Bobinator Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 La venire sa inteleg ca la Roua Sanzinelor trebuie sa ajungem? B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 corect...cum iesiti din Sinca Noua....treceti de statia de pompare a gazului....gasiti un indicator Valea Strambei....urmati indicatia lui si dupa aproximativ 5-6 km o sa gasiti pensiunea pe partea drapta a drumului..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Daca vrei sa te inscrii in mod oficial, atunci da. Acolo va fi secretariatul. Secretara cand o sa ajunga.....????? :roll: :roll: vom vedea. 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 Datorita unei regretabile si stupide erori de comunicare, sub influenta nefasta a paranormalului luanic, autoflagelandu-ma continuu anunt organizatorii ca nu mai pot participa la cupa....sa aveti parte de distractie maxima!!! I'm sorry. si nici Blonda(u) nu mai vine? sau cum? Editat Octombrie 26, 2011 de Unimog 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Daca vrea cineva sa mearga si nu are masina am nevoie de un copilot care sa-mi tina volanul:ha:.Vb serios nu as m-ai lua sotia sa o chinui pe dealuri(asa zice ea).Luati legatura cu mine la tel.0745029915. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Zoli....Semaca fara Blonda?.....nicevo :grin:....sau never....sau niciodata.....astia doi sunt siamezi :ha: acum serios vorbind...mi-ar fi placut sa fie prezenti dar daca nu se poate...asta e...data viitoare :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 de la Poaiana Marului mergi spre Sinca Veche...la iesire din Sinca Veche dupa statia de pompare gaz vei trece un pod si imediat dupa el faci la stanga....de fapt acolo exista si un indicator turistic....Valea Strambei chmmmm.....Sinca Noua NU Veche 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Daca vrea cineva sa mearga si nu are masina am nevoie de un copilot care sa-mi tina volanul:ha:.Vb serios nu as m-ai lua sotia sa o chinui pe dealuri(asa zice ea).Luati legatura cu mine la tel.0745029915. A ramas Cristi Blondu fara pilot. Eventual.... 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Salut, noi o sa venim: Buzau-Ploiesti - sinaia- Paraul Rece - Rasnov. Cand iesim in soseaua de Rasnov - Bran in ce directie o luam? stg sau dreapta? si cum continuam? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 faci dreapta catre Rasnov dupa OMV faci stanga catre Zarnesti-Poiana Marului-Sinca Noua unde la vreo 5km gasesti indicator Valea Strambei....de la indicator faci stanga si dupa 6-7 km dai de pensiune....e imposibil sa treci pe langa ea ptr info...0722649324 sau 0720663333 Editat Octombrie 26, 2011 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 A ramas Cristi Blondu fara pilot. Eventual.... Cum dau de Cristi. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 M-am dat si eu odata copilot si am devenit celebru in ale copilotajului:ha:. Acum serios vorbind , in urma unei mari neintelegeri numai putem ajunge nici eu nici Semaca.Imi cer scuze daca am incurcat organizatorii Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Eu am plecat la munte cine are nevoie de mine sunt de gasit pe tel 0720663333 Va asteptam :al:banana 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Acum am ajuns acasa si ma bucur ca am scapat intreg, atat noi cat si masina. Zoli, imi pare rau ca nu te-am mai gasit sa-mi iau la revedere... dar ne vedem peste cateva zile. Intregii echipe nu vreau decat sa le zic sincer si simplu: VA MULTUMIM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Gata, am ajuns si noi acasa! Sfoara cu 50 de km la ora, dar asa am admirat mai bine frumusetile patriei. Multumiri tuturor, in special inventivitatii romanului Zoli :ha: pentru chingi si mana lui dibace. Ne-am simtit excelent :br gastii de la Brasov LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Am ajuns si noi, in sfarsit, acasa, dupa mici peripetii pe drum ("Vaca" lui Florin a facut un pic de febra de la trasul ARO-ului 10 si a trebuit sa-i scoatem termostatul si sa-i facem o perfuzie cu apa si atigel, ca se deshidratase) si vreau sa multumesc inca odata organizatorilor si colegilor din traseu. Ne-am simtit foarte bine si de-abia asteptam sa venim si la urmatoarele editii, cu aceeasi placere si voie buna:x “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Bogata Namoloasa 2011 a fost un eveniment reusit,vremea a fost superba (cu putine namoale cei drept),trasee frumoase ,dar cam scurt in cea dea doua zi,compensind totusi cu trialul de spectacol . Felicitari Organizatorilor, participantilor,cit si cistigatorilor. Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Felicitari si de la Buzau. Si va ........................ si la Buzau.:ha::ha: Prietenii stiu de ce !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 :brptr Zoli si colegi lui dar si pentru participanti, felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Am Ajuns .... 7 ore am facut de la Valea strambei la Focsani , sfoara cu 50 la ora pe nationala si prin gropi cu 10- 20 la ora de ziceau astia cu Daciile ca imi e frica sa merg cu Jeepul prin gropi . important e ca am ajuns bine ! Salut toata gasca de la Namoloasa 2011 au fost super , pe Zoli caruia ii multumesc pentru ca m-a lasat la Organizare :bannana sa va coacem trialul cat mai hard si pentru chingi la jeep in loc de foi de arc . Asteptam POZE cat mai multe ...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Dupa umila mea parere editia a doua a Bogatei Namoloase .....una peste alta cu plusuri si minusuri a fost una reusita datorita participantilor la acest eveniment.....vremii frumoase......ursilor si a magarilor din zona....cei direct implicati stiu despre ce vorbesc :ha:....fauna locala avand si ea o mica contributie la condimentarea acestui eveniment ca sa nu mai lungesc vorba...atasez cateva poze :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 inca opt :grin:[ATTACH=CONFIG]120189[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 inca opt :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 inca opt :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 alte poze..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate