Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ?

vitalies

Postări Recomandate

Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ?

Mânia proletara (nu mândria) a fost doar o figura de stil, Cred ca am ajuns unde cred ca era normal sa ajungi din start: asigurarile au ajuns o lipitoare internationala. Si-au impus mafia in multe tari, au impus asigurari obligatorii care le aduc venituri sigure si escrocheaza beneficiarii de despagubiri ori de cate ori pot. Iau bani cu ambele maini si despagubesc cu taraita, Ba ne mai si acuza tot pe noi de fraude, ca sa aiba pretext pentru a tot mari primele.

Si ca sa nu fiu offtopic: daca bulgarii misca ceva impotriva inmatricularilor astora, va fi in primul rand vina societatilor de asigurare care pierd bani in Romania cu clientii care se duc in vecini. Se pare ca bulgarii nu au fost chiar asa corupti ca ai nostri si nu le-au permis sa mareasca asa de tare primele de asigurare cum le-au permis ai nostri, iar fiecare client mutat in Bulgaria inseamna o pierdere pentru asigurari. Oricum, si noi si bulgarii avem cam aceleasi firme de asigurare, doar tarifele difera in functie de cat de fraieri sunt cetatenii fiecarei tari.

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 544
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Voiam sa zic manie...a iesit altceva. Oricum, esenta ramane aceeasi.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

ADIO :clINMATRICULARE BULGARIA:banana90 ZILE SI PA.....

E de bine? Gata s-a dat legea? :ha::C:uameni

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

La expirarea termenului, politia retine certificatul si placutele cu numerele de înmatriculare straine, care vor fi remise autoritatilor emitente.:wink:

De unde rezulta data introducerii in tara a autovehiculului inmatriculat in strainatate? Ma uit acum pe acte si nu rezulta nicaieri ... :wink:

PS ...am rezidenta intr-o tara straina ... tara unde este inmatriculat autovehiculul ... :beat or sa-mi ia actele sau nu? :tk

Or sa ne ia sau o sa dam noi la liber...praful de pe toba finala ... :ha:

Link spre comentariu

Sixone,

Eu cred ca omul se bucura din alte motive ...alta lege idioata cu aplicabilitate pe Marte ... :ha:

Link spre comentariu

eu unul n-am gasit nicio sursa oficiala in care sa scrie ca s-ar fi votat aceasta lege, mai mult nici la nivel de barfa in nici-un ziar nu vad sa pomeneasca de asa ceva..

pana minidimension nu posteaza un link oficial eu cred ca-i doar dezinformare din partea lui..:tk1

Link spre comentariu

daca poti incearca sa citesti de pe situl politiei,este in limba romana nu bulgara

http://www.poltim.ro/pagina.php?pageTitle=INFORMATII&pageContent=informatii/intrebarifrecvente

paragraful 11:2dr

hmm.. paragraful la care te referi tu e vechi de cand lumea, mai bine zis, cel putin din 2002 cand a fost votata legea 195, inainte de UE..

citeste matale legea 195/2002, sectiunea 6, art.82, pct. 4 si vezi ce zice acolo..

:ig:s

Link spre comentariu

mini cred ca aberezi in exces ,

icoana cu prosti da multi nu-si are locul

pastreaza decenta si daca stii o chestie informata bine daca nu du-te si te joaca in curtea din spatele blocului

PS se spune site la o pagina de web nu sit

fara "goagal" poate te ajuta pagina asta , apropo de limba romana

http://dexonline.ro/definitie/sit

http://dexonline.ro/definitie/site

Link spre comentariu

@minidimension

Colegu Sixone te intreba in baza a ce lege s-a pus informatia acolo? :uameni

De dezinformare ai auzit?

Cate zvonuri au exista cu "Bulgaria" ca "nu se va mai putea sa ..."? Cateva mii ... cate s-au concretizat? Niciunul ... :grin:

Sau poate o fi valabil doar in jud Timis ...cine stie ... :ha:

Atata timp cat NU EXISTA o lege care sa reglementeze CLAR treaba asta ... discutam discutii ... Si in momentul in care va exista o LEGE in acest sens ...LEGEA o sa fie cam ILEGALA atata timp cat Romania si Bulgaria sunt state membre ale UE. Si chiar daca se va da o lege in acest sens urmare a unui acord bilateral intre cele doua state, trebuie stabilit clar un lucru sa poata spuna Politia Romana ...gata "halt" s-a terminat perioada cu drept de circulatie: data din care incep sa se contorizeaza cele 90 de zile ...:wink:

In toate cazurile chiar si in cel apocaliptic EXISTA solutii sa circuli 365 zile pe an cu o masina cu nr de BG in RO.

Ar exista totusi un singur caz sa nu se poata circula cu masina ...sa fie o criza de carburant! :ha:

Ai incercat sa-ti inmatriculezi masina pe BG si nu ai reusit? Ai platit vreo taxa mare de prima inmatriculare in ultimul timp? Nu iti inteleg posturile si se pare ca nu sunt singurul greu de cap in ecuatia asta ... :grin:

Link spre comentariu

nu mi citi printre randuri .nu m-am referit la "goagal" , expresia a prins" ci la folosirea expresiei situl politiei in loc de siteul politiei

Astrale dormi ???

Link spre comentariu

esti dus man,esti dus rar,toate ziarele au scris despre asta astazi si tu imi spui cand sa nascut Borat:B,suna la politie acum si informeaza-te,dar pierd timpul cu tine,hai pa

e inutil sa-ti explic, oricum doar faci scandal aici.. :bn

Link spre comentariu

INVATATI SA NU MAI FURATI TARA:xORI CE NAS ARE NASUL LUI

Esti ruda cu Boc? Sau iei parte din impozite?

Cu ce furam tara? Platim Rovigneta ptr Romania! Adica ne cumparam dreptul de circulatie pe drumurile publice romanesti care sunt asa cum sunt.

Ai 42 de ani. Timpul cand se turnau la sefi p'aia care nu urmau linia de partid (ascultau Europa Libera si conspirau impotriva partidului) s-a dus ...:grin: Wellcome to the Real World! :ha:

Link spre comentariu

ADIO :clINMATRICULARE BULGARIA:banana90 ZILE SI PA.....

Si pentru ce te bucuri tu asa ?!? :uameni:uameni:uameni

E cineva din comunitatea asta care ti-a facut tie personal vreo problema ?!?

Asta e alta problema a acestui neam : sa ne invrajbim intre noi cand de fapt guvernantii sunt aia care isi bat joc de noi toti !

................,INVATATI SA NU MAI FURATI TARA:xORI CE NAS ARE NASUL LUI

Nu ti se pare ca te intreci cu gluma ?!?

Link spre comentariu

In urma cu aprox. 1min am primit urmatorul pm de la @minidimension:

"bai rahatule care esti daca nu sunt deacord cu tine trebuie sa-mi iau BAN?????daca ai fi acum laga mine ti-as rupe capu si ti-las baga in cur in mortii matii de comunist cu cenzura ta de cacat,dar sper sa ne vedem.:tkmars si plateste taxe si impozite muistule"

Acum, da, va fi banat...........:uameni

PS - Precizari :

- din moment ce a putut da pm, nu fusese banat......de-abia acum este banat !

- posturile ii fusesere unite, pentru ca le postase consecutiv, nicidecum cenzurate......

Editat de Astral
Link spre comentariu

Analfabetism " buna crestere " etc.

Colegul nostru "mini.....":

Mesaj privat :

"dute-n mortii matii tu si cu astral care mi-a dat ban ca nu sunt deacord cu inmatricularile,futtuti mortii matii de cakat,sa te fut in cur astral comunistilor hoti ordinari,mars si plateste taxe bulangiule:brhai sictir"

Dragul meu concetatean , din pacate , du-te si termina scoala generala inainte de a intra intr-o comunitate care stie sa vorbeasca si scrie romaneste.

Daca poti da PM ( adica mesaj privat ) nu esti banat .

Dar asta ar urma in mod normal dupa comportamentul tau .

Fugi repede la Taxe si impozite si da-i lu' nenea Boc si lu' tanti Udrea niste banuti de cosnita

PS i-mi cer scuze de off topic dar nu ma pot stapanii

Link spre comentariu

Citesc, ma minunez, si nu ma pot abtine: stimati colegi de forum, aveti un pic de intelegere, este weekend, si poate "colegul" @minidimension a ciugulit ceva :x, din motiv de vreo suparare.

Lasati discutiile cu dansul pana luni, poate e treaz si vede lucrurile altfel. Daca nu se schimba situatia, atunci :ig.

Salutari din Sibiu :h5

LR Discovery 1 300TDi - actual

Opel Frontera Sport 2.0i - fost

Link spre comentariu

Citesc, ma minunez, si nu ma pot abtine: stimati colegi de forum, aveti un pic de intelegere, este weekend, si poate "colegul" @minidimension a ciugulit ceva :x, din motiv de vreo suparare.

Lasati discutiile cu dansul pana luni, poate e treaz si vede lucrurile altfel. Daca nu se schimba situatia, atunci :ig.

daca-ti vorbea tie asa, te mai gandeai pana luni ?!?

• LJ 7O

Link spre comentariu

Nu, incercam sa iau legatura cu el sa vad de ce il f... grija ca pe masina mea scrie TX .....

Daca nu primeam o explicatie plauzibila, cred ca-i raspundeam pe acelasi ton.

LR Discovery 1 300TDi - actual

Opel Frontera Sport 2.0i - fost

Link spre comentariu

un om spune la nervi sau la bautura ceea ce gandeste cand e treaz dar nu are curaj ....pentru mine acesti oameni sunt cea mai de jos speta,bautura si nervii nu sunt scuze...si cand te gandesti ca exemplare din acestea sunt printre noi..,te intalnesti cu ei,te imprietenesti..faci iesiri pe munte si cand gusta ceva atunci isi dau arama pe fata si poate iti mai ei si un par in cap...

..nu-mi vine sa cred ce curajosi sunt unii in spatele tastaturii...fac pariu ca persoana asta de 42 de ani nu are mai mult de" 30 de kile ud"..ce-mi doream sa fie prin preajma noastra atunci cand rostea cuvintele astea...:beat..cred ca nici 2 patroale nu erau de ajuns atunci cand incepea sa fie"imprastiat".

Numai bine stimati colegi din comunitatea :cl si sa nu lasam elementele acestea care nu au nici o legatura cu "namolul" sa ne strice buna dispozitie..:h5

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

tipic romanesc :uameni si ce vocabular .

Parerea mea este ca e tipic tiganesc ! Nu trebuia banat sa-l vedem si noi cum se jura pe toata familia, pe copii, pe lantul de la gat etc. Trebuia sa fie si un cocalar 4x4:ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare