Big.Ursu Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Nu am comentat nimic pana acum despre amicala asta, si imi pare rau ca nu va cunosc. Si mare dreptate avea cel care a zis "trebuie sa-mi schimb cercul de prieteni"..... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata nu-ti fa probleme cu Bogata....nu se rup masinile acolo....ca nu arde nimic Sa te auda Dumnezeu si sa nu mai arda nimic,, :wink: Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Veste buna!Vin siguuuur!!!! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Cosmine........... :br' date=' dar esti singurul cu Jeep :ha::ha:[/quote'] Gresit .... !!!!! S-a inscris si prietenul " Mc Tefal " cu " Red spot " , deci iaca ca-s 2 cu jipane !!! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Aoleu 2 jeep-uri asta inseamna mai multe cardane si cruci:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata sa sper ca nu , ca altfel suntem aproape si din 2 masini poate facem una cu care sa ajungem acasa.:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Ma primiti si pe mine ? ..... ca va fac un road book de raid de nu ajunge nici un off roadist la sosire .:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Primiti si al treilea JEEP ? Nu de alta dar trebuie si Samuraiul Rechinului sa traga ceva din padure ! adica jEEPUL MEU ??? :hlnuuuuuu:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata @Zolameister....vi siguuuuur sau singuuur? :grin::grin::grin: ar cam fi cazul sa mai scoti animalul ala alb la noroi...ca i s-a aplecat de atata asfalt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Primiti si al treilea JEEP ? Nu de alta dar trebuie si Samuraiul Rechinului sa traga ceva din padure ! adica jEEPUL MEU ??? :hlnuuuuuu:old Asa rau ai ajuns. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Ma primiti si pe mine ? ..... ca va fac un road book de raid de nu ajunge nici un off roadist la sosire .:ha: :h5ce bineee NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Asa rau ai ajuns. Era o presupunere . repar nonstop la Jeep , adica il aduc spre perfectiune ! Telul meu este sa scot patroale din probleme:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata nu vei reusi....sunt al naibii de grele....si au prostul obicei sa nu prea ramana :grin: tu sa ai grija doar de cruci...in rest Jeep-ul merge bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata in caz ca se duc crucile gasim noi ceva biserici prin zona :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata nu vei reusi....sunt al naibii de grele....si au prostul obicei sa nu prea ramana :grin: tu sa ai grija doar de cruci...in rest Jeep-ul merge bine ......adica fa-ti Cruce inainte de start!! :ha: Eu nu mai pot de nerabdare... sunt asa de nelinistit incat ma duc acum la banca sa depun avans 400 lei pt mine si copilot :banana:banana Cum... nu stiti cine e?? Cine lipseste din schema?? VICTOOOOR.... il mai tineti minte??:grin: Se aduna trupa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata ......adica fa-ti Cruce inainte de start!! :ha: Eu nu mai pot de nerabdare... sunt asa de nelinistit incat ma duc acum la banca sa depun avans 400 lei pt mine si copilot :banana:banana Cum... nu stiti cine e?? Cine lipseste din schema?? VICTOOOOR.... il mai tineti minte??:grin: Se aduna trupa... Doctoreee,,,spala-te pe ochi si apoi prezinta-te, :ha:, vezi ca trebuia sa raspunzi cu avans la Bogata Namoloasa nu la Poiana Sarata. Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Intr-atatea evenimente nici nu mai stiu ..incep sa incurc borcanele... :ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata ......adica fa-ti Cruce inainte de start!! :ha: Eu nu mai pot de nerabdare... sunt asa de nelinistit incat ma duc acum la banca sa depun avans 400 lei pt mine si copilot :banana:banana Cum... nu stiti cine e?? Cine lipseste din schema?? VICTOOOOR.... il mai tineti minte??:grin: Se aduna trupa... Victooor!!!Bine'teles ca-l stim...si nu numai... dar nici nu-l uitam!Abia astept sa ciocnesc un pahar cu el!:2dr NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Doctoreee, organizeaza-te un pic! :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Vine si baiatul !!! Chiar nu vreau sa lipsesc !!:banana:banana:banana Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Salutare!!! Mai este loc de inca o masina? Din cat am vazut din poze si din discutii mi ar placea sa pot merge si eu mai ales ca distractia e maxima vad.Eu am un patrol,adidasii sunt de namol,daca mai este loc poate incap si eu pe acolo pe undeva.Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata 1. El Presidente + NU cazare 2. Eu + NU cazare 3. Lucian + NU cazare 4. nasu' Chiscop DA cazare(ultima camera din hol... eventual in alta cladire) 5. rechinu Da cazare 6. Marius Turagmes + DA cazare 7. Zolameister DA cazare 8. Alecpreotu + DA cazare 9. tcmihai DA cazare 10. prislopan + Da cazare 11. macfero DA cazare 12 Popa Ionel alias Gepetto camera 2 persoane rezervare facuta de Unimog 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alecpreotu Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata 1. El Presidente + NU cazare 2. Eu + NU cazare 3. Lucian + NU cazare 4. nasu' Chiscop DA cazare(ultima camera din hol... eventual in alta cladire) 5. rechinu Da cazare 6. Marius Turagmes + DA cazare 7. Zolameister DA cazare 8. Alecpreotu + DA cazare 9. tcmihai DA cazare 10. prislopan + Da cazare 11. macfero DA cazare 12 Popa Ionel alias Gepetto camera 2 persoane rezervare facuta de Unimog salut ref pct 8. alec preotu am primit o invitatie pe care nu o pot refuza la un botez, cu o saptamina inainte de intilnire si nu ma tin buzunarele pentru ambele, asadar sunt nevoit sa renunt. am luat legatura si cu lucian pe pm pt informare distractie multa tutror, sper ca la anul ne vom intilni. Nissan terrano 5 usi 2004 3.0 Dti BFG AT, suspensie stoc si fara troliu deocamdata ...dar cu portbagaj mare pe plafon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata 1. El Presidente + NU cazare 2. Eu + NU cazare 3. Lucian + NU cazare 4. nasu' Chiscop DA cazare(ultima camera din hol... eventual in alta cladire) 5. rechinu Da cazare 6. Marius Turagmes + DA cazare 7. Zolameister DA cazare 8. Alecpreotu + DA cazare 9. tcmihai DA cazare 10. prislopan + Da cazare 11. macfero DA cazare 12 Popa Ionel alias Gepetto camera 2 persoane rezervare facuta de Unimog Mi-a atras atentia Zolameister ca sunt in duplicat 1 si 2 precizez 2 este Doctoru' eu am preluat lista fara sa observ 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Credeam ca am devenit eu Presidente, macar pt o zi.... "Daca as fi pt o zi presedinte... tineti minte, v-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde.. " :ha: Zoli, tu oricum vii mai devreme intotdeauna, mi se pare normal sa ocupi doua locuri.. :ha: Eu ma mai gandesc daca vin cu rulota sau nu, mai bine platesc diferenta de 55 lei decat sa-mi montez/demontez carligul la masina la -5 grade. Mai vedem, deocamdata e devreme.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate