u2_2 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Ref. la locul de adunare: dupa intersectia cu drumul ce duce de la Fagaras la Sibiu, la vreo 5 km daca imi aduc bine aminte, pe dreapta, este o mare mare pajiste, cu niste resturi de cladiri (doar parter) in paragina. Avem loc sigur acolo. O sa vad cum pot ajunge acolo sa dau coordonatele. Dar poate e vreun coleg din Fagaras / Sibiu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimbrul Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Participam si noi cu 2-3 masini daca pregatim din timp tot aduc si ceva camere tv pt mediatizarea evenimentului. Hai sa o facem Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzi Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Bestial eveniment sper sa pot participa iar ca o mica compltare a traseului ( sper sa nu se supere nimeni) dupa ce traversam transfagarasanu sa ne intoarcem pe transalpina Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Bravo idee! Eu vin cu Hamsteru`. Exista solutii pt. toate eventualele probleme. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Eu dupa 20 decembrie o sa fiu pe acolo, si o sa ma duc sa documentez zona :D GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CraiovaDakarProject Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Daca e dupa 18 iunie ne bagam si noi, daca e inainte...poate trimit doar masina... Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpyus Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Prezent si eu indiferent de ora timp vreme:br:cl http://www.cssluxury.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cocoMPower Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? vin si eu, si cel putin 2 prieteni, in concluzie minim 3 masini:wink: :tk coco I Love Apuseni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest NISSANEL Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 (edited) Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? I'm in, (mort - copt). :y @Gepetto - poate cu ocazia asta ne mobilizăm și noi și schimbăm motocicletele de acum cu ceva acarete cu 4 roți motrice. :grin: LE: Sunt foarte curios cine au fost ăia 2 de s-au declarat contră! :D Fara legatura cu ce s-a scris mai inainte , ti-am vazut Nissanul prin Berceni acum vreo 2 zile , l-ai vandut ? si culmea , fumul ala traditional pe care il stiam eu disparuse :grin: Edited December 10, 2010 by NISSANEL Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi69 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Ma bag indiferent de data pentru un asemenea eveniment.:2dr Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Nu am inteles pana acum care este scopul acestei intalniri. Promovarea offroadului? Promovarea unei anumite zone? Promovarea brandului de tara prin stabilirea unui nou record mondial? Cred ca inainte de a incepe demersurile pentru o astfel de actiune ar tebui stabilit foarte clar care sunt motivatiile celor care o initiaza si a celor care participa.... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
amb13 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Voi fi si eu prezent la eveniment," oriunde si oricind "se va tine, poate cu inca citiva colegi posesori de Aro din Vale, si nu numai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Nu am inteles pana acum care este scopul acestei intalniri. Promovarea offroadului? Promovarea unei anumite zone? Promovarea brandului de tara prin stabilirea unui nou record mondial? Cred ca inainte de a incepe demersurile pentru o astfel de actiune ar tebui stabilit foarte clar care sunt motivatiile celor care o initiaza si a celor care participa.... Scopurile sunt mai multe si diverse. Scopul principal este stabilirea unui record mondial. Prin asta promovam si comunitatea 4x4 din Romania. Un alt scop va fi cel umanitar adica planuiesc ca sa alegem si un caz umanitar caruia sa ii gasim rezolvare si promovare tot prin intermediul acestui eveniment. Motivatiile celor care intiaza si a celor care participa.... Hmmm Pentru mine personal, motivatia este cea de a participa la un eveniment important si iesit oarecum din tipare. Sa am ce povesti nepotilor la batranete. :old Sunt convins ca si altii gandesc asa. Motivatia necesara pt a participa la asa ceva este strict sentimentala. Alta nu o vad. Se pare ca , din punct de vedere mediatic, evenimentul va fi foarte bine vazut. Cei din domeniul media cu care am discutat pana acum au fost extrem de incanati de idee si mi-au promis spijin mai mult decat ma asteptam. :) Am multe detalii si surprize dar nu pot sa le expun inca. :grin: Momentan treaba merge unsa. Nu sunt naiv si stiu ca ne vom lovi si de piedici dar eu zic ca le vom rezolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibone Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Bravos,tare de tot ideea!!! Prezent si eu oricand si oriunde la o asemenea provocare!!!:cl: Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIK4X4 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? foarte buna ideea, tot respectul Max. prezent si eu. AB16NIK...AB23NIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
CraiovaDakarProject Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? @Max: Poti sa mai bagi la scopuri si atragerea atentie autoritatilor si publicului ca masinile 4x4 nu sunt un moft, nu sunt masini de lux ci, pentru multi dintr noi, sunt pur si simplu scule cu care ne facem meseria si sunt indispensabile activitatii pe care o facem. Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link to comment Share on other sites More sharing options...
urszilla Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? anfachingbalivabal urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Apropo de motivatie... Uite ce mai am in plan. Daca gasim sponsorizari vom initia niste premii care se vor da prin tragerea la sorti a numarului din coloana. Un al premiu va fi pt cea mai traznita masina. :grin: Vreau sa obtin un premiu substantial pt asta asa ca cei care aveti ideii cum sa va transformati masina intr-un catelus, dragon, soricel, prezervativ sau orice cat mai traznit posibil, puteti deja sa va faceti de pe acum planuri. :ha: http://allworldcars.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/10/halloween_costumes_car_8.jpg http://turbo.inquisitr.com/wp-content/2010/04/funny_car_pictures_11.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
CraiovaDakarProject Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Anuntam.. on line si in direct! :ha: Calator sau Turist va acorda un premiu constand intr-un abonament pe un an la National Geographic pentru cea mai veche masina participanta! Oldies is goldies Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Anuntam.. on line si in direct! :ha: Calator sau Turist va acorda un premiu constand intr-un abonament pe un an la National Geographic pentru cea mai veche masina participanta! Oldies is goldies :h5:h5:h5:h5:h5:h5:h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Unimog mai are Trabantul ? Daca da , sigur va fi pe podium ! Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaituk Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? As vrea sa il vad in coloana si pe @Mihaituk cu ZIL-ul :grin:. subscriu, mi-ar face mare placere. incep sa strang bani de benzina de pe acum.. :wink: T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Din pacate dezamagit si suparat. :cr3:cr3:cr3 Tocmai am aflat ca exista deja un record omologat. 7000 de autovehicule 4x4 4 X 4 Caravana de San Juan a Ponce http://www.youtube.com/watch?v=WdUo0xzFH_g Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunica Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? La 2000 masini ar fi necesar cam 30000m2 de parcare ????????????? cam dificil, dar sunt acolo cu voi:banana :pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort Skoda tour Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schultz Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? :grin:eu am votat NU motive: 1. pentru miscarea noastra nu inseamna nimic deosebit, de ce as veni sa ma plimb pe asfalt cu masina 4x4? de ce as veni sa stau in coada pe asfalt cateva ore?? pentru imagine? nu cred ca rezultatul va fi unul pozitiv, iata mai jos motivele: - eu am facut cu masina mica transfagarasanul intr-o zi de duminica, de am avut nevoie de 2 ore sa trec dintr-o parte in alta, din cauza cozii nesfarsite de masini, a autocarelor care opreau circulatia cand trebuiau sa ia curba, etc. - in mod sigur nu mai vreau asa ceva - 2. pentru ceilalti participanti la trafic inseamna incomodare si eu in locul lor as injura pe nesimtitii care imi opresc circulatia libera 3. daca se face in perioada cand drumul este inchis... m-as mira sa avem sprijinul autoritatilor, avand in vedere ca in aceasta vara am facut parte din grupul care s-a certat pe transfagarasan cu autoritatile care au astupat drumul cu zapada pentru ca nu era inca 1 iunie. 4. vrem adunare pentru imagine, de promovare, etc.? sunt o gramada de alte solutii decat blocarea unui drum important cu o coloana de cateva sute de masini. PS - astea sunt motivele mele personale, expuse doar pentru ca s-a facut un poll. nu sunt expuse pentru a schimba ceva in aceasta idee KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts