georgem Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Salut, din motive independente de vointa noastra nu mai putem sa participam la aceasta competitie. cu parere de rau rog un organizator sa ne stearga de pe lista. echipaj Pirvu Nicolae pilot, Croitoru George copilot. multumesc pentru intelegere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jymmy5 Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Salut la toata lumea. Eu nu prea am scris pe acest topic si probabil nici nu o sa o fac prea des dar in schimb va dau posibilitatea de a comenta traseele si superbele peisaje ale zonei inainte de a le parcurge. Mai mult pot doar sa spun adrenalina placere namol si in sfarsit la finish.:banana:x:2dr:h5 Aici e link-ul pentru fotografii. Cupa ORR trasee 2010 nu am reusit sa le incarc pe forum asa ca le-am pus pe picasaweb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
forestier Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 (editat) Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Lista actualizata a echipajelor Inscrise : Clasa Pilot Copilot Masina 1 extrem Negre Nicolae Grigore Eugen Toyota 2 extrem Kiss Zoltan Chiscop CristiNissan Patrol 3 extrem Maracineanu Gabi Maracineanu Traian Mercedes G 4 extrem TUTUIANU ROBERT Yy 5 extrem Acerni Tonino Bondi Nicola Jeep Wrangler 6 extrem CHELOO …...Mitsubishi Pajero 7 extrem Parvulescu Sorin Cocis Laura Suzuk 8 extrem Gafita Andrei Cojocaru Tibi Range Rover 9 extrem Radu Florin Bratila Vasile Portocala Mecanica 10 extrem Oprea Andrei Lascu Razvan Jeep Wrangler 11 extrem Oprea Bogdan Petzalis Rasty Proto Warrior 12 extrem Pinto Pedro Paul Cioban Mercedes G 13 extrem Lozinca Adrian Nistor Ioana Toyota 14 extrem Munteanu Lucian Colpos Ovidiu IMG 15 extrem Bradu Alexandru Rolea Razvan Ranger 1 open Pop- les Stefan Egyed Zoltan Toyota Lj 70 2 open Badea Cristian Barboi Orlando Mitsubishi Pajero 3 open Gagu Ionel? ? Jeep Wrangler 4 open Badeanu Iulian ? ? Discovery 5 open Stan Vitalie Marcenco Natalia Mitsubishi Pajero GDI 6 open Radu Valentin Pavel Alexandru Suzuki Vitara 7 open Robert Zaharia Visan Silviu Toyota 8 open Muharrem Unver Covaci Vilmos g-vitara 9 open Roxana Radu Nicolae Burada Toyota Land Cruiser 10 open UNVER MUKADDER KISS KALMAN SUZUKI SAMURAJ 11 open Barbu Dan Pop Dominic Mercedes G 12 open Jitaru Radu Tudose Adrian Mercedes G 13 open NEAGOE FLORIN OPREA OCTAVIAN TOYOTA LC70 14 open Arpad Szasz Jozsef Kovacs mercedesz g 15 open NICULESCU EMIL Chivu Alexandru M.PAJERO 16 open Preisler Robert Preisler Adriana Suzuki 17 open Tomici Stefan Manea Sorin nissan patrol 18 open Lazarof Zefir Mihu Raul Nissan Patrol 19 open Cernisov Dan Lupu Marius Jeep Wrangler 20 open Carp Dan Zamfirescu Cornel TOYOTA 70 21 open Stoian Adrian Stoian Felicia Nissan 22 open PACURARU PETRU PANDICHI STEFAN NISSAN PATROL 23 open STANILA FLORIN STANILA GEORGETA NISSAN PATROL 24 open Bodor Andrei Lukacs Lorand Mitsubishi Pajero 25 open Sauliuc Radu Bojescu Ovidiu Toyota 26 open Abri Csaba Varga Barabas Suzuki Jimny 27 open Sarbu Marius Catrinoiu Cosmin Samurai 28 open Regep Gabriel ?? ?? Jeep wrangler 29 open Tudor Octavian + 1 Jimny 30 open Mircea Sandu Croitoru George Jeep wrangler 31 open Toader Mihai Hagiu Edy Toyota 32 open Costache Andrei Barbieru GeorgianJ EEP ZJ 33 open Capatana Razvan Buzas Cristian Nissan Patrol sau Toyota LJ 73 1 standard Uceanu Cristian Uceanu,Adriana V-Shase 2 standard Manea Ioana ? ? Subaru 3 standard STANCIU STEFAN NEGOITA OCTAVIAN MAZDA BT-50 4 standard Nelus Catalin Nelus Iuliavw T3 syncro 5 standard TUDOROIU DANIEL CIRAP EDUARD TOYOTA LC 6 standard Weselowski Serban Weselowski Ruxandra Nissan Patrol 7 standard Tanase Mihail Tanase Melanie Hamster 2 8 standard Both Daniel Baicu Eduard Daihatsu Feroza 9 standard Caloianu Valentin Furtuna Costin-Florian Toyota Hilux 10 standard MIRCEA DANUT MIRCEA RAMONA SUZUKI GRAND VITARA 11 standard ELISIEVICI GEORGE IOVAN GABRIEL Nissan Patrol 12 standard Gheorghe Adrian Herisanu Adrian ARO 244 13 standard Iliescu Radu George Iliescu Mara Elena Toyota Land Cruiser 14 standard Copacinschi Robert Mancas Robert opel monterey 15 standard Ionescu Dinu Dumitru Stefania VW TOUAREG Editat Octombrie 23, 2010 de forestier Petru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 m-am inscris si eu copilot cu domnul emil niculescu.numele meu chivu alexandru mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Salutari. Se pune urmatoarea problema. Cred ca tine de regulament. Masinuta mea nu o sa aiba la timp se pare si tractiunea pe rotile din fata. Asadar planul este sa concuram cu 4x2. + un sclav. Handicapul ce deriva din aceasta problema este recuperat de faptul ca soferul e atat de bun :ooosi modest :ha: incat crede ca nu are nevoie chiar de 4x4. Asadar, concurez inafara sau in cadrul concursului? From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Salutari. Se pune urmatoarea problema. Cred ca tine de regulament. Masinuta mea nu o sa aiba la timp se pare si tractiunea pe rotile din fata. Asadar planul este sa concuram cu 4x2. + un sclav. Handicapul ce deriva din aceasta problema este recuperat de faptul ca soferul e atat de bun :ooosi modest :ha: incat crede ca nu are nevoie chiar de 4x4. Asadar, concurez inafara sau in cadrul concursului? Daca se ia ad literam dupa regulament nu poti participa "aceste concursuri sunt destinate masinilor 4x4" altfel probabil la standard puteti impinge ceva , nu-i mai usor in sapt. care a ramas sa reparati masina? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Salutare Domnu` Unimog. Pai si daca pe traseu, la putina distanta de start distrugi un diferential sau rupi un cardan si tu flacau din tara lu` Stefan continui asa...ce se intampla? From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Verificarea tehnica se face la start dupa aceea ............ Probabil daca vii cu o masina de teren nici dracu nu te intreaba de 4x4 insa daca ai sansa cum a mai fost la alte concursuri nu vei potea pleca de la start 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Ok, se para ca samuraiul nu va fi gata asa ca am decis, Mishu + copilot + toyota, la open sper sa faca fata jucaria :2dr Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Ok, se para ca samuraiul nu va fi gata asa ca am decis, Mishu + copilot + toyota, la open sper sa faca fata jucaria :2dr Buna decizie!:y:h5 FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Salutari. Asadar, concurez inafara sau in cadrul concursului? You are in ... acum sa te vad cat de bine motivezi :x sclavul :al:ha: FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Multumesc. Ne vedem la start atunci. Si daca sclavul e bun poate si la finish. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 am transferat de cateva zile avansul dar nu ma regasesc printre cei confirmati, merci. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 intrebare de baraj. stiu ca este individual concursul. as prefera sa fac totusi echipa cu un prieten care anul trecut a participat la valeni la standard, intre timp a mai invatat cate ceva si am vrea sa venim la open cu 2 masini. se poate da startul pentru 2 masini odata? sigur, cu conditia ca ambele sa ajunga la finish pentru a puncta. daca nu, urmatoarea intrebare este daca se poate aranja sa luam startul consecutiv...urmand ca unul dintre noi sa-l astepte si pe celalalt. multumesc, dan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Prima varianta - exclus No.2 Ordinea de start se va stabili ptr prima zi prin tragere la sorti. Dar se poate alege varianta sa plecati unul dupa altul in varianta 'nefavorabila'. Adica daca unul trage No. 3 si unul 20 puteti pleca 19 si 20 . Sper sa fie OK! @ Vitalies - chestiuni administrative, se rezolva! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gorishor Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Putem afla inainte de joi care ar fi programul si ce distante avem de parcurs ? Sau doar joi seara ? Gore YO3IGR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 m-am lamurit, multumesc. inca o intrebare: ne putem inscrie la fata locului? multumax. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 avem timp limita la inscriere?Vad luminita de la capatul tunelului,si cred ca vin si eu..:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Salutare! din pacate copilotul meu este prins intr-un proiect si nu poate veni! Aseara am platit si eu avansul ptr pilot si insotitor. Ramane sa vedem de copilot ....daca nu sotia sare din masina!:wink: Adica am montat un buton in bord pe care cand il apas iese copilotul in viteza pe usa si ii sare automat cablul de la troliu in spinare:ha: Asta da automatizare de concurs!!! ne vedem la start! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Salutare! din pacate copilotul meu este prins intr-un proiect si nu poate veni! Aseara am platit si eu avansul ptr pilot si insotitor. Ramane sa vedem de copilot ....daca nu sotia sare din masina!:wink: Adica am montat un buton in bord pe care cand il apas iese copilotul in viteza pe usa si ii sare automat cablul de la troliu in spinare:ha: Asta da automatizare de concurs!!! ne vedem la start! salut vezi ca cristi haiduc cauta un loc liber de copilot-e ploiestean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 gata s-a marcat! oficial copilotul meu este d-l mishu popescu cu acte in regula! multumesc!:h5 p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 am transferat de cateva zile avansul dar nu ma regasesc printre cei confirmati, merci. S-a actualizat situatia cu banca partenere! esti in carti!!! Inteleg ca, cine nu a confirmat...prin plata, buninteles:grin: va fi decazut din drepturi in favoarea celor care sunt pe lista de asteptare si care sunt hotarati sa participe!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 sunt impresionat de numarul mare de participanti anuntati pentru clasa open... va fi bataie mare !!! ce mai...cit despre comentariile de pe forum sunt chiar surprins de cit interes face aceasta cupa...bravo moncher-ilor !...suntem deja pe pagina 13 !!!...o singura intrebare as avea si eu cu plecaciunea si virsta unuia care-i place sa mai puna la lucru din cind in cind si troliu':old...se face traseul de open cit de cit de 'efect offroad' sau tre' sa ma rog din nou sa ploua sau sa ninga ??? multumesc anticipat pentru raspuns...sper sa fie onest...pen' ca in functie de ceea ce ziceti voi o sa-mi aleg si eu copilotul/copiloata... seara la :2drfac fata singur pentru intreg echipaju'...da' la traseu daca e doar de plimbarica vreau sa stiu daca are rost sa o deranjez din nou pe oana,...de data asta daca se intimpla sa termin traseul inaintea vreunui echipaj mai 'TINEREL' nu vreau sa iasa iar comentarii ( cum au fost la cimpulung...) ca am fost printre cei avantajati de aliura de bodyguard a copiloatei, sau de faptul ca a rupt la skanderberg seara la masa vreo mina a vreunui alt concurent...:ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 @Gabi - in primul rand felicitari pentru cursa de la Campulung. Apoi o sa te rog sa cauti totusi sa iti asiguri serviciile unui copilot ok,eventual consacrat :y FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator manolacheandrei Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 salut suntem un grup de atv-isti din buzau si am dori sa venim si noi sambata la concurs sa aruncam si noi un ochi. as ruga un organizator sa ne sfatuiasca si pe noi cu un loc spectaculos de privit si fotografiat aventura pe 4 roti motrice( de preferat la clasa extrem) multumesc:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate