Yonutz Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 (editat) Dragi prieteni, Nici nu a inceput bine sezonul si ne tot facem calcule, cum, cat, unde si in ce fel. In urma a mai multe telefoane ne-am gandit sa postam mai devreme intalnirea noastra in sensul de a ne putea face planurile din timp si a nu rata aceasta intalnire. Ptr ca anul trecut ne-am simtit foarte bine, in jurul focului, la o slana arsa pe bat, la un ceaun cu diverse carnuri si legume, la un jinars sau un vinisor, un rasarit de soare, ne-am gandit ca nici anul asta nu ne-ar strica sa ne pastram obiceiul si sa urmam cam tot aceeasi reteta. Ce s-a intamplat anul trecut gasiti aici: Nissan Adventure Days - 2013 Concept si cerinte: Intalnirea ca si anul trecut are ca principal scop atat socializarea cat si schimbul de informatii de ordin tehnic si de ce nu, in ultimul rand o gura de aer proaspat si o conectare de cateva zile la redresorul infinit al naturii. Toata lumea este binevenita, indiferent de marca de masina, culoarea pielii, religie sau apartenenta politica. Nu exista cerinte tehnice sau nivel minim de echipare al masinilor. Se poate participa atat cu masina stock cat si cu masina modificata. O sa incercam ca traseul ales sa aiba de toate, in limita reliefului zonei. Se poate participa chiar si fara masina, dar trebuie sa va gasiti un loc la cei care vin si au loc sau vor sa va ia in masina. Intalnirea este fara taxa, fiecare isi va plati cazarea unde probabil se va plati avans, pe baza rezervarii facute si isi va finanta atat propria mancare cat si bautura consumata. Locatie: Ne-am gandit in acest an sa urcam putin mai "sus", adica undeva in zona Sibiului. Locatia nu e inca fixata dar lucram la chestia asta si suntem deschisi la orice idei si sugestii. In special de la cei din zona. Data evenimentului: 20-22 iunie 2014 - weekend, respectiv vineri-duminica Cazare Vila dintre brazi, Paltinis (vezi detalii mai jos) -camera dubla 90 lei/noapte -camera tripla 110 lei/ noapte -camera 4 pers 120 lei/noapte -apt doua camere 150 lei/noapte *toate camerele dispun de baie proprie Formatul si desfasurarea evenimentului: Intrucat majoritatea luam nevestele si copiii cu noi ...incercam sa ne adaptam cumva situatiei in asa fel incat sa multumim pe toata lumea. Vineri: – intalnire intr-un loc undeva in/ langa Sibiu in jurul pranzului, cel mai posibil parcarea unui hipermaket ptr aprovizionare, traseul pana la pensiune. Sambata: - un traseu de cateva ore - continuarea ostilitatilor seara la pensiune Duminica: - micul dejun, daca avem timp ceva traseu si retragerea catre casa Ptr ca ne-am obisnuit ca la fiecare intalnire sa ne adaugam la colectie cate un suvenir o sa sa facem si anul asta ceva tricouri care sa ne aduca aminte de momentele petrecute impreuna. Speram anul asta sa ne strangem cat mai multi simpatizanti ai marcii pe care unii dintre noi o iubim atat de mult. Cu adunatul trackurilor si cu organizarea cazarii ne va ajuta Sorin aka Kibitz care este din zona. Lista cu cei care vin o veti gasi mereu aici: 1.Big Ursu + sotie + kinder DJ - Nissan Patrol Y61 ZD30 LWB - tripla ACHITAT 2.Yonutz + sotie + kinder IF - Nissan Patrol Y60 RD28T SWB - apart ACHITAT 3.iulian.popescu + prietena GR Nissan Patrol Y60 TD42 dubla ACHITAT 4.Liviu-san (poate) + sotie + kinder B - Land Rover Freelander 1 cam4ACHITAT 5.Cristi69+sotia+kinder DJ - Nissan Patrol Y61 RD28T SWB apart ACHITAT 6.Gigi_naste + sotie + 2kinderi CL - Nissan Patrol Y61 TD42 SWB tripla ACHITAT 7.Patriciu + sotie AG- Nissan Terrano 2 SWB dubla ACHITAT 8.Kibitz + Alina SB - Nissan Patrol Y61 RD28T SWB dubla ACHITAT 9.Roby200487 CJ - Nissan Patrol Y60 RD28T SWB dublaACHITAT 10.Bbstao + prietena VS - Toyota Landcruiser 120 dubla 11.Wenox + sotia B - Nissan Patrol Y60 RD28T SWB dubla ACHITAT 12.rd_adi + leredeu? CJ - Nissan Patrol Y61 TD42 LWB dubla ACHITAT 13.irod (mihai) + irina MM- Nissan Patrol Y61 RD28T LWB dubla ACHITAT 14.nomad + andrei BH Mitsubishi Pajero dubla ACHITAT 15.cristacke + renii B - Nissan Patrol Y60 RD28T SWB cam4 ACHITAT 16.nissan4x4 (nea Luigi) B- Nissan Patrol Y60 TD42 SWB dubla 17.ungurul + consoarta IF apart/cu Yonutz ACHITAT 18.Catalin + sotie + kinder - prieten Cristi69 DJ - Lada Niva tripla ACHITAT 19.IronMan4x4 (Alec)+ sotia + kinder B - Nissan Terrano 2 ZD30 LWB apart ACHITAT 20. dulceanu.ionel + sotia GL - Nissan Patrol Y60 RD28T SWB dubla ACHITAT === 21. Zolimeister +?BV - Nissan Patrol Y60 TD42 LWB (pensiunea Orhideea) 22. dsabau TM - Nissan Patrol Y60 LWB (cabana Alina) 23. samurai TM - Nissan Patrol Y60 (cabana Alina) 24. tzucul TM - Nissan Patrol Y61 SWB (cabana Alina) 25. ? TM (cabana Alina) 26. tavian + prietena DJ - Nissan Patrol Y61 ZD30 LWB 27. zipo SB - Nissan Patrol Y60 LWB 28. f_zoltan + sotia HD - Suzuki Samurai 29. Frate Bbstao + prietena VS - pasager la bbstao 30. mihaiuc90 CJ - Nissan Patrol K160 SWB (pensiunea Orhideea) Lista materiale personalizate: 1. Big.Ursu ---tricou 1-XXXL (negru) + 1-L (rosu) 2. Yonutz --- tricou 1-XXL (negru), 1-L (rosu), 1-XS (rosu), polar 1-XXL (gri),1-L(rosu), 1-XS (gri) 3. Nomad --- tricou 2-L + 1-S (rosu), polar 1-L(rosu) 4. Prieten Yonutz --- tricou 2-XXL (rosu), polar 2-XXL (rosu) 5. Cristi 69 --- tricou 2-XL (rosu + negru), 2-M(rosu), polar 1-XL (negru), 1-M(gri) 6. crisguide ---tricou 2-XL (rosu + bleu) 7. gigi_naste ---tricou 2-XXL(rosu+negru),1-M(rosu), polar 1XXL (rosu) 8. irod ---tricou 1-M (rosu), 2-L +5cm (rosu+negru), polar 1-M(rosu) 9. dulceanu.ionel --- tricou 1-XL (bleu), 1-M (rosu) 10.rd_adi --- tricou 2-M (rosu+negru), polar 1-M (negru) 11.mihaiuc90 --- tricou 1-M (rosu), polar 1-M (negru) 12.wenox --- tricou 1-L, 1-S (negru) 13.Kibitz --- tricou 1-XL, 1-S (negru) , polar 1-XL, 1-S (negru) 14.dsabau --- tricou 1-L (rosu), 1-XL (bleu) + 1-XS (rosu), polar 1-L (gri), 1-XL (gri) Va multumim ptr intelegere si va asteptam cu drag. Editat Iunie 15, 2014 de Yonutz 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Pentru ca m-am simtit extraordinar anul trecut cu voi,o sa incerc sa vin si anul asta, sa nu stric"traditia". Si asa ma bate fimea la cap de un an sa o duc si pe ea cu cortul:cort L.E,- @Yonutz,daca tot nu conteaza marca masinii cu care participi,banuiesc ca o sa vii cu Touaregul,nu?:grin: Editat Aprilie 1, 2014 de Liviu-San Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Apar si eu cu neamul meu. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian_popescu Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Sunt prezent la NAD , cu multa placere ,deci... sunt pe lista . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) 1.Big Ursu 2.Yonutz 3.iulian.popescu 4.Liviu-san (poate) 5.cristi69 Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 1, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) @Yonutz,daca tot nu conteaza marca masinii cu care participi,banuiesc ca o sa vii cu Touaregul,nu?:grin: Nu ...my friend ...pana si berea care o beau acum e Nissan trademark & shit ... :ha: Intre timp doua foto...executate de Patriciu & friends ...care mie imi plac foarte mult ... http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/NAD/DSC_0007Large_zps68bf9be8.jpg http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/NAD/DSC_0046Large_zps1f432773.jpg consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) si eu prezent cu cortul si gasca ........sper ca anul asta sa mai ai in stoc tricouri xxl Editat Aprilie 1, 2014 de gigi_naste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) @Yonutz - vezi ca acum sunt slim, am doar 125kg. :D XXXL vreau si eu :d NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) salve tuturor , doresc sa particip din toata inima alaturi de voi la NAD-2 . momentan sunt liber in aceea perioada si o sa fac tot posibilul sa ramana asa cat priveste locatia , asteptam pe cei din zona.. eu vad ori cazare/cort in zona Rasinari-Paltinis , ori Valea Sadului personal nu am pretentii nici la zona nici la tipul de cazare , am si cort si il folosesc anual sper sa ne vedem si sa discutam muuult :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Vin si eu + Alina. Daca se va stabili Sibiul ca "punct de lucru" :x, ma ofer sa fiu persoana de contact care sa va raspunda la intrebari si sa "relateze la de fata locului". Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Sa fie Sibiul ! Zona necunoscuta deci...merita sa nu mai aiba statutul asta :D NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Cred ca vin si eu. Voi anunta cand stiu 100%. 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbstao Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Yonutze, desi ai postat pe 1.04 stiu ca nu e o farsa. Avand in vedere ca anul trecut a fost foarte misto, baga-ma si pe mine cu consoarta ( pe lista, nu altundeva ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Yonutze, desi ai postat pe 1.04 stiu ca nu e o farsa. Avand in vedere ca anul trecut a fost foarte misto, baga-ma si pe mine cu consoarta ( pe lista, nu altundeva ). Pentru ca stii de ce :) Esti desemnat cu proviziile de lemne :)) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Cred ca vin si eu. Voi anunta cand stiu 100%. Te trec pe lista cu "poate" ...daca te razgandesti ne spui... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Yonutze, desi ai postat pe 1.04 stiu ca nu e o farsa. Avand in vedere ca anul trecut a fost foarte misto, baga-ma si pe mine cu consoarta ( pe lista, nu altundeva ). Deci domnul Bebe-Show ...iaca te facusi cu numarul lui Maradona, al mai ravnit tricou ... :grin: Se cam reconstituie echipa de anul trecut ... :wink: Mai ar fi niste necunoscute ...dar o sa ne spuie ei singuri ...ce si cum ...si o sa vedem si meniul de anul asta ...! Editat Aprilie 3, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WENOX Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Va rog sa ma adaugati si pe mine (+sotia) cu "poate" deocamdata la lista, revin cu o confirmare cat mai curand posibil. Multam! [O/==\=/==\O] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Deci domnul Bebe-Show ...iaca te facusi cu numarul lui Maradona, al mai ravnit tricou ... :grin: Se cam reconstituie echipa de anul trecut ... :wink: Mai ar fi niste necunoscute ...dar o sa ne spuie ei singuri ...ce si cum ...si o sa vedem si meniul de anul asta ...! Yonutz,pune de pe acum plasma in masina, de data asta sigur trebuie sa i-o vindem!!!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Prezent si eu! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) La Paltinis as pofti si eu ... sper sa nu fiu nevoit sa-mi pun pofta-n cui ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbstao Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Liviu-san, mi-e dor de negocierile cu tine. Nicicind nu voi fi mai ruinat ca la trocurile facute cu tine. Vreau sa imi vinzi scump spre foarte scump orice maruntis ieftin. Te voi plati regeste chiar si pentru lucruri pe care vrei sa mi le faci cadou. Ia-ti cu tine vreo doo-trei valize anu' asta. Ori le vei umple cu bani ( de la mine ), ori le vei umple cu tine.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Liviu-san, mi-e dor de negocierile cu tine. Nicicind nu voi fi mai ruinat ca la trocurile facute cu tine. Vreau sa imi vinzi scump spre foarte scump orice maruntis ieftin. Te voi plati regeste chiar si pentru lucruri pe care vrei sa mi le faci cadou. Ia-ti cu tine vreo doo-trei valize anu' asta. Ori le vei umple cu bani ( de la mine ), ori le vei umple cu tine.:banana :ha: Roger that! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 5, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Marcel-ninio ... foc, slana si o tzara de palinca sa fie ... si noaptea nu va fi indeajuns de lunga ...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Mihai si Irina ( sper sa nu intervina ceva pana atunci avand in vedere ca mai sunt inca 2 luni jumate .) Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Mihai si Irina ( sper sa nu intervina ceva pana atunci avand in vedere ca mai sunt inca 2 luni jumate .) No ase !!! Da tu vii cu palinca musai :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate