Zimbrul Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Simplificarea etapei Campionatului National de Off-Road Nene Regep, Zimbri primiti la intalnire? ca daca da, tare imi face placere sa va revad pe toti. Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Re: Simplificarea etapei Campionatului National de Off-Road in mod clar suntem offtopic pe tema INTILNIRII DE LA VALCEA, insa,...te primim CU PLACERE...( te rog acorda atentie programului...:2dr) Editat Noiembrie 18, 2011 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Simplificarea etapei Campionatului National de Off-Road in mod clar suntem offtopic pe tema INTILNIRII DE LA VALCEA, insa,...te primim CU PLACERE...( te rog acorda atentie programului...:2dr) Daaa, acolo la VL e un altfel de concurs.....da tot competitie e.....:x:x:h5 Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Simplificarea etapei Campionatului National de Off-Road Nu suntem offtopic, pt ca prin perioada acordata concursului de :x, se sta mai putin in teren , deci ... se simplifica lucrurile :)) Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Simplificarea etapei Campionatului National de Off-Road :g:g:g invitatia la grtatar este PERMANENTA !!! ( mai ales pentru tine si miron sorin...) :2drasiguram cu placere, ca...SE SUSTINE !!! IMPUNEM URMATORUL PROGRAM : - simbata : pastrama + TUICA+ VIN - duminica-n padure...toti ne revenim... VA asteptam cu drag, si anuntam o mare INTILNIRE la VALCEA IN IARNA ACEASTA !!! multumim pentru idee amindorura !!! cand fac lista, nu uita sa treci si CORB-ii :h5 most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Simplificarea etapei Campionatului National de Off-Road Ma inscriu si eu Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 (editat) Re: Simplificarea etapei Campionatului National de Off-Road Cum impotmoliada din punctul meu de vedere nu se mai face eu propun sa ne vedem la valcea. Asta daca primiti si oficiali printre voi :D Editat Noiembrie 20, 2011 de iwa GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Simplificarea etapei Campionatului National de Off-Road Cum impotmoliada nu se mai face ... Cum ai ajuns la concluzia asta? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Simplificarea etapei Campionatului National de Off-Road Si eu as veni la valcea, acum ca s-a anuntat oficial ca nu se mai face impotmoliada! Dar sa nu fie pe 1 dec ca suntem la veciniii din Bg! Si nici pe 10 ca suntem plecati sa ne colectam premiul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Simplificarea etapei Campionatului National de Off-Road Si eu as veni la valcea, acum ca s-a anuntat oficial ca nu se mai face impotmoliada! Dar sa nu fie pe 1 dec ca suntem la veciniii din Bg! Si nici pe 10 ca suntem plecati sa ne colectam premiul... Flash, vorbesti prostii......pe link-ul pe care l-ai dat scrie de AMANARE !!! Maine se va face anuntul final referitor la aceasta amanare !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Simplificarea etapei Campionatului National de Off-Road Scuze, dar din ce antecedente sunt, vezi alte cupe "amanate" , o vad ca pe o modalitate mai diplomatica de a spune ca anul asta nu se mai tine!!! Sau cupa asta amanata se va tine? Avand in vedere ca anul trecut am castigat acest concurs amanat de voi, as fi fost foarte motivat sa vin... Poate anuntati data in curand sa ne putem face si noi cei interesati programul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Simplificarea etapei Campionatului National de Off-Road Adineauri ti-am zis ca maine va fi raspunsul final, cu detalii si tot ce trebuie.......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate