Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie

Unimog

Postări Recomandate

Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie

Noemi

posteaza si celalalt film cind bateai cu degetelul .....:ce:ce:ce pe cineva........:h5

poate razvanutza.....

inca nu am ajuns in posesia celorlalte filmulete , asteptam ca Razvanuta sa isi inceapa activitatea pe forum :banana:2dr

Live every day of your life, like it was your last, but always think that it might be a tomorrow.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 358
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

... de ce ? gandeste in reluare ?:ha:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

inca nu am ajuns in posesia celorlalte filmulete , asteptam ca Razvanuta sa isi inceapa activitatea pe forum :banana:2dr

poate nu.........mai bine sa nu inceapa activitatea

razvanuta dau o bere rece ..........LA BUZAU.........prietenii stiu de ce:x

Link spre comentariu

Razvanutza , facem noi cheta si dam un bax....:x

Radem, glumim, dar nu parasim incinta! :h5

Unele filme raman in arhiva ca suntem oameni seriosi care am venit la Bogata pentru frumusetea sportului :ha::ha::ha:

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Unele filme raman in arhiva ca suntem oameni seriosi care am venit la Bogata pentru frumusetea sportului :ha::ha::ha:

:br:br:ha::ha:

Live every day of your life, like it was your last, but always think that it might be a tomorrow.
Link spre comentariu

razvanutza, ai vazut tu vreunul serios la buzau?

Link spre comentariu

Niciodata nu-i prea tarziu :grin: sa multumesti organizatorilor :br:br:br si participantilor :x:x:x.

Atat eu cat si copilotul meu (NASU) raspundem in functie de grila de sosire (locul 9):ha::ha::ha: in ciuda tuturor intemperiilor am terminat intalnirea:banana:banana:banana .

Adevarul ca Jeep-ul ii jeep!!!!!

A fost o prieteneasca pe cinste ne vom aminti cu placere acest eveniment si cu atat mai mult de toti participantii cu ursi cu tot si nu in ultimul rand de mamika lui Melinteanu sa-i dea Dumnezeu sanatate ca bun a fost dar putin:x:x:x....

Va asteptam la Buzau :ha::ha::ha: prietenii stiu de ce.

Editat de Ionescu.Cosmin
28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina
Link spre comentariu

si nu in ultimul rand de mamika lui Melinteanu sa-i dea Dumnezeu sanatate ca bun a fost dar putin:x:x:x....

Va asteptam la Buzau :ha::ha::ha: prietenii stiu de ce.

Mamika pregateste doza strong pentru Buzau !

Si sper ca jeep urile sa fie Jeepuri si sa nu mai cada curelele , sa se rupa foile ....

Editat de IulianMelinteanu
Link spre comentariu

De acum va anunt ca editia III -2012 va avea loc vara in zona Targu Secuiesc sau Baraolt in perioada 15 iulie-15 august tip caravana adica in fiecare noapte alta locatie de cazare ( cort , rulota , ) in varful muntelui

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

De acum va anunt ca editia III -2012 va avea loc vara in zona Targu Secuiesc sau Baraolt in perioada 15 iulie-15 august tip caravana adica in fiecare noapte alta locatie de cazare ( cort , rulota , ) in varful muntelui

Foarte bine :br

Atunci sa-i vad pe unii cu masini taiate unde o sa doarma sau cum o sa-si care bagajele :ha::ha:

PS. Fac referire la prietenii mei... se simt ei. Daca se simte cineva lezat, sa nu-si faca griji... nu vb de ei :ha:

Link spre comentariu

Hai ca incepe sa-mi placa! Suna a dracu de bine, asa ca poti sa ma pui pe lista de pe acum. Daca faci si un gulas ca la Poiana Sarata fac abonament ptr urmatorii 10 ani :ha::ha:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Aa, ok. Sa stiu sa tragem tare sa ajungem printre primii in fiecare zi :ooo, sa nu nimerim la marginea poienii:cort , la indelaba ursului:hl.

Link spre comentariu

Hai ca incepe sa-mi placa! Suna a dracu de bine, asa ca poti sa ma pui pe lista de pe acum. Daca faci si un gulas ca la Poiana Sarata fac abonament ptr urmatorii 10 ani :ha::ha:

Va fi si gulas sau alte de ceaun

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Foarte bine :br

Atunci sa-i vad pe unii cu masini taiate unde o sa doarma sau cum o sa-si care bagajele :ha::ha:

PS. Fac referire la prietenii mei... se simt ei. Daca se simte cineva lezat, sa nu-si faca griji... nu vb de ei :ha:

las ca si a ta e incapatoare

:ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare