu Marele Alb eram mancat deja...

Link spre comentariu

Pana la urma insotitorul echipei Varga-Abri,vine si el cu insotitoarea... sotie(S) si fiica(S).:wink:Azi au facut plata de pe Arinovis ptr 5 pers.Participa cu un Jimmy.Dragos treci te rog pe locurile libere si pe ei:tk

Editat de zolameister

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Avand in vedere ca in acest moment devine incerta participarea mea la intalnire, daca este vreun doritor, cedez "rezervarea" facuta. Daca se poate sa fiu inlocuit cu cineva ar fi grozav (doua persoane, achitat avans de 300 de lei). Voi afla sigur luni daca putem ajunge. Merci

Link spre comentariu

Daca mai este vre-un loc, va rog dati-mi de stire.

Am reusit sa-mi fac liber atunci si vreau si eu.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Tutti,sarutmina,probleme cu alimentatia nu am decit una si anume;farfuria de anul trecut este preferata mea si as vrea sa mai am una.Poate ma apuc de colectionat farfurii personalizate cu Agnita:h5

Fara poezie,viata e pustiu !

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Buna miscare nea Atar, sa speram ca se mai gaseste un loc si ptr tine, sa am cu cine bea un sprit:h5. Da de stire daca vi, poate mergem cu totii daca treci prin Onesti, sau poate ne intalnim undeva pe drum.

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Daca mai este vre-un loc, va rog dati-mi de stire.

Am reusit sa-mi fac liber atunci si vreau si eu.

Ne bucuram sa te avem la bord :h5

Link spre comentariu

Buna miscare nea Atar, sa speram ca se mai gaseste un loc si ptr tine, sa am cu cine bea un sprit:h5. Da de stire daca vi, poate mergem cu totii daca treci prin Onesti, sau poate ne intalnim undeva pe drum.

Traseul meu e Galati-Focsani-Lepsa-Tg.Secuiesc-Brasov-Fagaras-Agnita 360 km. Prin Onesti inseamna 420km, dar parca as face Oituzul, ca prin Lepsa am mai fost de 2 ori anul asta.:wink:

Link spre comentariu

Tutti,sarutmina,probleme cu alimentatia nu am decit una si anume;farfuria de anul trecut este preferata mea si as vrea sa mai am una.Poate ma apuc de colectionat farfurii personalizate cu Agnita:h5

Ma bucur ca NIMENI nu are probleme ce ar implica un meniu special, in afara de meniul special " agnita free spritz".

Asta inseamna ca" destrabalarea "culinaro-bahica are nu numai adepti, ci si practicanti.

Cristi, ideea noastra a fost tocmai aceea, ca in fiecare an, participantii fideli sa acumuleze 'puncte" Agnita Free Spiritis, si apoi... vom vedea.

Link spre comentariu

free spritz? :)) sau nu am inteles eu bine? :))

Este si spritz free , dar daca ploua ....... free spirit is the only way . :grin:

Link spre comentariu

free spritz? :)) sau nu am inteles eu bine? :))

Pai n-auzi ca spritz-ul il da @Rechinu. De Vrancea. Alb, demisec, bun, fara dureri de cap.

Vii si tu Dragos?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare