Max Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? :grin:eu am votat NU motive: 1. pentru miscarea noastra nu inseamna nimic deosebit, de ce as veni sa ma plimb pe asfalt cu masina 4x4? de ce as veni sa stau in coada pe asfalt cateva ore?? pentru imagine? nu cred ca rezultatul va fi unul pozitiv, iata mai jos motivele: - eu am facut cu masina mica transfagarasanul intr-o zi de duminica, de am avut nevoie de 2 ore sa trec dintr-o parte in alta, din cauza cozii nesfarsite de masini, a autocarelor care opreau circulatia cand trebuiau sa ia curba, etc. - in mod sigur nu mai vreau asa ceva - 2. pentru ceilalti participanti la trafic inseamna incomodare si eu in locul lor as injura pe nesimtitii care imi opresc circulatia libera 3. daca se face in perioada cand drumul este inchis... m-as mira sa avem sprijinul autoritatilor, avand in vedere ca in aceasta vara am facut parte din grupul care s-a certat pe transfagarasan cu autoritatile care au astupat drumul cu zapada pentru ca nu era inca 1 iunie. 4. vrem adunare pentru imagine, de promovare, etc.? sunt o gramada de alte solutii decat blocarea unui drum important cu o coloana de cateva sute de masini. PS - astea sunt motivele mele personale, expuse doar pentru ca s-a facut un poll. nu sunt expuse pentru a schimba ceva in aceasta idee In primul rand, stai linistit pt ca evenimentul nu se mai tine. Sau cel putin nu cu scopul propus respectiv stabilirea unui record mondial deoarece, asa cum am postat mai sus, exista deja un record omologat in acest sens. Punctual la ce ai spus tu: 1. Eu consider ca e totusi ceva deosebit ceva pt miscarea noastra. Vezi filmul de mai sus. S-au adunat peste 7000 de masini. Oare toti si-au pus problema asa ca si tine cum ca " de ce as veni sa pierd cateva ora pt asa ceva" ? Nu cred. Ce motivatie te-ar atrage ca sa participi la asa ceva? Eu am gandit evenimentul NUMAI daca exista posibilitatea ca Transfagarasanul sa fie inchis pt public si deschis special pt noi. In nici un caz intr-o zi normala de trafic. De aceea m-am gandit la o data dinaintea deschiderii oficiale. Ca sa nu incurcam pe nimeni. Am discutat deja in acest sens cu administratorii Transfagarasanului respectiv Compania Nationala de Drumuri ... si au spus ca da, este posibil daca conditiile meteo permit. Urma ca sa le trimit cererea si documentatii. Eu zic ca in 25 iunie nu cred ca vor fi probleme cu zapada. 2. Ti-am raspuns mai sus. 3. La fel, ti-am raspuns mai sus. Am discutat cu administratorii Transfagarasanului si au spus ca e posibil. 4. Totdeauna se vor gasi motive ca mai bine facem altceva. Motive de contre se pot gasi oricand. Eu intreb: De ce nu? De ce sa nu facem asa ceva daca avem posibilitatea? Bai voi nu aveti nici un pic de entuziasm in voi? Doresc sa repet intrebarea de la inceput: Ce te-ar motiva pe tine ca sa participi la asa ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi69 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 (edited) Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? :av:avEu nu cred ca ar trebui sa se renunte la idee ci din contra cit mai mult mediatizat acest eveniment.La ultima strigare acest forum are 8316 membri dar cred ca a da sfoarra in tara despre doborirea unui record mondial ar atrage multi mai multi participanti.Conditia este sa ai 4x4 [exclus turisme gen Octavia sau Passat] nu sa ai o masina de offroad. Edited December 10, 2010 by cristi69 Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? :av:avEu nu cred ca ar trebui sa se renunte la idee ci din contra cit mai mult mediatizat acest eveniment.La ultima strigare acest forum are 8316 membri dar cred ca a da sfoarra in tara despre doborirea unui record mondial ar atrage multi mai multi participanti.Conditia este sa ai 4x4 [exclus turisme gen Octavia sau Passat] nu sa ai o masina de offroad. Pai in conditiile tale nu ai cum sa strangi foarte multi participanti intrucat o parte mare din colegi (ma includ si eu :grin:) nu avem 4x4 ... de unde sa reusesti sa strangi 2000+ de participanti daca jumate nu au 4x4 iar din cealalta jumatate nu se strang decat 10-20% ?? Aici e de discutat .. :old ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi69 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Eu plec de la ideea ca cel putin 90% din membri acestui forum sunt posesori de 4x4 astfel nu vad legatura dintre tine si comunitatea 4x4 sau ai renuntat la jucarie.Ma refer la mediatizarea evenimentului pentru a atrage citi mai multi participanti,de exemplu am prieteni posesori de FantaFe care nu sunt membri ai forumului dar care nu s-ar da inapoi de la o asemenea actiune.:j Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revo Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? de acord!:cl daca toti prostii si-au facut partide, noi de ce n-am face un mars autorizat?:ha: Suzuki Jimny , Ironman suspension Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Tocmai am primit si raspunsul oficial de la Guiness Book. Recordul nu a fost de 7000 ci de 3529 de masini 4x4. Credeti ca am avea sanse sa il batem? :grin::Gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
CraiovaDakarProject Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? MAX, nu mai fi suprat..hai sa o facem. hai sa miscam ceva! Tu ai zis mai sus ca sunt mii de motive sa nu o facem, sa ne vaicarim, sa ne planegm de mila, ca e criza, ca e cald sau frig, ca blocam circulatia, ca nu e ECO, ca e iunie, ca.... sunteM romani, suntem maestrii in a gasi motive sa NU facem ceva! Dar e si un motiv sa o facem: PENTRU CA VREM...SI PUTEM! Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Tocmai am primit si raspunsul oficial de la Guiness Book. Recordul nu a fost de 7000 ci de 3529 de masini 4x4. Credeti ca am avea sanse sa il batem? :grin::Gr Asta e un lucru bun,ne cresc sansele,impotant este sa vrem cu adevarat sa o facem,nimic nu e imposibil.La inceput mi s-au parut enorm 2000 de masini ,acum ca trebuie sa trecem de 3529....parca e un fleac.Cu mic cu mare trebuie sa ne adunam ,chiar trebuie pus accent pe mediatizarea evenimentului pentru a afla cit mai multi posesori de 4x4.Trebuie sa reusim!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CraiovaDakarProject Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 (edited) Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Te inseli Rudy! Nu e obligatoriu sa reusim, e obligatoriu sa incercam! Edited December 10, 2010 by CraiovaDakarProject Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Deja a devenit mai usor. Trebuie doar sa ne strangem mai mult de 3529 :banana. Cati suntem pe forum? Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOYO L Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Deja a devenit mai usor. Trebuie doar sa ne strangem mai mult de 3529 :banana. Cati suntem pe forum? 8324 destui as spune !:h5 LJ 7O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Daca fiecare dintre noi aduce macar 1-2 prieteni cu masini gen Tucson, Kia, ML, X5, X6 alea alea, cred ca se vor strange ceva masinute, dar in cazul asta nu mai e viabil Transfagarasanul, zic eu Coloana ar avea ceva zeci de km si nu cred ca merge pe 2 benzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimbrul Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Daca fiecare dintre noi aduce macar 1-2 prieteni cu masini gen Tucson, Kia, ML, X5, X6 alea alea, cred ca se vor strange ceva masinute, dar in cazul asta nu mai e viabil Transfagarasanul, zic eu Coloana ar avea ceva zeci de km si nu cred ca merge pe 2 benzi! ideea e grozava si pertinenta, ia exemplul meu, eu sunt inscris pe forum dar daca organizam evenimentul, garantat mai aduc inca minim 6 masini 4x4 in afara de ale mele ce vor fi conduse de familie ... deci 9 si asta asa la o prima strigare. e adevarat e greu sa ne urnim ... e greu sa convingem si pe alti... dar putem incerca Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomitza Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Parerea mea este ca "INCERCAREA MOARTE N-ARE". Putem face o colaborare cu toate trusturile de media daca vor sau daca nu cu unul mare caruia sa-i dam exclusivitate si atunci cred ca s-ar schimba situatia, ar veni multa lume cu masini 4x4 nu numai din placere ci si din romanescul orgoliu de a fi mai buni ca altii din afara:ypu. 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergioricrapa Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Si eu ma bag daca sunt acasa cand se face. Nici macar nu ne trebe motiv. O facem fiindca vrem! As avea si o idee: Daca se face Transfagarasanul de la N la S, inainte de a junge la baraj la Vidraru se face la stanga un drum forestier destul de bun ce raspunde in Valea Valsanului. La cate poieni sunt pe-acolo cred ca acolo s-ar putea tine serbarea de dupa si iesirea din traseu. Acu' depinde si de regimul de proprietate al terenurilor din zona si de ce localitate apartin. Da' cred ca merita studiata treaba. Reality bites! :shrk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Priboi Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? La cate poieni sunt pe-acolo cred ca acolo s-ar putea tine serbarea de dupa si iesirea din traseu. Acu' depinde si de regimul de proprietate al terenurilor din zona si de ce localitate apartin. Da' cred ca merita studiata treaba. In acest caz trebuie asigurati proprietarii ca poienitele respective nu vor fi distruse de teribilisti care vor sa arate la ceilalti ce miscari sau rotiri pot face cu masinile lor si nici sa nu ramana in urma munti de gunoaie dupa noi.:y Haideti sa facem un mic exercitiu de imaginatie: cum ar da ca, dupa ce se anunta si se mediatizeaza acest eveniment , sa se arate imagini cu "sportul national" -gratarul- :grin: si alte mijloace de a ne bucura impreuna si munti de resturi alimentare sau alte gunoaie. Ar trebui ca una din conditiile participarii sa fie aceea ca fiecare sa aibe in dotare macar un sac pt gunoi menajer. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link to comment Share on other sites More sharing options...
avolocaru Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Dupa 100 e ani ma inscriu si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarpepem Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Si eu ma inscriu Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link to comment Share on other sites More sharing options...
avolocaru Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Eu zic ca ar fi frumos sa fie chiar o taxa de participare, sa zicem 50 lei, si din aceasta suma sa se faca ceva in folosul mediului natural. Asa poate mai schimbam si din mentalitatile negativa la adresa noastra. Ar mai trebui ca dupa anuntarea datei sa se faca o lista de participanti care sa adere la un mic regulament, de bun simt, pentru ca personal nu vreau sa particip la un eveniment care ar putea degenera intr-un subiect pt stirile de la ora 17. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baghy Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Transfagarasunul e pefect pentru ca e in mijlocul tarii si pot veni masini de peste tot. Daca va fi deschis doar pentru noi dispar majoritatea problemelor Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? O taxa de participare care e necesara pentru a acoperi costurile de desfasurare legala e justificata , desi personal as face toata actiunea subteran , fara sa ma incurc in hirtii , documente si alte fituici ...si alte spagi... Bunul simt si un spirit de normalitate sint absolut suficiente . Insa vad ca absolut necesara atentionarea de catre organizator ca natura nu trebuie in nici un caz neglijata voit , sub rezerva unor penalitati in sinul acestei comunitati.Aceluasi organizator trebuie facuta dovada ca orice echipaj are si foloseste sacii menajeri .Orice impresie favorabila despre actiunea in discutie si participanti dispare instant daca in urma coloanei ramine punctat traseul cu diverse resturi . Un logo si o deviza , adaugate linga sigla clubului , nu cred ca ar strica . De preferinta alta decit marca inregistrata de guvern , care e in stare sa-si bata singur cuie in talpa decit sa permita folosirea GRATUITA a logoului de tara ...beneficiind ( ipotetic ) de promovare GRATUITA ...Desi ar merita incercat ( impinsi de un oarece patriotism , acordind prezumtia de inocenta - si in nici un caz de nevinovatie ) sa se foloseasca logoul deja uitat - banii s-au papat , treaba s-a racit ....de , traim in ABSURDIA . Cum scriam anterior , ma bag si eu cu tramvaiul meu . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanm Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Ma inscriu indiferent de timp si vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi69 Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Max pentru ca este ideea ta gindeste-te la o data si deschide o lista in care sa ne putem inscrie. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ile Dacian Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? salut cu mare respect aceasta initiativa si as avea 2 propuneri: 1.avand in vedere ca suntem 8000 si ceva pe acest forum mi se pare putin nr. celor care voteza si as sugera sa se faca reclama pe stanga sau dreapta acestui forum :cl cu acest eveniment,cum sunt si alte reclame existente dejata. 2.dupa ce se va sti data evenimentului sa cerem ajutor si celor care iubesc off road-ul din media gen Dani de la ''neata cu Razvan si Dani'' ,Roxana-''promotor'',etc. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baban_San Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Ma bag si eu :) @Ile Dacian: sunt de aceeasi parere ca ar trebui mediatizat, cu cat suntem mai multi cu atat e mai bine :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts