PYZ Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Am citit tot topicul si nu am gasit. Bucsele de la amortizoare fata/spate se potrivesc de la altceva? Bucsele de la amortizoare, difera in functie de producatorul amortizorului.Eu cind am schimbat amortizoarele originale cu KYB, inele si respectiv bucsele nu erau la fel la ambele variante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Martie 9, 2012 Autor Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Am luat eu de Dacia Solenza cu 80 RON.Vezi ca sint doua modele.Unul care are "cracii" metalici plus si minus aproape diametral opusi si ies din carcasa pompei, si cel care iti trebuie tie care are o mufa in capat.Cumpara si sorbul pompei ca sa scapi de o grija. In poza e aia care iti trebuie tie.[ATTACH=CONFIG]133338[/ATTACH] mare domn,,,mersi mult!!! audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Barza Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Am pus inelul de etansare dintre galerie si catalizator. Se potriveste perfect de la Cielo. Am din targul de la Vitan unu si merge perfect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Niste limitatoare de cursa de la punti, stie cineva? Am constatat cu stupoare ca la mine lipsesc, atat pe fata, cat si pe spate :uameni Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Niste limitatoare de cursa de la punti, stie cineva? Am constatat cu stupoare ca la mine lipsesc, atat pe fata, cat si pe spate :uameni pe spate merg alea de damas (http://www.ivanyicom.ro/?product_id=1121#p-product-1121) insa ai grija ca sunt cu vreo 5mm mai inalte si-ti limiteaza incrucisarile mai mult decat trebuie :grin:. pretul nu e nici el de neglijat pentru ca daca mai adaugi si transportul iesi cam la 120ron perechea asa ca eu unu am preferat sa le cumpar de pe ebay: http://www.ebay.com/itm/Suzuki-SJ-Samurai-Rear-Axle-Bump-Stops-Set-2-85-86-95-New-Free-Shipping-/350550135465?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item519e6a92a9 unde au costat $32 cu transport gratuit si mi-au venit acasa in 3 saptamani :wink: Alea de pe fata le gasesti pe original la unix, parca la vreo 90ron... dar de ce sa nu le iei si pe ele pereche tot de aici cam la aceeasi bani: http://www.ebay.com/itm/Suzuki-SJ-Samurai-Front-Axle-Bump-Stops-Set-2-85-86-95-New-Free-Shipping-/251023144582?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3a72253686 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Niste limitatoare de cursa de la punti, stie cineva? Am constatat cu stupoare ca la mine lipsesc, atat pe fata, cat si pe spate :uameni Sau daca nu-ti displace ideea, poti sa-ti iei de la dezmembrari... Daca nu stii de unde da-mi un PM si-ti dau niste numere de telefon de la cativa care se ocupa cu dezmembari veverite. Am cumparat si eu diverse de la ei si au fost prompti si au preturi relativ reale. Toate bune Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: compatibilitati piese samurai @ Omoroka : De asta imi era frica :ang4 Speram sa gasesc pe aici ceva. Vroiam sa evit comandatul de afara, cu atat mai mult din State. Acum ca mi-ai dat link-ul, nu cred ca m-ar costa doar 64 $, cred ca m-ar duce undeva la 200$ :uameni ca am mai gasit o gramada de chestii la ei, care mi-ar trebui :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Iti pot da eu 2 limitatoare de damas. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Barza Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Am pus la reductor tampoanele de la Impergom cum am citit pe forum am taiat pintenul dar nu am taiat din diametru si am constatat un uruit in viteza adoua cand o turez sa schimb treapta si dupa aia nu mai face.Ce sa fac ? Ma gandeam sa mai tai din ele sa le fac mai moi sau nu stiu ca am inteles ca sunt cam rigide. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Barza Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Stie cineva de unde pot achizitiona garniturile de la CT ca imi pica ulei pe acolo putin dar pica.Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Stie cineva de unde pot achizitiona garniturile de la CT ca imi pica ulei pe acolo putin dar pica.Multumesc de la unix pe comanda, au codurile: 29525-80050 29535-80050 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Am pus la reductor tampoanele de la Impergom cum am citit pe forum am taiat pintenul dar nu am taiat din diametru si am constatat un uruit in viteza adoua cand o turez sa schimb treapta si dupa aia nu mai face.Ce sa fac ? Ma gandeam sa mai tai din ele sa le fac mai moi sau nu stiu ca am inteles ca sunt cam rigide. Multumesc. daca ti se par prea rigide, taie-le laturile lungi si fa-le patrate, polizeaza partea de cauciuc in forma de clepsidra cum sunt la cele originale. le-ai pus pe toate trei? sau le-ai combinat cu tampoane de samurai? uruitul exista si inainte doar ca acum se transfera mai bine la sasiu si caroserie. daca tot o sa desfaci reductorul sa-i schimbi garniturile, verifica-i rulmentii si axul central (countershaft) daca sunt in stare buna. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Barza Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Multumesc. Stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Barza Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Nu le-am combinat toate sunt noi. Si dupa cum bn ai zis daca tot il desfac o sa ma uit prin el. Si altceva am scos culisantele de la cardan ca sa le verific si nu stiu daca le-am pus la loc cum trebiu sa fie si asta o problema? azi mi-am aruncat ochii pe forum si am cititi ca daca nu sunt bine puse sau (aliniate) pot produce acest zgomot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: compatibilitati piese samurai In capatul unde se imbina au semne (un punct), si pe culisanta si pe cardan. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adodesign Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: compatibilitati piese samurai daca aveti nevoie de cercei standard la arcurile de fata acesta ar fi codul 41461-77300 41462-77300 la unix 32 de lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 (editat) Re: compatibilitati piese samurai Exista compatibilitate cu ceva pentru sistemul de actionare/reglaj al franei de mana de la sabotii de la roata spate? Mai exact mi s-a rupt tija reglabila cu filet la mijloc (cea care acctioneaza sabotii cand tragi frana de mana). Daca nu, macar de unde pot cumpara vreun kit de reparatii: tija, arcuri si ce mai e pe acolo (daca exista) si la ce pret? :tk LE: acum am reusit sa fac si o poza cu fierotania Editat Aprilie 5, 2012 de ak47apache Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 (editat) daca aveti nevoie de cercei standard la arcurile de fata acesta ar fi codul 41461-77300 41462-77300 la unix 32 de lei. de ce sunt 2 coduri?? nu sunt simetrice cele 2 parti? Exista compatibilitate cu ceva pentru sistemul de Daca nu, macar de unde pot cumpara vreun kit de reparatii: tija, arcuri si ce mai e pe acolo (daca exista) si la ce pret? nu cred ca exista asa ceva. Doar din dezmembrari. Kituri de reparatie gasesti pentru partea de arcuri si limitatori de distanta la saboti, precum si la piston (garnituri de cauciuc). Editat Aprilie 5, 2012 de Astral SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Daca nu, macar de unde pot cumpara vreun kit de reparatii: tija, arcuri si ce mai e pe acolo (daca exista) si la ce pret? Din cate imi aduc aminte aveau kituri de reparatie pentru frana cu tambur la UNIX si muuult mai ieftin la Autokarma (vezi pe site-urile lor ca au cataloage online). Nu stiu daca acele kituri contin si piesa din fotografia ta. Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 (editat) Re: compatibilitati piese samurai de ce sunt 2 coduri?? nu sunt simetrice cele 2 parti? cele doua parti dimensional sunt identice, dar difera gaurile. una are gauri de 10, cealalta are gauri de 13. Editat Aprilie 6, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adodesign Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Re: compatibilitati piese samurai dimensional sunt identice dar difera gaurile, la una este gaura de 10 la cealalata este gaura de 13. corect, si nici surubul care le prinde nu este unul normal, adica nu poti sa-l strangi mai mult decat trebuie. o seara placuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: compatibilitati piese samurai cine ma ajuta si pe mine cu un cod kit reparatii pompa de frina centrala marca aisin diametrul 22.2 imi trebuiesc bucsile de sub rezervor .am gasit la unix dar sunt pt pompa lukas. multumesc suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adodesign Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: compatibilitati piese samurai cine ma ajuta si pe mine cu un cod kit reparatii pompa de frina centrala marca aisin diametrul 22.2 imi trebuiesc bucsile de sub rezervor .am gasit la unix dar sunt pt pompa lukas. multumesc incearca sa citesti codurile de pe bucsile vechi, si o sa gasesti la unix bucsile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Nu este cod trecut pe ele suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Ma ajuta si pe mine cineva cu coduri alternative pentru rulmentii de la grup spate? E vorba de pozitiile 5 si 6. Am codurile originale 5 - 09265-30012, respectiv 6 - 09265-35002, dar le caut de cateva zile si deocamdata nici urma de ele. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate