Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Re: Rea 2011

Va reamintesc tuturor ca pe data de 17 iulie se inchid inscrierile.

Cei care vor lasa pe ultimul moment inscrierea vor avea parte de o surpriza tare neplacuta.

Acest lucru se datoreaza faptului ca acest eveniment se va desfasoara integral cu cartierul general undeva pe munte si de aceea nu imi lasa nici o posibilitate sa fiu mai ingaduitor fata de aceasta situatie.

Ceea ce presupune o pregatire prealabila temeinica si este nevoie de a avea o idee de cate persoane vor beneficia de serviciile oferite.

Asa ca...vedeti cum va organizati.

Stima

Floyota

La banii si conditile astea de unde atata belsug

Cred

ca iti sunt dator un raspuns deoarece dupa cum se vede treaba,esti un pic debusolat in ceea ce priveste organizarea unei etape de campionat.

In primul rand nu stiu daca ai sesizat nuanta care se referea la faptul ca se desfasoara undeva pe munte si numai pe munte.

Acest lucru, din experienta mea,care nu este aceeasi cu a ta,deoarece nu cred ca ai organizat vreodata un eveniment in care sa ai grija de un numar destul de mare de oameni cu resurse limitate(caci esti in varful muntelui),m-a invatat ca este mult mai scump in aceste conditii,din mai multe considerente pe care nu vreau sa ma apuc sa le insir aici caci presupun ca nu te intereseaza.

In consecinta,nu cred ca este oportun sa ne facem unii altora calcule la care nu ne pricepem.

Tin sa te anunt ca daca doresti sa te duci in vacanta undeva ai multe alte destinatii mai placute (si mai ieftine).

Daca ai fi avut curiozitatea sa te uiti pe site ai fi remarcat (cu stupoare banuiesc)ca evenimentul este organizat de un club nu de vreo agentie de voiaj.

Cred insa, ca tu vii pentru cu totul si cu totul alte motive la concurs,in nici un caz pentru a trage la podium sau lucruri din astea banale care tin de competitia in sine.

Am ajuns la acesta concluzie intr-un mod foarte simplu...dupa remarca pe care ai facut-o,caci daca te interesa competitia ma gandesc eu...ca ar fi trebuit sa intrebi despre alte amanunte,cum ar fi :dificultatea traseului ,lungimea traseului,probe speciale daca sunt sau nu,daca se pune accent pe navigatie,etc.,etc..

Cam asta am avut de spus,si imi pare rau ca avem aceasta discutie absolut jenanta fara ca macar sa ne cunoastem.

Daca doresti sa ma cunosti cu siguranta ai de unde sa faci rost de nr.meu de telefon,si in acest simplu mod putem avea o discutie intr-un mod direct.

Asta numai daca doresti,caci nu e obligatoriu.

Forumul este foarte bun deoarece iti poti exprima intr-un mod liber parerile,dar de asemenea este si pentru a afla tot felul de informatii utile care tin de obiectul pasiunii pe care o impartasim.

Cu stima

Floyota

Sa ramanem optimisti:)

Eu ma inscriu zilele astea, chair daca ma dau singur la Standard. Am rezervat jumatate din pensiunea Meledic, asa ca nu pot lipsi!

Ne vedem acolo. Carcotasii sunt si ei bine veniti:))

Sper ca nu va fi anul cand organizatorii isi fac renumele de ras. Chiar si curajul de a organiza o astfel de competitie merita apreciat, so keep going guys!

Si, apropos Mihai, tinand cont ca dureaza si se puncteaza dublu, costurile nu sunt sarite din tipare (prea mult) :)

Pace tuturor.

A

Alin Radu

Cred

ca iti sunt dator un raspuns deoarece dupa cum se vede treaba,esti un pic debusolat in ceea ce priveste organizarea unei etape de campionat.

In primul rand nu stiu daca ai sesizat nuanta care se referea la faptul ca se desfasoara undeva pe munte si numai pe munte.

Acest lucru, din experienta mea,care nu este aceeasi cu a ta,deoarece nu cred ca ai organizat vreodata un eveniment in care sa ai grija de un numar destul de mare de oameni cu resurse limitate(caci esti in varful muntelui),m-a invatat ca este mult mai scump in aceste conditii,din mai multe considerente pe care nu vreau sa ma apuc sa le insir aici caci presupun ca nu te intereseaza.

In consecinta,nu cred ca este oportun sa ne facem unii altora calcule la care nu ne pricepem.

Tin sa te anunt ca daca doresti sa te duci in vacanta undeva ai multe alte destinatii mai placute (si mai ieftine).

Daca ai fi avut curiozitatea sa te uiti pe site ai fi remarcat (cu stupoare banuiesc)ca evenimentul este organizat de un club nu de vreo agentie de voiaj.

Cred insa, ca tu vii pentru cu totul si cu totul alte motive la concurs,in nici un caz pentru a trage la podium sau lucruri din astea banale care tin de competitia in sine.

Am ajuns la acesta concluzie intr-un mod foarte simplu...dupa remarca pe care ai facut-o,caci daca te interesa competitia ma gandesc eu...ca ar fi trebuit sa intrebi despre alte amanunte,cum ar fi :dificultatea traseului ,lungimea traseului,probe speciale daca sunt sau nu,daca se pune accent pe navigatie,etc.,etc..

Cam asta am avut de spus,si imi pare rau ca avem aceasta discutie absolut jenanta fara ca macar sa ne cunoastem.

Daca doresti sa ma cunosti cu siguranta ai de unde sa faci rost de nr.meu de telefon,si in acest simplu mod putem avea o discutie intr-un mod direct.

Asta numai daca doresti,caci nu e obligatoriu.

Forumul este foarte bun deoarece iti poti exprima intr-un mod liber parerile,dar de asemenea este si pentru a afla tot felul de informatii utile care tin de obiectul pasiunii pe care o impartasim.

Cu stima

Floyota

Ca sa-ti raspund scurt si fara prea multe comentarii.

Daca tea-i fi uitat ai fi vazut ca si la mures si la odorhoi am intrebat eventual unde e locatia.Traseul cat a fi atata a fi, daca nu-mi plac conditile nu ma duc sau ma caut o pensiune sau o alternativa (da recunosc nu-mi place la cort, nu are rost sa intru in detalii de ce). Nu ma arunc sa dau multi bani pentru standard deoarece planul meu este de a termina masina si a merge la Open, daca era gata veneam cu drag la Open. Iar de chestia de podium eu ma dau in fiecare weekend de placere in primu rand.La mures am luat locu 1 la odorhei 4 tot aceasi placere o fost.

Si chiar nu ma intereseaza fiecare cum isi face bugetu, eu il stiu pe a meu punct.

Si replica o avut tenta de gluma catre cine o fost adresata (discutii mai vechi de pe alt thread.

Daca te-am ofensat imi cer scuze, daca vii la Cluj stam la o bere si poti sa-mi povestesti cum a fost concursul.

Mihai Turcu ma cheama, imi pare bine de cunostinta.:x

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Bre,

Eu zic ca e mai bine sa existe intelegere. Arogantele unora la adresa altora care muncesc sa faca in conditiile unei economii de cacat, unde nimic nu merge ceva ptr miscarea offroadistica din Romania nu isi au rostul.

Dpdv al organizatorului e putin in raport cu munca si efortul depus sa asiguri mancare si conditii cat de cat decente de servire a mesei, de satifacere a a diverselor nevoi precum si a celor de igiena zilnica personala acolosea pe munte.

Dpdv al participantului, el normal ptr o suma de bani cat mai mica...ar vrea offroad de 5* si cazare tot de 5*. Cum zicea si Floyota ... Ptr 7 zile platesti cu banii aia cazarea si masa si te duci intr-o locatie foarte exotica. DAR distractia ati puso la socoteala? E si aia inclusa! Si ptr aia organizatorul munceste saptamani sau poate chiar luni ...inseamna cheltuieli ... multe cheluieli ...

Morala: poate in viitor cand va ajunge cutitul la osul organizatorului ... si aceste intalniri vor fi din ce in ce mai putine ...veti pretui mai mult acest efort.

Am scris aici fara a face vreo aluzie sau a ataca punctul de vedere al vreunuia (e doar o parere personala)

Respecte.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Domnilor,

In primul rand avand in vedere ca vremea se anunta foarte frumoasa, traseele sunt foarte interesante si vor putea fi parcurse de toti concurentii ( unii mai rapizi decat altii bineinteles ). Treaba cu inscrierile este foarte serioasa datorita locatiei si sincer nu as dori sa nu-i vad pe veteranii acestui sport, mai ales ca m-am agitat alaturi de Floyota si bineinteles Tibi ( sunt sigur ca multi il cunosc foarte bine ) ca in primul si in primul rand traseele sa fie bine organizate. Asadar macar din respect pentru planetarele, grupurile si cardanele mele in care am investit destul, sa va vad inscrisi !! Lasand gluma la o parte stiu foarte bine ca la foarte multe competitii lumea deobicei s-a inscris direct in preziua inceperii concursului dar in conditiile de bivuac specifice acestei competitii avem nevoie de o evidenta in prealabil !

In rest www.romanianextremeadventure.com unde de asemenea puteti vedea in timp real inscrisii in competitie !

O dimineata deosebita si abia astept sa ne revedem in numar cat mai mare !

Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP )

Ford F-350 V8 Diesel 450 CP

Polaris RZR 800 si multe alte dracii .....

Sa termini Buzaul este o mare provocare.

Nu este o competie oarecare, este pentru cine vrea si este hotarat sa faca off-road.

Din punct de vedere tehnic este cea mai complexa competitie,

este intrecerea la care eu personal mi-am descoperit o mare parte din limite.

Iara daca aceste limite le treci, nu te mai impresioneaza nimic din categoria "GREU".

Buzaul este o experienta de viata.

Imi aduc aminte de un concurent care-i spunea lui Floyota ca traseul a fost cam greu la sectiunea ATV.

Floyota ia raspuns:

"Concurentul cred ca nu a citit bine titlu concursului....!? (Romanian EXTREME adventure)"

Sunt putine concursuri care au creeat standarde de competitie, Buzaul face parte dintre ele.

Va salut.

Rasty

La Standard nu s-a inscris/ nu participa niciun echipaj?

Ne vedem la start Doamna? :) Sau ramane pe altadata? Ca oricum nu se ingramadeste lumea la categoria asta...

Alin Radu

Ne vedem la start Doamna? :) Sau ramane pe altadata? Ca oricum nu se ingramadeste lumea la categoria asta...

De data asta te las pe tine sa iei locul 1, 2, 3 si mentiunea ;))).

Revenind serios, REA este o preafrumoasa competitie (am fost "in culise" anul trecut si am avut parte de o experienta de neegalat), o competitie in adevaratul sens al cuvantului si doar pentru cei care practica off-road-ul ca si sport de performanta. Echipajul nostru ( eu, copilotul si masina) este inca in pregatiri si antrenamente.

Deci iti fur titlul in etapa de la Cluj :tk

De data asta te las pe tine sa iei locul 1, 2, 3 si mentiunea ;))).

Revenind serios, REA este o preafrumoasa competitie (am fost "in culise" anul trecut si am avut parte de o experienta de neegalat), o competitie in adevaratul sens al cuvantului si doar pentru cei care practica off-road-ul ca si sport de performanta. Echipajul nostru ( eu, copilotul si masina) este inca in pregatiri si antrenamente.

Deci iti fur titlul in etapa de la Cluj :tk

Cred ca o sa fie ingramadeala la challengeri...Ce aveti cu mine oameni buni? Am vreo tinta desenata pe spate??? :)))

Alin Radu

Eu pot sa iti raspund dar iar ne intindem, suntem amenintati si apoi ni se sterg mesajele. Ar fi indicat sa deschidem un topic - Radu vs Radu :))))

Astept cu nerabdare topicul, sau pm :)

Alin Radu

e, se mai strang vreo 15-20 dupa weekend-ul asta, sa termine TAT-ul intregi si sa vina de la mare :) .. si nu uita ca mai sunt care vin, au platit dar nu s-au inscris neaparat pe site !

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

aualeu!!!

lasa-ma pana maine sa ajung la munca ca si noi vrem sa venim la Buzau, abia am venit de la Deva si nu am avut timp nici sa spalam masinile :) maine dimineata vorbesc cu financiarul sa vad daca sa ocupat de inscriere asa cu m am iscutat daca nu...e cam nasol...ca vrem sa fim si noi prezenti:)

Buna seara,

Va reamintesc ca azi 17 iulie la orele 24:00 se inchid inscrierile la REA.

Dupa cum v-am promis.

Mai sunt aproximativ 4 ore.

Stima tuturor

Floyota

Florin,

l-am rugat pe Romica sa te anunte ca venim si noi. M-am intors ieri (sambata) de la TAT si nu am citit nici un post de pe Forum - o fac tot mai rar. Romica nu avea cum sa stie inainte de terminarea TAT-ului daca mai avem sau nu utilaj valid pentru Buzau iar eu nu pot face viramente in week-end. Te voi suna maine sa aflu cum stau lucrurile. Atat anul trecut cat si acum doi ani am participat la ambele evenimente deci nu se pune problema de a alege. In plus data limita comunicata initial era 18 iulie, deci luni ar trebui sa fie zi valida.

toate cele bune,

Sorin Parvulescu

Shit happens

Florin,

l-am rugat pe Romica sa te anunte ca venim si noi. M-am intors ieri (sambata) de la TAT si nu am citit nici un post de pe Forum - o fac tot mai rar. Romica nu avea cum sa stie inainte de terminarea TAT-ului daca mai avem sau nu utilaj valid pentru Buzau iar eu nu pot face viramente in week-end. Te voi suna maine sa aflu cum stau lucrurile. Atat anul trecut cat si acum doi ani am participat la ambele evenimente deci nu se pune problema de a alege. In plus data limita comunicata initial era 18 iulie, deci luni ar trebui sa fie zi valida.

toate cele bune,

Sorin Parvulescu

Ai dreptate,

ne auzim maine.

Te salut

Floyota

Daca am confirmarea platii tb sa mai fac o alta inscriere pe undeva? Nu de alta, dar nu vreau sa raman pe afara...

Multumesc, Andrei.

Salut Andrei,

inscrierea trebuie facuta obligatoriu pe site deoarece avem nevoie de a completa formularele si de a avea o evidenta a celor inscrisi caci dupa cum spuneam mai deunazi trebuie sa fim pregatiti pentru numarul de persoane care vin,avand in vedere ca facem tabara in munte.

Stima

Floyota

Salut Florin ! M-am inscris pe site, azi am facut si plata, mai e nevoie de vreo confirmare ? Pentru una - doua persoane insotitori si service nu am inca o certitudine, dar o rezolv saptamana asta cu plata si pt ei . E ok ?

Is offroad just a hobby ? No, it's more of a love story KAMIKAZE TEAM

Salut Florin ! M-am inscris pe site, azi am facut si plata, mai e nevoie de vreo confirmare ? Pentru una - doua persoane insotitori si service nu am inca o certitudine, dar o rezolv saptamana asta cu plata si pt ei . E ok ?

Salut Crinu,

nu mai este nevoie de nici o confirmare,daca este vreo problema te anunt.

Daca plata s-a efectuat totul e ok.

Pentru ceilalti putem astepta pana miercuri inclusiv no pb.

Multumesc

Floyota

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use