georgem Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie se mai aude ceva cu DVD-urile ? Editat Noiembrie 9, 2011 de georgem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie se mai aude ceva cu DVD-urile ? Probabil maine se expediaza 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Nu va faceti griji, va culc la mine in Samurai! E loc ptr toata lumea :ha::ha: :bananasa facut, concediu in samurai cu rechinu:ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Gasca in intregime 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie :bananasa facut, concediu in samurai cu rechinu:ha::ha::ha::ha: Voi dormiti in Samurai, eu in ceaunul lui Zoli :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Voi dormiti in Samurai, eu in ceaunul lui Zoli :ha: Eu am zis ca fac gulas nu saramura de peste:hi:hi 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Eu nu stiam ca Rechinu e peste ...da' m-ai bagat la ginduri sumbre ... E, daca trebuie , atunci asta facem . Il mincam . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Eu nu stiam ca Rechinu e peste ...da' m-ai bagat la ginduri sumbre ... E, daca trebuie , atunci asta facem . Il mincam . Rechinul este un peste cartilaginos , deci bun de mancat , cu tot cu oase !!! Daca vreti il pescuiesc eu foarte usor maine la o cafea si dau la toti off-roadisti de pe forum sa mancam ceva de calitate . PS .... ma induceti in eroare .... peste (rechin?) in Vrancea ? unde va credeti ? la Galati ???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noemi Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Nu va faceti griji, va culc la mine in Samurai! E loc ptr toata lumea :ha::ha: :br :ha: Live every day of your life, like it was your last, but always think that it might be a tomorrow. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie :br :ha: Eu ca eu tampit, dar asta mica nu-i pe treaba ei! Cred ca i se trage de la apa de baut, ca nici unu nu-i sanatos la Brasov! Doar de asta mi-s dragi! :ha: Ia pune tu, Noemi poza cu calul cel frezat, sa vada si baietii ce faci tu la off road :ha::ha: 1 LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Rechinul este un peste cartilaginos , deci bun de mancat , cu tot cu oase !!! Daca vreti il pescuiesc eu foarte usor maine la o cafea si dau la toti off-roadisti de pe forum sa mancam ceva de calitate . PS .... ma induceti in eroare .... peste (rechin?) in Vrancea ? unde va credeti ? la Galati ???? :brgalatiul e plin de rechini:ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Bre, da iar mi-ati pus gand rau? Io-s specie protejata, mai ales ca-s " de padure" Toni da ce se mai aude cu...... v-asteptam la Buzau LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Am facut un filmulet cu vedeta acestei intalniri MELI zis si seriozitate si pr....:ha: Daca nu era melinteanu cred ca ieseam pe primul loc:ha: dar in prima zi m-a sabotat cu o cioata intrata la roata dupa care s-a rasturnat cu masina in ravena si am stat 3 ore ca sa-l scoatem.A doaua zi de traseu el era abanbon si s-a bagat la organizare de fapt dezorganizare si impreuna cu Razvan au terminat sticla de palinca a lui zoli :x si s-au apucat de facut traseiele la trial unde patrolul meu s-a chinuit tare da a terbuit sa ies pe usa din spate:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elpripas Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie si totusi cum se scufunda patrolul nu se scufunda nici unu :)) acum ce sa zici si tu dai vina pe mine si pe meli ca am participat la dezorganizare:uameni :D sa intelegem ca nu tiau priit traseele de pe trial ?? Elprypas alias Razvan Nebunu aka lichidatorul de lichide inflamabile comestibile.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Sabotaj, Ioane :ha::ha: Te-au lucrat! :ha::ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elpripas Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie cine zice de sabotaj? nu recunoastem nimic, a fost pur si simplu un trial accesibil pentru :cl ca tu ionele ai vrut sa te pui cu burta patrolului pe buturuga in loc sa calci pe ea, este alta problema nu ne mai asumam nici o vina :))) Editat Noiembrie 13, 2011 de elpripas Elprypas alias Razvan Nebunu aka lichidatorul de lichide inflamabile comestibile.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Ce va certati oameni buni..... eu din cite vad aici Meli vroia sa inventeze un alt combustibil pentru Jeep :ha::ha: si unde a gasit el sa testeze treaba asta .... la Bogata Namoloasa .......:banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Bre, da iar mi-ati pus gand rau? Io-s specie protejata, mai ales ca-s " de padure" Toni da ce se mai aude cu...... v-asteptam la Buzau ptr ca esti o specie protejata:ha::ha:, promit sa te protejez de :xpe 2,3si 4 dec la bisoca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Am facut un filmulet cu vedeta acestei intalniri MELI zis si seriozitate si pr....:ha: Daca nu era melinteanu cred ca ieseam pe primul loc:ha: dar in prima zi m-a sabotat cu o cioata intrata la roata dupa care s-a rasturnat cu masina in ravena si am stat 3 orehttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=z9Fopap6l0s Buturuga mica rastoarna carutza.. cum o fi ea. Ce exemplu mai bun decat asta mai vrei?? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elpripas Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie oare meli vroia sa inventeze un alt combustibil? sau nu stia cum sa faca pe cineva se joace cu drujba pe langa rotile lui? de a luat la brat toate cracile ce i-au iesit in cale:wink: Editat Noiembrie 13, 2011 de elpripas Elprypas alias Razvan Nebunu aka lichidatorul de lichide inflamabile comestibile.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie De acum o sa-l strigam pe Mely, scufita rosie! El era la " cules de lemne" :ha::ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elpripas Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie cules de lemne, fugarit de magari :ha:, confectionat de trasee neprietenoase pentru patrolul lui dulceanu.... intr-un cuvant mely sa cam tinut de prostioare la aceasta namoloasa Editat Noiembrie 13, 2011 de elpripas Elprypas alias Razvan Nebunu aka lichidatorul de lichide inflamabile comestibile.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie DAAAA !! RECUNOSC !! Am complotat impotriva voastra . Totul era minutios programat cu saptamani intregi inainte . Cioata era pregatita , doar am apasat un buton (ca jeepul are) si am blocat toata treaba . Ravena ..... eu am facut o (am baut apa s-o fac mai adanca) . Totul ... pentru ca m-am inteles(pe bani-spaga) cu gasca de la BZ pentru a nu iesi primu Dulceanu si Doctoru toti care erau pe acolo in spatele meu ( de ce credeti ca eram primul?) Lu Cosmin Ionescu EUUUU i-am taiat cureaua de la motor . Acum ? stiu ce ganditi !!! sa ma sabotati ! Niciodata , sunt pregatit ... mi-am achizitionat ... imblanzit ( jeepurile tare salbatice sunt) un 4+1+1 indistructibil cu tot felul de gadgeturi senzitive care imposibil sa nu ies pe LOCUL 1(unu) . atasez o poza facuta din satelit de oameni RAI care ma spioneaza . prima noastra intalnire .... Editat Noiembrie 13, 2011 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Sa vad cum il inmatriculezi pe asta la bulgari !!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie [ATTACH=CONFIG]121371[/ATTACH] prima noastra intalnire .... Meli vezi ca ala este mai tare in cardan decat jeepul.:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate