parker Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Re: Rea 2011 felicitari tuturor participantilor pentru perseverenta de care au dat dovada si in special campionilor care au tras pana in ultimul moment. Tot ce-i bun tre sa dispara! :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oube_la Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Re: Rea 2011 Filmul super misto john Felicitari inca o data Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
john Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 (edited) Re: Rea 2011 Edited August 4, 2011 by Astral Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
john Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Re: Rea 2011 Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
floyota Posted August 4, 2011 Author Share Posted August 4, 2011 (edited) Re: Rea 2011 M-am intors in sfarsit si mi-am revenit cat de cat, asa ca vreau sa scriu cateva randuri despre ceea ce tocmai s-a incheiat si anume REA 2011. In primul rand vreau sa multumesc tuturor celor care au pus umarul la organizare fara sa nominalizez pe cineva deoarece cred ca ii cunoasteti deja foarte bine si sa spun sus si tare ca oricine ar fi mandru sa aiba in echipa sa astfel de oameni adevarati. Dupa efortul extraordinar pe care l-au facut pentru etapa de mondiale au mai gasit resurse sa puna umarul si la REA ceea ce credeti-ma nu este o joaca de copii. Cat despre clasa Extrem pot sa spun doar ca cei care au parcurs traseele si in special cel din ziua 2 de concurs sunt intr-adevar niste BARBATI ADEVARATI,deoarece au parcurs niste portiuni de traseu care pana si pentru ei sunt de neimaginat,daramite pentru cineva cu scaun la cap. Am vazut atata incrancenare si dorinta de a termina incat am simtit ca mi sa zbarleste parul pe ceafa,si atata satisfactie in ochii lor pe care nu am vazut-o niciodata nicaieri,lucru care m-a facut sa ma topesc in sinea mea. Cred ca perceptia despre offroad extrem a ajuns la cote nebanuite,iar ceea ce au vazut si parcurs acesti oameni cred ca va ramane in legenda offroad-ului,iar ei vor fi priviti ca niste adevarati titani ai acestui sport. Din punctul meu de vedere toti sunt niste invingatori. Felicitari si respectul meu pentru totdeauna. Pentru cei de la clasa Open pot sa spun doar atat : INCREDIBIL ce ati reusit sa faceti,deoarece ati facut dovada ca valoarea voastra nu mai poate fi pusa la indoiala de catre nimeni,voi stiind foarte bine cat a fost de greu,cata truda si cat efort ati depus pentru a termina traseele care fara discutie au fost cele mai grele de pana acum decand faceti dumneavoastra offroad. Cu atat mai dulce este gustul victoriei pentru castigatori si satisfactia mai mare pentru cei care au trecut linia de sosire,caci cu siguranta toti dintre voi ati simtit ca ati reusit sa va impingeti limitele unde nici macar nu banuiati pana acum. In concluzie cred ca acum ati trecut testul ''BARBATIEI'' si ca nimeni nu va mai putea sa va arunce in fata remarci cu usor iz zemflemitor''eee se da la Open''. Cred ca si pentru dumneavoastra REA 2011 va ramane un punct de referinta printre amintiri. Concurentilor de la clasa Standard care in prima parte a cursei au avut parte de un traseu usor si care au venit la mine spunandu-mi ca vor si ei ''sa se dea mai strasnic''.le-am propus niste coordonate GPS aceleasi ca pentru clasa Open si au fost foarte incantati(la inceput). Bineinteles ca dansii nu au stiut ca exista varianta grea si varianta usoara pentru a atinge coordonatele si au ales-o pe cea grea,insa determinarea pe care am vazut-o la ei si munca sisifica pe care au depus-o pentru a parcurge traseul in conditiile in care masinile erau mult mai putin pregatite m-au facut sa vad ca acesti oameni au toate calitatile necesare sa progreseze si sa intre in elita offroad-ului. Chiar daca au mai carcotit un pic cred ca au dat masura valorii lor in conditii mult mai vitrege decat ceilalti colegi ai lor de la Open. Prin urmare chiar daca au mai fost ceva imperfectiuni eu ma declar extrem de incantat ca toti cei care ati participat la REA ati reusit sa capatati respectul tuturor. Am vorbit cu oameni vechi in ale offroad-ului care se inclinau de uimire si admiratie stiind ce a fost la REA spunand ca oamenii ii vezi dupa realizarile lor,iar dumneavoastra ce ati realizat merita admiratia oricui. Cat despre carcotasi vreau doar sa spun ca aceste traseele de Open si Extrem au fost parcurse de cate 2 ori de catre mine personal,si nu aveti idee ce inseamna munca pentru a le alcatui. Sa fac niste trasee simple mi-ar cel mai usor,caci as cheltui mult mai putine resurse,insa cred ca ar fi o lipsa de respect fata de dumneavoastra sa fac acest lucru. Prin urmare REA a fost,este si va ramane poate cea mai grea cursa offroad. Trofeul pe care il tii in mana la final este cu atat mai pretios cu cat ai muncit mai mult pentru el.Eu asa cred. Rasty in cateva cuvinte a surprins esenta a ceea ce vrea eu sa spun acum. Exista nenumarate cupe si intaniri unde se pot face plimbari frumoase,REA insa va ramane o cursa a BARBATILOR. Va salut pe toti cu cea mai mare stima Floyota Edited August 5, 2011 by Max Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Re: Rea 2011 multumim floyota !!! dreptate si fratie !...BARBATIE !!! dorind doar sa completez, oare REA nu a a fost si o competitie a doamnelor ???...vorba aceea... ce muschii lor...!!! intrebare stimulativa pentru participarea echipajelor mixte...pe cind un clasament ' special ' al acestor echipaje in campionat ??? stima si respect !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
floyota Posted August 4, 2011 Author Share Posted August 4, 2011 Re: Rea 2011 multumim floyota !!! dreptate si fratie !...BARBATIE !!! dorind doar sa completez, oare REA nu a a fost si o competitie a doamnelor ???...vorba aceea... ce muschii lor...!!! intrebare stimulativa pentru participarea echipajelor mixte...pe cind un clasament ' special ' al acestor echipaje in campionat ??? stima si respect !!! Este doar un mod de a o spune caci bineinteles ca doamnele au fost si ele barbate la fel ca barbatii. Cand am spus "barbati" m-am referit la trasatura de caracter, fara nici o ofensa la adresa doamnelor, si am si un exemplu in persoana lui Carla care ar fi plecat in traseu indiferent la ce ora si care era ca un pittbull in lesa cand nu mai putea continua din diverse motive.Acesta este un exemplu clar. Stima Floyota Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Re: Rea 2011 dedicatie REA cu 'cintec' inspirata din folclorul tiganesc : mute munti face o VALE, multe VALE face RIU... asa cum ai si vrut matale am muncit...pina tirziu Floarea mea si cu Narcisa astepta, sa urc cu caii nu stia ca-n urma noastra trage unii cu magarii... inima si dragu' nostru sa tragem busteni la deal a sfirsit in VALEA voastra...avusai MELIC la cai... opintea saracii' murgi cu picioarilii betege si noi mingiind la coama, ajutam sa se deslege.... mama armasarilor, si cu tatal cailor nunta campionilor !!! bahtalo RRRREA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan Oprea BGS Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Re: Rea 2011 Imi e tare greu sa vorbesc cu cineva pe care nu il cunosc si pe care probabil nu il voi cunoaste nuciodata. Acest raspuns este pt iulian 1900. Mi-ai strigat rusineeee. Ar trebiu sa imi fie daca o faceam deliberat, dar asa cum ai vazut am lovit copacii cu spatele iar camera video nu mai mergea. Crede-ma ca imi pare mai rau decat iti imaginezi atunci cand dobor vreun copac dar uneori este independent de vointa mea. Cred ca ar trebui sa strigam rusineeee celor care fac asta in mod deliberat, nu aiurea in tramvai. Cu totii afectam natura cand mergem in teren si nu numai. Sunt convins ca nu ti s-a intamplat o singura data sa o iei cu masina prin vegetatie si sa calci din greseala copacei. De altfel, am refuzat sa mai intru in trial si din acest motiv. Asa cum stiti tot ce trebuia sa fac era sa intru in trial si sa ies ca sa imi pastrez locul 4 dar eram prea necajit sa o mai fac. Cat despre troliere, daca ai timp , poate imi explici si mie cum e cu off roadul, pt ca eu nu prea stiu. Sunt convins ca voi avea multe de invatat, mai ales tinand cont de vasta ta experienta de la extrem. Pt ceilalti, am vrut sa fac un pic de show pt public si atat. Stiam ca nu vor sa se mai dea cei de la extrem si mi s-a parut aiurea fata de spectatori (multi au venit special). In rest , cine vrea sa imi reproseze ceva, va rog sa ma sunati sau sa imi dati un mail, dar sa va si recomandati. Personal urasc forumurile unde oamenii se ascund dupa niste nume false Link to comment Share on other sites More sharing options...
IulianMelinteanu Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Re: Rea 2011 Imi e tare greu sa vorbesc cu cineva pe care nu il cunosc si pe care probabil nu il voi cunoaste nuciodata. Acest raspuns este pt iulian 1900. Mi-ai strigat rusineeee. Ar trebiu sa imi fie daca o faceam deliberat, dar asa cum ai vazut am lovit copacii cu spatele iar camera video nu mai mergea. Crede-ma ca imi pare mai rau decat iti imaginezi atunci cand dobor vreun copac dar uneori este independent de vointa mea. Cred ca ar trebui sa strigam rusineeee celor care fac asta in mod deliberat, nu aiurea in tramvai. Cu totii afectam natura cand mergem in teren si nu numai. Sunt convins ca nu ti s-a intamplat o singura data sa o iei cu masina prin vegetatie si sa calci din greseala copacei. De altfel, am refuzat sa mai intru in trial si din acest motiv. Asa cum stiti tot ce trebuia sa fac era sa intru in trial si sa ies ca sa imi pastrez locul 4 dar eram prea necajit sa o mai fac. Cat despre troliere, daca ai timp , poate imi explici si mie cum e cu off roadul, pt ca eu nu prea stiu. Sunt convins ca voi avea multe de invatat, mai ales tinand cont de vasta ta experienta de la extrem. Pt ceilalti, am vrut sa fac un pic de show pt public si atat. Stiam ca nu vor sa se mai dea cei de la extrem si mi s-a parut aiurea fata de spectatori (multi au venit special). In rest , cine vrea sa imi reproseze ceva, va rog sa ma sunati sau sa imi dati un mail, dar sa va si recomandati. Personal urasc forumurile unde oamenii se ascund dupa niste nume false Apreciez foarte mult raspunsul tau , si pozitia pe care ai luat-o , intradevar se poate gresi mai ales la un concurs de genul acesta . Personal imi cer scuze , poate am fost cam dur , dar am zis ce am zis si din uimire pentru se puteau evita relatib usor copaceii si pentru ca esti o persoana publica , invidiata de multa lume (lucru pe care il cunosc si eu din Focsani) Toata "isputa" pe care am avut-o pe forum sper sa dea o notatie constructiva si pentru mine ( sa fiu mai diplomat) si pentru tine (sa eviti de alta data omorarea copacilor si ce este mai important sa tii la imaginea ta). Intradevar in ceea ce priveste comentatorii de pe forum , multi vad putini pricep . Iulian Melinteanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan Oprea BGS Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Re: Rea 2011 Sincer, mai mult ma intereseaza de natura decat de imaginea mea. Referitori la acei copaci, am avut si o discutie cu gabi si traian si au spus ca exagerez un pic cu parerea de rau. Eu cred ca suntem vinovati cu totii de degradarea naturii, nu numai off roaderii. Una peste alta, personal incerc sa ma comport cat mai civic cu putinta. Exista insa si situatii de genul de mai sus , cand pur si simplu nu vezi sau nu ai cum sa eviti astfel de situatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
rupere2004 Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Re: Rea 2011 Este si vina organizatorilor ! Se stie clar ca pe parcursul unui trial, atat pe uscat cat si pe ud , se ma paraseste involuntar traseul. Nu este ok, nici pt natura dar nici pentru caroseriile autovehiculelor. Chiar nu se putea gasi un loc fara copaci? Daca nu vii cu masina stramba de la concurs, inseamna ca nu ai participat? Multi concurenti se plang de trasee inguste, asezonate "strategic" cu copaci, buturugi, cioturi, care pur si simplu nu pot fi evitate , si care le distrug masinile. Se pare ca organizatorii au un fetish cu copacii ! Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Re: Rea 2011 Este si vina organizatorilor ! Cand nu iese bine, cand se lasa cu strambaturi ...intotdeauna e 100% vina organizatorului, echipajul a mers perfect! :grin: Se stie clar ca pe parcursul unui trial, atat pe uscat cat si pe ud , se ma paraseste involuntar traseul. ...tot din vina organizatorului (ce nemernici, vor sa distruga masinile oamenilor) ...la fel pilotul a mers perfect, nu i se poate imputa nimic!:grin: Chiar nu se putea gasi un loc fara copaci? Fara copaci nu e bine ...ca atunci cand copacii lipsesc (sa te mai tempereze putin din goana nebuna dupa medalie), sunt inclinatii (poti rasturna masina), bolovani mari (poti cadea si faci buba) ...noroaie unde sa ramai sa arzi troliul ...samd :grin: Daca nu vii cu masina stramba de la concurs, inseamna ca nu ai participat? Daca ajungi cu masina la finish curata si neciobita inseamna ...ca ai baut prea mult in prima carciuma intalnita care sigur nu era trecuta in RB ...si ca sigur nu ti s-a parut ... RB-ul dupa lichidele consumate a fost chiar pe deneu ...:grin: Multi concurenti se plang de trasee inguste, asezonate "strategic" cu copaci, buturugi, cioturi, care pur si simplu nu pot fi evitate , si care le distrug masinile. Ba da ...se pot evita multe ... cheia o ti in rastel, masina in parcare ... Se pare ca organizatorii au un fetish cu copacii ! Ie putin spus ... ar trebui pusi la zid si impuscati toti ...ce perversi! :grin: Bre Bogdanele ... pana si acilea pe forum gresisi RB :ha: ...Discutia asta se purta in topicul dedicat ei cu o pozitie mai jos unde trebuia sa faci igrec dreapta si sa iei azimut fix in topicul asta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65354-Etapa-de-campionat-cupa-sau-prieteneasca-Participant-vs.-organizator ...noroc ca nu intrasi cu masina ...ca ieseai cu ea "sifonata" dintre copacii forumului... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
rupere2004 Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Re: Rea 2011 Cand nu iese bine, cand se lasa cu strambaturi ...intotdeauna e 100% vina organizatorului, echipajul a mers perfect! :grin: ...tot din vina organizatorului (ce nemernici, vor sa distruga masinile oamenilor) ...la fel pilotul a mers perfect, nu i se poate imputa nimic!:grin: Fara copaci nu e bine ...ca atunci cand copacii lipsesc (sa te mai tempereze putin din goana nebuna dupa medalie), sunt inclinatii (poti rasturna masina), bolovani mari (poti cadea si faci buba) ...noroaie unde sa ramai sa arzi troliul ...samd :grin: Daca ajungi cu masina la finish curata si neciobita inseamna ...ca ai baut prea mult in prima carciuma intalnita care sigur nu era trecuta in RB ...si ca sigur nu ti s-a parut ... RB-ul dupa lichidele consumate a fost chiar pe deneu ...:grin: Ba da ...se pot evita multe ... cheia o ti in rastel, masina in parcare ... Ie putin spus ... ar trebui pusi la zid si impuscati toti ...ce perversi! :grin: Bre Bogdanele ... pana si acilea pe forum gresisi RB :ha: ...Discutia asta se purta in topicul dedicat ei cu o pozitie mai jos unde trebuia sa faci igrec dreapta si sa iei azimut fix in topicul asta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65354-Etapa-de-campionat-cupa-sau-prieteneasca-Participant-vs.-organizator ...noroc ca nu intrasi cu masina ...ca ieseai cu ea "sifonata" dintre copacii forumului... :ha: Ioane, cu respect, te rog sa ma ierti. Nu stiu ce a fost in mintea mea. Jur ca nu ma mai abat de la calea cea dreapta. Pupici Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oresti Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Re: Rea 2011 Imi e tare greu sa vorbesc cu cineva pe care nu il cunosc si pe care probabil nu il voi cunoaste nuciodata. Acest raspuns este pt iulian 1900. Mi-ai strigat rusineeee. Ar trebiu sa imi fie daca o faceam deliberat, dar asa cum ai vazut am lovit copacii cu spatele iar camera video nu mai mergea. Crede-ma ca imi pare mai rau decat iti imaginezi atunci cand dobor vreun copac dar uneori este independent de vointa mea. Cred ca ar trebui sa strigam rusineeee celor care fac asta in mod deliberat, nu aiurea in tramvai. Cu totii afectam natura cand mergem in teren si nu numai. Sunt convins ca nu ti s-a intamplat o singura data sa o iei cu masina prin vegetatie si sa calci din greseala copacei. De altfel, am refuzat sa mai intru in trial si din acest motiv. Asa cum stiti tot ce trebuia sa fac era sa intru in trial si sa ies ca sa imi pastrez locul 4 dar eram prea necajit sa o mai fac. Cat despre troliere, daca ai timp , poate imi explici si mie cum e cu off roadul, pt ca eu nu prea stiu. Sunt convins ca voi avea multe de invatat, mai ales tinand cont de vasta ta experienta de la extrem. Pt ceilalti, am vrut sa fac un pic de show pt public si atat. Stiam ca nu vor sa se mai dea cei de la extrem si mi s-a parut aiurea fata de spectatori (multi au venit special). In rest , cine vrea sa imi reproseze ceva, va rog sa ma sunati sau sa imi dati un mail, dar sa va si recomandati. Personal urasc forumurile unde oamenii se ascund dupa niste nume false Nu te mai necaji. La anul ne aducem proprii pomi de care sa ne troiem ca o sa avem timp sa ii plantam, udam si crestem pana vin ei din spate :banana Din cate imi aduc eu aminte la cupa BGS sau plantat copaci , nu? Asta ar trebui sa o faca fiecare organizator dupa un concurs daca vrem sa fim corecti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 (edited) Re: Rea 2011 :br:br:br:br Edited August 7, 2011 by Astral Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taz Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 (edited) Rea 2011 Ce pot spune...REA e altceva!!! Mi-a placut chiar si cu o zi la plaja si bere la gheata!! :2dr Astia suntem ,ne enervam cand nu ne iese cum vrem:ang2 ne bucuram de multe ori :apsi important e ca la sfarsit tot prieteni ramanem!:be Taz ...alias coPilot Superalfi! Edited August 8, 2011 by Taz La vale si la parcare -Grand Cherokee 4.0L Kamikaze Off-Road Club Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Re: Rea 2011 multi dintre noi am rupt copaci in timpul competitiilor...ba daca stau bine sa ma gindesc, in timpul trolierilor de la REA 2011 , nu am folosit intotdeauna sufa de protectie pentru copac...( eu si copilotul...) intimplator bogdan oprea este printre putinii oameni din offroad care au organizat cu ocazia unei competitii si o actiune de plantare...BRAVO !!! CLASAMENTELE si MERITELE de la REA trebuie sa ramina LA OAMENII care au muncit foarte mult...RESPECT !!! mutumim ORGANIZATORULUI !!!...LA MULTI ANI INAINTE !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Re: Rea 2011 catre big brother FLORIN... vreau sa-ti spun cuvint maiestru...despre data viitoare vom veni daca-i PUTINTA si permite-a ta onoare... te rugam cu drag...maestre sa tocmesti arbitrii buni de nu-ti place fata noastra, da un bip in loc sa suni... ce nu mi-a placut la rea, stii profesore prea bine, am cuvintele pe deget...nu le scriu, ca mi-e rusine... cu respectul cuvenit, stiu ce-i aia ' roata buna ' inteleg PRIETENIA...cu un OM sub clar de luna.... TILC,....si...CINTEC,...si... POVATA !!! PE TRASEUL LUI FLORIN, MULTE ORE RATACIM...fire incurcate-n ITA inventate de ga.....FITZA !!! SCUZE SI FARA SUPARARE !!! :2dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
john Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Re: Rea 2011 vreo veste de filmari ? Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryvall Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Re: Rea 2011 la urmstoare editie concurez si eu la incepatori si iau si un cameraman in portbagaj. :grin: ati vazut pe cineva care filma pe acolo ? sau asteptam video si nu a filmat nimeni? :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamuraiBZ Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Re: Rea 2011 Si o prezentare generala pentru eveniment: http://www.dolce-sport.ro/sporturi/sport24/video-castrol-extreme-adventure-off-road-n-mun-ii-buz-ului-superreportaj-marca-sport-4d-7956/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Istvan Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Re: Rea 2011 Felicitari uturor participantilor, in special echipajului Fiko/Miko pentru prestatia lor din acest an :br. Multumiri colegilor pentru poze. daca pot multumi ulterior ptr felicitari - acum o fac. :) Istvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts