Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?

Max
 Share

Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?  

239 members have voted

1. 1. Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?

• Da
      227
    • Nu
      12

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?

In acest caz trebuie asigurati proprietarii ca poienitele respective nu vor fi distruse de teribilisti care vor sa arate la ceilalti ce miscari sau rotiri pot face cu masinile lor si nici sa nu ramana in urma munti de gunoaie dupa noi.:y

Haideti sa facem un mic exercitiu de imaginatie:

cum ar da ca, dupa ce se anunta si se mediatizeaza acest eveniment , sa se arate imagini cu "sportul national" -gratarul- :grin: si alte mijloace de a ne bucura impreuna si munti de resturi alimentare sau alte gunoaie.

Ar trebui ca una din conditiile participarii sa fie aceea ca fiecare sa aibe in dotare macar un sac pt gunoi menajer.

Ce spui tu aici se face demult la iesiriel noastre!

Nu am multa vechime in offroad dar LA TOATEcat am participat nimeni nu a lasat ceva in urma!

Chiar altii au mai strans si de la altii!

Cat despre gratar nu stiu ce sa spun poate venim cu sandwich-uri de la mac!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Ce spui tu aici se face demult la iesiriel noastre!

Nu am multa vechime in offroad dar LA TOATEcat am participat nimeni nu a lasat ceva in urma!

Chiar altii au mai strans si de la altii!

Cat despre gratar nu stiu ce sa spun poate venim cu sandwich-uri de la mac!

Davema una este sa iesi cu un grup de amici pe care ii stii foarte bine si va cunoasteti demult si alta este cand vei avea de a face cu aproape 3000 de masini si ocupanti cu miile.

Decat sa te trezesti atunci pus in fata faptului implinit si sa nu mai ce face, mai bine toata lumea atentionata si responsabilizata cu mult inainte de eveniment.

Stii vorba :Paza buna trece primejdia rea!:ha:

Numai bine,

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

• 2 weeks later...

Felicitari pentru initiativa Max

In vara am facut Transfagaraseanul cu sotia si a fost super, dar trebuie luat in sema ca e drum lung, si trebuie organizat bine, chestia cu regulamentul e ok, lista de inscriere de asemenea, taxa pentru acte si autorizatii ok (sa speram ca va fi o suma acceptabila), in rest ce sa zic voie buna si un spetiu impresmuit sa nu deraieze offroderii, asa ca un padoc sau nu stiu cum ii mai zice ca am auzit aseara la dakar, asa de aer oficial :2dr:grin:

Si hai mai repede cu reclama pe pagina principala ca sa vaza tot forumistu' ca avem cu ce.

:cl

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Guest agheorghe70

Domnu Max a-ti avut o ideie excelenta cu aceasta calatorie si asi vrea sa particip si eu cu ARO si sa mai aduc si pe baietii care muncesc la mine ca si ei tot ARO are si suntem pa la 5- 6 masini care putem sa venim . noi o sa luam si stegurili da pa primarie si sa le legam de masini ca sa ne falim cu tara asta frumoasa d-eo avem . Bravo domnu Max , felicitari !

Domnu Max a-ti avut o ideie excelenta cu aceasta calatorie si asi vrea sa particip si eu cu ARO si sa mai aduc si pe baietii care muncesc la mine ca si ei tot ARO are si suntem pa la 5- 6 masini care putem sa venim . noi o sa luam si stegurili da pa primarie si sa le legam de masini ca sa ne falim cu tara asta frumoasa d-eo avem . Bravo domnu Max , felicitari !

Foarte frumos spus.Bravo,felicitari.:ha:Scuze de off

• 2 weeks later...

salut! nu am multa vreme 4x4 dar mi'a intrat in sange f repede. am tot cautat pe internet evenimente off road dar nu am gasit mai nimic. daca poate cineva sa ma tina la curent si pe mine. pe transfagarasan vin fara nici o problema dar sa stabiliti data.

va salut!

trebuie avut in vedere ca in luna august sunt deja puse pe tapet doua evenimente deosebite , SUZUKI FEST si AGNITA FREE SPIRIT RIDE .

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.

Eu cred ca exista sanse pentru un nou record, cu mic, cu mare se va putea, nimic nu-i imposibil.

Si sincer toata treaba asta trebuie vazuta ca o iesire a oamenilor legati de aceiasi pasiune 4x4, nu neaaparat ca scop principal doborarea unu-i record.

Prin aceasta miscare fenomenul off-road cu siguranta va prinde aripi. Lucru excelent dupa parerea mea.

Tot respectul lui Max pentru initiativa.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...

Dar se mai aude ceva de organizare?

Se lucreaza :)

Inainte de a incepe campania propriuzisa, dorim sa vedem ce parteneri putem sa gasim. E un eveniment mare care implica niste costuri pe masura.

Va tin la curent.

Ma alatur si eu echipei cu mare placere.

Am toata increderea ca organizarea va fi la inaltime ... :wink:

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Se lucreaza :)

Inainte de a incepe campania propriuzisa, dorim sa vedem ce parteneri putem sa gasim. E un eveniment mare care implica niste costuri pe masura.

Va tin la curent.

Bravo, Max ! Felicitari pentru initiativa.

Sper ca vom putea sa venim si noi (masina cu probleme tehnice momentan).

Sa speram ca juniorul meu nu va avea nimic impotriva.

:h5:banana

4x4

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use