Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 din nou opt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 mai sunt cateva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 Va Multumesc !!!! ca ati participat , ati insufletit evenimentul, v-ati simtit bine, a tinut si vremea cu noi, in numele echipei de organizatori: Turagmes , Eva ,, Csabi ,Jani , Attila , Razvan ,Noemi si subsemnatul Va Multumesc!!! Editat Octombrie 31, 2011 de Unimog 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 :10:10pentru organizatori care au depus o munca enorma pt.a face acest eveniment mai ales ca au fost o mana de oameni.Traseiele si trialul au fost superbe.Am cunoscut persoane noi de pe forum pe care le stiam numai dupa nick.Era sa uit trebuie sa-i multumim si lui mamika lui melinteanu( iulian 1900):ha: care ne-a trimis vinul si tuica aia buna.Am sa caut cateva poze mai haioase cu participanti la acest eveniment pt ca cele de off-rood le-a pus deja Marius(mare om mare caracter).Inca odata multumiri. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Va multumim,ne-am simtit foarte bine, am reusit si noi sa terminam fara sa rupem masina, doar troliul si doua gume,,,,FELICITARI!! Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Multumiri participantilor, organizatorilor si gazdelor pentru tot ce au facut sa iasa o intilnire de exceptie:tk. PS era sa uit...............VA ASTEPTAM LA BUZAU:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Am Ajuns .... 7 ore am facut de la Valea strambei la Focsani , sfoara cu 50 la ora pe nationala si prin gropi cu 10- 20 la ora de ziceau astia cu Daciile ca imi e frica sa merg cu Jeepul prin gropi . important e ca am ajuns bine ! Salut toata gasca de la Namoloasa 2011 au fost super , pe Zoli caruia ii multumesc pentru ca m-a lasat la Organizare :bannana sa va coacem trialul cat mai hard si pentru chingi la jeep in loc de foi de arc . Asteptam POZE cat mai multe ...... asta e viteza de croaziera ptr modelul asta:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AIIM Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Cu adevarat, o intalnire de mare exceptie, iar pentru asta felicitari organizatorilor ca ne-au organizat si au avut grija de noi:rules dar si participantilor, care s-au sustinut unii pe altii la distractie si petrecere :2dr, dar si atunci cand chiar aveau nevoie unii de altii... Eu personal m-am simtit tare bine, cu tot cu incidentul de parc zoologic :wink:, poate mai ales datorita lui.....:ha: Cu siguranta, a fost o intalnire pe care nu o voi uita toatre viata.... Chiar am vazut ursul:ha: si multumesc lui Zoli pentru tratamentul (a se citi tratatia:wink:) de dupa intamplare, ca asa mi-am revenit cu succes:tk In concluzie, :bravo si sa ne vedem cu bine! Adina (sau, mai nou, sperietoarea de ursi:grin:) adina@gtcmotorsport.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Multumiri organizatorilor , am vazut 3 (trei ) ursi astia umbla in gasca cred sau turma sau stol sau roi sau poate faceau un partid ....:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 a fost un sfarsit de saptamana superb, cu plimbare si distractie pe cinste, asa ca multumesc si eu organizatorilor si participantilor pentru toate aceste momente minunate petrecute impreuna. pentru mine a fost prima iesire in conditii de concurs, si nu pot sa spun decat ca e periculos, pentru ca da dependenta :)... apropos de organizatori, sa nu o uitam nici pe organizatoarea de la juniori :) - edina, fata lui zoli, care a fost si ea permanent in mijlocul nostru si ne-a ajutat cand a fost nevoie. si fiindca nu prea am facut poze si pentru ca oricum ceilalti se pricep mai bine la fotografiat, pun si eu aici niste momente mai interesante: 3F: (Finish Fast Food :) ) banananananananaiala de grup: twilight zone: in cautarea sensului... pajero cu har: si sunt convins ca si ceilalti mai au multe astfel de momente... sa ne revedem cu bine, radu exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Ce mi-a placut?? Trasee palpitante cu multe segmente de legatura care sunt sigur ca s-au lasat greu descoperite, vremea excelenta cu mult soare care a evidentiat si mai mult peisajele de toamna si formatul concursului, care era normal sa fie diferit daca a fost organizat de gasca din Bv... :br CP-uri cu imaginatie (ideea cu semnaturile mi se pare geniala.. daca se pierde vreunul asa isi pot da seama organizatorii daca a trecut pe acolo - pt antifrauda se pot verifica semnaturile din fisa de inscriere), 3 trialuri sa nu ne plictisim si duminica libera. Am ajuns acasa la ora 14... foarte tare. Scopul mi l-am atins: am ajuns acasa cu masina, daune 0. Ma bucur ca am reusit sa termin tot traseul pe locul 6 cu o masina lunga, grea, fara terratrip, copilot nou, cu suspensie stock si cu flexare 0 care mi-a dat transpiratii in prea multe momente. Desi scrie pe diploma "doctor fara noroc in traseu"... consider ca am avut noroc cu carul de cate ori era s-o pun pe stergatoare :ha: In prima zi s-a dat dovada de mult fair-play (cine a fost acolo stie...), dar ne-am ambitionat sa facem tot traseul desi era noapte. Am ajuns ultimii, seara pe la 7, noroc ca avem proiectoare. Nu ne-am intalnit cu ursul.. :grin: A doua zi s-a balaurit vreo ora jumate, dar am recuperat in a 2-a jumatate de pe la pozitia 19 luminis, cand a devenit un fel de rally-raid. Nu l-am scapat pe worldscape din ochi, dar l-am verificat pe RB :grin:. Maine dau jos bara stabilizatoare pe spate si trecem inapoi la jante late ca nu se mai poate.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noemi Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 multumiri participantilor, organizatorilor si gazdelor pentru tot ce au facut sa iasa o intilnire de exceptie:tk. Ps era sa uit...............va asteptam la buzau:banana da da .....stim =)) Live every day of your life, like it was your last, but always think that it might be a tomorrow. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noemi Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Cu adevarat, o intalnire de mare exceptie, iar pentru asta felicitari organizatorilor ca ne-au organizat si au avut grija de noi:rules dar si participantilor, care s-au sustinut unii pe altii la distractie si petrecere :2dr, dar si atunci cand chiar aveau nevoie unii de altii... Eu personal m-am simtit tare bine, cu tot cu incidentul de parc zoologic :wink:, poate mai ales datorita lui.....:ha: Cu siguranta, a fost o intalnire pe care nu o voi uita toatre viata.... Chiar am vazut ursul:ha: si multumesc lui Zoli pentru tratamentul (a se citi tratatia:wink:) de dupa intamplare, ca asa mi-am revenit cu succes:tk In concluzie, :bravo si sa ne vedem cu bine! Adina (sau, mai nou, sperietoarea de ursi:grin:) Cred ca nici noi nu o sa uitam .... :grin: Live every day of your life, like it was your last, but always think that it might be a tomorrow. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noemi Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Cu adevarat, o intalnire de mare exceptie, iar pentru asta felicitari organizatorilor ca ne-au organizat si au avut grija de noi:rules dar si participantilor, care s-au sustinut unii pe altii la distractie si petrecere :2dr, dar si atunci cand chiar aveau nevoie unii de altii... Eu personal m-am simtit tare bine, cu tot cu incidentul de parc zoologic :wink:, poate mai ales datorita lui.....:ha: Cu siguranta, a fost o intalnire pe care nu o voi uita toatre viata.... Chiar am vazut ursul:ha: si multumesc lui Zoli pentru tratamentul (a se citi tratatia:wink:) de dupa intamplare, ca asa mi-am revenit cu succes:tk In concluzie, :bravo si sa ne vedem cu bine! Adina (sau, mai nou, sperietoarea de ursi:grin:) si sper sa ne vedem cu bine data viitoare :D :banana Live every day of your life, like it was your last, but always think that it might be a tomorrow. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jiminy Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 eu ma descurc cel mai bine cu lista: - multumim Zoli & Co. M-am/ne-am simtit excelent - participanti super - organizatori relaxati, mai ales la RB :wink: - atmosfera prietenoasa - masini curajoase - zona minunata, iar de culorile padurii nici nu mai vorbesc - ursi prietenosi (e lumea rea si-i vorbeste de rau :uameni) - trasee frumoase/bune/namolite/plimbate/antrenante :dr2 - ideea cu trialurile minunata, partea cu acordarea indicilor de dificultate, nu prea - distractia- distractie :2dr:ap:clb:be:x - masina - intreaga :j, ma rog, fara frane, dar ok - viteza de croaziera in drum spre casa - 80. - pentru noi, una peste alta a fost o iesire buna, in care ne-a dat ocazia sa ne vedem ce putem toti 3: pilot/copliot si Booger (mitsu mic si verde) - avem si o mica intrebare din:rules: cum vine asta sa primim noi, care am facut trialul punctaj mai mare decat cel care nu a intrat in traseu de loc :op? nu-i reclamatie, e doar o dilema :grin:. - iar partea cu socializarea a fost :h5. Am mai reusit sa fac legatura fata/nume/nick/masina. Cred.:oo In rest, multumim organizatorilor, colegilor de traseu, lui Cici, lui Zuz, si tuturor celorlalti care au donat furtune, coliere si idei pt frane. :tk:bravo:Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jiminy Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Oh, da. am si niste (muulte) poze. Dar s-ar parea ca Marius aka Turagmes a tinut mortis sa imparta si virusii cu noi, si am cam pus cardul in pericol, dar il descurc eu cumva sa scot pozele. Pe urma vad eu daca pot si stiu sa le si uploadez. Jo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Marius chiar nu doreste sa imparta virusii cu nimeni......:grin: ciudat este faptul ca miercurea trecuta laptopul meu a fost la cura de dezintoxicare si a primit certificat de virus free.....iar de atunci si pana aseara nu s-a intalnit cu netul dar la cat sunt virusii astia de parsivi...s-ar fi putut sa scape 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elpripas Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 azi scriu si eu dupa o lunga perioada de odihna bine meritata, caci orele dormite in masina nu au fost de ajuns. Superba intalnire, buna palinca si mai ales "ceaiul de menta" adus de rechinu degradat, magari uriciosi care nu m-au lasat sa fac traseul de trial in liniste. Razvanutza ramane fara motorina la iesire din poiana marului :uameni Concurenti pe masura viteji iar altii chiar curajosi incercand sa se dea la ursi(salutam pe aceasta cale pe adina sperietoare de ursi, vedeta intalniri). Editat Octombrie 31, 2011 de elpripas Elprypas alias Razvan Nebunu aka lichidatorul de lichide inflamabile comestibile.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jiminy Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Marius chiar nu doreste sa imparta virusii cu nimeni......:grin: ciudat este faptul ca miercurea trecuta laptopul meu a fost la cura de dezintoxicare si a primit certificat de virus free.....iar de atunci si pana aseara nu s-a intalnit cu netul dar la cat sunt virusii astia de parsivi...s-ar fi putut sa scape Nici asta nu era o reclamatie.:wink: Era o constatare. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Cea mai grea problema a fost sa-i explic lui fi-miu ( 11 ani ) de ce dupa o proba la care au participat 2 masini, una din ele a castigat locul 3 ?:oo Dar cred ca pana la urma a inteles... In rest, trasee frumoase, tehnice si un trial pe masura, pentru asta am venit si ne-au placut tare. Felicitari celor care au lucrat la ele ! Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 am ajuns si eu intr-un final sa intru pe net, felicitari organizatorilor pt ceea ce au facut si in special pt. alegerea locatiei care a fost de vis. personal m-am simtit bine si ma bucur nespus ca am putut ajunge ( chiar si la 2 dimineata ) si am mai cunoscut personal oameni pe care nu ii stiam decat de pe net. a fost o prieteneasca foarte reusita...sa o tine-ti tot asa Club Brasov !!! ( cu mai putine bananaieli de RB pe viitor :ha1 ) banuiesc ca si copilotul meu one-event s-a bucurat de aceasta iesire, mai ales ca a fost la prima lui participare. spor celorlalti la upload-at poze :) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 PS . AM REPARAT JEEPul SUNT GATA DE TRASEU si TRIALURI ! :ap:j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 il testezi sambata la Luci?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 il testezi sambata la Luci?:grin: Testezi a zis!:grin: Sa nu-ti vina alta ideie! Una sa te convinga sa vinzi Jeep-ul :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Testezi a zis!:grin: Sa nu-ti vina alta ideie! Una sa te convinga sa vinzi Jeep-ul :ha::ha: e pe viata nu se vinde Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate