Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bursa de piloti si...mai ales de copiloti!

Postări Recomandate

Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti!

Disponibil : ( adica caut ori pilot ori copilot)

var. I - Copilot la extrem sau Open

var. II- Pilot numai extrem

Experienta de 6-7 ani in CN fara titluri in ultimii ani , pot sa ma ocup de logistica concursului si in caz de copilot ( repar si masina o si transport , parcat la mine etc)

Pentru mine este un hobby asa ca astept oferte de oameni seriosi si nu de manelisti offroadisti

salut, ma numesc radu ,sunt din oradea si sunt interesat de anuntul tau.sper ca distanta nu constituie un impediment! 0745773987

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 354
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

salut, ma numesc radu ,sunt din oradea si sunt interesat de anuntul tau.sper ca distanta nu constituie un impediment! 0745773987

Salutari

Sa fii pilot sau copilot ca eu am dat ambele variante?

PS. Te sun maine

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Daca mai multe variabile sunt indeplinite pina atunci, caut, pentru RAT, copilot la Suzuki Samurai si, bineinteles, o masina partener de acelasi calibru.

In caz ca ipoteza de lucru de mai sus pica si, daca Zippo nu-si manageriaza fericit variabilele lui, ma declar disponibil pentru copilot ....de preferat in echipa cu Fritz si Naui:grin:

Editat de semaca

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Daca mai multe variabile sunt indeplinite pina atunci, caut, pentru RAT, copilot la Suzuki Samurai si, bineinteles, o masina partener de acelasi calibru.

In caz ca ipoteza de lucru de mai sus pica si, daca Zippo nu-si manageriaza fericit variabilele lui, ma declar disponibil pentru copilot ....de preferat in echipa cu Fritz si Naui:grin:

:)) Semaca pai Naui si Fritz au G nu Samurai

Link spre comentariu

:)) Semaca pai Naui si Fritz au G nu Samurai

da , dar Semaca a ramas in urma de pe vremea cand actualul lui Samuraiul inpreuna cu un G argintiu castigau campionatul .... si acuma tinde si el catre titlu :wink: ... inca nu i-a spus lumea ca masinile astea avea intr-adevar Piloti !!! :ha:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Io m-am uitat in ochii Semacului si am vazut ................ determinare, dorinta de a castiga, hotararea aceea pe care o au marii campioni inaintea unei confruntari decisive.

Semaco, a venit vremea ta, arata-le ca poti si inchide-le gura pe vecie !

Te poti bizui pe mine !

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Link spre comentariu

buna seara

sund faby de la oradea sund din italia e caut si eu un coopilot si echipas cu experienta

am partecipat la diverse avenimente in europa ( croatia trophy 2001 2002 , raid africa , marocco libia , rainforest challenge , istria challenge , campionat italie extreme , expeditie islanda , ecc)

fac off road cred de 18 an si am o firma la italia de pregatire masinile de teren cu venzare piezele off road

am in tara un jeep wrangler motor stroker axle currie 9" simex ecc

vreo se partecip la campionat ma nu am cu cine

aspet se ma contactes 0744740170

multumesc faby

ps me scusat pentru scrisu pote nu am scris tot bine[ATTACH=CONFIG]105145[/ATTACH]img036.thumb.jpg.61209c6811b4ab8f9a279593eb0678ac.jpgimg035.thumb.jpg.a136d4706863c616967b6f902e770045.jpgimg037.thumb.jpg.573fe8b10ba33750ecb2332baf10f34d.jpg

DSC00230.JPG.d941a53917202e0f7b99517885eaede8.JPG

Editat de hummer
Link spre comentariu

buna seara

sund faby de la oradea sund din italia e caut si eu un coopilot si echipas cu experienta

am partecipat la diverse avenimente in europa ( croatia trophy 2001 2002 , raid africa , marocco libia , rainforest challenge , istria challenge , campionat italie extreme , expeditie islanda , ecc)

fac off road cred de 18 an si am o firma la italia de pregatire masinile de teren cu venzare piezele off road

am in tara un jeep wrangler motor stroker axle currie 9" simex ecc

vreo se partecip la campionat ma nu am cu cine

aspet se ma contactes

multumesc faby

ps me scusat pentru scrisu pote nu am scris tot bine[ATTACH=CONFIG]105145[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]105146[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]105147[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]105148[/ATTACH]

pencil.png

Link spre comentariu

da , dar Semaca a ramas in urma de pe vremea cand actualul lui Samuraiul inpreuna cu un G argintiu castigau campionatul .... si acuma tinde si el catre titlu :wink: ... inca nu i-a spus lumea ca masinile astea avea intr-adevar Piloti !!! :ha:

si ce are, bah, cipandele, daca am merge asa, G-eu si samurai??? E traseu mai mult de orientare si navigatie. Nu vreau titlul. Si..."masinile astea AVEAU intr-adevar piloti" asa se zice corect...ca e mai multi!:ha:

Membru Club T44

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

pentru Arad, RAT, exista doua variante la care mi-as dori sa pot marsa:

1. Vin cu samuraiul, copilot Schultz si in cazul asta ne mai trebuie o masina de acelasi calibru ca parteneri

2. Vin copilot la Fritz dar atunci ne mai trebuie o masina de acelasi calibru la care sa fie copilot Schultz

Daca aveti variante viabile ...va asteptam cu interes.

0745765887

Membru Club T44

Link spre comentariu

In ultima clipa am ajuns la concluzia ca nici una din masini nu este gata pentru Bucovina.

Care va sa zica, eu plec acum spre Gura Humorului in concediu. :al

E cineva care are nevoie de copilot :uameni ?

Cristi 0722 217 264

Editat de watcher
Link spre comentariu

Caut copilot pentru OPEN (preferabil cu ceva experienta) pentru Cupa Kamikaze.

dan

0722.349.063

Lucrez pe masina mea dar sansele sa pot termina sunt 40-50% daca te intereseaza putem colabora

Salutari

Zoli

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

VARIANTA PILOT caut COPILOT

Deoarece unicul copilot (Semaca) pe care l-am avut vreodata intr-o competitie ne-a parasit (suspinam si oftam si iar suspinam) eu si D.D-ul (Toyotizca) solicitam:

- copilot pentru Cupa Kamikaze - clasa standard

Oferim:

- CV - blonda la volan

- dorinta arzatoare de mult șpan si luat Cupa acasa

- daca copilotul aduce pilotul si D.D - ul pe primul loc, copilotului i se ofera premiul I (in euro cum zice organizatorii) si recunostiinta eterna

VARIANTA COPILOT CUPA KAMIKAZE

Daca nu gasim copilot pentru CUPA KAMIKAZE ne oferim copilot.

CV:

- blonda langa volan

- experinta la standard - etapa de campionat si cupa

- n-am adus niciodata pilotul pe ultimul loc

- nu tip, nu injur, nu beau

P.S - n-ar fi o treaba sa avem si noi domnisoarele si doamnele o bucatica pe ast forum unde sa barfim in voie si eventual sa ne organizam pentru competitii, iesiri etc?

Link spre comentariu

- nu tip, nu injur, nu beau

hi,hi,hi....atunci nu esti buna nici de pilot....nici de copilot!!! chiar n-ai invatat nimic de la mine??? Daca nu te inmuiesti un pic cu partenerul, daca nu ti-ai bagat cardanul (ma rog, cine-l are:grin:), daca, insetat, transpirat si plin de noroi nu ai baut, in fuga, macar o bere...atunci insemna ca, fie traseul este foarte usor si concursul de kkt...ori, esti pe Magheru si te indrepti spre servici....:ha:

Membru Club T44

Link spre comentariu

hi,hi,hi....atunci nu esti buna nici de pilot....nici de copilot!!! chiar n-ai invatat nimic de la mine??? Daca nu te inmuiesti un pic cu partenerul, daca nu ti-ai bagat cardanul (ma rog, cine-l are:grin:), daca, insetat, transpirat si plin de noroi nu ai baut, in fuga, macar o bere...atunci insemna ca, fie traseul este foarte usor si concursul de kkt...ori, esti pe Magheru si te indrepti spre servici....:ha:

O doamna nu bea, nu injura, nu tipa niciodata. Amu dacă traseul e greu si noroiul pan la urechi si mai bine si mai grozav si mai plăcut. Beau si bere cu tequilla da cât trebe si când trebe:)))

Link spre comentariu

eu am gasit copilot acum cateva zile in persoana unui bun prieten care cocheta mai demult cu miscarea...

azi cand am vazut asa oferta am pus mana si l-am sunat sa vad daca nu cumva s-a razgandit intre timp...nici gand. :uameni :ha:

asta e, n-a fost sa fie , poate data viitoare. :grin:

Link spre comentariu

Necaz mareeee......

Dupa etapa de la Bucovina am divortat de copilot, am facut partajul si byeeee.

Casnicia a fost scurta si intensa....insa destul de lunga ca sa ne dam seama ca nu ne potrivim....asadar <<<CAUT COPILOT>>>

Cerinte:

1.sa stie cu roadbook-ul, sa nu balaureasca prin paduri si sa nu-mi prezinte zona...oricat de interesanta ar fi.

2. sa intelega ce inseamna o echipa.

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Necaz mareeee......

Dupa etapa de la Bucovina am divortat de copilot, am facut partajul si byeeee.

Casnicia a fost scurta si intensa....insa destul de lunga ca sa ne dam seama ca nu ne potrivim....asadar <<<CAUT COPILOT>>>

Cerinte:

1.sa stie cu roadbook-ul, sa nu balaureasca prin paduri si sa nu-mi prezinte zona...oricat de interesanta ar fi.

2. sa intelega ce inseamna o echipa.

Si daca iti zice copilotul - prin rapa asta trebuie sa o iei, purcezi si o iei prin rapa?

Link spre comentariu

Si daca iti zice copilotul - prin rapa asta trebuie sa o iei, purcezi si o iei prin rapa?

Normal ca trebe musai sa o iei prin ripa !!!!!!Ca de aia-i copilot si are road-book-u' in mana ! Cafteala vine dupa , in cadru organizat !Nu stiai asta ?! Si eu care ma gandeam serios sa-ti fac o propunere !

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu

@R.R. : Mai fata, Semaca tocmai ti-a spus putin mai sus ce si cum ...

In alta ordine de idei : Tu sigur cauti copilot pentru offroad ? sau doar pentru ... Bd. Magheru ? :ha:

4x4
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare