cfantana Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Multumesc Domn Semaca pentru caracterizare :ha: Imi incerc anul asta norocul cu Marinica pe postul de copilot si anul urmator iti inapoiez gainusa de aur :grin::grin::grin::grin: Pana atunci sper sa prinzi de coada macar un hamster mic din aur si sa ne vedem la concursuri. Cu respect :2dr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 21, 2013 Autor Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Multam Tupare, ma trec pe lista de asteptare la Marinica! Intre timp ma intorc la "hamsterul" meu traditional Filip...si la soricutul de Fritz... PS: pentru ca lumea sa cunoasca cat mai multe entitati de copiloti, si sa opteze in consecinta, pe cine sa mai caracterizam??? Astept sugestii... PS2: clau...si noua ne e dor de tine!!! 1 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Multam Tupare, ma trec pe lista de asteptare la Marinica! Intre timp ma intorc la "hamsterul" meu traditional Filip...si la soricutul de Fritz... PS: pentru ca lumea sa cunoasca cat mai multe entitati de copiloti, si sa opteze in consecinta, pe cine sa mai caracterizam??? Astept sugestii... PS2: clau...si noua ne e dor de tine!!! Uita te pe filmulete de acu 2-3-4-5-nnnn ani si iti vor veni idei . Imi lipsesc din caracterizarea lui Tuparu neopleoasmele semanciene:ha::ha::ha: 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Si eu as veni copilot, dar nu imi permite situatia financiara(student), si nu am nici experienta deloc.....m-as da si eu asa un pic in campionat ca copilot...mai ales ca imi place la nebunie offroad-ul.... Cu respect, Cristi Dan Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Aprilie 1, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Si eu as veni copilot, dar nu imi permite situatia financiara(student), si nu am nici experienta deloc.....m-as da si eu asa un pic in campionat ca copilot...mai ales ca imi place la nebunie offroad-ul.... Cu respect, Cristi Dan Da, Fulgeras, semanam ca doua picaturi de apa...si eu as veni copilot, dar nu-mi permite situatia financiara :grin:, m-as da un pic in campionat, putina experienta am, imi place la nebunie offroadul.....singurul meu defect este ca am cu 25 ani mai multi ca tine:ha1 Deci, mi-a placut prezentarea ta dar concurenta e acerba:grin: Oricum, te avem in vedere, sa zicem, la vreo cupa (e mai ieftin) si , de ce nu, in campionat. In orice soldat zace un baston de maresal!!!:grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Da, Fulgeras, semanam ca doua picaturi de apa...si eu as veni copilot, dar nu-mi permite situatia financiara :grin:, m-as da un pic in campionat, putina experienta am, imi place la nebunie offroadul.....singurul meu defect este ca am cu 25 ani mai multi ca tine:ha1 Deci, mi-a placut prezentarea ta dar concurenta e acerba:grin: Oricum, te avem in vedere, sa zicem, la vreo cupa (e mai ieftin) si , de ce nu, in campionat. In orice soldat zace un baston de maresal!!!:grin: :)) LIKE :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Da, Fulgeras, semanam ca doua picaturi de apa...si eu as veni copilot, dar nu-mi permite situatia financiara :grin:, m-as da un pic in campionat, putina experienta am, imi place la nebunie offroadul.....singurul meu defect este ca am cu 25 ani mai multi ca tine:ha1 Deci, mi-a placut prezentarea ta dar concurenta e acerba:grin: Oricum, te avem in vedere, sa zicem, la vreo cupa (e mai ieftin) si , de ce nu, in campionat. In orice soldat zace un baston de maresal!!!:grin: Le zise bine flacaul, iar completarea stimabilului semaca mi se potriveste si mie:ha: Ce concurenta bre...de unde...la prezentarea mea nu zis nimeni nici pas:grin: Cre' ca am avut si eu bastonul ala, dar am scapat de el:ha::ha: doar ca nu mai tin minte daca pe Leaota sau pe The Panta din Baiului:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Da, Fulgeras, semanam ca doua picaturi de apa...si eu as veni copilot, dar nu-mi permite situatia financiara :grin:, m-as da un pic in campionat, putina experienta am, imi place la nebunie offroadul.....singurul meu defect este ca am cu 25 ani mai multi ca tine:ha1 Deci, mi-a placut prezentarea ta dar concurenta e acerba:grin: Oricum, te avem in vedere, sa zicem, la vreo cupa (e mai ieftin) si , de ce nu, in campionat. In orice soldat zace un baston de maresal!!!:grin: Da Semaca, atata ii de greu ca student de nici nu iti inchipui::ha1:ha1...oricum mi se pare destul de scump ca sa participi la o etapa, dapoi sa participi la fiecare etapa din campionat...poate cand o sa cresc mai mare...:grin::grin:....mai ales ca am si un ims in modificari, dar ii greu al naibi cu bani....apoi ce sa mai zic sa particip cu el la concursuri, de unde atatia bani....eventual asa la cate o prieteneasca cum ii pe la Cugir....poate pana la toamna cugireana, poate, sa termin si eu ims dar nu prea cred....pasiunile astea sunt al naibi de scumpe.... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Ca sa citez pe un coleg de la birou.... Lasa bre, ca te faci tu mare si iti cumperi un pachet de biscuiti numai al tau, si nu dai la nimeni. Stiu cum e, o sa vina si vremea datului... Mai e timp... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Aprilie 2, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2013 (editat) Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Na, ca din discutii, mi s-a aratat un nou candidat, la caracterizare....vstef!!! Om fin si discret, marcat de un bun simt exagerat, pasionat de offroad si mai ales de masinile ARO, oricand disponibil sa-ti intinda o mana de ajutor sau un capat de sfat, pertinent de altfel, un excelent administrator de forum si probabil un moderator impartial (asa cum ar trebui sa fie toti moderatorii...:grin:) Vstef_is si-a incercat norocul ca si copilot acum ceva timp, cand l-am cunoscut eu, la o etapa , la Bucovina. Se facea, ca era copilot la atat de putin titratul, pe atunci si poate si acum,:grin: GPS-cu, (acum s-a ajuns ...atat ca imagine - pe sticla, cat si ca apartenenta la un reputat club de offroad din Valcea....he, he, he...unde sunt cluburile de altadat' din Glina si imprejurimi??? :grin: Performanta lui vstef "nu poate fi caracterizata in acest moment" , ca sa citez din sintagme recent uzitate, deoarece nu am fost prea mult timp alaturi de el... l-am depasit lejer...inca de la inceput:grin:, lasandu-l prada nervilor lui GPS-cu (uitase sa inchida o portiera pe care Carol Blavenstein i-a dat-o peste cap:ha:). Dar, ce-mi aduc aminte, si ma refer la isteriile dambovitene ale pilotului sau, m-a facut sa-mi dau seama, instantaneu, ca acest om este total incompatibil cu partenerul lui de atunci! Nevrand s-o mai lungesc, recomand cu caldura pe vstef, ca un posibil partener de offroad in orice situatie, fie competitii, fie prietenesti! Feelingul meu este ca acest om este nu "un diamant neslefuit" ci, mai degraba, un "diamant nedescoperit"!!! ....totul este sa nu puna, un finut ca GPS-cu, mana pe el!!!:ha::ha::ha: Editat Aprilie 2, 2013 de semaca 1 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Domnu semaca, ma faceti sa rosesc, ca sa zic asa :ha: (na ca facui o gluma)... Mi-am mai incercat norocul de cateva ori, inclusiv cu TeVeul la Iasi anul trecut ca si pilot, unde am reusit sa nu ratez nici un copac.... :grin: Anul asta vom vedea ce parere are zeita Fortuna, insa prima dragoste nu se uita niciodata... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Ca sa citez pe un coleg de la birou.... Lasa bre, ca te faci tu mare si iti cumperi un pachet de biscuiti numai al tau, si nu dai la nimeni. Stiu cum e, o sa vina si vremea datului... Mai e timp... Poi o sa cresc mare, dar daca o faci mai de mic copil ajungi sa ai mai multa experienta la o varsta destul relativ buna"cum se zice in floarea varstei"(pe la 30 de ani asa):ha1:ha1.....astea sunt visuri umede pentru mine....nu imi plac femeile cum imi placmasinile:ha::ha::ha: Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Poi o sa cresc mare, dar daca o faci mai de mic copil ajungi sa ai mai multa experienta la o varsta destul relativ buna"cum se zice in floarea varstei"(pe la 30 de ani asa):ha1:ha1.....astea sunt visuri umede pentru mine....nu imi plac femeile cum imi placmasinile:ha::ha::ha: My friend atunci ai un problema mare de tot, ca offorad fara femei e casi vointa de a caca fara hartie Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! My friend atunci ai un problema mare de tot, ca offorad fara femei e casi vointa de a caca fara hartie Na c-a scos-o ........ spaniolu" ! :ha: :ha: :ha: Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Na c-a scos-o ........ spaniolu" ! :ha: :ha: :ha: :)) e spaniol de portugalia.............:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Pentru etapa de la Odorhei 05 2013 caut copilot tel. 0744561622. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Pentru etapa de la Odorhei 05 2013 caut copilot tel. 0744561622. Nea Emil, am bucur ca si tu veil veni, totuși ar fi bine sa scrii la ce clasa vrei sa mergi Cu stima Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 (editat) Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! La open, binenteles, nu am masina de extrem. Multumesc pentru sfat! Editat Aprilie 26, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dans Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Cum se intampla de obicei in ajunul primei etape de campionat copilotul meu de pe plaiuri belgiene este retinut in w-endul cu pricina in tara sa de bastina. Eu, din nou sunt pus in situatia de a apela la bunavointa unui copilot care sa ma insoteasca in aventura odorheiana. Jobul caruia ii fac advertising aici este adresat unui cunoscator in ale offroad-ului. Categoria de concurs este OPEN cu un mic risc de ase transforma in STANDARD in cazul in care masina de Open isi va continua sejurul nesimtit de mult prelungit in clinica de recuperare mecanica. Rog pe eventualii doritori sa nu se sfiasca sa ma contacteze pentru orice detalii suplimentare. Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Fiindca faimoasa masina inca nu e gata iar eu as vrea sa mai dau acestei etape o sansa, caut pilot pentru Odorhei (saptamana viitoare, da stiu :)) ) Preferabil clasa Open. Daca nu - Extrem. Cristi, 0722 217 264 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Mai 4, 2013 Partajează Postat Mai 4, 2013 (editat) Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Piatra Neamt ..... Cupa Dacii Liberi .... 30.05 -02.06.2013..... Suzuki ....Vitara ...- rupta ,bushita ,rufoasa ... SUDATA .... Open .... Pilot ... 1.76 .... 100 kg.... ochi verzi .... sforaie..... Copilotul...... POTI FI CHIAR TU ...!!!!!! TA...TA..TA..TAAAAAMMM !!!! Dentistu' Dement Prodacshans (alias " INAIIINTEEEE " ) anunta : CASTING Pentru ocuparea postului de mai sus .....pentru competitia amintita..... Doritorii sunt rugati sa trimita C.V. insotit de poza -fata , profil , eventual nud - P.M. Editat Mai 4, 2013 de Cristi Chiscop Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verssatu Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Bun topic, dar cei care au nevoie de copiloti ar putea fi mai specifici in descrierea necesitatilor. M-ar tenta sa particip ca si copilot, dar depinde mult de ce vrea pilotul, ca nah, acum nu stiu ce sa zic, de gatit nu gatesc nimic dupa retete, exceptie gratare, ceaune si discuri, de cusut doar cu capsatorul, de calcat nu am calcat nimic in viata mea...in schimb beau, fumez, vad bine noaptea, ma tine spatele... si ce-o mai fi :D Serios acum, sunt bune niste detalii si niste cerinte minime. :h5 Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Bun topic... Serios acum, sunt bune niste detalii si niste cerinte minime. :h5 Neica , cum sa-ti zic , sunt multi care trebuie sa posteze doar "caut copilot " si se stie despre ce e vorba .Altii mai spun si evenimentul , iar si mai multi mai adauga si clasa la care vor sa participe in cadrul evenimentului respectiv .Si ajunge .Se stie care sunt cerintele pentru un copilot de ... open de exemplu .Iar daca nu stii , nu prea te ia nimeni sa te invete in concurs ! Din pacate !Si asta pentru ca se baga din ce in ce mai multi bani si atunci e normal sa creasca si aspiratiile .Pe de alta parte , echipele sunt cam facute , oamenii se cunosc intre ei si doar in cazuri exceptionale se ajunge sa se posteze pe acest topic si chiar si asa tot se cauta , in general , un coechipier pe care-l cunosti , l-ai mai vazut in teren ( si la spritangeala ) si cam stii unde te poti baza pe el si unde nu .Altfel poate fi cam periculos .Parerea mea . 1 Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verssatu Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Neica , cum sa-ti zic , sunt multi care trebuie sa posteze doar "caut copilot " si se stie despre ce e vorba .Altii mai spun si evenimentul , iar si mai multi mai adauga si clasa la care vor sa participe in cadrul evenimentului respectiv .Si ajunge .Se stie care sunt cerintele pentru un copilot de ... open de exemplu .Iar daca nu stii , nu prea te ia nimeni sa te invete in concurs ! Din pacate !Si asta pentru ca se baga din ce in ce mai multi bani si atunci e normal sa creasca si aspiratiile .Pe de alta parte , echipele sunt cam facute , oamenii se cunosc intre ei si doar in cazuri exceptionale se ajunge sa se posteze pe acest topic si chiar si asa tot se cauta , in general , un coechipier pe care-l cunosti , l-ai mai vazut in teren ( si la spritangeala ) si cam stii unde te poti baza pe el si unde nu .Altfel poate fi cam periculos .Parerea mea . Cum ai zis, ai zis bine, cu un amendament: daca il stii cat de cat pe cel pe care-l vrei ca si copilot il abordezi direct. Corect? Si atunci bursa e doar o denumire. Sau o situatie limita in care ramai descoperit si atunci ai nevoie de ce gasesti la indemana. Doar daca te acoperi si spui ca vrei "copilot cu experienta". Acum stii si tu cum e cu teoria, ca daca o ai neprobata te poate omori fara mari eforturi. Daca zici ca "se stie care sunt cerintele" pentru open ar trebui sa gasesti foarte usor un "copilot" chiar printre prietenii tai care nu-s neaparat offroaderi si pe care poti sa-i cooptezi mai usor. Ca doar ii stii de ce-s in stare si cat de "spritangisti" sunt si pe care ai fi chiar incantat sa-i inveti cate ceva. Si iarasi "bursa" e doar un cuvant, fara componenta risc. E doar parerea mea. Si ideea threadului mi se pare in continuare foarte lucrativa (win-win). Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 8, 2013 Autor Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Observatiile sunt bune pe alocuri; sintetizand, un pilot cu experienta va prefera intotdeauna un copilot de aceeasi factura dar, un pilot incepator, de ce nu, poate apela la un copilot "entry level" fara probleme: nu exista, inca, ambitii de podium si, precum toti cunoastem, experienta se dobandeste participand...asa ca, verssatu isi poate gasi, cumva, un loc in zona (mai ales ca noii participanti la campionat sunt dornici de afirmare!). Spre exemplu eu, ca pilot, la "ambitiile" mele de podium :ha: as incerca o data ceva nou... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate