Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?

Max
 Share

Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?  

239 members have voted

1. 1. Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?

• Da
      227
    • Nu
      12

Recommended Posts

Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?

scuze dar incercam sa ajut pe cei care se vaitau ca au taxe mari de plata la masini, ca si eu am o taxaaaaaaa!

Intai treci matale si citeste nitel aici:http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59106-Regulile-casei

Dupa ce-ti faci temele, viziteaza topicul asta:http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor

Iar dupa acesti doi pasi, utilizeaza functia "cautare" si vezi cate topicuri au fost deschise pe tema care te doare pe tine. Si, poate ai sa intelegi rostul intrebarii mele din postul anterior!

Succes!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

• 2 weeks later...
  • Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

PREZENT SI EU INCA O DATA DAR VAD CA NU SE MAI INTAMPLA NIMIC.CINEVA SA MISTE CEVA!!!:hl

Poate ne impartasesti si noua ceva impresii si ceva poze de la primul eveniment .

Rubicon 2.8

PREZENT SI EU INCA O DATA DAR VAD CA NU SE MAI INTAMPLA NIMIC.CINEVA SA MISTE CEVA!!!:hl

Poate ne impartasesti si noua ceva impresii si ceva poze de la primul eveniment .

Si poate nu mai scrii cu litere mari, nu de alta dar stam bine si cu vederea si nici nu vrem sa credem ca TIPI la noi, asa cum se traduce in limbaj de internet, scrisul cu litere mari.......

• 3 months later...
  • 1 month later...

Salutare tuturor, foarte tare initiativa , ma bag si eu negresit.

Ssangyong Rexton si Nissan patrol y61 scurt

• 7 months later...

Si noi,si noi daca este vara asta, Iulie -august.Oricum,as face tot posibilul sa fim acolo oricand s-ar hotara sa aibe loc.

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.

Un eveniment la care sa participe circa 2000 de masini ar fi extraordinar si multe ecouri pozitive !

Insa , asta inseamna circa 4-5 mii de oameni care trebuiesc cazati , hraniti , paziti , asistati medical , etc .

Dar nu ar fi deloc imposibil .

Idei :

- n-ar fi frumos ca o astfel de intalnire gigantica sa se desfasoare in zona Campulung Muscel , aducand astfel un omagiu marcii noastre nationale " ARO " ? Eu cred ca in fiecare din noi este un admirator entuziast al ( ceea ce a fost ) ARO . Poate ca si cei din zona ar merita o astfel de recunoastere , dupa o viata de munca si dezamagirea provocata de distrugerea fabricii in ultimii 10 ani .

- avand in vedere numarul mare de masini si de oameni ar trebui gasita o campie - pajiste cu acces bun , fara balti sau noroaie , de minim 6-7 hectare ,pe la poalele vreunui versant , pe care sa se poata organiza totul , scena , inclusiv cazare la cort , cu asistenta , toalete , gratare - spatii de luat masa , etc ( cred ca s-ar gasi in jurul orasului Campulung ) .

- s-ar putea face un program de 3 zile cu concerte si diverse manifestari inclusiv specifice offroad , zona fiind ofertanta .

- se poate imagina chiar si doborarea unui record Guiness sau crearea unuia nou . Am o idee , o verific .

- daca va plac ideile de mai sus , propun si perioada : al treilea weekend din iulie .

- ma ofer voluntar sa caut si cred as putea gasi dialog cu Primaria si cu siguranta am fi bine primiti .

Ce ziceti ? Cum vi se pare ? Mai aveti idei ?

Chiar ne-am strange 2000 de masini ? Ar insemna o media de circa 50 din fiecare judet ...

FAIR WINDS !

Mitsubishi Pajero 3,2DiD 2005

Poate nu sunt un ''greu'' sau ''profesionesit'' al forumului insa imi anunt si eu prezenta in cazul unui eveniment de asemenea amploare.

Succes celor se vor ocupa de organizare.Vorba ceea ''lac sa fie ca broaste vin'':ha::ha:

Hai noroc!

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !

• 2 weeks later...

Se concretizeaza ceva? Organizatori, mai dati-ne un semn va rugam.

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Se concretizeaza ceva? Organizatori, mai dati-ne un semn va rugam.

Desi nu am mai spus demult nimic, nu inseamna ca renuntam la idee.

Tocmai am fost contactat de o imensa companie petroliera care ar fi interesati sa sustina acest demers.

Sa vedem daca se concretizeaza ceva.

pai sa fixam o data de acum, de preferat la sfarsitul lui august, sa vina lumea din concedii

Suzuki Jimny , Ironman suspension

Tocmai am fost contactat de o imensa companie petroliera care ar fi interesati sa sustina acest demers.

Sa vedem daca se concretizeaza ceva.

Hmm??? sa inteleg ca ne sponsorizeaza carburantul? :ha:

4x4MANIA is where we are !!!

Pai atunci ma prezint cu Toyota Avensis. O fac eu cumva 4X4 pana atunci. :grin:

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

... iar eu schimb emblema , as putea sa-mi fac chiar si un tatuaj cu emblema Toyota ... tineti-ma informat !

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use