Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recommended Posts

Salut tuturor,

Tin sa va anunt ca au inceput inscrierile pentru REA2011.

Ca si noutati fata de anii trecuti ar fi faptul ca avem doar clase de auto si moto.Anul acesta nu va fi clasa atv.

O alta noutate ar fi introducerea clasei auto standard care puncteaza in campionat incepand de anul acesta si a clasei auto open soft pentru cei care nu doresc sa puncteze in campionat dar doresc sa se bucure de trasee frumoase fara sa isi strice masinile si sa savureze atmosfera de bivouac.

De asemenea pentru a evita deranjul ,in plus am decis ca startul sa ia loc de la bivouacul situat pe marginea lacului Mocearu.

Anul acesta se va evolua fara zi de pauza.

Prezentarea pentru verificarile administrative si inscrierile efective se va face in data de luni 25 iulie la bivouac.

Finish-ul va avea loc in Buzau in data de 30 iulie.

Taxa de participare va fi diferentiata de optiunea participantilor daca doresc sa beneficieze de pachetul all inclusive sau nu.

Pentru detalii si informatii accesati http://www.romanianextremeadventure.com

Stima tuturor

Floyota

Edited by Max

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Re: Rea 2011

Felicitari Floyota,

Se auzea prin targ ca o sa faci doar ceva pt moto si pe noi astia cu camioanele ne lasi de izbeliste.

Avand in vedere evolutia spectaculoasa de anul trecut (motorul s-a calat la 30 m de linia de start)....este clar ca trebuie sa vin si sa spal rusinea:)))

numai bine,

Horatiu

Today. Tomorrow. Land Rover.

Salutare ,

nu stiu de unde s-a auzit asta dar nu este nicidecum adevarat.

Sau poate te referi la Etapa de Campionat Mondial de Enduro pe care o organizam la Buzau in 9-10 iulie ? Asta nu are nici o legatura cu REA.

REA ramane REA.

Va asteptam cu placere la mult noroi ceaune si multa bere !!!

Felicitari Floyota,

Se auzea prin targ ca o sa faci doar ceva pt moto si pe noi astia cu camioanele ne lasi de izbeliste.

Avand in vedere evolutia spectaculoasa de anul trecut (motorul s-a calat la 30 m de linia de start)....este clar ca trebuie sa vin si sa spal rusinea:)))

numai bine,

Horatiu

Te jut si eu sa speli rusinea caci avem ceva jet-uri cu apa bengoase la 380 v.

Hihi

• 2 months later...

REA...din experienta mea modesta de aproximativ 1 an competitional, inseamna ANDURANTA in offroad...

RESPECT TUTUROR BAIETILOR.... precum si MEMBRILOR vinzatori ( fara taxa ) forum :clcare au CURAJUL sa se inscrie la REA...

SUCCES FLOYOTA !!!

SUCCES MASINILOR BUNE... SI TALENTELOR...in offroad ...!!!

REA 2009, a plouat 7 zile si nopti, am zis ca este prima si ultima data cand vin la Buzau, dupa ce a trecut oboseala si ...... umezeala:ha::ha: am zis sa mai incerc inca o data in 2010 ca poate este mai usor, mai distractiv si nu atat de solicitant, dar m-am inselat si din nou am zis ca-mi ajunge si nu mai vin la Buzau, dar............ dupa ce trece putin timp si raman amintirile frumoase si vrei cu adevarat sa faci off road, vii la REA.

Deci........ sa ne vedem cu bine la start

KAMIKAZE OFFROAD CLUB

Vad ca e inghesuiala mare...:banana

Ma inscriu si eu pe lista pentru un loc la Start...nu stiu inca daca o sa pot sa vin, dar stiu sigur ca vreau !

Apropo...pentru locuri la Finish se face lista sau vedem la fata locului ? :ha:

Am reusit sa termin fiecare REA la care am participat (uneori cu multe nopti nedormite ) si pot sa afirm ca este concursul la care offroad-ul este dus la nivel maxim; satisfactia sa termini este mare si te motiveaza atat fizic cat si financiar.

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

In primal rand va multumesc pentru aprecieri.

In al doilea rand va garantez un R.E.A. 2011 deosebit caci am niste fluturasi prin cap.

Nu uitati ca anul acesta pe langa clasa standard care este obligatorie vom introduce si clasa Open Soft care nu va puncta in campionat insa va oferi foarte mult fun celor care vin cu masini modificate dar vor ceva mai soft.

In rest va promit niste ceaune cum nu prea vedeti des pline cu mancare de prin partea locului...m-am imprietenit in sfarsit si cu omul de la accuweather care mi-a facut promisiuni frumoase in ceea ce priveste starea vremii(sper sa nu fie vrajeala din partea lui) .

Cat despre trasee ce sa va spun...clasa extrem va fi ......extrem,clasa open va fi ceva mai usoara ca in anii trecuti (sa nu mai aud scancete prin tabara si pe forum),iar la celelalte clase va fi o placere pura.

Cam atat...ce sa va mai spun,daca aveti intrebari va stau la dispozitie.

Cu stima

Floyota

Prezenti si noi :banana,mi-am programat finii pentru nunta ca sa fiu prezent la REA 2011:h5ne vedem la start.

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

salut floyota

anul acesta vreau sa ma dau la open, iar masina ( LJ 70) cu care ma dau am incaltat-o recent cu ``silversoane de 35', cae in realitate sunt mult mai mici, au cu aproximatie 85 cm in diametru, deci 33' si un pic.

eu nu mi-am dorit sa depaseasca 33', insa problema este ca nu prea se gasesc gume profil simex care sa bata fix 33' ( 84 cm). Spre exemplu cam toate pe care scrie 33' sunt de fapt 32'uri..

masina este in rest destul de stock, deci mult sub media custilor super preparate care se dau la open in campionat. :uameni

intrebarea o intuiesti deja, sunt permise aceste roti la limita regulamentului sau stam acasa?

multzam,

dan

vai da capu' nostru...venim si noi astia de la valcea:old...maxima noastra teama este nu cumva si anul acesta sa ne infringa BUCURESTII...

le vom acorda tot respectuuuu...formal...lasam baietii cu punti americane...blocante...ateliere de offroad sa ne-o ia inainte...ca sa le vedem cum ieste cu morcovii...:ha::ha::ha:ploaia va venii...blocantilii vor face diferenta pe coborire...se numeste MAESTRIE...:ha::ha::ha:

ce-mi place mie scandalul:ha::ha::ha:...caterrinca inainte de proba...tuturor apartine START-UL...doar cu finishu' E MAI GREU....:2dr

cit DE MULT doare oare bataia luata de la un samuray...1.6...stock ???

ce e aia punte de aro/ ims ??? cu blocante ???

dom' presedinte Floyota...scuza-ma dragule...doresc sa raspund inaintea ta lu' domnu @ dan ionescu...cu toyota...

laudabil este faptul ca dvs. dom. ionescu tocmai ne explicai ca 840 de mm la anvelope...prevedere din REGULAMENT...este ceva relativ...adica un pic mai MARE...decit trebuie...scuza-ma te rog...cind venise vorba la un moment dat despre roll-cage nu cumva dumneata puneai etichete de genul " frustrati " la adresa mea ???...

dom. ionescu...din nou cu scuze,,,te rog sa accepti din partea mea sa pui 88O mm la roata si 500 euro miza pe minunata TOYOTA...PE CARE o aveti in dotare...va ofer 1000 euro contra la finish...si conditia sa va situati inaintea unuia dintre echipajele de valcea...!!!

multumim respectuos...!!!

domnu ionescu cu frustrarea...ATENTIE...noblesse oblige !!!

da, REA este un "must have" pentru oricare offroader care se respecta...competitional vreau sa zic, din' aceia cu trei, sau poate chiar patru, cinci, sau sase perechi de "coaste"...ca sa citez din clasici in viata...

Vis-a-vis de acest punct de vedere, nea Regep, a dovedit cu varf si indesat ca poseda beacoup sangre dans el cardan, cat despre frustrare...unde "vorbeste" faptele....ce mai chichirez galceava!!!!:grin:

PS: ionescule...stii ca-mi esti simpatic....dar pana la regep!!!:grin:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

vai da capu' nostru...venim si noi astia de la valcea...maxima noastra teama este nu cumva si anul acesta sa ne infringa BUCURESTII...

le vom acorda tot respectuuuu...formal...lasam baietii cu punti americane...blocante...ateliere de offroad sa ne-o ia inainte...ca sa le vedem cum ieste cu morcovii...ploaia va venii...blocantilii vor face diferenta pe coborire...se numeste MAESTRIE...

ce-mi place mie scandalul...caterrinca inainte de proba...tuturor apartine START-UL...doar cu finishu' E MAI GREU....

cit DE MULT doare oare bataia luata de la un samuray...1.6...stock ???

Gabi, diferenta pe coborari o face frana, daca o ai :ha::ha::ha:

KAMIKAZE OFFROAD CLUB

salut floyota

anul acesta vreau sa ma dau la open, iar masina ( LJ 70) cu care ma dau am incaltat-o recent cu ``silversoane de 35', cae in realitate sunt mult mai mici, au cu aproximatie 85 cm in diametru, deci 33' si un pic.

eu nu mi-am dorit sa depaseasca 33', insa problema este ca nu prea se gasesc gume profil simex care sa bata fix 33' ( 84 cm). Spre exemplu cam toate pe care scrie 33' sunt de fapt 32'uri..

masina este in rest destul de stock, deci mult sub media custilor super preparate care se dau la open in campionat. :uameni

intrebarea o intuiesti deja, sunt permise aceste roti la limita regulamentului sau stam acasa?

multzam,

dan

Ti-am urmarit posturile, ai reusit sa-mi atragi atentia.

Esti destul de acid, iar acum vad ca vrei o concesie de "si un pic" din partea

unui organizator (greu).

Ai pus asa pe forum ca sa creezi un subiect de scandal sau e prima ta competitie si te gandesti ca Floyota iti va face o concesie??

Rasty

Prezent si eu! Nu vreau sa iau locul celor din Valcea (sunt pe val) insa nici ultimul nu vreau sa ajung! Face cineva pariu cu mine ca nu ies ultimul?

Si o sa am si cauciucuri potrivite!!!! Sic.

Ti-am urmarit posturile, ai reusit sa-mi atragi atentia.

Esti destul de acid, iar acum vad ca vrei o concesie de "si un pic" din partea

unui organizator (greu).

Ai pus asa pe forum ca sa creezi un subiect de scandal sau e prima ta competitie si te gandesti ca Floyota iti va face o concesie??

Rasty

dragul meu,

ar trebui sa ma simt onorat ca un tiriplici fara valoare si in acelasi timp sub-mediocru spargator de seminte ca mine reuseste performata de a atrage atentia unui "greu" .

si totusi nu.

nu vreau nici o concesie de la tine, intrebarea este strict la obiect si adresata celui care a anuntat acest concurs, asta daca nu cumva esti purtatorul lui de cuvant al lui floyota.

iar despre faptul ca sunt acid, imi cer scuze. nu gasesc exact in regulament articolul care interzice acizilor sa se inscrie la o etapa de campionat. dar poate nu am vazut bine .

in rest numai de bine.

dan

dragul meu,

ar trebui sa ma simt onorat ca un tiriplici fara valoare si in acelasi timp sub-mediocru spargator de seminte ca mine reuseste performata de a atrage atentia unui "greu" .

si totusi nu.

nu vreau nici o concesie de la tine, intrebarea este strict la obiect si adresata celui care a anuntat acest concurs, asta daca nu cumva esti purtatorul lui de cuvant al lui floyota.

iar despre faptul ca sunt acid, imi cer scuze. nu gasesc exact in regulament articolul care interzice acizilor sa se inscrie la o etapa de campionat. dar poate nu am vazut bine .

in rest numai de bine.

dan

Mda, se vede ca chiar faci parte din tiparul cu care te-ai autointitulat.

Nu ti-ar placea sa-ti fiu "drag" mai intreaba in "stanga si dreapta".

Bafta la REA ala este un concurs la care multi isi doresc macar sa termine traseele.

Iti recomand sa-ti iei si tastatura sa ai ce sa faci si tu pe acolo.

Apropo vezi ca la taxa de participare si in campare nu se accepta carduri.

Ma astept sa ai un raspuns, dar te rog sa nu strici topicul asta ca nu are REA nici o vina ca tu esti un autointitulat.

Rasty

Edited by mongli

salut floyota

multzam,

dan

UAUAUAUAU ce s-au incins spiritele p´aicea.

Sper ca totul ramane la stadiul de caterinca si gluma caci daca nu,atunci va tai nasul la toti.

Acum lasand gluma la o parte,

domnu´ Dan,din pacate daca la regulament scrie 33 inch asta este.

Daca depaseste diametrul chiar si cu un milimetru nu se poate deoarece nu ne mai incadram cu regulamentu´ si dupa aceea din dorinta de a ajuta pe cineva ne vom trezi cu toti ceilalti in carca dorind ca si dansii sa beneficieze de tratament special caci despre asta e vorba,tratament special.

Prin urmare raspunsul meu este nu.

In schimb avem sa va oferim si alte variante daca doresti sa fii cu noi:

1.Sa te dai la clasa open si sa nu punctezi.

2.Sa te dai la clasa open soft si sa punctezi in cadrul competitiei insa nu in campionat.

3. Sa te dai la extrem cu acte in regula adica sa punctezi in campionat.

Cred ca daca vrei sa vii la REA ai destule variante de unde sa alegi.

Presupun ca punctele din campionat nu sunt singurul motiv care te anima sa vii la o competitie mai ales la una ca asta de o saptamana si cu bivuac etc.etc.

Multa stima

Floyota

multzam de raspuns, chiar daca este unul in sensul strictetii regulamentului

.

sper ca pentru urmatorul sezon sa luati in considerare propunerea mea ca restrictia pentru open sa fie exprimata si in functie de posibilitatile de a avea gume cu profil cat mai aproape de 33', acestea fiind de fapt cele dr 85 cm de la Silverstone.

a, da, si mai putine custi ar fi de preferat la open. cum ar veni sa se pastreze cea mai mare parte a caroseriei ca sa putem recunoaste o masina daca se da la open sau la xtrem :-).

parerea mea de "tiriplici"

stima,

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use