Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bursa de piloti si...mai ales de copiloti!

Postări Recomandate

Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti!

:ha: faceti o echipa minunata. Bafta in continuare

@RR , da pe 'mirosite' de acea esti in ca..t cu masina acum si a ajuns la bucuresti pe platforma. Ba, cred ca stiu exact ce spun. :ha:

No, maestre Oresti, nu o sa iti vina sa crezi dar e vina TA ca am ajuns cu masina pe platforma la Bucuresti :ha:

M-am bazat pe cunostiintele tale tehnice si ultima revizie pe care mi-ai facut-o tu la masina de concurs. Defapt era sa plec la Iasi si sa intru in concurs fara directie la masina. Noroc ca am trecut prin service pe la Nashu Mare inainte de plecare, pentru a-ti asculta sfatul de a schimba placutele de frana (care nu trebuiau schimbate pentru ca erau doar pe jumatate uzate) si niste baieti destepti de acolo mi-au semnalat o grava problema, c'altfel sfarseam cine stie unde si cum. Nu despic si restul mai in detalii pentru ca suntem inafara subiectului acestui topic, eu sunt femeie si sunt paranoia la fiecare sunet nou pe care il face masina-mi care e si ea un fier vechi si oricum imi pierd timpul cu tine. Mai vorbim dupa ce faci si tu minim 3 etape consecutive de CNOR.

Editat de R.R
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 354
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

No, maestre Oresti, nu o sa iti vina sa crezi dar e vina TA ca am ajuns cu masina pe platforma la Bucuresti :ha:

M-am bazat pe cunostiintele tale tehnice si ultima revizie pe care mi-ai facut-o tu la masina de concurs. Defapt era sa plec la Iasi si sa intru in concurs fara directie la masina. Noroc ca am trecut prin service pe la Nashu Mare inainte de plecare, pentru a-ti asculta sfatul de a schimba placutele de frana (care nu trebuiau schimbate pentru ca erau doar pe jumatate uzate) si niste baieti destepti de acolo mi-au semnalat grava problema, c'altfel sfarseam cine stie unde si cum. Nu despic si restul mai in detalii pentru ca oricum suntem inafara subiectului acestui topic.

:ha::ha::ha: ce caterinca . Hai sa incepem cu inceputul ; 'maestre' . I;ti mai aduci aminte cand te-am rugat sa nu mi te adresezi astfel in CVul ala al tau pt a nu starnii tot felul de discutii? Nu m-ai ascultat. Ca de obicei ai facut cum te-a taiat capul. La fel si cu 'primul film off road romanesc'.

Toyota ta , inainte de cluj era PRAF. Ca sa sti si tu una alta, pe fata ai 4 placute individuale. Una dintre acelea (nu toate 4) era aproape de metal. Ti-am si atras atentia si aratat ca acea poate deveni o problema si ca eu as scimba tot setul daca tot le schimbi. Deci 'mecanicii' tai sunt niste panarame.

Nu am lucrat la directie ci am schimbat arcurile pe fata . Stiu ca esti blonda DAR ca sa schimbi arcurile nu umbli la directie. Directia era ok. intre cluj si iasi ai mai mers cu masina o luna nu?

Roxana , te rog , nu intra in astfel de discutii cu mine. Stim amandoi de ce am ajuns aici si NU vrea si nu voi intra in detalii aici pe forum. Clujul din punctul meu de vedere ca parteneriat intre noi , a fost un mare esec, chiar dezastru.

Te rog MULT, nu face 'asta' ca nu e bine. Ambii avem multe de reprosat dar nu e cazul sa o facem AICI. Vrei sa imi transmiti ceva , ai nr meu de tel.

Cu restul ma distrez pe forum, dar tu ai avea de suferit mai mult decat eu daca intram in polemici. Pe mine nu ma intereseaza parerille LOR ca nu ma intretine nici unul dintre ei. Inca odata , stiu ca vrei sa te afirmi alaturi de NOII tai prieteni dar nu face greseala de a o face AICI , ca te vei arde rau.:wink:

Semaca ca si altii sunt baieti mari si vaccinati , nu au nevoie de ajutorul tau pt a i-mi raspunde. Dupa cum obeservi nu te-am atacat in nici un fel TOCMAI pt a evita discutii de acest gen dar vad ca nu intelegi mesajul. Lasa discutiile astea si concentrezate in a merge mai bine, a repara masina, si la cele ce te ajuta sa ajungi unde iti doresti . Aici vei gasi numai neplaceri si necazuri.

I-ti aduci aminte la Cluj cand mai scapai piciorul in gaz in anumite locuri si cazuri ca iti atrageam atentia ca poti sparge grupul? Oare de ce ? Crezi ca e destul sa citesti teratripul pt a fi co-pilot bun ? se pare ca nu.

Editat de oresti
Link spre comentariu

Chiar ca incepeti sa fiti pe dinafara!!

E posibil sa fie defectiuni la masina pe care nici marii "maestri" sa nu le depisteze!

Asa ca va rugam sa reveniti on topic!

Mircea, cand vorbim de o masina de concurs e datoria unui mecanic care se respecta sa verifice verificarile si sa sustina deschis - "masina e praf nu termini concursul daca nu faci aia, aia" etc. Cum mi-a zis ieri la Iasi, Alex GTC -"nu intra in trial ca o rupi de tot" Nu l-am ascultat, am intrat si "am rupt-o de tot". Dar mi-a zis si ii multumesc pentru asta.

Da stiu, sunt inafara topicului dar poate se gandeste cineva sa deschida un topic si pe tema asta, cu o lista etc. Eu nu mai pot comenta pe acest forum caci am primit prea multe amenintari.

Link spre comentariu

Da, si eu zic Rox, ca n-are rost sa intri in polemici stupide...e suficient ca ai fost multumita de prestatia mea ca si copilot, cred ca nu numai referitor la roadbook, dar si de celelalte sfaturi. Tu stii cel mai bine cum a fost !:h5

Editat de semaca

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

... Sunt la fel de multi boschetari si aici. Ma simt ca la etapa de off road.....

Rog pe cunoscatorii si maestrii limbii romane sa-mi explice daca eu participind la etape de offroad sint boschetar e de bine sau rau?

Se pune si problema placerii de a face dragoste in natura, boscheti, sau in pat in stil romanesc?

Poate afecta activitatea mea cerebrala de copilot daca in viitor as alege locatii oferite de mama natura?

Boschetarii sint sau nu legitimati FRAS?

etc, etc multe sentimente legate de comparatie ...

Mai sa fie !

Link spre comentariu

Rog pe cunoscatorii si maestrii limbii romane sa-mi explice daca eu participind la etape de offroad sint boschetar e de bine sau rau?

Se pune si problema placerii de a face dragoste in natura, boscheti, sau in pat in stil romanesc?

Poate afecta activitatea mea cerebrala de copilot daca in viitor as alege locatii oferite de mama natura?

Mai sa fie !

Din pacate citesti posturi de la cine nu merita citite si de aici dilema inerenta :)))))))))))

Alin Radu
Link spre comentariu

Mai sa fie !

Miko stai linistit ca dl are dreptate nu poti sa ajungi OFF ROADER adevarat daca nu umbli prin BOSCHETI, important este sa nu ajungi in boscheti din alte motive ca "altii".

Link spre comentariu

fiecare intelege ce vrea. Unii sunt chiar prea destepti pt a intelege .:ha:

Hai sa va intreb ceva: (la care deja cunosc raspunsul ce il voi primi deoarece cunosc oamenii ce vor raspunde)

E normal ca la o etapa de off road , ca organizator , sa accpeti ca la start sa sa se prezinte si sa participe o persoana sau echipa care au terminat de baut cu 2 ore inainte de a primii roadbookul? La Cluj au fost mai mult in stare de ebrietate care au participat la cursa sau trial. Deci nu mai raspundeti , se pare ca e ok. Asta e off roadul romanesc pe care nu il agreez si pe care voi il sustuneti.

E normal ca sportiv sa vi la o etapa si sa bei pana in zori ,pana iti faci creierii muci ? Nu va mai obositi sa raspundeti ca am avut ocazia sa vad exemplare de acest gen. Este off roadul pe care il agreati chiar daca nu toti. Veniti la petrecere nu la off road.

Este normal ca la o etapa si aici o luam de la capat ca sa vinzi un produs defect ( roadbook) iar ulterior sa faci afirmatii de genul 'noi mai punem greseli intentionate in roadbookuri sa vedem calitatile voastre ca co-piloti'. :ha:

Nu !!! voi faceti greseli deoarece sunteti PRAF ca oameni si cei ce vi le accepta sunt si mai praf. Faceti greseli deoarece off roadul romanesc este PE SPAGA si PILE si va este la indemana sa includeti greseli de care ulterior unii sa beneficieza in a cunoaste traseul si a termina favorabil .Astia tari in gura roadeti acelasi CIOLAN.

Nu ma veti convinge ca nu este asa cat timp continuati sa sustineti ca ESTE OK. Nu am auzit o singura scuza in mod oficial din partea organizatorilor dupa cele petrecute la CLUJ.Nu fata de mine doamne fereste, fata de toti cei ce au achitat o taxa de participare. De ce? pt ca nu sa intamplat nimic deosebit pt care sa va cereti scuze NU?

Sunteti specimene ce nu le agreez si nu o sa ajung sa le agreez vreodata. Va sustineti unii pe altii pt ca cine se aseamana se aduna .

Strainii rad cu curul de noi si roadbookurile noastre ( precum la TAT) iar 'noi' ne laudam cu cea ce facem :ha: un mare cacat pe care voi puneti frisca pt a ii da o 'culoare deosebita-romanasca".

Astia sunteti si cu toate ca pare ca generalizez , vorbesc si ma refer STRICT la cei ce vreti sa NE convingeti ca asa stau lucrurile si ca nu e loc de schimbare.

Faceti parte din gruparile ce f..t aceasta tara de atatia ani . Sunteti bolnavi si defecti si vreti neaparat sa inbolnaviti si pe altii dar .... sorry , eu sunt imun la vraja voastra.

Asta e motivul pt care nu ma agreati si sincer ma doare in

Editat de oresti
Link spre comentariu

Offroaderi betivani din toate boschetele ! Uniti-va !

Si lasati zbuciumul analistului analizat de oameni competenti.

*daca am sinusita se considera ca am muci in creier?

"Never argue with a fool. People might not know the difference !"

... ca poate as putea avea si eu o vorba care nu am baut, nu am mituit si nici nu am fost mituit, am bifat pozitti de roadbook cred suficient de multe si repede fara sa fi ajuns maestru si lipsind de la pionierat.

jignitor nu neaparat postul replica a maestrului il consider ci la terminatiile de paragraf cacaturile de simboluri galbene care stau culcati si se spala pe dinti sau ce fac.

postul e doar simpla spuma produsa de fierberea incompetentei in varianta scrisa. Bulele mai mari sint evidentiate prin marimea caracterelor folosite.

Istvan

Link spre comentariu

Offroaderi betivani din toate boschetele ! Uniti-va !

Si lasati zbuciumul analistului analizat de oameni competenti.

*daca am sinusita se considera ca am muci in creier?

"Never argue with a fool. People might not know the difference !"

... ca poate as putea avea si eu o vorba care nu am baut, nu am mituit si nici nu am fost mituit, am bifat pozitti de roadbook cred suficient de multe si repede fara sa fi ajuns maestru si lipsind de la pionierat.

jignitor nu neaparat postul replica a maestrului il consider ci la terminatiile de paragraf cacaturile de simboluri galbene care stau culcati si se spala pe dinti sau ce fac.

postul e doar simpla spuma produsa de fierberea incompetentei in varianta scrisa. Bulele mai mari sint evidentiate prin marimea caracterelor folosite.

Istvan

acum pot in sfarsit spune ca si Tu esti cretin . E ok , stiam asta dupa postarile tale de la topicul cu roadbookul. o sa ai ocazia una din zilele astea sa imi arati cat off road sti ca printre 'ai tai ' vad ca esti tare cum de altfel esti si tare in gura aici

Link spre comentariu

@oresti: vad ca o tii langa, pe toate topicurile posibile, cu aceleasi vorbe, pe care le stim pana la saturatie!!! Mie unul, daca nu-mi place ceva, o spun, apoi ma retrag de unde nu-mi place. Prin insistenta asta a ta nu reusesti, crede-ma, decat sa devii penibil... felicitari, ai reusit deplin! Nevoia ta de spectacol si circ, de a fii in centrul atentiei cu orice pret, depaseste puterea noastra de a accepta, pe alocuri, aceasta mare nesimtire. Jignesti in dreapta si-n stanga, ameninti (pe RR...)....vorba lui filip...cine koaisele mele esti tu, sa faci chestia asta la nesfarsit??? Parerea mea este ca cel mai bine ti-ar sta inapoi, la Cheia, in tarcul tau...departe de lume...tu, si cu pastila ta, linistitoare...

Membru Club T44

Link spre comentariu

@oresti: vad ca o tii langa, pe toate topicurile posibile, cu aceleasi vorbe, pe care le stim pana la saturatie!!! Mie unul, daca nu-mi place ceva, o spun, apoi ma retrag de unde nu-mi place. Prin insistenta asta a ta nu reusesti, crede-ma, decat sa devii penibil... felicitari, ai reusit deplin! Nevoia ta de spectacol si circ, de a fii in centrul atentiei cu orice pret, depaseste puterea noastra de a accepta, pe alocuri, aceasta mare nesimtire. Jignesti in dreapta si-n stanga, ameninti (pe RR...)....vorba lui filip...cine koaisele mele esti tu, sa faci chestia asta la nesfarsit??? Parerea mea este ca cel mai bine ti-ar sta inapoi, la Cheia, in tarcul tau...departe de lume...tu, si cu pastila ta...

:ha: ma bucur ca a-ti inteles mesajul ca daca nu intelegea-ti nu va ambalati atata.

boschetare, nu ai treaba sa repari masina ce ai stricat la iasi?

• Like 1
Link spre comentariu

fiecare intelege ce vrea. Unii sunt chiar prea destepti pt a intelege .:ha:

Hai sa va intreb ceva: (la care deja cunosc raspunsul ce il voi primi deoarece cunosc oamenii ce vor raspunde)

E normal ca la o etapa de off road , ca organizator , sa accpeti ca la start sa sa se prezinte si sa participe o persoana sau echipa care au terminat de baut cu 2 ore inainte de a primii roadbookul? La Cluj au fost mai mult in stare de ebrietate care au participat la cursa sau trial. Deci nu mai raspundeti , se pare ca e ok. Asta e off roadul romanesc pe care nu il agreez si pe care voi il sustuneti.

E normal ca sportiv sa vi la o etapa si sa bei pana in zori ,pana iti faci creierii muci ? Nu va mai obositi sa raspundeti ca am avut ocazia sa vad exemplare de acest gen. Este off roadul pe care il agreati chiar daca nu toti. Veniti la petrecere nu la off road.

Este normal ca la o etapa si aici o luam de la capat ca sa vinzi un produs defect ( roadbook) iar ulterior sa faci afirmatii de genul 'noi mai punem greseli intentionate in roadbookuri sa vedem calitatile voastre ca co-piloti'. :ha:

Nu !!! voi faceti greseli deoarece sunteti PRAF ca oameni si cei ce vi le accepta sunt si mai praf. Faceti greseli deoarece off roadul romanesc este PE SPAGA si PILE si va este la indemana sa includeti greseli de care ulterior unii sa beneficieza in a cunoaste traseul si a termina favorabil .Astia tari in gura roadeti acelasi CIOLAN.

Nu ma veti convinge ca nu este asa cat timp continuati sa sustineti ca ESTE OK. Nu am auzit o singura scuza in mod oficial din partea organizatorilor dupa cele petrecute la CLUJ.Nu fata de mine doamne fereste, fata de toti cei ce au achitat o taxa de participare. De ce? pt ca nu sa intamplat nimic deosebit pt care sa va cereti scuze NU?

Sunteti specimene ce nu le agreez si nu o sa ajung sa le agreez vreodata. Va sustineti unii pe altii pt ca cine se aseamana se aduna .

Strainii rad cu curul de noi si roadbookurile noastre ( precum la TAT) iar 'noi' ne laudam cu cea ce facem :ha: un mare cacat pe care voi puneti frisca pt a ii da o 'culoare deosebita-romanasca".

Astia sunteti si cu toate ca pare ca generalizez , vorbesc si ma refer STRICT la cei ce vreti sa NE convingeti ca asa stau lucrurile si ca nu e loc de schimbare.

Faceti parte din gruparile ce f..t aceasta tara de atatia ani . Sunteti bolnavi si defecti si vreti neaparat sa inbolnaviti si pe altii dar .... sorry , eu sunt imun la vraja voastra.

Asta e motivul pt care nu ma agreati si sincer ma doare in

Felicitari Oresti pentru curajul tau. Cineva trebuia sa ia atitudine.

Trebuie distrus totul si reconstruit, si aici vorbesc atat de off-road cat si de Romania, chiar intreaga lume. Intreaga lume este viciata.....si sunt trist .... nu mai exista demnitate .

Bravo.:2dr:uameni

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Link spre comentariu

boschetare, nu ai treaba sa repari masina ce ai stricat la iasi?

Masinile se strica...se repara, apoi. Tu oresti, din pacate, esti irecuperabil...dauna totala frate! Nici Fluanxolul nu mai ajuta...constat cu adanca tristete :grin:

Si sa revin ontopic...copilot oresti...n-o sa te mai ia nimeni in competitii...poate doar la cardane...

Membru Club T44

Link spre comentariu

acum pot in sfarsit spune ca si Tu esti cretin . E ok , stiam asta dupa postarile tale de la topicul cu roadbookul. o sa ai ocazia una din zilele astea sa imi arati cat off road sti ca printre 'ai tai ' vad ca esti tare cum de altfel esti si tare in gura aici

1. CRETÍN, -Ă, cretini, -e, adj., s. m. și f. (Persoană) care suferă de cretinism; imbecil, idiot. ♦ (Om) stupid, absurd. – Din fr. crétin.

nu eu sufar

sint curios totusi tu cind ai auzit acest cuvint prima data in viata ta?

2. sint simplu copilot. Formula de adresare incepind de duminica trecuta nu e doar Cretinule ci Domnule Campion .... * tot cu ocazia asta se sisteaza si cuvintele boschet, organ de reproducere masculin, etc.

multumesc, dar zilele astea nu cred ca voi dori dar nici tu in masura de a-ti putea arata cat offroad stiu.

Scuza-ma ca nu sint in stare de a-ti raspunde in stilul tau, stupid, absurd... din franceza...

ca doar e bursa de piloti si ...mai ales copiloti!

Link spre comentariu

Felicitari Oresti pentru curajul tau. Cineva trebuia sa ia atitudine.

Trebuie distrus totul si reconstruit, si aici vorbesc atat de off-road cat si de Romania, chiar intreaga lume. Intreaga lume este viciata.....si sunt trist .... nu mai exista demnitate .

Bravo.:2dr:uameni

O suma de jigniri adresate tuturor, intr-o limba pe undeva apropiata de limba romana...asta e dupa tine laudabil? In fapt ce imbunatatiri propune individul asta ca eu nu m-am prins inca...

Daca tot e sa fim corecti si sa propovaduim innoirea noastra, sa respectam regulile si mai ales pe cei din jurul nostru, ii propun ilustrului Domn Oresti sa citeasca regulamentul forumului si sa-l respecte. De asemenea, ii rog pe moderatori sa aplice regulile.

Multumesc.

Alin Radu
Link spre comentariu

O suma de jigniri adresate tuturor, intr-o limba pe undeva apropiata de limba romana...asta e dupa tine laudabil? In fapt ce imbunatatiri propune individul asta ca eu nu m-am prins inca...

Daca tot e sa fim corecti si sa propovaduim innoirea noastra, sa respectam regulile si mai ales pe cei din jurul nostru, ii propun ilustrului Domn Oresti sa citeasca regulamentul forumului si sa-l respecte. De asemenea, ii rog pe moderatori sa aplice regulile.

Multumesc.

Cine imi cunoaste stilul, a inteles ce vreau sa spun !!!:grin:

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Link spre comentariu

Eu nu l-as bana pe oresti...l-as lasa liber, sa zburde pe campii, ca sa vada toata lumea cu cine are de-a face, si cata baza (sau acid:grin:) se poate pune pe dansul. Pacat...de aceste triste, dar jenante totodata, convulsii ale unui offroader ratat...ca si caracter, ratarea e o certitudine! Si cu asta eu, unul, am terminat cu subiectul...(n.r. pacientul:grin:) oresti! Fie-i numele pomenit in studii de specialitate!

On topic: sunt liber pt. copilotaj la Campulung. Prefer open.

Membru Club T44

Link spre comentariu

Eu nu l-as bana pe oresti...

Semaca, din punctul meu de vedere eu v-as bana pe amandoi.

Pe el pentru ca este .... el. Adica stie foarte clar de ce.

Pe tine pentru ca ai darul asta (pe care eu personal nu il agreez) de a provoca sau de a intretine, subtil sau mai direct, diverse situatii tensionate. Esti activ numai in astfel de situatii.

Imi permit luxul de a incheia aici discutiile de rahat si cu riscul de a fi (din nou) injurat, voi restrictiona accesul pe forum ORICARUI user care scrie chiar si un cuvand offtopic, jignitor sau provocator.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare