IulianMelinteanu Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 e pe viata nu se vinde las ca va conving sa cumparati JEEP :ha: Maine imi fac socotelele exact cum si daca pot veni la Poiana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Testezi a zis!:grin: Sa nu-ti vina alta ideie! Una sa te convinga sa vinzi Jeep-ul :ha::ha: Si eu care am crezut ca l-am convins sambata cat a stat cu mine in masina sa vinda Jeep-l si sa-si ia un Nissan:banana 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 las ca va conving sa cumparati JEEP :ha: Maine imi fac socotelele exact cum si daca pot veni la Poiana te lasi asa usor?:ha: arata-le ce poate Jeep-ul. nu-ti mai face calcule ca totdeauna da cu minus. haida:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 asteptam cu nerabdare poze:j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 "gunoiul" asta caruia ii spunem Jeep merge belea daca e pregatit cum trebuie ... mai raman insa si verigi slabe, gen pilot, copilot...toate dupa caz :ha::ha::ha: a-ti vazut cu totii demonsratia din trial :Hr Editat Noiembrie 1, 2011 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 "gunoiul" asta caruia ii spunem Jeep merge belea daca e pregatit cum trebuie ... mai raman insa si verigi slabe, gen pilot, copilot...toate dupa caz :ha::ha::ha: a-ti vazut cu totii demonsratia din trial :Hr S-a stricat jeep ul meu , clar , din cauza ca mi-a picat troliu :hl in rest .... merge cum zici Laur .... BELEA de bine Editat Noiembrie 1, 2011 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 S-a stricat jeep ul meu , clar , din cauza ca mi-a picat troliu :hl aia nu e stricaciune..... e rezolvabila in teren daca ii dai 2 ciocane si ii pui niste Powertape :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 Stai sa se incarce pe youtube si o sa atasez linkul pentru jeep cu MT-uri pana se incarca jeep-ul, il adaug pe Doctoru' [video=youtube;zG1b1rOBP-Y] Editat Noiembrie 1, 2011 de SamuraiBZ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 ce motorizare are Jeep-ul ? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Eu nu stiu. Poate ne va raspunde chiar 'propritaru' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Ce inseamna sa fii mare si lung... am pierdut aprox 26 sec. numai sa asez masina :ha::ha: Multumesc de film :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Eu nu stiu. Poate ne va raspunde chiar 'propritaru' 4 litri. Multzam fain pentru film (daca ai putea sa mi-l trimiti si mie, raman dator cu un coniac la halba:x). Cat despre MT-uri, de cand am masina (fo' 3 ani, parca) n-am simtit nevoia de mai mult decat MT-urile astea. Eu folosesc masina, pe langa oesirile de gen, si pe strada sau in concedii (mai ales), asa ca n-ar avea rost sa-i pun Simex-uri (ca sa nu mai vorbesc de planetare, cruci si alte cele, care ar trebui schimbate cu ceva mai "destept"). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Ce inseamna sa fii mare si lung... am pierdut aprox 26 sec. numai sa asez masina :ha::ha: Multumesc de film :h5 "mare si lung" bucuria femeilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noemi Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 inca mai asteptam poze :banana "mare si lung" bucuria femeilor :ap:ap:ap:ap:ap Editat Noiembrie 2, 2011 de Astral Live every day of your life, like it was your last, but always think that it might be a tomorrow. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Rog pe cineva care a participat la recuperarea lui Melinteanu pe urcarea cu ravena daca stie ceva de scripetele meu... :hl Copilotul meu era ocupat si i-am zis unuia din baietii cu G-ul sa-mi scoata scripetele din portbagaj, de aceea copilotul meu nu a mai stiut de el. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 Se pare ca a aparut scripetele :tk In rest.... asa putine pagini cu poze si filme?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 inca mai asteptam poze :banana Am auzit ca la poiana o sa apara ceva cd-uri cu poze dar pentru siguranta ia la tine si un stik. Poate ai noroc! :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Ceva poze, fara comentarii FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Inca cateva FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie putine poze, de filmulete nu mai zic va rog poze si filme:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie mai completez si eu... exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Laure chiar asa te dai la Standard (Jeepul s-a degradat ?) post 271 poz 2. 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Laure chiar asa te dai la Standard (Jeepul s-a degradat ?) post 271 poz 2. de, sti cum e, incepem cu Extrem si terminam cu Standard .... sau asa o arata Jeep-ul Standard :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noemi Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 (editat) Re: Bogata Namoloasa 2011 inca mai asteptam poze :banana Am auzit ca la poiana o sa apara ceva cd-uri cu poze dar pentru siguranta ia la tine si un stik. Poate ai noroc! :ha::ha: O sa fiu pregatita ;)) una din peripetiile de seara :ha: :op Editat Noiembrie 3, 2011 de Astral Live every day of your life, like it was your last, but always think that it might be a tomorrow. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie Noemi posteaza si celalalt film cind bateai cu degetelul .....:ce:ce:ce pe cineva........:h5 poate razvanutza..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate