opinion Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Data evenimentului e 100% aia sau exista sanse sa se mai schimbe? Tare ne-ar fi placut sa venim dar din pacate ne intoarcem in 27.06 :uameni (aia de ne tin la munca :ha:). Editat Aprilie 7, 2014 de opinion Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) No ase !!! Da tu vii cu palinca musai :) Vin nu se pune problema :). Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 8, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) @opinion Ne-am tot calculat si oricat am fi incercat sa schimbam cumva data..din pacate nu cred este posibil. Cum am ajuns la acea data: toti cei care au participat anul trecut au fost consultati. Am cazut cu totii de acord asupra acelei date ... altfel n-am fi injumatatit ca numar, fiecare avand planificat ptr weekendul anterior sau cel de dupa, diferite evenimente. @Irod :W Si iaca vine si timpul ala ...:wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Poti sa ma treci si pe mine 100%. Eu am sa plec vineri pe la 6-7 seara din cj, si probabikl ca ne vom intalnii dimineata, sau daca va gasesc in acea seara. Dar o sa mai discutam aceste detalii :) 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Vin nu se pune problema :). anul trecut am tot vrut sa merg si nu am reusit, anul asta nu mai zic nimic doar sper...... si de nu merg ,ceva palinca va trimit cu @Irod daca binevoieste sa o duca. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) anul trecut am tot vrut sa merg si nu am reusit, anul asta nu mai zic nimic doar sper...... si de nu merg ,ceva palinca va trimit cu @Irod daca binevoieste sa o duca. Facem sa fie bine :ha: . Ce numar de inmatriculare ai?ca is curios daca iti stiu masina de prin oras. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Nu va mai ingramaditi asa bre. Anu trecut a fost pierdere de timp...am pierdut timpul pe langa ceaune clocotind cu fasole si ciolan, am pierdut timpul pe langa nenumarate gratare, am pierdut timpul udand beregata cu tot soiul de licori care mai de care mai imbietoare, am pierdut timpul bantuind muntii zi si noapte...ce sa mi zic... nasol, foarte nasol. Sper sa pierdem timpul impreuna si anul acesta dar nu promit nimic, om vedea daca timpul imi va permite. Eu sper ca da. Zona Paltinis este superba dar desi am mers acolo de mai multe ori, intotdeauna am fost cu masina mica deci nu cunosc trasee. Hai ca usor usor sper sa vin cu un Patrol nu doar cu jumatate, prietenii stiu de ce :h5 "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) ... 12.rd_adi + leredeu? ... Asta micu a zis ca ma ia si anul asta. Sa vedem ce mai imbîrligă cu hisztérikus kutya. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 24, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Dupa calcule, matematici si ipsiloane ...sa ingrosam colectia din sifonier! :h5 O sa facem ceva tricouri ...ptr cei care doresc ...si niste "paturici cu fermoar" (polare) ...inca nu stiu preturi ...o sa fie cel mai probabil similar celor de anul trecut. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbstao Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Nenea Yountz, faceti si prelate pentru camioane, ca anul trecut? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) NAD 2 - Prezent un batran Y60 dar care face treaba buna,condus de un ungur feroce alaturi de doi reni damblagii care vor prepara un mare gulas (shit cu ingredient secret) @bbsto va fi testerul masterchef...hm cica in padure la Paltinis... Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 25, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) @bbstao Nu bre ...nu facem ...dar putem sa-ti facem un tricou ...spre exemplu ... :grin: O sa-mi dai din nou masurile ca nu le mai stiu ... @cristacke Toate ca toate dar sa nu dea cu farfuriile in cap si sa nu ne puna sa mancam boiaua ca nu e iute. Renii ...astia sunt punctul tau forte ... dar anul asta luptam de la egal la egal ... ptr gulasul suprem! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WENOX Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Am revenit cu confirmare, deci nu mai e cu poate la mine, e cu venim sigur. :2dr [O/==\=/==\O] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 28, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Am revenit cu confirmare, deci nu mai e cu poate la mine, e cu venim sigur. :2dr :W:dr1:cort:2dr consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Noutati: Avand in vedere vremea capricioasa (ploi sau chiar furtuni iscate din senin) vom merge pana la urma la aceasta editie pe varianta "doua nopti de cazare la pensiune". Asta ca sa nu ne trezim ca noaptea care o vom petrece in padure ca ne va ploua si ne va strica buna dispozitie si planurile.Cazarea o vom cauta in zona Paltinis. De asemenea cazandu-ne la pensiune acoperim si cererea jumatatilor noastre mai bune. In ceea ce priveste traseul, acesta se va desfasura sambata. Vom cauta o pensiune care sa ne permita faimosul ceaun ...caci deh, se deschide sezonul...la gulas... Cel mai probabil o locatie va fi anuntata in jurul datei de 15.05.2014 cu termen limita ptr rezervare (plata avans) 10.06.2014. Imediat cum voi avea noi coordonate voi scrie aici. Editat Mai 8, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Ioane,fereste-te de Perla Paltinisului.Am stat acolo acum vreo 2 ani,pensiune frumos amenajata chiar cocheta as spune,dar......proprietarul om cu mintea ingusta si limitat in gindire,personalul ales pe sprinceana chiar de el da dovada de nesimtire crasa,preturile se modifica de la client la client.Daca joi seara am luat o bere cu 4 lei,vineri cind a venit si restul grupului subit a crescut si pretul la bere adica 6 lei iar preturile din menu s-au dublat.Nu ni sa permis sa facem un amarit de gratar sau celebrul foc de tabara.Faza cea mai tare a fost simbata cind dupa o tura pe munte cu mitsubisari mei am fost invitati cu totii sa mergem sa ne spalam masinile ca ii facem pensiunea de ris..... si asta in conditiile in care noi am inchiriat toate camerele. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Cristi nu-i bai, tu ne stii ..."conditiile si cerintele". Mancare cam in regie proprie (conditia este ...cine nu munceste :no - nu mananca :sl), acces la bucatarie si gratar, bautura o luam din supermaket...unde preturile sunt minime. Incercam sa optimizam cam tot nu numai bautura... De ce sa platim pe o bere 6 lei pe o bere in varf de munte cand aceasta costa pana in 2 lei la magazin mai ales ca avem cu ce sa o caram pana la pensiune? :grin: Ca idee, din tripul din care tocmai ne-am intors ... mancarea si bautura ptr 5 zile a fost in jur de 130 lei/persoana ptr intreg sejurul. Am retinut ideea cu pensiunea ... :tk Iar daca e vreunu care imi vrea masina curata in curte ca sa nu-l fac de ras...jur ca am cuplat reductorul si mi-o spal fix in ghiuveta din baia din camera ...:uameni De fapt ...in prima varianta pe care am avuto la Runcu propietarul ar fi dorit sa ne descaltam la intrare sa nu intram cu noroi sa-i murdarim "persanele". I-am transmis gandurile noastre de "bine" :ce dupa care am cautat altceva.:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Update...la participanti: 1. nissan4x4 (nea Luigi) :h5 2. ungurul + consoarta (care vrei spaghete ma??) :ang3 Atentie... numarul de camere este limitat la aproximativ 20 de camere. Cand se atinge numarul de camere se va face lista de asteptare. Cei care doresc sa vina si nu vor mai fi locuri, pot veni si pot campa cu cortul fara costuri in curtea pensiunii. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbstao Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Nenea Yonutz, va rugam sa gasiti o pensiune si cu boscheti. Nu de alta, dar daca ne imbatam, ne vine mai usor sa deschidem usa la boscheti decit usa la camera. Iar roua diminetii...cel mai revigorant dush. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) merg shi eu ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Eu + soata + kinderitza (ambele din dotare). NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Adrian prieten de al meu din Slobozia+sotie+pustoaica care doreste sa ne insoteasca la NADS.Nu are Nissan ci un L200....dar microbu asta se ia. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) @cristi69 Gata ...e in! :h5 LE ...cu luatul microbului nu promit nimic ...suntem infectati la maxim, stii ... :ha: Editat Mai 5, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Ioane,fereste-te de Perla Paltinisului.Am stat acolo acum vreo 2 ani,pensiune frumos amenajata chiar cocheta as spune,dar......proprietarul om cu mintea ingusta si limitat in gindire,personalul ales pe sprinceana chiar de el da dovada de nesimtire crasa,preturile se modifica de la client la client.Daca joi seara am luat o bere cu 4 lei,vineri cind a venit si restul grupului subit a crescut si pretul la bere adica 6 lei iar preturile din menu s-au dublat.Nu ni sa permis sa facem un amarit de gratar sau celebrul foc de tabara.Faza cea mai tare a fost simbata cind dupa o tura pe munte cu mitsubisari mei am fost invitati cu totii sa mergem sa ne spalam masinile ca ii facem pensiunea de ris..... si asta in conditiile in care noi am inchiriat toate camerele. eu am facut botezul fetitei la Perla Paltinisului si a fost mai mul decat OK , dar toate parerile pot fii subiective. am mai stat in zona la Vila Briana ( o revedere de 20 ani ) si iarasi a fost OK mai este in zona Pensiunea Mirani parca , arata suficient de bine , dar nu am stat... in zona mai stiu complexul Cheile Cibinului , foarte frumos dar cam scumpicel , la fel ca si Perla Paltinisului altceva in zona nu stiu ....poate or fii ceva variante pe Sadu ???? oarecum in apropiere , cei din zona ne-ar putea sfatuii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 (editat) Re: Nissan Adventure Days - second edition (iunie 2014) Pensiunile pe care le-am gasit pana acum si se califica la cerintele noastre: 1. Vila dintre brazi 2. Pensiunea Alpina A doua are ceva comentarii negative pe mancare si bautura dar atata timp cat nu cumparam de la ei decat cazare ...nu ar trebui sa ne facem probleme. Perla Paltinisului si Vila Briana ar fi interesante de asemenea. Sa vedem insa daca ne permit accesul la bucatarie ... Sper sa scoatem cazarea sub 100lei/noapte/camera dubla. In asa fel incat sa fie bine ptr toata lumea. LE ...Perla Paltinisului cade ptr ca ma gandesc ca nu imi intra in ghiuveta din baie Patrolul sa-i fac un "interior-exterior ...si motor" :ha: Editat Mai 5, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate