rechinu Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Sclipici, eu plec in jur de ora doua din Focsani. De la Lepsa o iau prin padure, asa ca daca ai chef de aventura da un semn :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Libera camera nr 6, Marius Turagmes nu mai poate veni a intervenit o problema de sanatate in familie,,,pacat,,insanatosire grabnica ! Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Baga-ma pe mine la nr6 , cu tot cu maseoza . Editat Noiembrie 4, 2011 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Pacat ca nu poate veni Marius... INSIST inca o data: Nu uitati sa va luati farfurii si linguri pt gulas!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Pacat ca nu poate veni Marius... INSIST inca o data: Nu uitati sa va luati farfurii si linguri pt gulas!!! ...ca sa fiti mai practici va recomand: oala si polonic!!!!:ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Baga-ma pe mine la nr6 , cu tot cu maseoza . Cos, facem urmatoarea manevra: te bagi la camera 14(un loc) in locul lui MacFero si ii dam lui cam 6(doua locuri) pt ca vrea sa vina si cu familia,,, e ok?,,, Referitor la Maseoza,,,am mai spus tb vorbit cu Zolameister Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 E ok pentru mine . Daca are priza , imprumut si eu cele doua cuie specifice masajului . Si sa se faca lista , sa ajunga cuiele de masaj la toata lumea . Editat Noiembrie 4, 2011 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Adica urc eu la ea si nu ea la mine...? Femeia sta intotdeauna deasupra!! :ha: Lasa, Zoli, urcam toti ca sa nu fii singur... :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 puteti incepe cu inscrierile si cu doleantele de masaj.In functie de cerere vin cu Fane zis si Palma lata sau Diana zis si Ochi de sticla.....:ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Acum m-a anuntat si Lazar ca renunta la o camera , asadar Camera nr 21 LIBERA Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Cos, facem urmatoarea manevra: te bagi la camera 14(un loc) in locul lui MacFero si ii dam lui cam 6(doua locuri) pt ca vrea sa vina si cu familia,,, e ok?,,, Referitor la Maseoza,,,am mai spus tb vorbit cu Zolameister Mulumesc Luci ca nu m-ai uitat.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Acum m-a anuntat si Lazar ca renunta la o camera , asadar Camera nr 21 LIBERA .. S-a deschis bursaaa... :ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 se nasoleste treaba, azi e ziua lui Sclipici. La multi ani!!!:B:dr4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 distractie placuta baieti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
steleat Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Sa moara BIBI daca maine nu vin si eu ,dupa pomana lu "tataia",Catalin ai grija ca dupa 2 sunt acolo,cu sau fara maseuza?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Ajung si eu sambata dimineata. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Cu mult regret , trebuie sa-mi anunt lipsa . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Cu mult mai putin regret , trebuie sa-mi anunt revenirea , cel putin la gulas . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 sa dea naiba sa nu puneti poze cu ....maseuza :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Maseoza nu e cea ce pare a fi.,,,m-a trezit la 8 cu muzica la maxim....doar stam in camera alaturate.....ies nervos,ea cu usa larg deschisa ..... Raman stupefiat... In loc de halat,colanti negrii, si un tricou!nu tu halat sau alt echipament de lucru!ma intorc in camera si decid... Maseoza nu e ceea ce vrea sa fie.....revin cu dovezi! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 poate ca avea program de la 1o.....nu se poarta echipamentul de lucru....in afara serviciului:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 ...si am ajuns acasa in sfarsit in siguranta. cam fara frane dar a mers, dar asta-i alta discutie. in primul rand multumesc organizatorilor care au facut o treaba pe cinste. cazare ok, mancare de toate felurile si nu in ultimul rand un gulas extraaaaaaordinar. bravo si felicitari Unimog. despre companioni toti oameni de nota 10+ cu care sunt foarte bucuros ca m-am cunoscut. in concluzie superb. lasam pozele sa vorbeasca de la sine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 inca : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
steleat Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Cata foarte frumos .senzational, da nu m-am indurat de 3 mistreti si un amarat de iepure care arde in cuptor ,,,, da ceva maseuza@@ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate