don Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Namoloasa , meserie am fost , am venit super Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! din anumite considerente nu pot sa particip la Resita cu masina, deci daca are careva nevoie de copilot pt. Resita sunt disponibil. PM sau 0722-306.000 Laur Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GTC Motorsport Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Intre alte proiecte ale clubului GTC MotorSport, unul foarte important este cel al infiintarii unei scoli de piloti si copiloti. Va functiona initial pentru membrii clubului, apoi vom vedea ce succes am avut si poate extindem... GTC MotorSport gtcmotorsport.ro facebook.com/GTC MotorSport Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Cam slabuta miscarea pe aici !!!! Ce Doamne-Iarta , mai Semaco nu te mai ocupi putin de " copilul " asta al tau ?! Macar o "caracterizare " acolo , ceva .... !!!!! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Daca este interesat cineva sunt liber de KAT , fara caracterizare cine nu ma stie oricum nu ma duc cu el ( indiferent de clasa dar preferabil extrem) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 (editat) Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Deoarece navigatorul/coilotul cu care fac echipa are niste probleme personale caut copilot pentru KAT 2012. Eu ma dau la standard. P.S. Am rezolvat!!!:banana:banana:banana Editat Iulie 24, 2012 de nessum Am copilot! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2012 (editat) Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! semaca, middle age offroader, cu mare dorinta de afirmare ( cu putirinta sta mai prost...:grin:) , cu un palmares deloc impresionant, atat ca pilot cat si ca navigator (...aici totusi a performat mai bine cand i s-a dat ocazia!:grin:) cauta pentru cupa GTC fie un copilot pentru open soft (masina Toyo 73) fie un pilot cu care sa participe, cu masina acestuia, la orice clasa (exclus standard). Copilotul tre sa aibe ceva habar despre cum se mananca un roadbook si se pune o roata in teren...un troliu, etc. Asteptam cu nerabdare oferte, intrucat competitia cirapiana face scandal la poarta!!!:grin: 0745765887 Editat Octombrie 23, 2012 de semaca 1 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2012 (editat) Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Si fiindca sunt nevorbit, sa reluam mai vechile schite de copiloti...piloti, competitori in general. As aduce, astfel, in prim planul atentiei dvs. pe copilotul Tomitza fost aka Killer... aspect lombrozian, aparut dintr-un oarecare neant, sesizand, ca si altii inaintea lui (n.r. worski), ca ar fi ceva loc de facut bussiness in off-road, Tomitza se insinueaza treptat in peisajul offroadistic local, lovindu-se cu capul , in dreapta si stanga, ca un soricel de peretii labirintului sau ingust...Ulterior, perseverent si dibaci (n.r. viclean copil de casa:grin:) reuseste dupa diverse incercari, sa faca echipa cu Gaganu', moment in care-si etaleaza aptitudinile de copilot! Omul este chiar bun in ceea ce face, surprinzator, reusind chiar performante de podium!!!... chiar daca ne parvin informatii ca, uneori, s-ar cam naravi la neste lejere balaureli (n.n. cine nu a facut-o macar o data in viata??!) . Aptitudinile de "Killer", alea...lombroziene, se remarca totusi plenar, in prelungile si aprigele negocieri, propuneri, insinuari, pe scurt , in balamucul pe care poa' sa-l faca cu organizatorii de competitii!!! :grin::grin: In rest, e baiat bun...nu ramai cu nimic dupa ce stai de vorba cu el!!!:wink: Editat Octombrie 23, 2012 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Off topic... Semaca amice,apari rar si bine ca bauturile fine....si atunci cind apari imi faci ziua mai simpatica :ha::ha: Nu cunosc personajul descris mai sus dar descrierea in sine,este un deliciu :uameni Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Eu il cunosc, descrierea 100 % corecta si Semanca am murit de ras pacat ca sunt in echipa ca m-as oferi sa vin cu tine numai de dragul distractiei ( atat offroad cat si:x:x:x:x 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Multumesc de descriere. Raman dator de cinste:ha: 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Multumesc de descriere. Raman dator de cinste:ha: Ma bucur ca nu te-ai suparat!!! Putem adauga astfel, ca navigatorul Tomitza are simtul umorului!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! semaca, middle age offroader, cu mare dorinta de afirmare ( cu putirinta sta mai prost...:grin:) , cu un palmares deloc impresionant, atat ca pilot cat si ca navigator (...aici totusi a performat mai bine cand i s-a dat ocazia!:grin:) cauta pentru cupa GTC fie un copilot pentru open soft (masina Toyo 73) fie un pilot cu care sa participe, cu masina acestuia, la orice clasa (exclus standard). Copilotul tre sa aibe ceva habar despre cum se mananca un roadbook si se pune o roata in teren...un troliu, etc. Asteptam cu nerabdare oferte, intrucat competitia cirapiana face scandal la poarta!!!:grin: 0745765887 Semaca, nu vrei sa-mi arati cat de tare esti ca copilot la GTC? Pe mine iar m-a parasit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! @fritz: posibil sa-ti arat...am o propunere (pentru copilot) din partea unui prieten drag mie si sunt foarte indoit...iau o decizie intr-o juma' de ora si te sun. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 (editat) Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Si fiindca sunt nevorbit, sa reluam mai vechile schite de copiloti...piloti, competitori in general. As aduce, astfel, in prim planul atentiei dvs. pe copilotul Tomitza fost aka Killer... aspect lombrozian, aparut dintr-un oarecare neant, sesizand, ca si altii inaintea lui (n.r. worski), ca ar fi ceva loc de facut bussiness in off-road, Tomitza se insinueaza treptat in peisajul offroadistic local, lovindu-se cu capul , in dreapta si stanga, ca un soricel de peretii labirintului sau ingust...Ulterior, perseverent si dibaci (n.r. viclean copil de casa:grin:) reuseste dupa diverse incercari, sa faca echipa cu Gaganu', moment in care-si etaleaza aptitudinile de copilot! Omul este chiar bun in ceea ce face, surprinzator, reusind chiar performante de podium!!!... chiar daca ne parvin informatii ca, uneori, s-ar cam naravi la neste lejere balaureli (n.n. cine nu a facut-o macar o data in viata??!) . Aptitudinile de "Killer", alea...lombroziene, se remarca totusi plenar, in prelungile si aprigele negocieri, propuneri, insinuari, pe scurt , in balamucul pe care poa' sa-l faca cu organizatorii de competitii!!! :grin::grin: In rest, e baiat bun...nu ramai cu nimic dupa ce stai de vorba cu el!!!:wink: hmmm mare pacat ca aceasta criza m-a afectat ca eram sigur prezent alaturi de tine ca si copilot.... plus ca am promis fata de cirap ca voi fi prezent.... dar macar in vizita si tot vin :))) Editat Octombrie 23, 2012 de Astral voi fi....... Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 27, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2013 (editat) Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Pentru ca i-am promis mai demult o discreta incondeiere, aducem astazi in prim planul atentiei Dumneavoastra, un alt personaj emblematic pentru off-roadul romanesc, de parte feminina: Mitza! Expansiva si exuberanta in tot ceea ce face dar, in special, in ceea ce graieste :grin: Mitza ne-a regalat cu o aparitie fulminanta si perseverenta alaturi de bine cunoscutul si apreciatul Nashu Mare, fiindu-i, acestuia din urma, soata in viata de zi cu zi, precum si partener de bussiness. Si, pentru ca toate acestea i s-au parut prea putin, Mitza noastra a decis ca este cazul (ca sa nu-i tihneasca omului nici macar refugiul in offroad:grin:) sa-i fie copilot si la competitii!!! Mica la stat dar mare la sfat, Mitza a dovedit calitati incontestabile in teren cu exceptia: navigatiei, trolierilor, azimuturilor etc, etc. Ulterior, a inceput sa citeasca road-bookul corect, (adica de la inceput si in pozitie corecta :grin:) reusind sa nu-l mai balaureasca cu obstinatie pe Nashu Mare ...pacat ca acest reglaj fin al navigatiei se intampla, de regula, cam pe la sfarsitul etapelor de campionat !!!:ha1:ha1:ha1 La petreceri este suculenta si plina de viata si iubeste la nebunie sa-ti povesteasca de realizarile de peste zi,:grin: ea fiind singura care gaseste cele mai multe greseli in road-book-urile organizatorilor!!!:ha1:ha1:ha1 In final, pot sa spun, cu mana pe inima, ca este o persoana pe care mi-o doresc aproape, atat in offroad cat si in viata de zi cu zi!!! Migniona si vivace este, actualmente, o copiloata plina de ambitz si o prietena desavarsita!!! Na, ca ti-am zis-o!!! Editat Februarie 28, 2013 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Cam mare pauza asta doctore. Asteptam mai des descrierile. PS - Sunt gelos:beat 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgeta Mitza Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Frumos si in stil semascian ! Multumesc dragul meu prieten ,dar simt ca ai uitat pe cineva . Parca urmam dupa Tz.... ? Sa pastram suspansul ! ( sper sa nu il sari , sa ma rad si eu de altii ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! hi,hi,hi...daca reusesc sa ma mobilizez, maine se pregateste, da, chiar el ...Tzuparu!!!:grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Te manaca pielea Mon Cher :ha::ha::ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Nu partenere,doar se plictiseste. 1 Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 20, 2013 Autor Partajează Postat Martie 20, 2013 (editat) Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Cunoscut si apreciat offroader, apartenent la categoria "asa tanar si deja legenda", cu numeroase podiumuri la activ, pe post de pilot, precum si un talentat "createur d'automobiles", practicant de variate sporturi mai mult sau mai putin extreme, Tuparu, caci depre el este vorba, s-a dedulcit si la mult mai anosta si stearsa indeletnicire de copilot...Calcand pe cadavre (n.r: al meu:grin:) si sub pretextul slefuirii ca pilot a lui Marinica, printr-o manevra abila, mi-a palmat gainusa, sau mai bine zis cocoselul, cu ouale de aur:ha1, cu care incepusem o frumoasa adaptare ca si copilot! Lasandu-ma cu ochii-n praf, pe marginea drumului si a campionatului, Tuparu s-a avantat copilot in mai multe competitii unde a prestat in mod sinusoidal, mai mult catre suficient, dovedind astfel ca nu poti sa fii bun la toate, in special la neste perfide de azimuturi, generatoare de colosale balaureli!!!:grin: Ceva rezultate, totusi, au fost bifate, facandu-l pe Marinica sa persiste in a ramane incremenit in proiect. :grin: Nu pot decat sa-i doresc prietenului meu Tuparu, sa se intoarca in spatele volanului si sa ma lase pe mine sa apreciez cat de multe a invatat Marinica de la el!:grin: In incheiere, Tuparu poate fi un bun copilot, dar asa, ca de avarie! :ha::ha::ha:Am zis! Editat Martie 20, 2013 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Cunoscut si apreciat offroader, apartenent la categoria "asa tanar si deja legenda", cu numeroase podiumuri la activ, pe post de pilot, precum si un talentat "createur d'automobiles", practicant de variate sporturi mai mult sau mai putin extreme, Tuparu, caci depre el este vorba, s-a dedulcit si la mult mai anosta si stearsa indeletnicire de copilot...Calcand pe cadavre (n.r: al meu:grin:) si sub pretextul slefuirii ca pilot a lui Marinica, printr-o manevra abila, mi-a palmat gainusa, sau mai bine zis cocoselul, cu ouale de aur:ha1, cu care incepusem o frumoasa adaptare ca si copilot! Lasandu-ma cu ochii-n praf, pe marginea drumului si a campionatului, Tuparu s-a avantat copilot in mai multe competitii unde a prestat in mod sinusoidal, mai mult catre suficient, dovedind astfel ca nu poti sa fii bun la toate, in special la neste perfide de azimuturi, generatoare de colosale balaureli!!!:grin: Ceva rezultate, totusi, au fost bifate, facandu-l pe Marinica sa persiste in a ramane incremenit in proiect. :grin: Nu pot decat sa-i doresc prietenului meu Tuparu, sa se intoarca in spatele volanului si sa ma lase pe mine sa apreciez cat de multe a invatat Marinica de la el!:grin: In incheiere, Tuparu poate fi un bun copilot, dar asa, ca de avarie! :ha::ha::ha:Am zis! Dom' Doftor t s-a urat cu ghinele? :)) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 21, 2013 Autor Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! @clau: e studiata...daca ne luam de Tuparu, cu care suntem prieteni, iti dai seama ce se poate face cu cei pe care nu-i simpatizez:grin: noroc ca cei din ultima categorie nu se prea dau in offroad:grin::grin::grin: 1 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! @clau: e studiata...daca ne luam de Tuparu, cu care suntem prieteni, iti dai seama ce se poate face cu cei pe care nu-i simpatizez:grin: noroc ca cei din ultima categorie nu se prea dau in offroad:grin::grin::grin: mi dor de voi...............:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate