Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

08-11.07.2010: "Editia 2010 Safari in izmene"

Yonutz
 Share

Recommended Posts

Re: 08-11.07.2010: "Editia 2010 Safari in izmene"

Cristi nu te stresa ...broastele oracaie mai rau decat voi puteti sforai ... :ha: Daca reusiti sa le faceti sa taca ... atunci va dam chiar si un microfon ptr a putea sa dormim linistiti in sforaiturile voastre ...

Yonutz... nu stii cu cine te pui :ha:

Recomand calduros celor care au zburat cu avionul si mai au dopurile acelea de urechi.. sa le puna in bagaj. Cine nu.. niste OB-uri de la o farmacie din Tulcea :ha: :ha:

On topic... ma gandesc serios sa particip si eu, dar trebuie sa strang de pe acum toti banii de benzina pt cei 24...:grin: Sa vedem.

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

...... banii de benzina pt cei 24...:grin: Sa vedem.

Finule.... stringe banii de participare ....lasa sugativa acasa si vii cu mine in masina ....am cort mare ,de 4 persoane....

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

NU AM DOPURI...!!! :hl

Yonutz, trece-ma pe lista ca nu pot sa lipsesc de la asa ceva.. Cu tot cu sugativa deocamdata, fara copilot, il iau pe blueheart cu mine. Daca nu-mi iau anvelope pana atunci ...vai de el, poate merge un pic la sala pana in iulie. Tinem aproape.

He he he... se aduna trupa de la Brasov :fh:cort

Yonutz, pe 15 iunie sunt la Iasi la o conferinta. daca mergeti in weekendul de dinainte de 15 spuneti-mi, pot sa dau o tura cu voi - de recunoastere (asta ma califica la rangul de organizator?? - avand in vedere ca sunt de-al locului - partener local :D)

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

@Cristi ...dupa MENFEST, la o data care o vom anunta-o ulterior in urma sedintei saptamanale de club. Bineinteles suntem conditionati si de vreme. Cea mai probabila data ptr pregatire va fi 19-20 iunie

@Paragusul Sigur ... suna-ma cand poti sa stam de vb!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Dragilor,

avand in vedere ca nu voi mai veni in masina la TRACTOZAURU'..... sper sa prind si eu ceva distractie, asadar....indraznesc sa ma inscriu si eu + copilot.

Daca vine si TRACTOZAURU......vreau sa merg in coloana NUMAI IN SPATELE LUI:hl:tk

Today. Tomorrow. Land Rover.

Daca mai sunt locuri m-as baga si eu,in mod sigur aveti nevoie de un om care sa fie responsabil cu focul.Suzuki Samurai,2 persoane,cort si celalte acareturi plus un vin de vrancea care sa ne faca sa uitam de tantari si nu numai...:ypu

LIVE FREE OR DIE!

Dragilor,

Dupa cum stiti (sau nu) acu "gasca", oficial Za Klub, se ocupa de ultimele detalii de la MENFEST ...Sigur ...toti sunteti pe lista ... asa cum am spus de la inceput ...toata lumea e binevenita ...nu garantam nimic ...decat oleaca de distractie si o experienta (placuta) pe care nu o vom uita mult timp de acum incolo...

Actualizez acusica lista ...

@ doctoru : ai vreo 2 PM-uri de la mine

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon

Cu ocazia acestui eveniment in afara materialelor gandite de organizatori incluse in "tariful" de participare (tricou, sapca, autocolant) in urma parteneriatului cu o renumita firma de echipament outdoor o sa existe un pachet "Izmeniada+" dupa cum urmeaza:

- Compleu camasa + pantalon scurt ...material tip "doc" de vara personalizat cu insemnele evenimentului ... care va costa aproximativ 200 RON (inca lucram la aceste calcule sa il scoatem cat mai accesibil) ! Acesta este optional si se va putea plati impreuna cu contributia la hrana si apitza de mei (ca taxa nu o pot numi :ha:) intr-un cont care il vom specifica imediat dupa Menfest cu precizarea de marime ... S M L XL XXL ...La fel si la tricou, va rog sa specificati marimea!

poza cu compleul ...

http://i951.photobucket.com/albums/ad357/yonutz_photos/Delta%202009/compleu.jpg

Yoaneee ... compleu' vine cu tot cu muschi ? Io mai mult as vrea muschii sa nu mi se mai reverse burta !!!:ha::ha::ha:

@Cristi

Bre e greu cu muschii ... si eu am muschi de porc, de vita depusi in juru' buricului in straturi (de grasime) ... bine separati de berica pe sortimente... :ha: Ma uit la sportivi si nu inteleg cum dracu lor le cresc muschii pe brate si noua doar pe burta ...ca sport, facem si noi (halbere, sticlism, coniac-canoie) ...?!

Cu ocazia acestui eveniment in afara materialelor gandite de organizatori incluse in "tariful" de participare (tricou, sapca, autocolant) ...

Domnilor organizatori ,

In primul rand vreau sa va multumesc pentru initiativa ,pentru implicare si pentru ca m-ati primit si pe mine !!!!

Apoi , as dori sa va impartasesc o parere PROPRIE si PERSONALA : nu cred ca vine cineva pentru tricou ,sapca sau autocolant -ca avem toti de astea... ,iar amintirile noastre stau in poze ... sau ...in cap ,nu in tricouri sau sepci ! Hai mai bine sa "deturnam " banii aia ori spre ceva distractiv (plimbari cu barca.... etc.) , ori , si mai bine ,sa inseninam fruntile unor copii de prin Delta cu ceva cadouri , jucarii ....de astea .

Si daca mai e cineva de aceeasi parere (sau de oricare alta parere ) sa o spuna deschis !

Repet ... e PAREREA MEA

Salut,

Yonutz, te rog sa ma incluzi si pe mine pe lista de vajnici cuceritori ai deltei.

Asadar, ia in calcul un Patrocle cu 3 ocupanti.

Multumesc!

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.

Salutare,

Un Hyundai galloper mai varza se poate baga in calcul??Merci.

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Salutare,

Un Hyundai galloper mai varza se poate baga in calcul??Merci.

Avem planuri cu varza ...da' ptr sarmale ... :2dr Daca esti cine cred eu, am o sufa care cred ca e marca Stihl si se muleaza perfect pe Galoper ...

Pana una alta Vetu e in!

Maine se publica acel cont ... unde vom strange banii! Taxa se va modifica de la 250 RON la 300 RON / persoana din motive de confort ... Vom avea personal angajat care ne va gati zilnic! Sa nu cumva sa ne ia din timpul de antrenament! :2dr:top:ha:

Aceasta taxa de participare se va plati INTEGRAL INAINTE! De asemenea cei care doresc echipament safari (si acesta va fi platit INTEGRAL INAINTE) sunt rugati sa ma contacteze. Pana la 20.06!

Dupa 20.06 cei care nu au platit vor elibera locurile ... si nu se va mai face echipament!

Avem planuri cu varza ...da' ptr sarmale ... :2dr Daca esti cine cred eu, am o sufa care cred ca e marca Stihl si se muleaza perfect pe Galoper ...

Pana una alta Vetu e in!

Maine se publica acel cont ... unde vom strange banii! Taxa se va modifica de la 250 RON la 300 RON / persoana din motive de confort ... Vom avea personal angajat care ne va gati zilnic! Sa nu cumva sa ne ia din timpul de antrenament! :2dr:top:ha:

Aceasta taxa de participare se va plati INTEGRAL INAINTE! De asemenea cei care doresc echipament safari (si acesta va fi platit INTEGRAL INAINTE) sunt rugati sa ma contacteze. Pana la 20.06!

Dupa 20.06 cei care nu au platit vor elibera locurile ... si nu se va mai face echipament!

Ai ghicit bine. In ceea ce priveste varza s-ar putea sa fie cam acra dar se rezolva. Daca vreti am si un mic generator pentru diverse utilitati si un motor de barca ce trebuie revizuit de 20cp pe care as putea sa-l aduc. Ce zici??

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Kilere daca lasi cutitele acasa te luam! :h5 Singur, singurel sau cu insotitor / insotitoare :top? :ha:

Kilere daca lasi cutitele acasa te luam! :h5 Singur, singurel sau cu insotitor / insotitoare :top? :ha:

Cutitele :uameninu le pot lasa ca eu de obicei ma ocup de gratar si de pescuit :fh:shrkiar partea de insotitoare/insotitor e posibil sa fie o persoana.

Edited by Tomitza

0723358877

Urmeaza primul post din topic cu instructiunile si recomandarile ... :wink: Totusi vreo 2-3 drujbe d'alea se pot lua! :h5 Dupa 5-6 beri :2dr... facem tuning la masini :dr3 de (ne)voie ...:ha:

Partea de drujbe in principiu eu zic ca sunt sanse mari sa se rezolve pana atunci dar pe partea de tunning nu ma bag ca mi-e frica sa nu va apucati mai intai de a mea.:uameni

0723358877

Daca mai sunt locuri ma bag si eu (plus copilot). Vitara mea nu are anvelope corespunzatoare(deocamdata), dar are tupeu:grin:.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use