Marse Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Nu va mai agitati bre din cauza unui putzo-palmist care probabil a picat la BAC anul asta. Twice!:ha: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Nu ne spune si noua un avocat ce se poate face impotriva cuiva care se adreseaza in felul asta pe privat? Vedeti ce IP are si daca poate fi identificat, nu e permis sa se adreseze in felul asta ca nu e forumul masii'. Democratie,nu-i asa... Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Da nu ne spune si 9 un avocat ce se poate face impotriva astora care ne conduc si scot tot felu' de legi fara sens....:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? ce sa-i faci cu avocatul???..sa-l bati..deja la batut dumnezeu,mai e nascut si pe data de 13..:uameni.sa trecem la subiectul topicului si sa vedem cum o sa ne ajute avocatii in legatura cu masinile inmatriculate pe bulgaria...o seara placuta:cl ca maine o luam de la capat cu nebunii din viata de zi cu zi:h5 PS la ora asta sunt 6 membrii si un vizitator care urmaresc topicul...ma intreb cine e vizitatorul ...:ps Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Vad ca amicul de dimensiune mica a disparut de pe forum, asa cum merita. Dar aberatiile lui de ce mai sunt prezente? Ar trebui lasate doar postarile la obiect, idioteniile lipsite de suport real nu au ce cauta. Omul nu pricepe diferenta dintre proiect si lege (probabil e ziarist la Gazeta de Cucuieti), bucuria lui inepta va avea obiect doar cand porcaria asta va apare in Monitorul Oficial. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Citesc, ma minunez, si nu ma pot abtine: stimati colegi de forum, aveti un pic de intelegere, este weekend, si poate "colegul" @minidimension a ciugulit ceva :x, din motiv de vreo suparare. Lasati discutiile cu dansul pana luni, poate e treaz si vede lucrurile altfel. Daca nu se schimba situatia, atunci :ig. Salutari din Sibiu :h5 Asta am si facut : i s-a dat ignore........definitiv ! Nu, incercam sa iau legatura cu el sa vad de ce il f... grija ca pe masina mea scrie TX ..... Daca nu primeam o explicatie plauzibila, cred ca-i raspundeam pe acelasi ton. Explicatia lui a tot spus-o : il f*** grija de banii pe care nu-i dam la buget........Ciudat este ca de banii pe care i-i fura lui din buzunar guvernantii, nu-l doare.........Sau cat de tampit poti sa fii sa nu realizezi ca banii luati pe impozite se duc in buzunarele guvernantilor si a acolitilor acestora ?!? la felul in care scria cu multi de "k" tind sa cred ca are undeva sub 20 de ani :) E nascut in `68, cel putin asa e trecut in profil.........ciudat, foarte ciudat pentru varsta asta sa fii asa de obtuz......:uameni Concluzia mea e una singura : ID-ul lui cu prefixul "mini" spune totul despre ce fel de om este........iar cu astia nu-ti pierzi vremea...... Va rog , haideti sa revenim on-topic si sa discutam on-topic in folosul nostru, al celor care "furam tara asta" !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Am citit cele spuse de colegul "decedat" si adevarul este ca ma simt mai infractor decat ma credeam ... Maine promit sa ma duc la militie si la fisc sa ma autodenunt. Daca ma gandesc chiar am mai multe masini inmatriculate pe BG. Merit o pedeapsa dubla...pardon, o amenda maxima! La noi infractiunile asa se pedepsesc ...platind! :wink: Se zvoneste ca peste exact 3 zile Romania va fi lovita de un tzunami. Schimb HDJ full inmatriculat pe BG, normal, cu ambarcatiune. Parerea mea este ca ne pierdem timpul. Atata timp cat nu exista nimic concret pe langa care sa putem discuta. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 (editat) Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Va da ca nu mai conteneste ca sa imi trimite email-uri in care ii ameninta cu spartul dintilor lui Astral si lui Gepetto. :ha: transmite-i lui Astral ca i-mi fac alt acount,ma imprietensc cu el ,mergem la o bere si am sa-i cenzurez dintii,UNDE ESTE LIBERA EXPRIMARE SI PARERE???? MI-A DAT BAN ABUZIV LA SUGESTIA LUI gepetto,dau eu de el usor si am sa-l pis in cur,sa vezi ce BAN ii dau eu,am sa-l inod ar fi bine sa-i dati un BAN si lui Astral pt ca nu accepta pe cineva care nu este deacord cu el,abia astept sa-l cunosc personal si sa-i cenzurez dintii,este simplu sa-mi fac alt acount si asta am sa fac . Acesta e individul: https://profiles.google.com/111724731378814059722/about Cica e om de stiinta. https://lh4.googleusercontent.com/-mY5reDCykhU/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/vaANBPqOXSA/photo.jpg?sz=200 Nu il luati tare ca e prieten cu Mazare. :ha: http://ro.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=2310226241&ownerId=95108250&albumId=221153813 Stimate minidimension, draculaone sau cum iti mai place sa iti zici, cu un asemenea comportament ne rezervam dreptul de a iti restrictiona accesul pe acest forum. Exista alte locuri unde se accepta astfel de comportament. Editat Octombrie 3, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 (editat) Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? scuze de off. Editat Octombrie 3, 2011 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Voi credeti ca domnul din imagine se apuca sa ameninte pe forumuri? Fiti putin seriosi. Oricine se poate da oricine pe internet. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Ok atunci imi reeditez postarea sa nu pun pe cineva intr-o situatie aiurea dar sunt prea multe coincidente.Si scuze de off. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Si eu sunt de parere ca e un securist care doar isi "face treaba". Agita apele. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Shit! A zis ca ne inchide site-ul. :ha::ha::ha::ha::ha::ha: cu ce drept imi publici fotografia???in loc sa analizazi ce s-a intamplat defapt continui sa ma ei la misto,futuwan gura de hoti ordinari,continua asa si o sa fie bine,AI AUZIT DE DREPTUL DE AUTOR?? ACEST SITE VA FI INCHIS PENTRU PUBLICAREA UNOR IMAGINI FARA DREPT DE AUTOR!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? ioi :)))) no ma Dane amu ce ne fashem? :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? O sa-mi fie dor de forum ! :cr:cr:cr LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Lege anti-inmatriculare Bulgaria - mit sau realitate ? Pana se vor linisti lucrurile.......[ATTACH=CONFIG]117474[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Inmatriculare BULGARIA-Intrebari , Raspunsuri & Exemplificari ...pana la urma au facut-o?!? http://www.antena3.ro/auto/decizie-adoptata-de-guvern-masinile-inmatriculate-in-strainatate-pot-circula-in-romania-cel-mult-90-zile-164373.html "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Inmatriculare BULGARIA-Intrebari , Raspunsuri & Exemplificari ...pana la urma au facut-o?!? http://www.antena3.ro/auto/decizie-adoptata-de-guvern-masinile-inmatriculate-in-strainatate-pot-circula-in-romania-cel-mult-90-zile-164373.html Am citit si eu dar nu se intelege nimic. Se vorbeste de masinile cumparate. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Inmatriculare BULGARIA-Intrebari , Raspunsuri & Exemplificari Am citit si eu dar nu se intelege nimic. Se vorbeste de masinile cumparate. Corect! Asa inteleg si eu. In ceea ce priveste masinile pe BG cu proprietar bulgar, firma sau pers. fizica (asa cum toti le avem) nu cred ca au ce face. Aceste masini sunt practic inmatriculate pe BG, cu proprietar BG... noi suntem doar inputerniciti (prin procura) sa le utilizam... asa ca nu au ce sa ne faca - parerea mea. Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lascarrica Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Inmatriculare BULGARIA-Intrebari , Raspunsuri & Exemplificari Corect! Asa inteleg si eu. In ceea ce priveste masinile pe BG cu proprietar bulgar, firma sau pers. fizica (asa cum toti le avem) nu cred ca au ce face. Aceste masini sunt practic inmatriculate pe BG, cu proprietar BG... noi suntem doar inputerniciti (prin procura) sa le utilizam... asa ca nu au ce sa ne faca - parerea mea. inteleg si sper acelasi lucru. altfel incalca dreptul la libera circulatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lascarrica Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Inmatriculare BULGARIA-Intrebari , Raspunsuri & Exemplificari deci cum spuneam ... http://www.mediafax.ro/social/ai-masina-inmatriculata-in-bulgaria-italia-sau-spania-mai-poti-circula-in-romania-doar-90-de-zile-pe-an-9567867/ "Proprietarii de maşini care vor depăşi acest termen vor fi sancţionaţi cu amenzi şi reţinerea plăcuţei de înmatriculare." ... restu ... :banana OFF-ROAD :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Inmatriculare BULGARIA-Intrebari , Raspunsuri & Exemplificari nimic nou sub soare, vorbim despre acelasi proiect de lege care o sa fie inaintat parlamentului si nu despre o lege promulgata efectiv. dar cred ca nu aici este locul unde trebuie vorbit, umplem topicul omului..... Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Inmatriculare BULGARIA-Intrebari , Raspunsuri & Exemplificari Iar au inceput jegosi cu injectarile...http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Business/226485/zile-numarate-pentru-masinile-inmatriculate-in-strainatate.html?utm_source=newsletter-alert-20120424&utm_medium=email&utm_content=alert-20120424&utm_campaign=Newsletter-Alert Auzi tupeu!!! Cica "evitarea taxei de inmatriculare" pai sa o faca accesibila sau suportabila!:$ Cui ii convine sa isi tina masina inmatriculata in alta tara? Dar...suntem in an electoral asa ca nu va promulga nimeni, nimic! :grin: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Inmatriculare BULGARIA-Intrebari , Raspunsuri & Exemplificari Sa vezi dupa alegeri ce se pun pe capul nostru! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Inmatriculare BULGARIA-Intrebari , Raspunsuri & Exemplificari Au trecut 6 luni de la ultima ofensiva mediatica.Ma intreb ce anume pe ordinea de zi ii deranjeaza asa de tare incit vor sa mute focusarea pe masinile de BG. Eu astept sa vad legea(cind va fi ea...probabil cind vor fi gata si autostrazile in RO). Va dati seama ca azi am fost centrala telefonica,eu ajungind acum 5 minute acasa dupa ceva kilometri pedalati. La capitolul vesti proaste: Fisura sistemului gasita pentru nedeplasarea masinilor in BG cu obtinerea de acte legale a fost astupata si betonata de statul bulgar.Asa ca la ITP ...doar cu masina. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate