liviu Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Semaca, din punctul meu de vedere eu v-as bana pe amandoi. Pe el pentru ca este .... el. Adica stie foarte clar de ce. Pe tine pentru ca ai darul asta (pe care eu personal nu il agreez) de a provoca sau de a intretine, subtil sau mai direct, diverse situatii tensionate. Esti activ numai in astfel de situatii. Imi permit luxul de a incheia aici discutiile de rahat si cu riscul de a fi (din nou) injurat, voi restrictiona accesul pe forum ORICARUI user care scrie chiar si un cuvand offtopic, jignitor sau provocator. Max dar felicitari pentru decizia ta se poate da . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Mai oameni buni, dar va mai balacariti mult? Deja is o gramada de topicuri ce nu isi mai au rostu ca sunt pline de orgolii absurde . Intalnitiva fratilor la o bere sau cafea pentru cei ce nu suporta mirosul si gustu si transati problema daca vreti. Dar, dati voie celorlati sa ceteasca altceva nu jigniri si injurii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Bunal ziua, Caut si eu un copilot (cu ceva experienta )la Open pentru Cimpulung . Cu stima, Viorel tel. 0722366272 Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Fiindca se apropie incet sfarsitul anului si a CN-ului ( mai ales ca din acelasi motice am cam ratat participarile anul acesta) deschid urmatoarea oferta 1. Unimog pilot extrem ( masina buggy construit de mine ) caut copilot pentru 2012 doar cu experienta si conditie fizica buna 2. Caut pilot open sau extrem 3. Caut copilot pentru Standard sau Open masina Mitsubishi 3.5 sau Isuzu 3.2 benzina caut copilot tot cu experienta cat de cat dar merge si cu conditie fizica mai ...... Ordinea nu este aleatorie ci in ordinea preferintelor , fiecare oferta se analizeaza si se discuta personal si numai in privat Contact: Kiss Zoltan 0720663333 , 0760686161 Obligatoriu doar cei care pot veni la toate etapele , si inainte de inceperea campionatului la min 3 prietenesti , cupe etc 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Cum scrie Semanca toti se cearta si ies 10 pagini cum scriu eu liniste de mormant chiar nimeni nu este interesat de o colaborare pentru 2012? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! copilot fara experienta pentru cine are nevoie si se risca sa ma invete 0744302121 ciprian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! semaca...copilot...adjudecat de R.R. pentru la Campulung...sa fie intr-un ceas bun! PS: Viorele tata, ia-l pe Don copilot !!! Promit ca joi seara-l invat eu tot ce stiu....dureaza vreo 5 minute si sa vezi apoi performanta!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Semacule, hai sa stam de vorba cu don, il invatam ce stim, problema este ca drum de casa trebuie sa stie el. Vino si eu la standard asadar ca o sa ne intalnim si pe traseu, pregateste te Semaca Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Cum scrie Semanca toti se cearta si ies 10 pagini cum scriu eu liniste de mormant chiar nimeni nu este interesat de o colaborare pentru 2012? Ti-as face o propunere, dar esti prea nebun si am multi copii acasa:ha: Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Ti-as face o propunere, dar esti prea nebun si am multi copii acasa:ha: Eu credeam ca faci o propunere sa fi sigur ca iti mai vezi copiii macar odata! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 (editat) Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! gata merg unde ? invat in 5 min cum ? ce ? :banana am un Viano 4x4 , vin cu el sa dorm in el evident , sau la extrem daca e , dar ma tem ca nu gasesc copilot ..... Editat Octombrie 9, 2011 de don Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! gata merg unde ? invat in 5 min cum ? ce ? :banana ti-am facut lobby la Viorel Vlad...imi place ca esti entuziast:h5suna-l tu! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanZuZu Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! am vorbit cu Viorel si mi-a zis ca e hotarat sa ia el campionatu' asta :grin:, dar cum el e un pilot fioros, are nevoie de un copilot cu dictie buna care sa poata citi foarte repede pozitiile de pe RB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! ms SEMACA :banana gata m-a luat Viorel ne vedem la socializare in weekend :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Multumesc Viorel ai avut incredere sa ma iei , mi-a placut mult , atit de mult incit mai vreu sa merg asa ca daca mai ai nevoie de un copilot mai vin . pentru mine a fost o experienta placuta , prima oara offroad ... ce sa zic o sa ma mai vedeti pe la competitiile Dvs. domnilor , doamnelor si nu in ultimul rind domnisoarelor . :br Cipi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanZuZu Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Imi place ca esti asa entuziasmat, am vazut ca va intelegeti bine tu si viorel, ar trebui sa legati o echipa de acum incolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axi Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Caut pilot ! Unde-l gasesc si ce sanse am?:) mail: axibod@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Da Bogdan cum sa nu , mi-a facut placere sa va cunosc pe voi toti si pe viitor daca Viorel mai vrea sa mergem pe la o cupa ceva sau etapa ma bag cu placere. A fost mai greu la inceput pana m-am setat cu el dar e ok acum ma descurc Nu vazusem cum arata un RB decit cu o seara inainte , cit despre Teratrip ce sa zic l-am butonat putin pe drum pe autostrada . :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axi Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Tare mi-as dori sa particip la curse ca si copilot! Cine are nevoie de copilot-invata repede si se tine de promisiuni?!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Tare mi-as dori sa particip la curse ca si copilot! Cine are nevoie de copilot-invata repede si se tine de promisiuni?!? Mai intai impartaseste-ne mai multe despre tine (eventual la prezentarea membrilor ) ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axi Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Bunal ziua, Caut si eu un copilot (cu ceva experienta )la Open pentru Cimpulung . Cu stima, Viorel tel. 0722366272 Dar fără experientță nu luați! Promit că o să mă străduiesc să învăț repede! mail: axibod@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Dar fără experientță nu luați! Promit că o să mă străduiesc să învăț repede! mail: axibod@gmail.com Etapa de la Campulung a fost ! Dupa cum spuneam , treci pe la prezentare membrilor si zi-ne ceva despre tine , nu de alta , dar daca cumva esti vreo domnisoara proaspata de 1.75 - 1.80 cu .... pricepi tu descrierea in continuare ... , atunci multi se vor inghesui sa ti...-o ... initieze ... prin ravena ! 1 Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! pentru bogata namoloasa daca are cineva nevoie de copilot ma ofer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Cipriane mergi cu mine la Namoloasa, doar sintem o echipa . Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! hehe gata m-a luat Vio ce valoare am in 35 min am fost adjudecat :banana iar ii deprimam .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate