teddybear Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? scuze dar incercam sa ajut pe cei care se vaitau ca au taxe mari de plata la masini, ca si eu am o taxaaaaaaa! Intai treci matale si citeste nitel aici:http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59106-Regulile-casei Dupa ce-ti faci temele, viziteaza topicul asta:http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor Iar dupa acesti doi pasi, utilizeaza functia "cautare" si vezi cate topicuri au fost deschise pe tema care te doare pe tine. Si, poate ai sa intelegi rostul intrebarii mele din postul anterior! Succes! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
b80xox Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Particip negresit. Si sa știi ca ideea nu e tocmai rea... Mircea, Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTT Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? PREZENT SI EU INCA O DATA DAR VAD CA NU SE MAI INTAMPLA NIMIC.CINEVA SA MISTE CEVA!!!:hl Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? PREZENT SI EU INCA O DATA DAR VAD CA NU SE MAI INTAMPLA NIMIC.CINEVA SA MISTE CEVA!!!:hl Poate ne impartasesti si noua ceva impresii si ceva poze de la primul eveniment . Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? PREZENT SI EU INCA O DATA DAR VAD CA NU SE MAI INTAMPLA NIMIC.CINEVA SA MISTE CEVA!!!:hl Poate ne impartasesti si noua ceva impresii si ceva poze de la primul eveniment . Si poate nu mai scrii cu litere mari, nu de alta dar stam bine si cu vederea si nici nu vrem sa credem ca TIPI la noi, asa cum se traduce in limbaj de internet, scrisul cu litere mari....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
sny Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? felicitari pentru initiativa Bineinteles prezent Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan hd Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Ar fii prea frumos! Voi fii acolo daca se va transforma in realitate. Transsylvania Off Road Club Link to comment Share on other sites More sharing options...
icXu Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? O sa incerc sa vin si eu daca se va intampla. My Build: ARO Spartana Offroad Link to comment Share on other sites More sharing options...
crystyy Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Salutare tuturor, foarte tare initiativa , ma bag si eu negresit. Ssangyong Rexton si Nissan patrol y61 scurt Link to comment Share on other sites More sharing options...
piticu82 Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? pacat ca sa amanat :sr prezent chiar si la anul viitor cu placere:banana doua masini da doamne noroi ca simexuri avem noi :tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Ce se mai aude cu evenimentul? Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cleo Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Si noi,si noi daca este vara asta, Iulie -august.Oricum,as face tot posibilul sa fim acolo oricand s-ar hotara sa aibe loc. Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buggymaker Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Prezent. Cu doua masini chiar! "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertAmbrozie Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Un eveniment la care sa participe circa 2000 de masini ar fi extraordinar si multe ecouri pozitive ! Insa , asta inseamna circa 4-5 mii de oameni care trebuiesc cazati , hraniti , paziti , asistati medical , etc . Dar nu ar fi deloc imposibil . Idei : - n-ar fi frumos ca o astfel de intalnire gigantica sa se desfasoare in zona Campulung Muscel , aducand astfel un omagiu marcii noastre nationale " ARO " ? Eu cred ca in fiecare din noi este un admirator entuziast al ( ceea ce a fost ) ARO . Poate ca si cei din zona ar merita o astfel de recunoastere , dupa o viata de munca si dezamagirea provocata de distrugerea fabricii in ultimii 10 ani . - avand in vedere numarul mare de masini si de oameni ar trebui gasita o campie - pajiste cu acces bun , fara balti sau noroaie , de minim 6-7 hectare ,pe la poalele vreunui versant , pe care sa se poata organiza totul , scena , inclusiv cazare la cort , cu asistenta , toalete , gratare - spatii de luat masa , etc ( cred ca s-ar gasi in jurul orasului Campulung ) . - s-ar putea face un program de 3 zile cu concerte si diverse manifestari inclusiv specifice offroad , zona fiind ofertanta . - se poate imagina chiar si doborarea unui record Guiness sau crearea unuia nou . Am o idee , o verific . - daca va plac ideile de mai sus , propun si perioada : al treilea weekend din iulie . - ma ofer voluntar sa caut si cred as putea gasi dialog cu Primaria si cu siguranta am fi bine primiti . Ce ziceti ? Cum vi se pare ? Mai aveti idei ? Chiar ne-am strange 2000 de masini ? Ar insemna o media de circa 50 din fiecare judet ... FAIR WINDS ! Mitsubishi Pajero 3,2DiD 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ursuletz_82 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Poate nu sunt un ''greu'' sau ''profesionesit'' al forumului insa imi anunt si eu prezenta in cazul unui eveniment de asemenea amploare. Succes celor se vor ocupa de organizare.Vorba ceea ''lac sa fie ca broaste vin'':ha::ha: Hai noroc! In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisguide Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Se concretizeaza ceva? Organizatori, mai dati-ne un semn va rugam. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted March 6, 2013 Author Share Posted March 6, 2013 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Se concretizeaza ceva? Organizatori, mai dati-ne un semn va rugam. Desi nu am mai spus demult nimic, nu inseamna ca renuntam la idee. Tocmai am fost contactat de o imensa companie petroliera care ar fi interesati sa sustina acest demers. Sa vedem daca se concretizeaza ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revo Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? pai sa fixam o data de acum, de preferat la sfarsitul lui august, sa vina lumea din concedii Suzuki Jimny , Ironman suspension Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Dar sa nu se suprapuna cu etapele deCN sau de cupa Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Dar sa nu se suprapuna cu etapele deCN sau de cupa :ha:.....:ha:.........:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Tocmai am fost contactat de o imensa companie petroliera care ar fi interesati sa sustina acest demers. Sa vedem daca se concretizeaza ceva. Hmm??? sa inteleg ca ne sponsorizeaza carburantul? :ha: 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Hmm??? sa inteleg ca ne sponsorizeaza carburantul? :ha: Doar la toyotisti.........:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisguide Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Pai atunci ma prezint cu Toyota Avensis. O fac eu cumva 4X4 pana atunci. :grin: "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? ... iar eu schimb emblema , as putea sa-mi fac chiar si un tatuaj cu emblema Toyota ... tineti-ma informat ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
revo Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? ar trebui stabilita urgent data si pus de acum un banner la forum :cl Suzuki Jimny , Ironman suspension Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts