serban_pc Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Da, asa este,dar cat este un set de arcuri noi ? Proaspat iubitor de Suzuki Samurai, vechi iubitor de dragrace ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Re: compatibilitati piese samurai 200 de euro dar va rog incepeti alt post ca nu isi are rostul discutia aici Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban_pc Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Brate stergatoare si lame stergatoare pentru samurai din 88 de la ce se mai potriveste? Proaspat iubitor de Suzuki Samurai, vechi iubitor de dragrace ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Brate stergatoare si lame stergatoare pentru samurai din 88 de la ce se mai potriveste? De Trabant, s-a mai scris aici, insa recomandarea mea e sa iei de la Unix marca Champion ca sunt foarte bune si costa 45ron doar. Am cumparat eu sambata pt ca mi se rupsese unu. 1 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: compatibilitati piese samurai se gasesc la Kaufland stergatoare ieftine (brand propriu) sunt ieftine rau si sunt ok calitativ. SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: compatibilitati piese samurai se gasesc la Kaufland stergatoare ieftine (brand propriu) sunt ieftine rau si sunt ok calitativ. Confirm si eu: 8 ron/buc 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Eu am luat aerotwin de la dedeman. 11 lei bucata. Le am de un an jumatate aproape si saracele cat mal au sters...pardon intins :D Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban_pc Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Unde sau de la ce gasesc sa se potriveasca o pompita de spalator parbriz pt Samurache pt ca asta veche nu mai face presiune ? Manere de interior de deschis usa de ce s-ar potrivii ? Geamurile de la stopuri spate ? Proaspat iubitor de Suzuki Samurai, vechi iubitor de dragrace ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: compatibilitati piese samurai se gasesc la Kaufland stergatoare ieftine (brand propriu) sunt ieftine rau si sunt ok calitativ. Subscriu, se comporta destul de bine!!! Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban_pc Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Am descoperit astazi ca pompita de spalator parbriz(au cam imbatranit si ele si nu mai fac presiune) se potriveste de la daewoo tico(identica) si costa 35lei la magazinul daewoo din targ vitan. Proaspat iubitor de Suzuki Samurai, vechi iubitor de dragrace ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Am descoperit astazi ca pompita de spalator parbriz(au cam imbatranit si ele si nu mai fac presiune) se potriveste de la daewoo tico(identica) si costa 35lei la magazinul daewoo din targ vitan. nu trebuia sa ne spui lucrul asta. iar o sa facem "sold out" la King Auto cum am facut la bucse, vas expansiune si tampoane spate :ha: excelenta informatie! :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban_pc Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Amortizoare spate mai lungi stie careva de la ce se potrivesc? Bucsile de la foile de arc de la ce sa le pun ? Proaspat iubitor de Suzuki Samurai, vechi iubitor de dragrace ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 (editat) Re: compatibilitati piese samurai cu search in topicul asta ai incercat? despre citirea integrala nu mai vorbesc. -amortizoare spate mai lungi, daca ai lift de 2-2,5 inch de niva, sachs 170578 -bucse arcuri bucse mari (de la sasiu) gasesti la unix la 4,9 ron. originalele au codul 41331-62020, iar cele aftermarket GOM-811, cod unix:229570 bucse mici (de la cercei) gasesti la magazine daewoo de la damas cu preturi intre 1 si 3 ron. originalele au codul 09305-13002, iar cele de damas 94583349. la unix le cheama GOM-812, cod unix:229571 si costa 3,6 ron. daca schimbi bucsele mari, cele de la prinderea arcurilor de sasiu si le scoti cu flexul, o sa mai ai nevoie de niste bucse metalice care au codul 09180-12035 si dimensiunile (dxDxL) 12x16x64,5 mm. costa 14 ron pe comanda la unix. de obicei sunt atat de ruginite ca nu se pot refolosi. suruburile care prind arcurile de sasiu (si pe care le tai cu flexul) au codul 09103-12048 si dimensiunile M12x1,25x90. pe original sunt cam scumpe dar se potrivesc perfect surub tendon matiz (sau tico), cod daewoo 94500889. sunt zincate si sunt gr.10. costa intre 2 si 4 ron. gasesti la kingauto, eu am cumparat de mai multe ori de la ei suruburile astea si a avut de fiecare data. mai poti gasi la magazinele acsa.ro. piulitele au codul 08310-00123, M12x1,25 si sunt identice cu cele de la u-bolturi. de la daewoo, iei piulita de la surub tendon matiz, are codul 94515445 si costa 2-3 ron. pe original costa 2,5 ron si se pot comanda la unix dar numai cite 10 bucati odata. eu am luat dastea de la unix si sunt foarte slabe. alea de tico sunt incomparabil mai rezistente. la kingauto sau la acsa.ro Editat Februarie 21, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban_pc Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: compatibilitati piese samurai cu search in topicul asta ai incercat? despre citirea integrala nu mai vorbesc. -amortizoare spate mai lungi, daca ai lift de 2-2,5 inch de niva, sachs 170578 -bucse arcuri bucse mari (de la sasiu) gasesti la unix la 4,9 ron. originalele au codul 41331-62020, iar cele aftermarket GOM-811, cod unix:229570 bucse mici (de la cercei) gasesti la magazine daewoo de la damas cu preturi intre 1 si 3 ron. originalele au codul 09305-13002, iar cele de damas 94583349. la unix le cheama GOM-812, cod unix:229571 si costa 3,6 ron. daca schimbi bucsele mari, cele de la prinderea arcurilor de sasiu si le scoti cu flexul, o sa mai ai nevoie de niste bucse metalice care au codul 09180-12035 si dimensiunile (dxDxL) 12x16x64,5 mm. costa 14 ron pe comanda la unix. de obicei sunt atat de ruginite ca nu se pot refolosi. suruburile care prind arcurile de sasiu (si pe care le tai cu flexul) au codul 09103-12048 si dimensiunile M12x1,25x90. pe original sunt cam scumpe dar se potrivesc perfect surub tendon matiz (sau tico), cod daewoo 94500889. sunt zincate si sunt gr.10. costa intre 2 si 4 ron. gasesti la kingauto, eu am cumparat de mai multe ori de la ei suruburile astea si a avut de fiecare data. mai poti gasi la magazinele acsa.ro. piulitele au codul 08310-00123, M12x1,25 si sunt identice cu cele de la u-bolturi. de la daewoo, iei piulita de la surub tendon matiz, are codul 94515445 si costa 2-3 ron. pe original costa 2,5 ron si se pot comanda la unix dar numai cite 10 bucati odata. eu am luat dastea de la unix si sunt foarte slabe. alea de tico sunt incomparabil mai rezistente. la kingauto sau la acsa.ro Iti tare multumesc, vreau sa incerc zilele astea o inaltare din cercei de 2-2,5inch, sa vedem ce iese. Proaspat iubitor de Suzuki Samurai, vechi iubitor de dragrace ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: compatibilitati piese samurai vreau sa incerc zilele astea o inaltare din cercei de 2-2,5inch, sa vedem ce iese. o inaltare de 2-2,5 inch presupune cercei cu 4-5 inch mai mari fata de cei 7cm pe care-i au cei standard. e putin cam mult pentru un cercel 17-20 cm lungime, chiar si pentru puntea spate. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban_pc Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: compatibilitati piese samurai o inaltare de 2-2,5 inch presupune cercei cu 4-5 inch mai mari fata de cei 7cm pe care-i au cei standard. e putin cam mult pentru un cercel 17-20 cm lungime, chiar si pentru puntea spate. 7 au standard + 5 sau 6 = 12 sau 13cm, nicidecum 17-20.... Prelungitorul de papuc care le pun pe fata au 7cm, pe spate sper sa fie cel de niva mai lung tot cu atat. Multumesc, Proaspat iubitor de Suzuki Samurai, vechi iubitor de dragrace ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: compatibilitati piese samurai 7 au standard + 5 sau 6 = 12 sau 13cm, nicidecum 17-20.... Prelungitorul de papuc care le pun pe fata au 7cm, pe spate sper sa fie cel de niva mai lung tot cu atat. Multumesc, mai citeste odata mesajul tau. ai spus: "vreau sa incerc zilele astea o inaltare din cercei de 2-2,5inch" mai citeste odata mesajul meu pentru 2 inch inaltare la punte, ai nevoie de 4 inch mai mult la crecei. 4inch =10cm+7=17 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban_pc Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: compatibilitati piese samurai mai citeste odata mesajul tau. ai spus: "vreau sa incerc zilele astea o inaltare din cercei de 2-2,5inch" mai citeste odata mesajul meu pentru 2 inch inaltare la punte, ai nevoie de 4 inch mai mult la crecei. 4inch =10cm+7=17 Aici e greseala mea, nu ma gandeam ca nu se inalta strict cu cat inalt cerceii , dar are logica. Multumesc, Proaspat iubitor de Suzuki Samurai, vechi iubitor de dragrace ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Barza Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Salutare. Cu ce as putea si eu inlocui inelul de etansare dintre galeria de evacuare si toba intermediara ca nu stiu.Va multumesc.:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 (editat) Re: compatibilitati piese samurai Salutare. Cu ce as putea si eu inlocui inelul de etansare dintre galeria de evacuare si toba intermediara ca nu stiu.Va multumesc.:hl garnitura respectiva este din cupru si o gasesti la unix, fabricata de bosal, costa undeva pe la 15-20 de ron intre galerie si catalizator este asta. intre catalizator si toba este asta. in caz ca ai nevoie si de suruburile si arcurile alea speciale. Editat Februarie 29, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Barza Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Multumesc mult. Sunt salvat.Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Martie 8, 2012 Autor Partajează Postat Martie 8, 2012 Re: compatibilitati piese samurai probabil ca s-a mai discutat dar nu am timp sa rasfoiesc in arhiva,,,,pompa de benzina de la samuraiul injectie monopunct de la ce masina se potriveste?cumva dacie solenza? audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Re: compatibilitati piese samurai probabil ca s-a mai discutat dar nu am timp sa rasfoiesc in arhiva,,,,pompa de benzina de la samuraiul injectie monopunct de la ce masina se potriveste?cumva dacie solenza? .......... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54907-compatibilitati-piese-samurai&p=633482&viewfull=1#post633482 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Am citit tot topicul si nu am gasit. Bucsele de la amortizoare fata/spate se potrivesc de la altceva? Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Re: compatibilitati piese samurai probabil ca s-a mai discutat dar nu am timp sa rasfoiesc in arhiva,,,,pompa de benzina de la samuraiul injectie monopunct de la ce masina se potriveste?cumva dacie solenza? Am luat eu de Dacia Solenza cu 80 RON.Vezi ca sint doua modele.Unul care are "cracii" metalici plus si minus aproape diametral opusi si ies din carcasa pompei, si cel care iti trebuie tie care are o mufa in capat.Cumpara si sorbul pompei ca sa scapi de o grija. In poza e aia care iti trebuie tie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate