Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014)

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014)

Dar conditia cu mancarea si bautura in regie proprie ar trebui pusa pe masa de la bun inceput ca altfel riscam dupa ce batem palma sa apara comentarii din partea gazdelor.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 391
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

S-a discutat deja cu cele doua pensiuni conditia asta ...precum si celelalte ...si au fost de acord.

Celelelate impuse:

-baia in camera

-apa calda

-caldura

-internet

-parcare

-acces la bucatarie si vesela in bucatarie

-frigider

-acces la gratar

-boschketi ptr domnu bebeshow ... :grin:

+ inca vreo cateva chestii care inca nu vi le pot divulga...:grin:

Daca e in regie proprie, haleala si licoarea ...va spun din proprie experienta ca vor fi costuri cam de 5-6 ori mai mici decat in mod normal.

• Like 1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Asa,

Am ajuns azi si la Xtrem Equipment.

Am pus la punct detaliile legate de materialele personalizate.

Revin cu informatii legate de tricouri.

Tricourile sunt de tip polo (croiala - cu nasturi si guler) din bumbac 100% cu dubla textura (destul de consistenta dar nu groasa). "Bumbac doua fire". Nu ma intrebati ce inseamna.

Se vor face tricouri de doua culori: rosii si negre. Se vor inscriptiona cu alb fata-spate (revin cu macheta).

Pretul unui tricou inscriptionat fata-spate indiferent de culoare (rosu sau negru) ambalat individual- 45 lei (acelasi pret ca anul trecut).

Pretul este valabil ptr toate dimensiunile: XS, S, M, L, XL, XXL.

Ptr cei care depasesc limita masurilor de mai sus, pretul unui tricou este 55 lei.

Ptr a va putea face tricou sa va vina imi trebuie urmatoarele dimensiuni: talie (talia masurata PE burta nu sub burta) si lungime (lungimea se masoara astfel: luati un tricou care va vine si puneti-l pe o suprafata plana. Ma intereseaza ce lungime este de la guler/locul unde se imbina fata tricoului cu spatele pana jos)

Ptr copii (masuri mai mici) va rog sa-mi dati dimensiunile solicitate aici sau pe pm.

Se vor face de asemenea si niste polare (fermoar de sus pana jos cu doua buzunare laterale tot cu fermoar). Aceeasi poveste si cu polarele ca la tricouri. Material dupa disponibilitate: gri sobolan, negru, rosu sau bleumarin.

Pe piept se va adauga o broderie cu sigla evenimentului.

Materialul folosit este de "300" (destul de gros). Nu ma intrebati ce inseamna ca nu stiu.

Pretul unui polar este 100 lei. Ptr masurile exceptionale - 110 lei.

Produsele sunt manufacturate in Romania. Am ales asa ptr ca ne dorim produse de calitate. Cei care au fost anul trecut va pot confirma acest lucru.

Tricourile si polarele se comanda aici, NU se percepe nici un avans dar va rog sa nu ma faceti sa le comand degeaba. Se pot comanda cate tricouri/polare doriti. La cei care nu vin la intalnire si isi doresc un tricou/polar se vor adauga costurile postale (curierul).

Actualizarea listei in primul post din topic.

Termen limita de comenzi 10.06.2014

Expediere tricouri prin posta: 18-19.06.2014

Ptr restul predare personala sau direct la eveniment.

Ptr actualizare verificati primul post adica aici

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Asa,

Se vor face de asemenea si niste polare (fermoar de sus pana jos cu doua buzunare laterale tot cu fermoar). Aceeasi poveste si cu polarele ca la tricouri. Material dupa disponibilitate: gri sobolan, negru, rosu sau bleumarin.

Pe piept se va adauga o broderie cu sigla evenimentului.

Materialul folosit este de "300" (destul de gros). Nu ma intrebati ce inseamna ca nu stiu.

Cam stiu eu.

Daca e Polartec 300 e ff gros! :ha: O sa transpiri si iarna in el :ha:

Serios, intreaba la firma respectiva daca e Polartec sau e o copie, (conteaza la respirabilitate), dar orisicum, recomand cu MAXIMA caldura un material grosimea 200, e mai mult decat necesar.

Se poate o poza cu polarul, eventual si cu detaliu pe material, sa vedem ce croi si material e?

Vrei sa brodezi direct pe polar, sau pe un material suport, si acela sa vina prins pe polar? In a doua varianta, il poti coase pe ce polar/bluza vrei, care deja exista in garderoba personala (noi asa procedam cand mergeam in expeditii).

Sau eventual amandoua variantele, daca sunt amatori la ambele categorii?! :grin:

Mie personal mi-ar place o broderie pe material suport, ca polare am un dulap intreg.

In alta ordine de idei, am senzatia ca nici anul asta nu voi fi prezent :cr1 . Inca sunt prin tara si daca ma cheama la lucru pe la jumatea-sfarsitul lui mai, slabe sanse sa capat liber in sfarsit de iunie. Da' mai vedem.

P.S.: Triouri de-alea albastru deschis nu mai faci?! Ca tare mi-a placut culoarea. Negre-s cam ca de inmormantare :bleah

Editat de crisguide

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Salutam,

Din cate am vazut pe pielea mea ... materialul permite corpului sa respire. Prototipul va fi facut undeva in jur de 01.06.2014. Eu am un polar din acelasi material, e destul de consistent intradevar (iarna iesi cu el afara doar cu un tricou sau maieu dedesubt si nu ti-e frig).

Croiala va fi una dreapta, clasica, cu banda elastica la mansete si la talie, cu fermoar de jos pana sus, cu doua buzunare laterale "ingropate" si cu o broderie (sigla evenimentului) in partea stanga sus.

Broderia va fi pe suport, care se va aplica pe polar din mai multe motive.

Referitor la tricouri ...am zis sa mai schimbam anul asta culorile si astea sunt cele hotarate de gasca nebuna. Daca exista cerere, pot solicita sa facem cateva tricouri si bleu. Negrul ales este unul pal, am ceva tricouri din acest material si arata foarte bine.

Imi pare rau ca nu poti ajunge la NAD...dar poate ne vedem anul asta in Apuseni (august)... :h5

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Rosu si bleu ar fi misto pt mine, negru nu mi-e drag de loc.

Cu polarele, astept sa-l 'vaz', dar cum am zis, eu personal am un dulap plin de ele. As pune o sigla pe unul din alea multe care le detin deja. Chiar daca inteleg ideea ca sa arate toate la fel (am avut discutii similare multiple si la Salvamont, la achizitia uniformelor, cand jumate din echipa aveam deja haine de calitate net superioara comparativ cu ce ne 'obligau' ei sa purtam.)

De respirat toate respira, asa, prin masina sau la un off-road, foc de tabara nu simti diferenta. Da' ia cara cu carca un rucsac si se schimba optica.

Cu participarea, speranta moare ultima, dar de job tre' sa ma tin, ca ala pune pita pe masa.

Pana una-alta, spor la toate.

• Like 1

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Noutati:

Avand in vedere vremea capricioasa ....

Bah, ce reaku ati imbatrinit asa de mult in ultimul an??? Vreme capricioasa ... parca esti o muiere la ciclu ... asta-i ca pe motor ... nu exista ploaie mare, ci costum prost ... imi era dor sa dorm in cort ... sa ma c.c (a) sub brazi ... auzi acolo ... pensiune ... pensionarilor ... aduc si niste caini cu mine sa va mestece micii :ha:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

... aduc si niste caini cu mine sa va mestece micii :ha:

:ha:

Nenea leredeuu,nu-i cazu'.Astia-i manca si cruzi,pot sa confirm.Cica arderea are loc in interior,in contact cu palinca...

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

Marcelinio ... o prins si nevastamea si fimiu gustul ... si n-ar fi corect sa-i las acasa ...si daca vine vreo ploaie noaptea asa cum ne-a prins acum pe munte ...toti cei care avem copii mai mari sau mai mici ...coboram instant ...adica se cam termina distractia, adio ciorba calda, somn la cotetz de animal ...etc etc...

Din partea mea ...as dormi si sub cerul liber ...chiar daca m-as trezi dimineata gata spalat pe ochi! :ha:

Din acest considerent ...doua nopti la pensiune... ca nu va dormi probabil aproape nimeni prin camere ...si vom povesti in jurul focului ...aia e ...:h5

Link spre comentariu

In primul rind la mine mai apare o persoana adicaa fii-mea......deci vom fi 3 persoane.Acum sa ne inbunatatim garderoba.

Tricou-2 buc-XL nergru si rosu

2 buc-M rosu

Polar-1 buc-XL negru

1 buc-M gri sobolan

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

In primul rind la mine mai apare o persoana adicaa fii-mea......deci vom fi 3 persoane.Acum sa ne inbunatatim garderoba.

Tricou-2 buc-XL nergru si rosu

2 buc-M rosu

Polar-1 buc-XL negru

1 buc-M gri sobolan

XL+5cm :D

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Rosu si bleu ar fi misto pt mine

Tie parca anul trecut ti-am trimis tricouri L din cate imi amintesc ... :wink:

TIPS: Din cand in cand va rog sa aruncati un ochi si in primul post din topic, acolo actualizez informatie imediat cum o obtin si/sau o centralizez.

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Ioane, familist cum sunt, am inteles cum sta treaba. Da cu focu ... cu focu sa rezolvi musai sa nu stam la povesti in jurul unui foc virtual pe cine stie ce tableta, ca ala nu tine de cald si ni se baga-n abdomen de frig ... stii tu ce ...

• Like 1

Link spre comentariu

Tie parca anul trecut ti-am trimis tricouri L din cate imi amintesc ... :wink:

TIPS: Din cand in cand va rog sa aruncati un ochi si in primul post din topic, acolo actualizez informatie imediat cum o obtin si/sau o centralizez.

Iti amintesti tu bine, da mai pune statul asta de iarna pe-acasa....asa, putin ... :grin:

Marimea L de anul trecut imi venea cam la limita oricum (fix in umeri, putin scurt), asa ca anul asta ma ''risc'' cu XL.

Deci XL rosu si... BLEU :grin: ?! Cate o bucata.

Si cu polarele (broderiile) mai vb.

Link spre comentariu

:ha:

Nenea leredeuu,nu-i cazu'.Astia-i manca si cruzi,pot sa confirm.Cica arderea are loc in interior,in contact cu palinca...

Pai nu ca nu de cruzi sau prajiti era vorba ... am avut impresia ca s-au zbarcit baietii ca ala din povestea cu moi is posmagii ... si cum sunt un altruist din cale afara, am vrut sa le sar in ajutor :ap

Link spre comentariu

Se pare ca horoscopul lucrează împotriva mea, dumineca aceea am un eveniment in familie iar miercuri avion spre Creta, dar poate dau o fuga de vineri pana sâmbăta cu motocicleta ca tare mult îmi doresc sa merg. Palinca o sa i-0 dau lui @Irod sa o ducă, deci chiar de vin nu-mi trebuie cazare ca dorm in cort. Sper sa vin pt o noapte.

Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi

Honda Dominator nx 650 , 1993

Link spre comentariu

@suvi

Nu-i bai, un loc ptr o noapte iti gasim ...nu lasam pe nimeni sa doarma afara! :h5

Si nu ...nu ne place palinka ... :no1:ha::2dr

Update:

1 camera libera!!!

Ptr ca se lucreaza, nu se sudeaza ... cam asta o sa fie sigla evenimentului (cea care se va imprima pe tricouri si pe polare). Enjoy:

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/EvenimentNissan2_zps83cfe608.jpg

Si ptr ca de acum trebuie sa ne asteptam doar la surprize placute...sa purcedem ...Prin amabilitatea colegului nostru Alec Preotu de la IronMan Romania se pune la bataie un kit complet de recuperare IronMan in valoare de 165 euro ptr masina care v-a placut cel mai mult la acest eveniment. Castigatorul se va desemna prin votul participantilor care va desfasura sambata seara si premiul va fi inmanat cu onorurile cuvenite :x.

Asta este kitul de recuperare:

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/kitrecuperare_zps208863b5.jpg

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Vineri:

– intalnire intr-un loc undeva in/ langa Sibiu in jurul pranzului, cel mai posibil parcarea unui hipermaket ptr aprovizionare, traseul pana la pensiune.

Sambata:

- un traseu de cateva ore cu final fericit la o pensiune sau cabana din zona.

- cazare la o pensiune sau cabana (cazare o noapte) si continuarea ostilitatilor

Duminica:

- micul dejun, daca avem timp ceva traseu si retragerea catre casa

Vineri - sambata o pensiune, sambata - duminica alta?

Link spre comentariu

Vineri - sambata o pensiune, sambata - duminica alta?

Salve,

Nu, este vorba defapt de acelasi loc de cazare.

Sorin

• Like 1

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

Nea Yonutz , modifica te rog pe prima pagina..vin si eu cu sotia , evident :)

in rest stau pana in ultima clipa sa ma masor pt toale , ca nu stiu cum evoluez..a venit vara..berea este tot mai rece , etc :)

Link spre comentariu

Ocupat camera ramasa libera.Vin cu un amic din Oradea.

Sergiu + Andrei - Mitsubishi Pajero.

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

@marcel

Scuze, e asa cum zice Sorin. Modific in primul post

@patriciu

S-a notat!

@nomad

Gata, done! :h5

Link spre comentariu

Nentu Gigi, a tunat ce a tunat ...de ne-am adunat ...

Nu o mai dau in AMR-uri ca iar joc in picioare calendarul de pe perete ... :ha:

LE ...Totusi, mi-am tras un calindar de tastatura sa nu-mi permit (inca) sa dau cu monitorul de pamant ca deabia l-am schimbat ... :ha:

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare