tzucul Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 Re: O lume in miniatura. Machete 4x4 si mai mult decat atat. Felicitari pentru ce ai facut pana acum.In curand ma apuc si eu de o diorama dar voi merge pe digital si pe machete din anii 1990-2010.Momentan am 2 locomotive si 26 de vagoane plus cateva machete de masini si camioane la scata HO.Pasiunea ptr trenulete o am de mic cand aveam vreo 3 seturi piko si ceva set romanesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_g Posted January 14, 2014 Author Share Posted January 14, 2014 Re: O lume in miniatura. Machete 4x4 si mai mult decat atat. multumesc, insa, felicitarile le meriti tu, pt decizia de a construi o diorama. despre digital ... da clar, asta este viitorul, numai ca a penetrat ceva mai greu (mai ales pe meleagurile noastre). daca incepi de la 0 si varsta-ti permite sa intelegi cateva principii de functionare, logica spune sa alegi digital. ai deja o colectie de trenuri suficienta pt o diorama, perioada este stabilita mai ai nevoie de o tema si un traseu si esti gata de lucru. bravo inca o data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts