Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Rea 2011

cateva poze din traseu

https://picasaweb.google.com/glazariu/REA2011?authkey=Gv1sRgCJjF8rG_9_XAkAE

multumesc marius pt filme si poze

nu prea merge.

uite ce zice: Hopa... nu e nimic de văzut aici. Fie nu aveţi acces la aceste fotografii, fie acestea nu există la această adresă Web. Contactaţi direct proprietarul pentru a primi permisiunea de acces.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa a doua participare la Buzau, prima pilot, a doua copilot, concluziile mele sunt urmatoarele:

Traseele foarte dure, daca si ploua, si de obicei da, putine masini termina tot traseul, fie se rup, fie dureaza prea mult si sunt scoase la un moment dat. Cred ca ar fi mai bine sa ai macar 50-60% din masini care iti termina traseul in fiecare zi, pe fiecare clasa. Altfel care e ideea?

Cand te dai cu roti de 33 pe sleauri de TAF si DUPA extrem nu mai e treaba, troliezi ore in sir si te intrebi cand o sa te mai si dai. Dupa care vine noaptea si iesi din traseu. Noi am facut in ziua 2 13,5 km in 7, 8 ore, am troliat toata ziua. Grea viata de copilot la REA :old.

Camparea in munte e misto ca idee, dar cum spunea cineva mai devreme, nu stiu daca as repeta experienta. Am racit in prima zi de la dusurile scotiene, n-am dormit nicio noapte ca lumea. Misto insa atmosfera de bivuac, mai ales cheful de sambata.

Altfel, asa cum au fost traseele, daca intrai in fiecare zi in cursa si reuseai sa mergi cam o treime sigur ieseai in puncte.

In concluzie, felicitari pentru organizare, bivuacul cu siguranta nu e usor de aranjat nici pentru organizatori, felicitari castigatorilor, le merita din plin, au tras tare sa obtina pozitiile fruntase.

La final, ca o recomandare pe care imi permit sa o fac organizatorilor pentru viitor, daca tot sunt clase diferite, faceti si traseele adecvate claselor, separate si "facubile", ar creste cred numarul de participanti si satisfactia castigatorilor, una e sa te lupti cu alti 4-8 concurenti, alta e sa ai 30 care vor locul 1.

Mitsubishi Pajero
Link spre comentariu

Link pentru poze : https://picasaweb.google.com/Baulapatrat/REA2011?authuser=0&feat=directlink O parte din filmulete (mai sunt cateva, dar din cauza conexiunii slabe la internet se incarca greu :old o sa le incarc si pe restul in seara aceasta) Sunt de la trial si sunt de scurta durata, dar am zis ca sunt bune pana apar si cele "oficiale" . Link pentru primul film :

Link spre comentariu

FELICITARI PREMIANTILOR!

BRAVO KAMIKAZE:

Miron + Radu

Andrei + George

Crinu + Cornel (super masina 2 saptamani de mare succes)

Petru + Carla

Museteanu (era sa te-am uitat):grin:

BRAVO T44

John + Crisina (super rezultat) :ap

Editat de AdrianZUZ
FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Din punctul meu de vedere concursul la clasa standard a fost cel mai slab organizat, din tot campionatul.

Prima zi. Plecare de la start fara apa si mancare. Traseul a fost in cea mai mare parte de asfalt, iar km pe roadbook corespundeau.

A doua zi. un traseu de aproximativ 103 km pe roadbook, iar reali 93 km. Aproximativ 70 km au fost de asfalt, iar diferentele de distanta intre doua puncte pe asfalt, erau pana la 2 km de eroare.

Ziua a treia. Am fost chemati la start, dar am fost trimisi inapoi pentru 45min pentru ca se uitasera roadbook-urile pentru standard, in tabara.

Ziua a patra. Am fost ultimii care am luat startul, pe un traseu comun cu clasa open. Diferenta a fost ca noi am mers cu MT-uri dupa masini din clasa open cu AT-uri si portale, nu am avut rollcage si nici trolii performante.

Ultima zi. Trialul nu a fost o proba de indemanare, ci a fost o proba de distrus masina.

Ma intreb daca in stilul acesta vor mai fi concurenti la clasa standard!

Premiul pentru podium, din punctul meu de vedere ar trebui scos din calcul. Ce sens are sa castigi la clasa auto un bidon de ulei pentru motocicleta???!!!

Ce mi-a placut foarte mult a fost spectacolul de la trial, oferit de cei de la moto si de la cele doua clase auto Open si Extrem.

Felicitari participantilor si castigatorilor!!!

Sa zbori nu este periculos! Periculos este atunci cand te prabusesti!

Jimny 1,3 16v M13A 4x4

Link spre comentariu

Imi pare rau puntru depunctarea lui Tyh care de fiecare data cind ne-am vazut in traseu a folosit sufa de copac....

A folosit pe naiba! Cand ne-am intalnit noi cu el s-a troliat fara! Hai sa ne batem joc toti de natura si lumea o sa ne iubeasca teribil cand mai iesim la off road. In plus omuletul habar nu are cum trebuie sa se comporte intr-o competitie! I-am facut semn sa se opreasca sa ne ajute si s-a tot dus. Auziti explicatie: "frate eu ma grabesc ca sunt pe timp". Poate la asta sa mai umble organizatorii, ca se pare ca fair play si camaraderie sunt notiuni abstracte pentru unii.

Alin Radu
Link spre comentariu

Felicitari arbitrilor pentru ochiul ager si pentru taria de care ati dat dovada in lupta impotriva elementelor care afecteaza ecosistemul si provoaca efectul de sera si gauresc stratul de ozon. Felicitari ca ati sanctionat elementele fara ezitare, fara sa luati in calcul ca era cel mai tanar echipaj din concurs cu cea mai mica experienta, cu cea mai mica masina ... un amarat de Samurai . Felicitari ca nu v-au afectat sutele de ore de munca si efortul exagerat de mare al acestora de a participa la concursul pe care l-ati organizat. Intr-un concurs unde mersul pe copaci a fost de multe ori obligatoriu, e normal sanctionezi un samurai ca se troliaza fara sufa. Felicitari ... sunteti tari, sunteti puternici!

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Aici sunt 2 probleme:

1) faptul ca a fost depunctat Tyh fiindca nu a folosit sufa de copac. Asta e corect, indiferent ce spune oricine. Scrie la regulament, si e atat de usor sa tii sufa pusa pe carlig, in prelungirea plasmei.

2) faptul ca multi alti concurenti au facut la fel (unii in poza pusa de organizatori pe facebook!!!) si nu au fost depunctati. Asta nu mai e ok / corect, indiferent ce se

mai poate argumenta.

Argumentul principal al organizatorului intr-o astfel de speta este 'am dovada / nu am dovada'. Inteleg ca pe Tyh l-au vazut arbitrii si numai pe el l-au vazut. Numai el a trecut pe la organizatori? Dar pozele oficiale, ele nu sunt bune de dovezi?

@prietenii de la Valcea: nu putem sa ne suparam pe organizatori ca au respectat regulamentul, cand toti stim ca trebuie sa punem sufa. Problema e 'de ce numai eu noi am fost depunctati'. Aici incepe discutia... Dar fiecare din noi trebuie sa faca maximul posibil sa fie cat mai corect...

@Alin Radu: cand un concurent este intr-o situatie dificila eu am vazut pe toata lumea ca intreaba. ajuta, participa (ceva rupt, rasturnat, etc). Pe de alta parte, din moment ce nu ti se da stop timp, nimeni nu e obligat sa se opreasca si sa traga de tine, iar 'caaraderia' nu se poate impune prin regulament.

Eu pana acum am oprit sa intreb pe toata lumea pe care am vazut-o si am si muncit sa ajut pe altii cand aveau probleme grave, si altii au muncit sa traga de noi, deci mie mi se pare ca exista camaraderie la open...

Link spre comentariu

Fratiilor .... stati linistiti , nu va agitati ..... am luat 200p pe drept .... meritam ... cati dintre noi au curajul sa spuna ca au folosit sufa de copac TOT traseul sau macar o parte din el ..... in fine .... NUMAI NOI AM FOST OBSERVATI desi eram 3 masini acolo .....

OK ,,,,, mai departe .... cat despre domnul Alin si ajutorul cerut ....

CE CREDE TI CA AVEA NEVOIE .....????? soricei sau coliere de plastic ..... era o mare nevoie de ele , UNDE ????? PE STRADA IN PLM ..... omu era pe asfalt ci nu in padure rasturnat sau ceva rupt .....

Auzi ba , eu mergem de 2 zile fara planetara la masina .... tocmai rupsesem foile de arc pe spate si abia ma taram si tu te agiti atata in plm pt coliere de plastic ....

Imi cer scuze ca nu am putut sa te ajut , erau destule garduri sa folosesti sarma ..... daca opream sau puneam frana imi fugea puntea intr o parte sau inainte/inapoi ....asta sa retii pt cultura ta generala .....

Indicat ar fii data viitoare sa vb ceva mai frumos ....

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Fratiilor .... stati linistiti , nu va agitati ..... am luat 200p pe drept .... meritam ... cati dintre noi au curajul sa spuna ca au folosit sufa de copac TOT traseul sau macar o parte din el ..... in fine .... NUMAI NOI AM FOST OBSERVATI desi eram 3 masini acolo ......

Se poate verifica, a mai primit inca un echipaj de la extrem exact aceeasi depunctare pe portiunea respectiva.

@Landcruiser
Link spre comentariu

Fratiilor .... stati linistiti , nu va agitati ..... am luat 200p pe drept .... meritam ... cati dintre noi au curajul sa spuna ca au folosit sufa de copac TOT traseul sau macar o parte din el ..... in fine .... NUMAI NOI AM FOST OBSERVATI desi eram 3 masini acolo .....

OK ,,,,, mai departe .... cat despre domnul Alin si ajutorul cerut ....

CE CREDE TI CA AVEA NEVOIE .....????? soricei sau coliere de plastic ..... era o mare nevoie de ele , UNDE ????? PE STRADA IN PLM ..... omu era pe asfalt ci nu in padure rasturnat sau ceva rupt .....

Auzi ba , eu mergem de 2 zile fara planetara la masina .... tocmai rupsesem foile de arc pe spate si abia ma taram si tu te agiti atata in plm pt coliere de plastic ....

Imi cer scuze ca nu am putut sa te ajut , erau destule garduri sa folosesti sarma ..... daca opream sau puneam frana imi fugea puntea intr o parte sau inainte/inapoi ....asta sa retii pt cultura ta generala .....

Indicat ar fii data viitoare sa vb ceva mai frumos ....

Problema e ca nu coliere de plastic imi trebuiau, asta ai aflat de la colegii cu care discutasem mai devreme. Culmea lipsei de bun simt este ca AI OPRIT APOI AI PLECAT!!! Am si inregistrarea pe camerele din masina!

Dar ai dreptate, nu e cazul sa te invat eu, la varsta si pregatirea ta, cum sa procedezi. Eu, ca prostul, m-am oprit inclusiv langa un arbitru care avea masina pe cric sa-l intreb daca are nevoie de ajutor. Si alergam pentru primul loc, fara suport la cutia de transfer si cu un amortizor rupt...

Sa o lasam asa, ca nu aduce beneficii nimanui subiectul. Imi cer scuze daca te-am lezat cu vorbele mele, tu ne-ai lezat pe toti cu faptele.

Respect.

Alin Radu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare