Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie

Unimog

Postări Recomandate

• Răspunsuri 358
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Bogata Namoloasa 2011 - 27-30 octombrie

Eu nu stiam ca Rechinu e peste ...da' m-ai bagat la ginduri sumbre ...

E, daca trebuie , atunci asta facem . Il mincam .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu stiam ca Rechinu e peste ...da' m-ai bagat la ginduri sumbre ...

E, daca trebuie , atunci asta facem . Il mincam .

Rechinul este un peste cartilaginos , deci bun de mancat , cu tot cu oase !!! Daca vreti il pescuiesc eu foarte usor maine la o cafea si dau la toti off-roadisti de pe forum sa mancam ceva de calitate .

PS .... ma induceti in eroare .... peste (rechin?) in Vrancea ? unde va credeti ? la Galati ????

Link spre comentariu

Nu va faceti griji, va culc la mine in Samurai! E loc ptr toata lumea :ha::ha:

:br :ha:

Live every day of your life, like it was your last, but always think that it might be a tomorrow.
Link spre comentariu

:br :ha:

Eu ca eu tampit, dar asta mica nu-i pe treaba ei! Cred ca i se trage de la apa de baut, ca nici unu nu-i sanatos la Brasov! Doar de asta mi-s dragi! :ha: Ia pune tu, Noemi poza cu calul cel frezat, sa vada si baietii ce faci tu la off road :ha::ha:

• Like 1
LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Rechinul este un peste cartilaginos , deci bun de mancat , cu tot cu oase !!! Daca vreti il pescuiesc eu foarte usor maine la o cafea si dau la toti off-roadisti de pe forum sa mancam ceva de calitate .

PS .... ma induceti in eroare .... peste (rechin?) in Vrancea ? unde va credeti ? la Galati ????

:brgalatiul e plin de rechini:ha::ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Am facut un filmulet cu vedeta acestei intalniri MELI zis si seriozitate si pr....:ha:

Daca nu era melinteanu cred ca ieseam pe primul loc:ha: dar in prima zi m-a sabotat cu o cioata intrata la roata dupa care s-a rasturnat cu masina in ravena si am stat 3 ore ca sa-l scoatem.A doaua zi de traseu el era abanbon si s-a bagat la organizare de fapt dezorganizare si impreuna cu Razvan au terminat sticla de palinca a lui zoli :x si s-au apucat de facut traseiele la trial unde patrolul meu s-a chinuit tare da a terbuit sa ies pe usa din spate:ha:

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

si totusi cum se scufunda patrolul nu se scufunda nici unu :)) acum ce sa zici si tu dai vina pe mine si pe meli ca am participat la dezorganizare:uameni :D sa intelegem ca nu tiau priit traseele de pe trial ??

Elprypas alias Razvan Nebunu aka lichidatorul de lichide inflamabile comestibile.:2dr
Link spre comentariu

cine zice de sabotaj? nu recunoastem nimic, a fost pur si simplu un trial accesibil pentru :cl ca tu ionele ai vrut sa te pui cu burta patrolului pe buturuga in loc sa calci pe ea, este alta problema nu ne mai asumam nici o vina :)))

Editat de elpripas
Elprypas alias Razvan Nebunu aka lichidatorul de lichide inflamabile comestibile.:2dr
Link spre comentariu

Bre, da iar mi-ati pus gand rau? Io-s specie protejata, mai ales ca-s " de padure" Toni da ce se mai aude cu...... v-asteptam la Buzau

ptr ca esti o specie protejata:ha::ha:, promit sa te protejez de :xpe 2,3si 4 dec la bisoca

Link spre comentariu

Am facut un filmulet cu vedeta acestei intalniri MELI zis si seriozitate si pr....:ha:

Daca nu era melinteanu cred ca ieseam pe primul loc:ha: dar in prima zi m-a sabotat cu o cioata intrata la roata dupa care s-a rasturnat cu masina in ravena si am stat 3 orehttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=z9Fopap6l0s

Buturuga mica rastoarna carutza.. cum o fi ea. Ce exemplu mai bun decat asta mai vrei?? :ha:

Link spre comentariu

oare meli vroia sa inventeze un alt combustibil? sau nu stia cum sa faca pe cineva se joace cu drujba pe langa rotile lui? de a luat la brat toate cracile ce i-au iesit in cale:wink:

Editat de elpripas
Link spre comentariu

cules de lemne, fugarit de magari :ha:, confectionat de trasee neprietenoase pentru patrolul lui dulceanu.... intr-un cuvant mely sa cam tinut de prostioare la aceasta namoloasa

383919_10150362647036268_265841916267_8700907_1061154088_n.jpg.71406dd245da1db2becba361f0c676e2.jpg

Editat de elpripas
Link spre comentariu

DAAAA !! RECUNOSC !! Am complotat impotriva voastra . Totul era minutios programat cu saptamani intregi inainte . Cioata era pregatita , doar am apasat un buton (ca jeepul are) si am blocat toata treaba . Ravena ..... eu am facut o (am baut apa s-o fac mai adanca) . Totul ... pentru ca m-am inteles(pe bani-spaga) cu gasca de la BZ pentru a nu iesi primu Dulceanu si Doctoru toti care erau pe acolo in spatele meu ( de ce credeti ca eram primul?) Lu Cosmin Ionescu EUUUU i-am taiat cureaua de la motor .

Acum ? stiu ce ganditi !!! sa ma sabotati ! Niciodata , sunt pregatit ... mi-am achizitionat ... imblanzit ( jeepurile tare salbatice sunt) un 4+1+1 indistructibil cu tot felul de gadgeturi senzitive care imposibil sa nu ies pe LOCUL 1(unu) .

atasez o poza facuta din satelit de oameni RAI care ma spioneaza .

310325_187881161294286_100002172101282_414458_1177509586_n.jpg.5c142bb024b8451efbbd7814ef5a6855.jpg prima noastra intalnire ....

Editat de IulianMelinteanu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare